16 Μαΐ 2009

ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MRB ΓΙΑ ΤΟ NEWSTIME.GR Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ , ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΣΤΕ ΕΔΩ

Να μείνει ο Καραμανλής στην ηγεσία της ΝΔ αν χάσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές;


Να μείνει ο Γιώργος Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αν χάσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές;


Διαδοχή Καραμανλή


Διαδοχή Παπανδρέου


ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ :

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974


ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ" ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΠΕΘΑΙΝΕΙ" ΕΝΩ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ "ΓΛΥΤΩΝΕΙ" ΞΥΣΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ "ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ" ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ" ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ" ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΜΙΚΡΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ "ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ "ΑΛΛΑΓΗΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ "ΤΖΑΚΙΩΝ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ". ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ? Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ "ΙΚΑΝΑ" ΚΑΙ "ΑΦΘΑΡΤΑ" ΚΑΙ "ΓΝΗΣΙΟΙ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΩΟΥ ΧΩΡΟΥ.

(ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΛΕΝΕ Η "ΚΟΝΤΡΑ" ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ Η "ΑΓΑΠΗ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ "ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ" ΜΕ ΤΑ "ΑΚΡΑ" ΕΝΩ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ? ΜΗΠΩΣ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ" ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ "ΜΕΣΑΙΟ" ΧΩΡΟ ?)

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ? ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .....

ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

[Η ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ" ΚΑΙ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ" ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ" ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (?)]
. ΑΡΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ... Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ "ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ" ....

... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ : Ή ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Ή (ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ) ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ (ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ).

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ... ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ....


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ..... KEEP ROCKIN'

"ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ" - ΡΟΚ ΜΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ





KAI ENA DRUM SOLO ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ


Εμφύλιος για το φεστιβάλ στον Αρδα

http://www.ardas.gr/2007/wp-content/uploads/2007/05/live-04.jpg

Στον «αέρα» είναι η φετινή 15η Συνάντηση Νέων στις όχθες του Αρδα, που φέτος αντί να ενώνει, διχάζει.

Τα νερά του διασυνοριακού ποταμού, που για 14 χρόνια αποτέλεσαν τόπο συνάντησης χιλιάδων νέων από ολόκληρη την Ελλάδα και από τις γειτονικές χώρες, αναδεικνύονται φέτος σε πεδίο έντονης σύγκρουσης μεταξύ τοπικών παραγόντων στον βόρειο Εβρο, που ερίζουν για το ποιος θα διοργανώσει τις εκδηλώσεις.

Μάλιστα, η κάθε πλευρά ανακοίνωσε διαφορετικές ημερομηνίες για το ρίβερ πάρτι, αλλά και ονόματα καλλιτεχνών.

Το φεστιβάλ, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός διεθνούς εμβέλειας, είναι πιθανόν να τιναχτεί στον αέρα, με άμεσο κίνδυνο δυσφήμησης της χώρας, αλλά και οικονομικής ζημιάς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τις ρήτρες των συμβολαίων που έχουν ήδη υπογραφεί με συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Το πρόγραμμα
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Βύσσας, που διοργανώνει τις εκδηλώσεις τα τελευταία επτά χρόνια, έχει αναρτήσει στο σάιτ της το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Αρδας 2009» (22-26 Ιουλίου), που περιλαμβάνει και το παγκόσμιας φήμης γερμανικό συγκρότημα «Scorpions», οι οποίοι με τη σειρά τους στο δικό τους επίσημο σάιτ έχουν συμπεριλάβει τον «Αρδα» στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών τους συναυλιών.

Η ρήτρα που πρέπει να πληρώσουν οι διοργανωτές μόνο στους «Scorpions», σε περίπτωση ματαίωσης της συναυλίας, φτάνει το ποσό των 350.000 ευρώ, ενώ για το σύνολο των καλλιτεχνών που έχουν «κλείσει» συμμετοχή («Οnirama», Αννα Βίσση και Γιάννης Πλούταρχος) πλησιάζει τις 700.000 ευρώ.

«Σφήνα» στη διοργάνωση μπαίνει φέτος το νεοσύστατο Βαλκανικό και Παρευξείνιο Κέντρο Ανάπτυξης Ειρήνης και Νεολαίας, που αποτελείται από τους τρεις δήμους της περιοχής (Βύσσας, Τριγώνου και Κυπρίνου), τοπικούς συλλόγους και φορείς, με τη συμμετοχή και της Νομαρχίας Εβρου.

Τον περασμένο Ιανουάριο τα τρία δημοτικά συμβούλια πήραν απόφαση να διοργανώσει το Κέντρο τις φετινές εκδηλώσεις. Πρόσφατα ανακοινώθηκε 15μελής οργανωτική επιτροπή, καθώς και άλλες ημερομηνίες απ αυτές της Αναπτυξιακής (29 Ιουνίου έως 2 Αυγούστου).

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της Αναπτυξιακής, Φ. Μπαχαρίδου, ο δήμαρχος Βύσσας, Π. Σιανκούρης, την καταγγέλλει ότι αγνοεί και απαξιώνει φορείς και θεσμικά όργανα των οποίων είναι και η ίδια μέλος και ότι εμμένει να δρα αφ εαυτής, παραβλέποντας βασικούς κανόνες λειτουργίας και διοίκησης.

«Το Βαλκανικό Κέντρο βρίσκεται στα σκαριά και δεν έχει νομική υπόσταση, ενώ ο Ιούλιος πλησιάζει. Κάποιοι έχουν αποφασίσει να πλήξουν εμένα εν όψει δημοτικών εκλογών, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να πλήξουν τον τόπο», είπε στο «Εθνος» η κ. Μπαχαρίδου, που ήταν αντίπαλος του Π. Σιανκούρη για τον Δήμο Βύσσας.

«Εδώ μιλάμε για θεσμικά όργανα και διαδικασίες, οι οποίες πρέπει να γίνουν σεβαστές.

Οι διαδικασίες για το Κέντρο ολοκληρώνονται», απαντά ο δήμαρχος και αφήνει υπονοούμενα για υπέρογκα χρέη της Αναπτυξιακής και εξώδικα από απλήρωτους επαγγελματίες.

Χθες παραιτήθηκαν τρία από τα επτά μέλη του ΔΣ της Αναπτυξιακής και το σίριαλ θα έχει συνέχεια.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

ΠΗΓΗ

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ: Το τουριστικό προφίλ του Έβρου παρουσιάστηκε σε στελέχη της ρωσικής εταιρείας Trans-Neft

Το τουριστικό προφίλ του νομού Έβρου παρουσίασε ο νομάρχης Νικόλαος Ζαμπουνίδης σε πολυμελή αντιπροσωπεία διευθυντικών στελεχών της ρωσικής εταιρείας Trans-Neft, στη διάρκεια της συνάντησής τους που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη νομαρχία. Η επίσκεψη των διευθυντικών στελεχών της Trans-Neft και 17 θυγατρικών της εταιριών, από τη Μόσχα μέχρι την Πετρούπολη και το Βλαδιβοστόκ, αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας τουριστικής προβολής που έκανε η νομαρχία Έβρου πριν από ένα μήνα στην Μόσχα, με στόχο την προσέλκυση στην περιοχή του Έβρου για διακοπές, στελεχών και προσωπικού ρωσικών εταιριών.

«Παρουσιάσαμε στα διευθυντικά αυτά στελέχη τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής μας, τις ομορφιές της και τις υποδομές που διαθέτει για να τους πείσουμε ότι πραγματικά αξίζει να την επισκεφθεί κάποιος και να περάσει εδώ τις διακοπές του. Δεν το ζητάμε αυτό από τις εταιρείες σαν ανταποδοτικό χαρακτήρα για το έργο του πετρελαιαγωγού, αλλά επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι η περιοχή μας είναι ένας πολύ καλός τουριστικός προορισμός. Είναι πανέμορφη περιοχή, έχει καταπληκτικές παραλίες, σύγχρονα ξενοδοχεία, ζεστούς ανθρώπους και όσοι την επισκεφθούν θα μείνουν εντυπωσιασμένοι και θα γίνουν οι καλύτεροι διαφημιστές της», δήλωσε ο νομάρχης Έβρου κ. Ζαμπουνίδης.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του τμήματος Διοίκησης και Προσωπικού της Trans-Neft Άλεξ Περετέικο ευχαρίστησε το νομάρχη για τη θερμή υποδοχή που τους έγινε και η οποία, όπως είπε, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι θα είναι πολύ καλή η υποδοχή της τοπικής κοινωνίας.
«Όταν επιστρέψουμε στις περιοχές μας θα μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας για την όμορφη περιοχή σας και πιστεύω ότι η κεντρική εταιρεία και οι 17 θυγατρικές της θα εγκρίνουν να έρθουν εδώ για να περάσουν τις διακοπές οι υπάλληλοί τους. Εμείς θα βοηθήσουμε και από τη δική μας πλευρά, να δρομολογηθούν πτήσεις από τη Μόσχα προς την Αλεξανδρούπολη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε ώστε με μεγάλη ευχαρίστηση στελέχη και προσωπικό να επισκεφθούν την περιοχή σας».

Τα διευθυντικά στελέχη της Trans-Neft, θα επισκεφθούν ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης και θα ξεναγηθούν στην περιοχή, ενώ είχαν συναντήσεις και με τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμο και τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γεώργιο Αλεξανδρή.

ΠΗΓΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ....



ΠΕΡΣΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ KAI ΤΟ YOUTUBE ΦΕΤΟΣ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ TWITTER ..... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ..... ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ" ?

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΩ :

ΣΤΙΣ 13-5-2005 ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ? ......

ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ , Ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ?

ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ .... ΟΜΩΣ :

ΤΟ INDYMEDIA ΣΙΩΠΑ ....
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΩΠΑ .....
ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ .....
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΣΙΩΠΟΥΝ ......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΒΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ? ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ? ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΥΜΕΡΑ .... ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ


ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ :

Να τιμωρήσουν το κόμμα των πλουσίων ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας
«Στη χώρα μας υπάρχει ένα κόμμα που είναι κυρίαρχο. Δεν κατεβαίνει στις εκλογές, δεν λαμβάνει μέρος στις δημοσκοπήσεις. Είναι το κόμμα των πλουσίων. Αρχηγούς του έχει τον κ. Προβόπουλο, τον κ. Δασκαλόπουλο, τον κ. Μίχαλο, τον κ. Μυλωνά. Όραμά του τις συντάξεις των 200 ευρώ και τους μισθούς των 500 ευρώ, την διάλυση της κοινωνικής συνοχής, τη συρρίκνωση των εργασιακών σχέσεων, την κατάργηση του κοινωνικού κράτους. Οπαδούς του έχει τα μεγαλοστελέχη των δύο κομμάτων εξουσίας, τα εκάστοτε οικονομικά επιτελεία, είτε των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είτε την ΝΔ» είπε ο κ. Τσίπρας.
Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να τιμωρήσουν το κόμμα αυτό στις ευρωεκλογές: στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα «που θα μπορέσει να αποτρέψει την διαιώνιση της κυριαρχίας αυτού του περίεργου κόμματος που μας κυβερνάει αλλά δεν φαίνεται πουθενά».

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ "ΤΟΥΣ" ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ "700" ? ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ , ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ?

http://antigeitonies2.pblogs.gr/files/211786-981203_b.jpg

ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗΔΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ

Α ΡΕ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ Ο ΤΣΕ

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

Η ΛΙΣΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.


Βασίλισσα Ολλανδίας Βεατρίκη,

Βασίλισσα Ισπανίας Σοφία

Πρίγκιπας Ελλαδας (?) Κωνσταντίνος

Πρίγκιπας Βελγίου Φίλιππος

Ετιέν Νταβινιόν, Βέλγιο (ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ , ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SOCIETE GENERALE DE BELGIGUE)

Γιόζεφ Ακερμαν, Γερμανία (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ DEUTCHE BANK)

Κιθ Αλεξάντερ, ΗΠΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΝSΑ)

Ρότζερ Αλτμαν, ΗΠΑ (ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙ ΚΛΙΝΤΟΝ)

Τ. Αράπογλου, Ελλάδα (Διοικητής Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος)

Αλί Μπαμπατζάν, Τουρκία (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπεύθυνος για την οικονομία)
Φρανσίσκο Μπίντο Μπαλσεμάο, Πορτογαλία (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ 1981-83)

Νικολά Μπαβαρέζ, Γαλλία (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ)

Φράνκο Μπερνάμπε, Ιταλία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τelecom Ιtalia)
Ξαβιέ Μπερτράν, Γαλλία (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

Καρλ Μπίλντ, Σουηδία (υπουργός Εξωτερικών)
Γιαν Μπγιόρκλουντ, Νορβηγία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)

Κριστόφ Μπλόχερ, Ελβετία (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ)

Αλεξάντερ Μπομπάρ, Γαλλία

Αννα Μποτέν, Ισπανία

Ανρί ντε Καστιός, Γαλλία

Χουάν-Λουίς Θεμπριάν, Ισπανία (ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. EL PAIS)

Εντμουντ Κλαρκ, Καναδάς (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ TD BANK FINANCIAL GROUP)

Κένεθ Κλαρκ, Βρετανία (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ , ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ)
Λυκ Κοέν, Βέλγιο

Ρίτσαρντ Ντίαρλαβ, Βρετανία (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΙ6 ΩΣ ΤΟ 2004)

Μάριο Ντράγκι, Ιταλία (ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ Βanca d΄ Ιtalia)
Αντερς Ελντρουπ, Δανία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ DONG GAS COMPANY)

Τζον Ελκαν, Ιταλία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Fiat SΡΑ)

Τόμας Εντερς, Γερμανία (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Αirbus SΑS)
Χοσέ Εντρεκανάλες, Ισπανία (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ACCIONA ENERGIA GROUP)

Ισίντρο Φάινε Κάσας, Ισπανία (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ TELEFONICA S.A.)

Νάιαλ Φέργκιουσον, ΗΠΑ (Είναι καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ερευνητής μέλος του Κολεγίου Jesus του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και μέλος του Ινστιτούτου Hoover του Πανεπιστημίου Στάνφορντ)
Τίμοθι Γκάιτνερ, ΗΠΑ (υπουργός Οικονομίας)
Ντέρμοτ Γκλίσον, Ιρλανδία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΒ Group)
Ντόναλντ Γκρέιαμ, ΗΠΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ Washington Ρost Company)
Βίκτορ Χάλμπερσταντ, Ολλανδία (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ Leiden University)
Ερνστ Χιρς Μπαλίν, Ολλανδία (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ)

Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ΗΠΑ (ειδικός απεσταλμένος προέδρου Ομπάμα για Αφγανιστάν και Πακιστάν)
Γιαπ ντε Χουπ Σέφερ, Ολλανδία (Γ.Γ. ΝΑΤΟ)
Τζέιμς Τζόουνς, ΗΠΑ (Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου)
Βέρνον Τζόρνταν, ΗΠΑ (ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΜΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)

Ρόμπερτ Κέιγκαν, ΗΠΑ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ CARNEGIE ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ)

Γίρκι Κατάινεν, Φινλανδία (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ)

Τζον Κερ, Βρετανία (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Royal Dutch Shell)
Μουσταφά Κοτς, Τουρκία (Ομιλος Κοτς)
Ρόλαντ Κοχ, Γερμανία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΣΗΣ)

Σαμί Κοέν, Τουρκία (ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ "MILLIΥET")
Χένρι Κράβις, ΗΠΑ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΚR)

Μαρί Ζοσέ Κράβις, ΗΠΑ (ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CFR-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ)
Νέλι Κρους, Ολλανδία (Ευρωπαία Επίτροπος για τον Ανταγωνισμό)

Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Ελλάδα (Ομιλος S&Β)
Μανουέλα Φερέιρα Λέιτε, Πορτογαλία (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡSD)
Μπερναρντίνο Λεόν, Ισπανία (ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Τζέσικα Μάθιους, ΗΠΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ CARNEGIE ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΡΗΝΗ)

Φίλιπ Μέισταντ, (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ)
Φρανκ ΜακΚένα, Καναδάς (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤD Βank Financial Group)
Τζον Μίκελθγουεϊτ, Βρετανία (Δημοσιογράφος, Τhe Εconomist)
Τιερί ντε Μοντμπριάν, Γαλλία (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ))
Μάριο Μόντι, Ιταλία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ BOCCONI ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ "THINK TANK" BRUEGEL)
Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνος, Ισπανία (υπουργός Εξωτερικών)
Κρεγκ Μούντι, ΗΠΑ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ Μicrosoft)

Εγκιλ Μίκλεμπαστ, Νορβηγία (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SAS GROUP)

Ματίας Νας, Γερμανία

Ντενίς Ολιβέν, Γαλλία (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Le Νouvel Οbservateur)
Φρεντερίκ Ουντεά, Γαλλία (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Societe Generale)
Τζεμ Οζντεμίρ, Γερμανία (ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ)
Τομάζο Παντόα-Σιόπα, Ιταλία (ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ , ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Ελλάδα (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Τιτάν)
Ρίτσαρντ Περλ, ΗΠΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΜΠΙΣΤΑΣ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
Ντέιβιντ Πετρέους, ΗΠΑ (Επικεφαλής Κεντρικής Διοίκησης αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων)
Μανουέλ Πίντο, (υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας)

Ρόμπερτ Πρίτσαρντ, Καναδάς (Τotstar Corporation)
Ρομάνο Πρόντι, Ιταλία (πρώην πρωθυπουργός Ιταλίας)
Χέδερ Ράισμαν, Καναδάς (CEO ΤΗΣ INDIGO BOOKS).)
Εϊβιντ (ΟDD ?) Ρέιταν, Νορβηγία (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ REITAN GROUP)

Μίκαελ Ρίντζιερ, Τσεχία

Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ΗΠΑ (ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Ντένις Ρος, ΗΠΑ (ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ , ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ)

Μπάρνετ Ρούμπιν, ΗΠΑ (ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ)

Αλμπέρτο Ρουίθ- Γκαλαρθόν, Ισπανία (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Σούζαν Σαμπαντζί Ντιντζέρ, Τουρκία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ AKBANK)

Ιντιρα Σαμαρασέκερα, Καναδάς (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ALBERTA)

Ρουντολ Σόλτεν, Αυστρία (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ OSTERRECHISCHE KONTROLLBANK)

Γιούργκεν Στεμπ, Γερμανία

Πέδρο Σόλμπες, Ισπανία (υπουργός Οικονομίας)
Σαμπατζί Σαράζ, Τουρκία (τραπεζίτης)
Σανάτα Σεκέτα, Καναδάς (Πανεπιστήμιο Καναδά)
Λόρενς Σάμερς, ΗΠΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ)

Πήτερ Σάδερλαντ, Ιρλανδία (ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ GATT ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ BP)

Μάρτιν Τέιλορ, Βρετανία

Πίτερ Θίελ, ΗΠΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ PAYPAL ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ "THINK TANK" VANGUARD PAC

Αγάν Ουργκούτ, Τουρκία

Μάτι Βανχάνεν, Φινλανδία, (πρωθυπουργός)
Ντάνιελ Βαζέλα, Ελβετία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ NOVARTIS)

Χέροεν βαν ντε Βιτ, Ολλανδία

Γκυ Φερχόφσταντ, Βέλγιο (πρώην πρωθυπουργός)
Πολ Βόλκερ, ΗΠΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ)

Τζέικομπ Βάλενμπεργκ, Σουηδία (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ INVESTOR AB)

Μάρκους Βάλενμπεργκ, Σουηδία (ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ)

Νουτ Γουέλινκ, Ολλανδία (ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ , ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)

Χανς Βίζερς, Ολλανδία

Μάρτιν Γουλφ, Βρετανία (Δημοσιογράφος Financial Τimes)
Τζέιμς Γούλφενσον, ΗΠΑ (ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)

Πολ Γούλφοβιτς, ΗΠΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ US-TAIWAN BUSINESS COUNCIL , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Φαρίντ Ζακάρια, ΗΠΑ (Δημοσιογράφος- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ NEWSWEEK)
Ρόμπερτ Ζέλικ, ΗΠΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)
Ντόρα Μπακογιάννη, Ελλάδα (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ)
Αννα Διαμαντοπούλου, Ελλάδα (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ)
Ι. Παπαθανασίου, Ελλάδα (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ)
Γ. Αλογοσκούφης, Ελλάδα (ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ)
Γ. Δαυίδ, Ελλάδα (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ COCA-COLA 3E))