3 Ιουν 2009

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ - Κυρώσεις σε εργοδότες για απασχόληση παράνομων μεταναστών

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPa57NoLd2JPI6hoESQq5oEBWhZUvlHpQn3ohaFwzXCH4TaZC1C_loJJDLnL-vmpxoD5jyTNkvTMCrP22Fg5bAkSlwNfVwSVyKtoNGcDYHpheKsKyR9slCc1xibxC9yxNjuOY0SFOTna6h/s400/LATHROMETANASTES45689.jpg

Κυρώσεις κατά των εργοδοτών των κρατών-μελών της ΕΕ που απασχολούν υπηκόους τρίτων χωρών οι οποίοι διαμένουν παράνομα στην επικράτεια των «27», προκειμένου να καταπολεμηθεί η παράνομη μετανάστευση, προβλέπει πρόταση οδηγίας του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται θα είναι κοινές για όλους τους εργοδότες όλων των κρατώνμελών της ΕΕ.

Μεταξύ των κυρώσεων που προβλέπεται να επιβάλλονται στους εργοδότες περιλαμβάνονται χρηματικές, η πληρωμή των εξόδων επιστροφής στη χώρα τους (επαναπατρισμός) και η καταβολή τυχόν εκκρεμών φόρων και εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών διοικητικών κυρώσεων. Οπως αναφέρεται στην πρόταση οδηγίας «τα κράτη-μέλη απαγορεύουν την απασχόληση παράνομα διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών» και ως εκ τούτου οφείλουν να υποχρεώσουν και να ελέγξουν τους επιχειρηματίες για την εφαρμογή της νομοθεσίας.

Οπως ανακοινώθηκε χθες η ΕΕ καλεί τα κράτη-μέλη να υποχρεώσουν τους εργοδότες «να αξιώνουν από τους υπηκόους τρίτων χωρών έγκυρη άδεια διαμονής ή άλλον τίτλο παραμονής», αλλά και να ενημερώνουν το αργότερο εντός δέκα ημερών τις αρμόδιες αρχές ταυτόχρονα για την έναρξη και τη λήξη της πρόσληψης υπηκόου τρίτης χώρας. Σημειώνεται ότι η υποχρέωση αυτή εφαρμόζεται από ορισμένα κράτη-μέλη και μάλιστα για διάστημα μικρότερο των 10 ημερών.

Σημειώνεται ότι η ελληνική αντιπροσωπεία που συμμετείχε στις διαδικασίες κατάρτισης της πρότασης οδηγίας «εξέφρασε ανησυχία όσον αφορά την ακρίβεια της πρότασης αυτής» καθώς οι κυρώσεις θα έχουν σημαντικό οικονομικό κόστος για όλους όσοι δεν συμμορφωθούν και συλληφθούν από τις Αρχές.

Ο στόχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι προφανής: αφενός να περιορίσει το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και αφετέρου να αποτρέψει εκρήξεις κατά των μεταναστών, δεδομένου ότι η ανεργία των ευρωπαίων πολιτών εκτοξεύθηκε στα ύψη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της ύφεσης.

TO BHMA

ΠΗΓΗ

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ


«Φωτιά στα σπίτια και τσεκούρι στην περιουσία και το λαιμό εκείνων που κάνουν τα χατίρια των Τούρκων! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»


http://gnomeskepistimi.files.wordpress.com/2008/03/image002.jpe

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΙΕΣ !!!!! (????)

Σήμερα θα δημοσιοποιηθούν οι «ΤΑΣΕΙΣ της MRB». Πέραν της πρόθεσης ψήφους όπου το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 3,4% της Ν.Δ. ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δημοτικότητες των πολιτικών προσώπων.

Δημοφιλέστερος πολιτικός αναδεικνύεται ο Απόστολος Κακλαμάνης με 46,5% και ακολουθούν η Λιάνα Κανέλλη με 45,7%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 45,5%, ο Γιώργος Σουφλιάς με 43,7% και η Ντόρα Μπακογιάννη με 43,6%. Αυτή είναι η πρώτη πεντάδα στο σύνολο.

Στη Ν.Δ. τώρα πρώτος είναι ο Σουφλιάς με 43,7% και ακολουθούν η Ντόρα με 43,6%, ο Νικήτας με 39,4%, ο Άρης με 32,8%, ο Αβραμόπουλος με 32,5%, η Μαριέττα με 32,3%, ο Προκόπης με 29%, ο Ιωαννίδης με 28,4%, ο Μεϊμαράκης με 27,6%, η Μπενάκη με 27,8% και ο Σαμαράς με 26,6%. Φτάσαμε μέχρι τον υπουργό Πολιτισμού για να συμπεριλάβουμε όλους τους δελφίνους!

Στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. πρώτη είναι η Ντόρα με 77,6% και ακολουθούν με 73,6% ο Σουφλιάς, με 69,8% ο Άρης, με 68,5% ο Νικήτας, με 67,3% ο Αβραμόπουλος, με 64,4% η Μαριέττα, με 58,8% ο Μεϊμαράκης, με 58,5% ο Προκόπης, με 57,5% η Φάνη και με 57% ο Σαμαράς.

ΠΗΓΗ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .....

ΣΕ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 77,6% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΙ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ? ΣΤΟ ΕΡΓΟ ? ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ? Ή ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ? (ΕΓΩ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΕΝΕ).

ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ .... ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΟΧΙ ΒΙΤΡΙΟΛΙ

ΠΓΔΜ: Σημαντική μείωση των ελληνικών επενδύσεων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYTAhpaLvwkwBJbJ5SOCBwYBljkmnO8WQg1rr-Zg9QeU5zYtmWxPn6KjojvV30B4esPWqIrLHM6sk_DeaBkS_DgikSD8JekYvTfjuYJyR0HA6cwZnSqLPu4UzhVoN_HIrJd51ApjU3AcY/s400/Fyrom-map.gif

Κατακόρυφη πτώση των ελληνικών επενδύσεων στην ΠΓΔΜ καταγράφηκε την περασμένη χρονιά όπου επενδύθηκαν μόλις 12 εκατ. ευρώ από 44,6 εκατ. ευρώ που ήταν το 2007
Όπως σχολιάζει δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας (Utrinski Vesnik), και το οποίο επικαλείται στο report του το γραφείο Ο.Ε.Υ. της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια, οι Έλληνες επενδυτές έχουν αρχίσει να αποχωρούν από την πΓΔΜ και «να αφήνουν το πεδίο ελεύθερο για το σλοβένικο κεφάλαιο».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, οι ελληνικές επενδύσεις οι οποίες, έως το παρελθόν έτος, ήταν κυρίαρχες στη χώρα, άρχισαν να παύουν. Κατά την ίδια πάντοτε πηγή, κάποιοι επενδυτές έχουν ήδη αποσυρθεί από τη χώρα ενώ οι υπόλοιποι αδρανούν.

Όπως σχολιάζει η ανωτέρω εφημερίδα, η οικονομική επέκταση της ελληνικής πλευράς, η οποία, έως πρόσφατα, αποτελούσε μία πραγματικότητα και σήμαινε την είσοδο «φρέσκων» κεφαλαίων στην αναιμική οικονομία της χώρας, είναι πλέον παρελθόν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της πΓΔΜ τα οποία παρουσιάζει το δημοσίευμα, το παρελθόν έτος οι Έλληνες επένδυσαν στη χώρα μόνο 12 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2 εκατ. αποτελούν επανεπενδυμένα κέρδη, ενώ τα υπόλοιπα 10 εκατ. είναι δάνεια που συνήφθησαν για να διασφαλίσουν τις τρέχουσες δραστηριότητες των εταιρειών.

Το ανωτέρω ποσό φανερώνει σημαντική μείωση των επενδύσεων εάν συγκριθεί με το αντίστοιχο του 2007, το οποίο ανήλθε στα 44,6 εκατ. ευρώ (5,3 εκατ. ευρώ εταιρικά κεφάλαια, 35,5 εκατ. ευρώ επανεπενδυμένα κέρδη και 3,8 εκατ. ευρώ δάνεια) και του 2006, το οποίο ανήλθε στα 40,7 εκατ. ευρώ (3,1 εκατ. ευρώ εταιρικά κεφάλαια, 35,3 εκατ. ευρώ επανεπενδυμένα κέρδη και 2,3 εκατ. ευρώ δάνεια).

Στην προσπάθειά της να διαπιστώσει, μέσω της τοπικής ένωσης επιμελητηρίων, πότε πραγματοποιήθηκε στη χώρα η τελευταία ελληνική επένδυση, η εφημερίδα δεν έλαβε καμία απάντηση. Υποστηρίζει πάντως ότι η τρέχουσα τάση μείωσης των ελληνικών επενδύσεων υποδηλώνει ότι κάτι συμβαίνει, σε επίπεδο οικονομικών σχέσεων, ανάμεσα στις δύο χώρες και διατυπώνει το ερώτημα κατά πόσο οι βαθύτεροι λόγοι είναι πολιτικοί (πρόβλημα με το όνομα) καθώς και κατά πόσο το «πολιτικό μέτωπο» θα ζημιώσει την επιχειρηματικότητα.

ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ?


ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-"ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ" ΔΗΘΕΝ ΛΕΞΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΕΜΕΙΣ , ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ , ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΟΜΩΣ .....

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ , Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ , ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ "ΚΥΡΙΩΝ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ.

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΛΕΞΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΒΙΒΛΙΑ. ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ? ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ , ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΩΝ ..... ΟΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ RAUS ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ , ΣΤΟΥΣ "ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΕΟΥΣ" ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ , ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ , ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΝΑΙΔΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ" ΔΗΘΕΝ "ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ" ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ?

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ....

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ "ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΟ" ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΛΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ....

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ "ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ" ΥΛΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ......

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ? ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ? ΦΑΣΙΣΤΕΣ ? ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ , ΓΛΩΣΣΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ , ΞΕΝΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ , ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ , ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ "ΣΑΤΙΡΕΣ" ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΖΟΥΛΙ ΨΕΥΤΟΓΙΑΠΗΔΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ , ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ , ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ , ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ , ΕΤΣΙ ......

..... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ Ή ΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ..