4 Μαΐ 2009

Το Ισλάμ κατακτά την Ευρώπη - Μεγάλο το πρόβλημα και στην Ελλάδα!


http://www.ksm.gr/wp-content/uploads/2008/06/pict0047.png

Ανησυχία για το δημογραφικό πρόβλημα της Δύσεως εκφράζουν πάρα πολλές ευρωπαϊκές οργανώσεις. Για διατήρηση του πληθυσμού ο αναγκαίος ρυθμός γονιμότητος είναι 2,11 τέκνα κατά ζεύγος. Είναι όμως σήμερα, στην Γαλλία 1,8, στην Γερμανία και Ελλάδα 1,3, στην Ιταλία 1,2, και στην Ισπανία 1,1. Μέσος όρος Ευρώπης 1,38.

Αντιθέτως, στις Μουσουλμανικές οικογένειες είναι 8,1 τέκνα κατά ζεύγος.
Υπολογίζεται ότι σε 39 χρόνια η Γαλλία θα είναι Μουσουλμανική δημοκρατία.
Στην Βρετανία οι Μουσουλμάνοι από 82,000 είναι τώρα 2,5 εκατ.
Στην Ολλανδία το 50% των νεογέννητων είναι Μουσουλμανικών οικογενειών.
Σε 15 χρόνια ο μισός πληθυσμός της Ολλανδίας θα είναι Μουσουλμάνοι.
Στο Βέλγιο αποτελούν το 25% του πληθυσμού και τα νεογέννητα κατά 50% είναι Μουσουλμάνοι.

Ο Καντάφι είπε «υπάρχουν σημάδια ότι ο Αλλάχ θα δώσει την νίκη του Ισλάμ στην Ευρώπη χωρίς σπαθιά, χωρίς κανόνια, χωρίς πόλεμο. Δεν χρειαζόμαστε τρομοκράτες ούτε βομβιστές αυτοκτονίας. Πάνω από 50 εκατ. Μουσουλμάνοι θα την μεταβάλουν σε Μουσουλμανική ήπειρο σε λίγες δεκαετίες».

Πράγματι σε λίγα χρόνια τα σημερινά 52 εκατ. στην Ευρώπη θα έχουν διπλασιασθεί.
Στις ΗΠΑ με ποσοστό γεννήσεων 1,6 ανά ζεύγος αντιστοιχεί 2,11 από Λατίνους γονείς.
Στον Καναδά ο πληθυσμός την τελευταία εξαετία ηυξήθη κατά 1,6 εκατ. εκ των οποίων τα 1,2 είναι μετανάστες.
Στις ΗΠΑ οι 100,000 Μουσουλμάνοι του 1970 είναι σήμερα 9 εκατ. και σε 30 χρόνια θα είναι 50 εκατ.
Σε 5 ή 6 χρόνια το Ισλάμ θα είναι η πολυπληθέστερη θρησκεία στον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η διορατικότης των Ελλήνων πολιτικών επαναλαμβάνει ότι «η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ συμφέρει την Ελλάδα», αλλά και πως είμαστε σε θέση ως χώρα να υποδεχόμαστε τους λαθρομετανάστες και να τους δίνουμε εργασία προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν, να πολλαπλασιαστούν και να...

Δυστυχώς, η ηλιθιότητα δεν είναι πλέον δυνατόν να καταμετρηθεί σε αυτή τη χώρα. Και αυτό επειδή οι υπεύθυνοι πολιτικοί έχουν "σπάσει" όλα τα σχετικά όργανα μέτρησης...

Πηγή

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"

"Πρέπει να υποστηρίξουμε επιθετικά ότι, οι μετανάστες δεν αποτελούν για μας πρόβλημα, που γεννά φόβο στην Ευρώπη, αλλά ...λύση και βοήθεια για την Ευρωπαϊκή Ένωση"..."Η μετανάστευση έφερε αδιαμφισβήτητα οφέλη συμβάλλοντας στον... πλούτο και την ευημερία μας".
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4010/4796.jpg

Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/content_image/files/node_images/1/3/9/149139/davutoglou.JPG

Καθηγητής-σύμβουλος

Ο Νταβούτογλου γεννήθηκε το 1959 στην Τασκένδη. Είναι καθηγητής διεθνολόγος από το 2003, ήταν σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής. Το 2003 ανακηρύχθηκε πρέσβης εκ προσωπικοτήτων.

Το σημαντικότερό του έργο θεωρείται το βιβλίο «Στρατηγικό Βάθος - Η Διεθνής Θέση της Τουρκίας», που κυκλοφόρησε στην Τουρκία σε πρώτη έκδοση το 2001. Το βιβλίο περιλαμβάνει τη θεώρηση του Νταβούτογλου γύρω από το παρελθόν, αλλά πολύ περισσότερο το μέλλον και τις προοπτικές της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Αλλα έργα του είναι τα: «Παγκόσμια Κρίση» (κυκλοφόρησε το 2002 στην Τουρκία), «Alternative Paradigms» (κυκλοφόρησε το 1993 στις ΗΠΑ) και «Civilizational Transformation and the Muslim World» (κυκλοφόρησε το 1994 στην Τουρκία στην αγγλική γλώσσα).

Ο Νταβούτογλου είναι ο όγδοος εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας από το 1923 και ο πρώτος μη διπλωματικός εξωκοινοβουλευτικός υπουργός.

Η Ελλάδα και το Αιγαίο

Ως προς το βιβλίο του «Στρατηγικό Βάθος», που κυκλοφόρησε το 2001 -αποσπάσματά του υπάρχουν στο βιβλίο «Islam Light - ο πολιτικός αναχρονισμός στην Τουρκία», του Αρη Αμπατζή, από τις εκδόσεις «Θαλλός», 2006- βλέπουμε ότι, σύμφωνα με τον Νταβούτογλου, «οι δύο βραχυπρόθεσμοι και μεσοπρόθεσμοι στόχοι της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στα Βαλκάνια είναι η ενίσχυση της Βοσνίας και της Αλβανίας, μέσα σε ένα πλαίσιο σταθερότητας, και η διαμόρφωση πλαισίου διεθνούς δικαίου για την ασφάλεια των εθνοτικών μειονοτήτων στην περιοχή. Στο νομικό αυτό πλαίσιο, η Τουρκία πρέπει να έχει συνεχώς για στόχο να εξασφαλίσει εγγυήσεις, οι οποίες θα της δώσουν τη δυνατότητα επέμβασης σε υποθέσεις που αφορούν τις μουσουλμανικές μειονότητες στα Βαλκάνια. Ως ένα εντυπωσιακό παράδειγμα στη σύγχρονη εποχή, η επέμβαση στην Κύπρο, κατέστη δυνατόν να νομιμοποιηθεί, εντός ενός τέτοιου νομικού πλαισίου» («Στρατηγικό Βάθος», σελ. 122).

Ως προς τα Ελληνοτουρκικά, ο Νταβούτογλου θέτει θέμα Αιγαίου:

«Σήμερα είναι γνωστά πλέον τα αποτελέσματα της στρατηγικής ολιγωρίας για το ότι δεν τέθηκαν υπό έλεγχο τα νησιά του Αιγαίου και εγκαταλείφθηκαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τη στιγμή που η Τουρκία κρατά τον σφυγμό του μαλακού υπογάστριου της Ρωσίας μέσω των Στενών, η Ελλάδα έχει αποκτήσει στρατηγικό πλεονέκτημα απέναντι στην Τουρκία, μέσω των νησιών του Αιγαίου. Ο χώρος στον οποίο η Τουρκία βρίσκεται κοντά στον πόλεμο, περισσότερο από κάθε άλλη περίπτωση, είναι τα νησιά του Αιγαίου, που περιορίζουν σε σημαντικό βαθμό τον ζωτικό της χώρο, πράγμα που οφείλεται στα ασυγχώρητα λάθη που έχουν γίνει, εξαιτίας της απουσίας συνεπούς θαλάσσιας στρατηγικής. Η κρίση στο Καρντάκ (Ιμια), που έφερε στην επιφάνεια την ελληνική κυριαρχία ακόμη και σε βραχονησίδες που βρίσκονται κοντά στις ακτές μας, είναι το πικρό αντίτιμο των συσσωρευμένων αυτών λαθών». («Στρατηγικό Βάθος», σελ. 154).

Ανατροπή του στάτους κβο

Η αμφισβήτηση του στάτους κβο είναι από τα σημαντικά σημεία στη θεώρηση Νταβούτογλου:

«Η πηγή του βασικού προβλήματος στο Αιγαίο είναι η αντίθεση μεταξύ της γεωλογικής και γεωπολιτικής πραγματικότητας και του τρέχοντος στάτους κβο. Σε αντίθεση προς το γεγονός ότι τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους είναι φυσική προέκταση της γεωλογικής δομής της χερσονήσου της Ανατολίας, και προς τις γεωπολιτικές αναγκαιότητες που γεννιούνται από την παραπάνω κατάσταση, η πολιτική διανομή έγινε μέσω διεθνών συμφωνιών, υπέρ της Ελλάδας, πράγμα που υποδαυλίζει προβλήματα όπως η υφαλοκρηπίδα, τα χωρικά ύδατα, ο εναέριος χώρος, η γραμμή FIR, οι περιοχές διοίκησης και ελέγχου και η στρατιωτικοποίηση των νησιών». («Στρατηγικό Βάθος», σελ. 171).

Οι σχέσεις με την Ε.Ε.

Ο περιφερειακός ρόλος της Τουρκίας είναι αυτό που προτάσσει ο Νταβούτογλου στις σχέσεις της Τουρκίας με την Ε.Ε.: «Το σημαντικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον η Τουρκία στις διπλωματικές-πολιτικές της σχέσεις με την Ε.Ε., θα είναι η υπόθεση της αρμονίας μεταξύ των περιφερειακών επιλογών της Ε.Ε., στο πλαίσιο της κοινής εξωτερικής πολιτικής και της περιφερειακής πολιτικής που ακολουθεί ανέκαθεν η Τουρκία». («Στρατηγικό Βάθος», σελ. 508). *

ΠΗΓΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ , ΕΝΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ "ΑΤΤΙΛΑ" , ΩΣ ΥΠΕΞ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΑΠΛΩΣ ΣΤΑΣΙΜΗ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ....

Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΜΕΡΗ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ" ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ .... ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ "ΦΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ , ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΩΝ , ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΩΝ , ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ) ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ.

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ , Η ΑΠΟΨΗ "ΑΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΞΗ ΜΕΤΡΑ ΓΗΣ" , Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΠΟΡΩΝ , ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΤΖΑΚΙΩΝ" ΜΕΣΩ ΕΡΓΩΝ "ΥΠΟΔΟΜΗΣ" ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ , ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Η ΗΤΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΗΓΕΤΕΣ" ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΓΩ" ΤΟΥΣ.

ΤΟ 2030 ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ?