20 Αυγ 2012

Ο “Τρομοκράτης του Twitter"



(πατήστε την φωτό για μεγαλύτερη)


«Ζούμε στην Ελλάδα που την Αριστερά τη χαϊδεύουμε 40 χρόνια. Η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει χρώμα, είναι της άκρας Αριστεράς. Οι κουκουλοφόροι στην Ελλάδα έχουν πολιτική ταυτότητα. Είναι της άκρας Αριστεράς».

Το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν εγκαλεί την πρεσβεία στην Αθήνα για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών!



Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης του Πακιστάν προκαλεί η επιχείρηση ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ της Ελληνικής Αστυνομίας για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τη χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πακιστανικής εφημερίδας Daily Times,το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν απέστειλε έγγραφο προς το υπουργείο Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενο για την αδυναμία της πρεσβείας στην Αθήνα να σταματήσει τις μαζικές απελάσεις Πακιστανών λαθρομεταναστών.



Στο ίδιο έγγραφο, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης ζητά από το υπουργείο Εξωτερικών να απευθύνει προειδοποίηση προς την πακιστανική πρεσβεία της Αθήνας ώστε να λάβει μέτρα που θα αποτρέπουν τον μαζικό επαναπατρισμό των Πακιστανών λαθρομεταναστών! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πακιστανική πρεσβεία απέρριψε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη ότι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι υπεύθυνες για τον μαζικό επαναπατρισμό των πακιστανών μεταναστών.

Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Tzavent Aslam, ο οποίος μάλλον θεωρεί ότι βρίσκεται σε συνοικία του Ισλαμαμπάντ και εκτοξεύει απειλές για “ιερό πόλεμο” (jihad) κατά της Ελλάδας.



Υπενθυμίζεται ότι ο Tzavent Aslam είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Interpol, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων», κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη. Αυτόκλητοι υπερασπιστές του Aslam εμφανίστηκαν τότε η γνωστή για τη μεροληψία της ΜΚΟ Διεθνής Αμνηστία και διάφορες αριστερές οργανώσεις, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέκο Αλαβάνου, εξού και οι ευχαριστίες προς τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Φυσικά το λόγο πλέον έχουν οι εισαγγελικές αρχές αφού ο Tzavent Aslam παραβίασε το Νόμο [Άρθρο 184 Π.Κ./Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών].

ΠΗΓΗ



Πακιστάν : Παρ'ολίγο να λυντσάρουν "βλάσφημη" 11χρονη


Η αστυνομία του Πακιστάν συνέλαβε την 11χρονη Rimsha Masih  με την κατηγορία της βεβήλωσης βιβλίου που περιείχε ισλαμικά κείμενα μετά από τις διαμαρτυρίες και τις απειλές οργισμένου πλήθους.

Όπως δήλωσε στο BBC ο υπουργός Εθνικής Αρμονίας, Πολ Μπάτι, το κορίτσι κρατούσε σακούλα με σκουπίδια μέσα στην οποία υπήρχαν και σελίδες από το Κοράνι.

Τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα επισημαίνουν ακόμη ότι οργισμένο πλήθος απαίτησε τη σύλληψή της ενώ απείλησε να κάψει και το σπίτι της οικογένειας της στα περίχωρα της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ.



Όπως επίσης αναφέρουν, το κορίτσι έχει μαθησιακές δυσκολίες και δεν μπορεί να μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η 11χρονη, που είναι χριστιανή, κρατείται στην αστυνομία και οι γονείς είναι προληπτικά υπό την προστασία των Αρχών.

Περίπου 600 άτομα έφυγαν από τη (χριστιανική) γειτονιά λόγω των απειλών, πρόσθεσε ο υπουργός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι πάσχει από σύνδρομο Ντάουν και δεν μπορούσε να απαντήσει τις ερωτήσεις των αστυνομικών. Κάποια μέσα μεταδίδουν ότι το κορίτσι είναι 11 ετών και άλλα ότι είναι μεγαλύτερο, ενώ αντικρουόμενες είναι και οι πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν το κορίτσι έκαψε σελίδες από το Κοράνι ή αν βρέθηκε να κρατάει σακούλα που περιείχε κομμένες σελίδες.

Το Πακιστάν έχει έναν εξαιρετικά αυστηρό νόμο για την βλασφημία που προβλέπει ποινές που φτάνουν ακόμα και στα ισόβια για τη βεβήλωση του Κορανιού.



σ.σ περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου και στην χώρα μας μιας που με τον ρυθμό που αποικίζεται από τους πιστούς είναι σίγουρο ότι θα γίνει


ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ "ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"


Η καθαρή δημόσια παραδοχή ότι η "πακιστανική κοινότητα" λειτουργεί δικιά της αστυνομία που διενεργεί ανακρίσεις , συλλαμβάνει και τιμωρεί άλλους Πακιστανούς που χαρακτηρίζει εγκληματίες ..... ο κύριος εκπρόσωπος λέει ότι όλα αυτά γίνονταν με συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία , όμως δεν υπάρχει κανείς αστυνομικός στις εικόνες , ακόμα χειρότερα συνεργασία σημαίνει να δίνεις πληροφορίες ώστε να επέμβει η αστυνομία και όχι να την υποκαθιστάς





από την στιγμή που αναφέρει συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και ότι οι "εγκληματίες" παραδίδονται σε αυτήν τότε πρέπει να υπάρξει απάντηση για όλα αυτά από το αρμόδιο υπουργείο αλλιώς υπάρχει σοβαρότατο θέμα αξιοπιστίας και λειτουργίας της αστυνομίας αλλά και των πρακτικών που χρησιμοποιούνται ... επίσης στα βίντεο που δείξαμε στην προηγούμενη ανάρτηση φαίνεται καθαρά να χρησιμοποιούν βία οι αυτόκλητοι "αστυνομικοί" , πρέπει να υπάρξει άμεσα έρευνα για το αν η αστυνομία συνεργάζεται με ομάδες που ουσιαστικά την υποκαθιστούν τι περιλαμβάνει η συνεργασία αυτή και ποιος έδωσε το ελεύθερο σε αυτά τα άτομα να ενεργούν όπως ενεργούν και φυσικά να αποδοθούν ευθύνες σε κάθε περίπτωση που έχουν διαπραχθεί αδικήματα όπως η εισβολή σε οικίες , , παράνομες συλλήψεις , απαγωγές , ξυλοδαρμοί , και να ερευνηθεί επίσης αν όντως αυτά τα άτομα που "συνέλαβαν" παραδόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.

το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και μέχρι τώρα δεν ακούσαμε να υπάρχει το παραμικρό σχόλιο από πλευράς του αρμόδιου υπουργείου , μετά την "αστυνομία" πακιστανών τι άλλο να περιμένουμε να δούμε ;