15 Σεπ 2009

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ FRONTEX ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ :"ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ"


ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?

Ερευνα της ΓΣΕΕ κάνει λόγο για ανεργία 15% και για έναν στους τέσσερις εργαζόμενους που ζουν με 750 ευρώ

Εκρηξη της ανεργίας κατά το προσεχές 18μηνο προβλέπει το 85% των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε η ΓΣΕΕ για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Οπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, οι επιχειρηματίες εκτιμούν ότι το 2010 θα είναι ακόμα χειρότερη χρονιά, ενώ μια μικρή σταθεροποίηση θα αρχίσει να σημειώνεται από το 2011 και μετά.

Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, σήμερα, περίπου 2.100.000 νοικοκυριά ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, ενώ το πραγματικό ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας διαμορφώνεται στο 15%. Αυτό, πρακτικά συνεπάγεται ότι οι άνεργοι έχουν φτάσει στους 600.000, ενώ του χρόνου θα προστεθούν άλλοι 100.000, καθώς, σύμφωνα με την έρευνα, η πραγματική ανεργία θα φτάσει στο 17,3%.

Τέλος, από το ίδιο κείμενο προκύπτει ακόμα ότι 1 στους 4 εργαζομένους σήμερα ζει με εισόδημα 750 ευρώ, ενώ 3 στις 10 προσλήψεις που γίνονται αφορούν σε ευέλικτες μορφές εργασίας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, πάντως, αμφισβήτησε με ανακοίνωση της η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ, έβαλε ερωτηματικά για την εγκυρότητα των στοιχείων κι έκανε λόγο για μονοπαραταξιακή προσπάθεια, εν΄μέσω προεκλογικής περιόδου.

ΠΗΓΗ

http://forum.politikoblog.gr/wp-content/uploads/2008/03/571360-27961117.jpg

ΟΧΙ Η ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΓΩΝΙΑ" ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ..... ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΧΙ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ..... ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ)

Τα βιντεο από τις απαντήσεις Λοβέρδου για Μακεδονία

ΑΠΟ ΤΟ TAXALIA .....

Το βίντεο είναι από το γνωστό εθνικιστικό site του Ουράνιου Τόξου, florina.org και το κανάλι του υπερεθνικιστή Βοσκόπουλου, televizijasonce

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ :





(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ PETER V.)

ΠΓΔΜ: "Τρέλλα εάν δεχθούμε την πρόταση της Αθήνας"


«Θα αποτελούσε τρέλα, εάν αποδεχόμασταν ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, κατά την διάρκεια ενημέρωσης προς δημοσιογράφους από την ΠΓΔΜ, οι οποίοι τον συνοδεύουν στην επίσκεψη που πραγματοποιεί στη Γερμανία.

«Δεν υπάρχει νομική πράξη, με την οποία η Ελλάδα μπορεί να υποχρεώσει τη Μακεδονία να αποδεχθεί την θέση της Αθήνας», συμπλήρωσε ο κ. Ιβάνοφ. «Η Μακεδονία δεν υπαναχώρησε από τη θέση της περί διπλής ονομασίας, στις διαπραγματεύσεις για το όνομα. Έχουμε καλές σχέσεις με τον νότιο γείτονά μας. Το πρόβλημα για την εξεύρεση λύσης στην εκκρεμότητα της ονομασίας εντοπίζεται στις πολιτικές ελίτ. Η Ελλάδα είναι αυτή που δεν επιθυμεί να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας», φέρεται ότι ανέφερε ακόμη ο κ. Ιβάνοφ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ντνέβνικ».

ΠΗΓΗ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzlLW0d_WIByNt1U1535t48pwSV6kB2lT2rDdLovaXeGcvwSKedZlc1NxC-6ZJraECKeXu1ogX6w2QbTszsXYh_kxmkL50FEK8ZiuQ3zsX2N1yeW5Nhk42_dZAKQJkee3SSuFgw05Fn7YL/s400/skopia.jpg

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

Έχει γλώσσα η γειτονική χώρα και ποια είναι αυτή;

«Τι είναι η γλώσσα τους; Η γλώσσα τους είναι σλαβομακεδονική. Όμως, αυτό είναι έξω από τα ζητούμενα της ενδιάμεσης συμφωνίας.»

Και ποια είναι η εθνότητα τους;

«Το ερώτημα σχετικά με την εθνότητα των πολιτών της γειτονικής χώρας έπεται της λύσεως της ονομασίας και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λύση. Νομίζω ότι η μη συμπερίληψη του θέματος της εθνότητας και της γλώσσας στις προτάσεις Νίμιτς θα μπορούσε να διευκολύνει την επίλυση του προβλήματος.»

O περίφημος νόμος Γεννηματά που επέτρεπε τον επαναπατρισμό των κομμουνιστών προσφύγων του Εμφυλίου απέκλειε από την κατηγορία αυτή τους «αλλογενείς». Σκέπτεστε να τον αλλάξετε όταν έρθετε στην εξουσία;

«Πιστεύω ότι όσα υπόλοιπα χρωστάμε από την εποχή του Εμφυλίου πρέπει να εξαλειφθούν. Είχαμε λάβει απόφαση το 2003 να κάψουμε τα κόκκινα δελτία, δηλαδή τα δελτία των ανθρώπων σλαβομακεδονικής καταγωγής των οποίων απαγορεύεται η έλευση στην Ελλάδα. Αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι θα εγείρουν αξιώσεις σχετικά με παλαιές περιουσίες, μπορούν να πάνε στα δικαστήρια να τις διεκδικήσουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα. Τα Δυτικά Βαλκάνια είναι ένας χώρος γεμάτος προβλήματα. Δεν είναι σωστό το θέμα του ονόματος να βαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια και να καθιστά τη FYROΜ ένα μέρος από την οποία θα ξεκινήσουν προβλήματα τα οποία θα μεταλαμπαδευθούν και σε άλλες περιοχές. Η εξάλειψη αυτών των υπολοίπων από τον Εμφύλιο είναι μια σωστή κίνηση και περιορίζει ακόμα περισσότερο το πρόβλημά μας με τη FYROM στο θέμα του ονόματος

Ποιες είναι εν συντομία οι καθοριστικές διαφορές σας με τη ΝΔ όσον αφορά τον χειρισμό του θέματος της ονομασίας;

«H ΝΔ μετέτρεψε ένα θέμα διαφοράς με τη γείτονα για το θέμα του ονόματος σε ένα θέμα καθολικής αντίθεσης με τα Σκόπια. Αν γίνουμε κυβέρνηση θα εξαφανίσουμε αυτή την αρνητική κατάσταση. Θα περιορίσουμε αυστηρά τις διαφορές μας στο θέμα του ονόματος και θα αναπτύξουμε σχέσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Δεν είναι π.χ. σωστό η κ. Μπακογιάννη να μην έχει ποτέ δει την ηγεσία των Σκοπίων ή να μην τηλεφωνιέται μαζί τους επειδή υπάρχει έξαρση στο θέμα του ονόματος.»

Υπάρχει τίποτα που σας κάνει να πιστεύετε ότι το ΠΑΣΟΚ όταν έρθει στην εξουσία θα λύσει το πρόβλημα;

«Ναι. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στη συμφωνία με τα Σκόπια επί υπουργίας Γ. Παπανδρέου. Και θα το ξανακάνουμε. Το μήνυμά μας είναι μήνυμα επίλυσης και όχι αντιπαλότητας.»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi63bA0AcrvsEENZIC-ySy9oWNMZaWMD_cXVe8nkgZwxR3hj4OCFw2NuPBDVCHby4BEd-iRIvF33MJsUB-FE_mwcQEzqNRnzcG096XsySrlfzljm7ADR9NUyHGq3yXwS26GnHJ1JJQ_blET/s400/skopianoi.jpg

ΤΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ 2003 ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ .... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ (Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ) ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ή ΑΥΤΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ή ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ "ΚΡΥΦΗΣ" ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .... ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ .... ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΕΘΝΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" .... ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

http://netakias.files.wordpress.com/2008/07/skopia-gruefksi.jpg

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ? ΠΟΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ? ΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .... "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ .... ΠΡΑΣΙΝΗ

Βανδαλισμοί σε ελληνικό νεκροταφείο της Κωνσταντινούπολης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLMGzBoDfu8b_ejMKoNtGUUGm7r3Gw9XLoyGdWkU1P2pREPsIE_kXbcHnw1JNBDEPmNjpfIhcSgka1wAPZrZpNDw0a_xLeifV7Jjy9wtzNuF_3Zu-2188oQ1V8WA8yhC3ZwR5LMMWmaWo/s1600/Bandalismoi+sto+Baloukli.jpg

Εκτεταμένες καταστροφές σε τάφους στο ελληνικό νεκροταφείο του Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης προκάλεσαν βάνδαλοι στις αρχές του μήνα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου διαπιστώθηκε από του φύλακες της Μονής της Ζωοδόχου Πηγής, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το νεκροταφείο, ότι άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν 89 τάφους.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι βάνδαλοι εισέβαλαν στο νεκροταφείο από τον πέτρινο φράχτη του νεκροταφείου που βρίσκεται επί της παρακείμενης δημόσιας οδού.

Πηγές της ελληνικής ομογένειας στην Πόλη σχολιάζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το νεκροταφείο γίνεται στόχος των βανδάλων, ωστόσο αυτή τη φορά είναι πρωτοφανής η έκταση των ζημιών.

Μετά από το περιστατικό αυτό η Εφοροεπιτροπή των Νοσοκομείων Βαλουκλή προτίθεται να προχωρήσει στην ανέγερση υψηλότερου τοίχου για να αποτρέψει την πρόσβαση στο χώρο του νεκροταφείου. Οι ζημιές θα αποκατασταθούν μετά την ανέγερση του τοίχου.

ΠΗΓΗ

ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ : Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ


Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΟΠΗΚΕ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ , ΚΑΙ ? ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" , ΚΑΙ ? ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ 5ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ .... ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΣΥΜΒΟΛΟΑΙΟ κ. ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΕΣΥ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΛΑΟ" ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ?

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΕΜΑ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ .... ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΣΟ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .

ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ , ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ" ΜΜΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ , ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ 29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ "ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ".

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΟΧΙ ? ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ .....

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/1053056_b.jpg

ΜΗΝ ΜΟΥΤΡΩΝΕΙΣ ΣΑΒΒΑ , ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΗΡΩΙΚΑ

ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ....
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ-ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
ΜΑΣ

Στη Ροδόπη θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Με την φράση «φοβούνται να θίξουν τα εθνικά θέματα γιατί αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα τους», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι τελικά κατεβαίνει υποψήφιος στο νομό Ροδόπης. Την πρόθεσή του αυτή έκανε γνωστή στη διάρκεια περιοδείας του στην Τρίπολη, όπου μεταξύ άλλων επισήμανε την ανάγκη να μπει τέλος στην αλαζονεία των «κυβερνήσεων οικογενειοκρατίας».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατηγόρησε τα μεγάλα κόμματα ότι αποφεύγουν τη συζήτηση για τα εθνικά θέματα και τα σκάνδαλα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό σημαντικών παραγόντων, όπως τους χαρακτήρισε, της πολιτικής ζωής του τόπου και συγκεκριμένα μίλησε για «εκδίωξη Σημίτη», αφού «έχουμε ανάγκη την εμπειρία του και τη γνώση του».

Μιλώντας για τον ΛΑΟΣ, είπε ότι πνέει ένας άνεμος, αφού υπάρχει ευρύτερη αποδοχή, ενώ «στους κόλπους μας έχουμε συμπεριλάβει ό,τι πιο καλό, ό,τι πιο αδιάφθορο υπάρχει». Για τον κ. Ψινάκη είπε ότι δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος επώασης της πρότασης και τον ήθελε στο ψηφοδέλτιο για να λειτουργήσει ως αγωγός επικοινωνίας με τους νέους.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά, παρά τα όσα προσάπτει τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και το κόμμα που ηγείται, είπε ότι είναι χριστιανός με βαθύ συναίσθημα πίστης. «Όταν υπάρχει καλή διάθεση μπορεί να συνεργαστούμε. Έχω υποχρέωση να το κάνω, αν χρειαστεί για το καλό της Ελλάδας».

Ο ίδιος πάντως είπε ότι οι πυλώνες συνεργασίας θα είναι τρεις: Εξωτερική πολιτική από την Αθήνα, ποσόστωση στους μετανάστες και κοινωνική ειρήνη.

Στο μεταξύ ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνης Γεωργιάδης, επισκέφτηκε χθες τον Έβρο. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη και ώρα 17.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Porto Palace” ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα παρουσιάσει ψηφοδέλτια και υποψηφίους του κόμματος της Β. Ελλάδος.

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΨΙΝΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ..... Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ..... Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΝΩ ΞΕΧΝΑ (Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ..... ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ "ΑΣΘΕΝΕΙ" Η ΜΝΗΜΗ ?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2jnBSvQK6HAja2zpWXdcr7XYvyrGcq3kifE0rWBvpN4SnUNe0lvgFxA3_IPMsG1xKq3QYQ9RbMfm8IXBQJW_1TTInp9eo0U-ByvqkAh1tX3UGZIvPsmgj5hVM0yKPz0_UZOz5Uj3FlgVv/s400/%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%BF....jpg

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΟΡΑΝΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΩΣ ΗΡΩΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ? ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΗΓΕΤΙΚΗ" ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ (ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΟ) ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .... ΤΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΨΙΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΟΙΦΕΣ ΓΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .....

http://www.parapolitika.gr/files/images/MHTSOTAKHS_KARATZAFERHS.jpg

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ , ΑΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΤΕ ? Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ4EW1F9erRjMUZef3STpshFISz1PJmJM9CTdg8Hqk9pztOmRAqFsktZnBixK0TyyFipGRooQg7HZ8BRRMcEaMntj-ECHgP1tunyV_Zd-WL-45X3CNvqXFIS0_RGtIdRgQBoJuB-RyEUyK/s320/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82+-+%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AE%CF%82.jpg

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ , ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ..... ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/8/0/5/91805/chr_karatzaf.jpg

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ......
ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ? ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ "ΕΛΛΑΣ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtdBtubMHdQPzVP5EllThTcUyVsVbATvMe0SM1hGbZaE-w1ZVoGVo0HUu_4tuuiUvb5hyippJtZK3oLButBCulfQH23UKh9BqW7Kbr8FI1vZlIydI8mFaiswOHzy2UeUE9P9eQRkD0RSc/s400/%CE%A8%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg

ΦΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Διαμαρτυρία με πανώ για την παρουσία του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή

Διαμαρτυρία με πανώ για την παρουσία του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή



Η διαμαρτυρία με κάποιο πανώ και θέμα το «κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή που έγινε με πρωτοβουλία σχετικής ομάδας που δραστηριοποιείται και στο διαδίκτυο και της κίνησης του Αντιφωνητή, φέρνει στο προσκήνιο ένα σοβαρό ζήτημα που πολλές φορές ο «Χρόνος» με τεκμηριωμένη δημοσιογραφική προσέγγιση και δεκάδες συνεντεύξεις είχε αναδείξει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ανάδειξη του ζητήματος είναι ουσιαστική θα διαφωνούσαμε μόνο με τον τρόπο που έγινε στα κλεφτά και με τον χρόνο που έγινε μεσούση της προεκλογικής περιόδου.

Για την ενέργεια αυτή μιλήσαμε με τον Παρι Καλοδημίδη που υποστήριξε την όλη πρωτοβουλία με στόχο να αρχίσει ένα διάλογος στην πόλη σχετικά με την ύπαρξη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, ενώ τίθενται βασικά ερωτηματικά.

Η ίδια η κίνηση σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
Τι εξυπηρετεί η ύπαρξή του;
Ποιο θα ήταν το μειονοτικό θέμα της Θράκης αν έλειπε η διαβρωτική δράση του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής; Όλοι γνωρίζουν την πραγματική αιτία πλήθους προβλημάτων στην περιοχή, όμως κανείς δεν τολμάει να την ονομάσει ρητά και ταυτόχρονα να αναδείξει το ζήτημα ασφάλειας για την ελληνική πολιτεία και πλειονοτική κοινωνία, το ζήτημα εκδημοκρατισμού και ένταξης της μειονοτικής κοινωνίας, το ζήτημα εξορθολογισμού και εξομάλυνσης της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Θράκης.
Ποιος χρειάζεται το Προξενείο της Τουρκίας στην πόλη μας;
- Υπάρχουν Τούρκοι υπήκοοι στη Θράκη;
- Υπάρχουν τόσες γραφειοκρατικές διαδικασίες – ιδίως μετά την κατάργηση της βίζας για την Τουρκία – που δικαιολογούν μια τέτοια πολυπρόσωπη και πολυέξοδη υπηρεσία στην Κομοτηνή;
- Υπάρχουν μειονοτικά δικαιώματα που, μέσα στη σύγχρονη Ελλάδα της ΕΕ, έχουν ανάγκη έναν τέτοιο «εγγυητή», όπως π.χ. τον βλέπουμε να τα προσφέρει στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν;
- Ή μήπως η Συνθήκη της Λωζάνης, που η Τουρκία την έχει κάνει κουρελόχαρτο από την ημέρα της υπογραφής της, χρειάζεται την κηδεμονία του βιαστή της;

Η απάντηση είναι προφανώς αρνητική σε όλα τα παραπάνω, λέει η κοινή λογική.
Ποιος ο λόγος τότε της ύπαρξής του στη Θράκη;
Μήπως η συντήρηση ενός παρακρατικού μηχανισμού που οδηγεί τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας σε γκετοποίηση;
Μήπως η δημιουργία - χειραγώγηση κάποιων μειονοτικών ηγεσιών για τον έλεγχο της μειονοτικής κοινωνίας;
Μήπως η μεθόδευση ενεργειών που εκτουρκίζουν Πομάκους και Ρομά για να δημιουργήσουν μέσα από αυτήν την εθνοκάθαρση «τουρκική μειονότητα»;

Όλα τούτα τα γνωρίζει πολύ καλά η τοπική κοινωνία, μα δεν μιλάει. Άλλοι λόγω οικονομικών συμφερόντων, άλλοι λόγω πολιτικών βλέψεων, άλλοι λόγω εφησυχασμού με το άλλοθι των «αρμοδίων» που δήθεν «ξέρουν τι κάνουν», δεχόμαστε όλοι την παρουσία του …λύκου μέσα στο μαντρί.

Είναι όμως άμεση ανάγκη να γίνει ένας δημόσιος, δημοκρατικός διάλογος για το ζήτημα και η θρακική κοινωνία να εκφράσει τη βούλησή της. Χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό κίνημα που θα προτάσσει τα αληθινά προβλήματα του τόπου, τα οποία έχουν φτάσει σε τέτοιον παροξυσμό, που η επίλυσή τους είναι όρος όχι μόνο συλλογικής αλλά και ατομικής προόδου κι επιβίωσης.
Η απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής είναι ένα τέτοιο μείζον θέμα που δεν μπορεί να σκεπάζεται διαρκώς από σιωπή. Αν είμαστε πράγματι κοινωνία πολιτών, έχουμε λόγο και πρέπει ν’ ακουστεί!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ www.proxeneio-stop.org

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΧΡΟΝΟ"

Ορχήστρα "Νταβατζήδων"


Σε πραγματικό κρεσέντο παραπληροφόρησης έχει εξελιχθεί η καθημερινή ενημερωτική ζώνη των media και των συγγενών τους φυλλάδων. Με πατερίτσες τους "έγκυρους" εκλογολόγους-γκαλοπατζήδες - ναι αυτούς που έδιναν πριν τις ευρωεκλογές 7 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ - έχουν εξαπολύσει ένα «νυν υπέρ Γιωργάκη» αγώνα.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, μετά από μια, καθομολογουμένως, μέτρια παρουσία του Γιωργάκη στη Θεσσαλονίκη, με διάτρητα, και αποδομηθέντα εντός εικοσιτεραώρου, οικονομικά μέτρα (στο όριο του γελοίου ενίοτε), με τον Αλμούνια να τραβάει διακριτικά το αυτί των «λαϊκιστών» και τον Καραμανλή να «αποστειρώνει» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ από κάθε λογής «ρύπους», αυτοί να αποβλακώνουν τον κόσμο, «γλύφοντας» ασύστολα εκεί που παλιά «δάγκωναν».

Ήταν δε τέτοια η υπερβολή της προπαγάνδας τους χθες, που και οι καλεσμένοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ένοιωθαν άβολα και σχολίαζαν μόνο τα απαραίτητα αδυνατώντας να ανταγωνιστούν σε αντι-Καραμανλικό μένος τους ευγενείς οικοδεσπότες των. Από την άλλη ένας απονήρευτος τηλεθεατής θα πίστευε πως η ΝΔ οδηγείται σαν πρόβατο επί σφαγή, σε μια νέα πολιτική «Ριζούπολη».

Στη περίπτωσή μας μάλλον θα πρέπει να ισχύσει η συμβουλή των Θεών προς τον Οδυσσέα όταν επρόκειτο να διασχίσει το στενό των Σειρήνων: «Φορέστε ωτοασπίδες και αγνοείστε την προπαγάνδα των νταβατζήδων και των τζουτζέδων τους καθώς και τα καλέσματα των σειρήνων του λαϊκισμού.»

Η δημοκρατία, ευτυχώς, δεν ευδοκιμεί στην λάσπη των πάνελ…Η δημοκρατία για να ανθίσει απαιτεί την συνειδητή συμμετοχή όλων μας στις εκλογές της 4η Οκτωβρίου, με σκέψη, κρίση και σοβαρότητα, μακριά από τις κραυγές του λαϊκισμού και τις παγίδες της πρόσκαιρης ευδαιμονίας.

ΠΗΓΗ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRg2e-s3fSSk2rnFKuS56LJshn6piR0gwlUnwIDG84YTJv3oMGC2Lk5dobnO5T04x6mC4yIvqINzeeiq43688Gpcu79rC2kuJhJkedzktPr2f-qRZBG97iKU9180k2VyMPQ8PP8ysVx8oF/s400/%CE%9D%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%B4%CE%B5%CF%82.jpg

....... Και ξέρετε ποιο είναι το πιο εξωφρενικό απ΄ όλα; Ότι μας δουλεύουν κανονικά. Μπροστά στα μάτια μας, που λένε. Μεταξύ των άλλων εμφανίσθηκε χθες στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο ALTER, δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, που υπήρξε και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα κανάλι και δελτίο ειδήσεων που να χτυπάει τον Καραμανλή». Κι από κοντά διάφορα μπλογκάκια και σαϊτς να καμαρώνουν που ο εν λόγω δημοσιογράφος κατάγγειλε επιτέλους ανοικτά «την σχέση της κυβέρνησης Καραμανλή με την διαπλοκή και τους νταβατζήδες».

ΠΗΓΗ

http://www.mediafront.gr/content/AMEMME/neolaia/mainColumnParagraphs/0/image/MME_skitso1.jpg

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ? ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ? ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ "ΟΡΑΜΑ" ? ΕΝΑ "ΟΡΑΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ? ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΄80 ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ?

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ..... Η ΝΔ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ , Ο ΗΓΕΤΗΣ , Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΠΑΜΑ , Ο ΧΑΡΡΥ ΠΟΤΕΡ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ........

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ , ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΟΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ...... ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ , ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ..... Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΑΝ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ .... ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ , ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΟΧΙ ...

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ .....
ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .....

http://asyntaxtostypos.files.wordpress.com/2009/02/cebccebcceb5-cebcceb1cf83cebaceb1.jpg

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΠΑΣΟΚ

ΕΒΡΟΥ

ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΖΟΥΔΗΣ ΖΗΣΗΣ
ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΕΝΤΑΡΗ-ΤΕΝΤΕ ΟΛΓΑ
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ

ΞΑΝΘΗΣ

ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ
ΞΥΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΟΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΣΕΒΑΛ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΟΤΖΑ ΜΟΥΜΗΝ ΡΙΤΒΑΝ
ΜΑΝΩΛΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΧΑΤΖΗ ΟΣΜΑΝ ΑΧΜΕΤ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΒΡΟΥ
ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ (ΕΜΜΥ)
ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗ
ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΞΑΝΘΗΣ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΕΪΜΠΕΚ ΑΪΣΕΛ
ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΟΥΔΟΥΡ ΑΧΜΕΤ

ΡΟΔΟΠΗΣ
ΑΧΜΕΤ ΑΜΕΤ
ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ
ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

Πόντος ΤV από τον "Tίγρη" στο Internet!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να δημιουργήσει το πρώτο διαδικτυακό κανάλι των Ποντίων. Συνεχίζει το έργο του πατέρα του Ζόρα με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Μελισσανίδης… Ο Ζόρας Μελισσανίδης τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του συνέδεσε το όνομά του με την προσπάθεια συνέχισης του πολιτισμού του Πόντου σε όλες τις γωνιές της Γης και δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκε εκ των κορυφαίων ευεργετών του ποντιακού πολιτισμού!

Με το χαμό του, πριν από σχεδόν έξι χρόνια, παρατηρήθηκε κενό σε αυτή την προσπάθεια. Κάτι που αντιλήφθηκε ο γιος του Δημήτρης Μελισσανίδης και πήρε τη μεγάλη απόφαση να δραστηριοποιηθεί και να συνεχίσει αυτό που έκανε πολύ πετυχημένα ο πατέρας του...

Ευαισθητοποιήθηκε και έχει στο μυαλό του μια σειρά από ιδέες, με σημαντικότερη τη δημιουργία του πρώτου διαδικτυακού καναλιού των Ποντίων και του πρώτου διαδικτυακού ραδιοφώνου! Κι έτσι το «Τηλεόραση-Ράδιο Πόντος» το αργότερο μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου θα κάνει παρέα σε όλους τους Ποντίους σε κάθε γωνιά του πλανήτη…

Είναι μια ιδέα 100% του Δημήτρη Μελισσανίδη. Και μας εξηγεί στην «Espresso» ο βασικός του συνεργάτης του «Τίγρη» και συντονιστής της προσπάθειας, ο πρώην αξιωματικός της ΕΥΠ και γνωστός από την υπόθεση Οτσαλάν Σάββας Καλεντερίδης: «Ολα γίνονται και για τον Ζόρα Μελισσανίδη, που ήταν από τους ευεργέτες του ποντιακού πολιτισμού. Πάντα ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκεφτόταν να συνεχίσει το έργο του πατέρα του. Γι’ αυτό και ενεργοποιήθηκε. Και πλέον θα αναδειχθεί σε πατριάρχη των Ποντίων!»

Επιπλέον ο Σάββας Καλεντερίδης σημείωσε ότι αυτό τον καιρό ετοιμάζεται και η βιογραφία του πατέρα του, Ελληνα επιχειρηματία: «Το διάστημα αυτό καταγράφεται και η βιογραφία του Ζόρα Μελλισανίδη από Πόντιο δημοσιογράφο - συγγραφέα, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2010. Για να γραφτεί το βιβλίο έγιναν ταξίδια στο Βλαδικαυκάς, στον Πόντο, στη Παναγία Σουμελά και σε άλλες περιοχές όπου δραστηριοποιήθηκε ο Ζόρας Μελισσανίδης».

«Διατήρηση της ιστορικής μνήμης»

Οσο για το «Τηλεόραση-ράδιο Πόντος», ο Σάββας Καλεντερίδης μάς εξήγησε: «Υπάρχουν πάνω από 3,5 εκατομμύρια Πόντιοι στην Ελλάδα και δεν υπάρχει τέτοιο μέσο που να συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και της γλώσσας των Ποντίων. Αρχικά θα είναι στο Ιντερνετ και στην πορεία υπάρχει σκέψη και σχέδιο για πλατφόρμα, ώστε να μας βλέπουν σε όλον τον κόσμο. Πόντιοι δημοσιογράφοι που μιλούν και ποντιακά θα αναλάβουν να οργανώσουν τους σταθμούς και εκτός από το πρόγραμμα θα υπάρχει και δελτίο ειδήσεων στα ποντιακά».

Και συνέχισε ο Σάββας Καλεντερίδης: «Υπάρχει σχεδιασμός να μαζέψουμε υλικό για τις χαμένες πατρίδες. Θα ζητηθούν πλάνα και από τον Πόντο, θα γίνουν και αποστολές για να ετοιμαστούν ντοκιμαντέρ. Επίσης θα δώσουμε βήμα και στον ποντιακό ελληνισμό σε Αυστραλία και Αμερική, και σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ηδη έχει συγκεντρωθεί ακουστικό υλικό για το ραδιόφωνο. Χιλιάδες ώρες ηχογράφησης και τραγούδια για ποντιακό πρόγραμμα. Οι Ελληνες του Πόντου και της Ανατολής θα έχουν πια το δικό τους βήμα».

espressonews

ΠΗΓΗ ΜΑΣ