22 Ιουν 2009

Τους είπαν ότι αναγνωρίζουν την "Μακεδονία" και σηκώθηκαν να φύγουν...

http://cominganarchy.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/06/eu-election-results-2009-500x405.jpg

Μάχη για να αποτραπεί αρνητική γνωμοδότηση σε βάρος της Ελλάδας για τη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας από τα γειτονικά Σκόπια, έδωσαν τα Μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε, με επικεφαλής τον Υπερνομάρχη Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης και Αντιπρόεδρο της Ε.Ν.Α.Ε. κ. Κων/νο Τάτση.


Απειλώντας προς στιγμήν και με αποχώρηση, μέσα σε κλίμα έντασης, ο Υπερνομάρχης κος Κων/νος Τάτσης και η Ελληνική Αντιπροσωπεία πέτυχαν τελικώς να αποτρέψουν τη δυσμενή εξέλιξη και να οδηγήσουν το θέμα σε έναν αξιοπρεπή συμβιβασμό για τις ελληνικές θέσεις, όπως τόνισαν σχετικά παρατηρητές της συνεδρίασης.

Συγκεκριμένα, το θέμα προέκυψε κατά την Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών που έγινε στις Βρυξέλλες.
Μεταξύ των θεμάτων που επρόκειτο να συζητηθούν υπήρχε και το Σχέδιο Γνωμοδότησης της κας Jasmine Vidmar από την Σλοβενία και Μέλος της Ομάδας των Φιλελευθέρων, η οποία πρότεινε να υιοθετήσει η Επιτροπή των Περιφερειών την άποψη ότι το όνομα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη χώρα αυτή. Θέση που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις ελληνικές θέσεις.

Η Ελληνική Αντιπροσωπεία, στην οποία, πλην του Επικεφαλής του Υπερνομάρχη κου Κων/νου Τάτση, μετείχαν από την Ε.Ν.Α.Ε., οι Νομάρχες Ηρακλείου κα Ε.Σχοιναράκη – Ηλιάκη, Πιερίας κος Γ. Παπαστεργίου, Αθηνών κος Ι.Σγουρός, Χίου κος Π.Λαμπρινούδης και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά, κ. Κ.Τζατζάνης και από ΚΕΔΚΕ, ο Δήμαρχος Λεωνιδίου κος Δ.Τσιγκούνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λιβαδειάς κος Χ.Παλαιολόγος και Σκιάθου κος Δ.Πρεβεζάνος, χρειάστηκε να κινηθεί σε τρία επίπεδα.

Πρώτον, στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όπου το αρνητικό κλίμα που υπήρχε αρχικά για τις ελληνικές θέσεις ανετράπη, μετά από δυναμική παρέμβαση του Υπερνομάρχη κου Κων/νου Τάτση, ο οποίος μάλιστα προς στιγμήν απείλησε να αποχωρήσει οριστικά από τη συνεδρίαση. Τελικώς το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αποδέχθηκε τη θέση του Υπερνομάρχη ο οποίος χαρακτήρισε «απολίτικη και ανιστόρητη» την προτεινόμενη Γνωμοδότηση.

Δεύτερον: Στο Σοσιαλιστικό Κόμμα όπου επίσης υπήρχε αρνητικό κλίμα για τις ελληνικές θέσεις, πράγμα που δεν επέτρεψε την αλλαγή της επίσημης γραμμής, δεδομένου ότι η επίμαχη αναφορά σχετικά με το ρόλο του ζητήματος της ονομασίας για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, αποτελούσε Τροπολογία που είχε υποβληθεί αρχικά από την Δανέζα Συντονίστρια της Σοσιαλιστικής Ομάδας, την κα Lund. Παρόλα αυτά οι προσπάθειες των Ελλήνων κέρδισαν τις εντυπώσεις μετριάζοντας και την στάση κορυφαίων Μελών του Σοσιαλιστικού Κόμματος κατά την συζήτηση που ακολούθησε στην Ολομέλεια

Τελικά, κατά την εξέταση της Γνωμοδότησης στην Ολομέλεια το ζήτημα οδηγήθηκε μετά από διαπραγματεύσεις σε Συμβιβασμό και υιοθετήθηκε μια ουδέτερη διατύπωση.

Μιλώντας σχετικά, και υπεραμυνόμενος της Ελληνικής θέσης, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κος Κων/νος Τάτσης σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Η Ελλάδα, δεν έχει ως στόχο να αποκλείσει τα Σκόπια από την Ε.Ε. Αντιθέτως, θέλει να συμβάλλει στην ευρωπαϊκή τους πορεία. Η υιοθέτηση όμως των παράλογων θέσεων τους σε σχέση με το όνομα γεννά περισσότερη αλαζονεία, περισσότερους εθνικισμούς και απομακρύνει την προοπτική της συνεργασίας των λαών των Βαλκανίων…»

ΠΗΓΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΤΑΤΣΗ

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ :

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ "ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ" ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΝ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ? ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ?

Το επεισόδιο στην Νέα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός

http://regimientocinqo.files.wordpress.com/2008/06/cebcceb1cebdcf89cebbceacceb4ceb1.jpg

Μην μασάτε!

Οι Τσομπάνηδες κακοποίησαν τους ζωοκλέφτες ,και όχι τους «λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές».


Το ζήτημα είναι η ζωοκλοπή. Όχι η κακοποίηση.

Προσοχή! Το επεισόδιο στην Νεα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός. Το θέμα είναι η ζωοκλοπή. Οι λαθρομετανάστες ρημάζουν τα κοπάδια.

Όταν οι πεινασμένοι Έλληνες κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την ζωοκλοπή, που επανεμφανίστηκε στη χώρα μας, μαζί με τους λαθρομετανάστες, τα χουντοκάναλα και «οι αριστεροί εκδότες», δεν έχουν να πουν και να γράψουν τίποτα.

Εάν εφαρμοζόταν στην Μανωλάδα ο μουσουλμανικός νόμος ,η σαρία (Sharia '‎شريعة) για τους ζωοκλέφτες, ειτε θα τους έκοβαν τα χέρια, είτε θα τους κρεμούσαν.

Τα χουντοκάναλα και οι εφημερίδες της φασιστικής παγκοσμιοποίησης λύσσαξαν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα:

«Κου Κλουξ Κλαν» στη Μανωλάδα είδε η Ελευθεροτυπία. «Λυντσάρισμα στη Νέα Μανωλάδα» είδε η ΑΥΓΗ που γράφει: «Σκηνές ωμής βίας και αναβίωσης πρακτικών απονομής “δικαίου” που θυμίζουν αμερικάνικο Νότο εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Μανωλάδα, με δύο αγρότες σε ρόλο τιμωρού και θύματα δύο μετανάστες». Η κοινή προπαγάνδιστική γραμμή είναι ολοφάνερη. Πουθενά η λέξη κλέφτης.«Κακοποίηση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας» βλέπει και το tvxs.gr του προστατευμένου του freedom House.
Αλλοι τίτλοι: «Αρρωστημένα ρατσιστικά πάθη στη Νέα Μανωλάδα», «Κτηνωδία κτηνοτρόφων στη Μανωλάδα σε βάρος μεταναστών», «ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ», «Θερμοκήπιο» αγριότητας η αντιμεταναστευτική πολιτική».

Για την ζωοκλοπή δεν γράφει και δεν μιλάει κανείς.

Πρόσφατη είδηση από την ξεχασμένη Ελλάδα. (τα χουντοκάναλα και οι αριστεροί εκδότες δεν την πρόβαλαν) .

«Η επανεμφάνιση των κλεφτοκοτάδων» . Τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν μια και το φαινόμενο της ζωοκλοπής έχει επιστρέψει ξανά στις μέρες μας. Άγνωστοι(λαθρομετανάστες) παραβίασαν την πόρτα του ενός σπιτιού και έκλεψαν οχτώ κότες από το κοτέτσι!

Η είδηση

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς» του Πύργου, δύο αγρότες, ηλικίας 31 και 24 ετών πήραν τον νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν να τιμωρήσουν με τον δικό τους τρόπο, τους λαθρομετανάστες κλέφτες των ζώων τους.. Τους γρονθοκόπησαν, και στη συνέχεια τους έδεσαν σε δίκυκλο και τους έσυραν στο κέντρο του χωριού για 500 μέτρα για παραδειγματισμό, επειδή το τελευταίο δεκαήμερο είχαν αφαιρέσει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημά τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι λαθρομετανάστες λύθηκαν μετά την επέμβαση των αστυνομικών που συνέλαβαν τόσο τους δύο αγρότες, όσο και τους λαθρομετανάστες.

Στην απολογία τους οι αγρότες ισχυρίσθηκαν ότι το τελευταίο διάστημα άγνωστοι τους έκλεβαν ζώα, αλλά αποφάσισαν να μην καταγγείλουν στην Αστυνομία τις κλοπές και να παραφυλάξουν στη στάνη τη νύχτα ώστε να πιάσουν οι ίδιοι τους κλέφτες. Πράγματι αντιλήφθηκαν τρία άτομα να προσπαθούν να κλέψουν τρία αρνιά, αλλά δεν κατάφεραν να τους πιάσουν. Το μεσημέρι της Πέμπτης πήγαν στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών , έδεσαν με σκοινί έναν άσχετο με την απόπειρα ζωοκλοπής , τον οποίο ανάγκασαν να τους οδηγήσει στους δράστες. Όταν τους εντόπισαν, άφησαν ελεύθερο τον πρώτο και ξυλοκόπησαν τους κλέφτες.

Η ουσία είναι ότι οι Έλληνες αγρότες άρχισαν να περνούν στην αυτοάμυνα,και το σύστημα των εκδοτών προσπαθεί να δημιουργήσει συμπλέγματα ένοχης στους Έλληνες πολίτες.

ΥΓ. Ν. 1300/1982 (ΦΕΚ 129Α / 13.10.1982 περί ζωοκτονίας και ζωοκλοπής .. Ζωοκλοπή. Με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή 20.000 έως 1.000.000 δραχμών, τιμωρείται η κλοπή ίππων, όνων, ημιόνων, βοοειδών, βουβαλοει-δών, αιγοπροβάτων, χοίρων και κυψέλων μελισσών ή του περιεχομένου τους.

ΠΗΓΗ

Mούγκα στη στρούγκα

Πέρασε μία ακριβώς εβδομάδα και… μούγκα στη στρούγκα έγραφε την προηγούμενη Παρασκευή η κα Σοφία Βούλτεψη στην Απογευματινή. Όπου «μούγκα» αγαπητοί φίλοι ασφαλώς η κα Βούλτεψη αναφέρεται στην ...«δημοκρατική» έλλειψη ικανότητας ομιλίας για ....τους διαφόρους γνωστούς λόγους (pay roll), και όπου «στρούγκα» οριοθετεί τα ...«ανεξάρτητα» και «αμερόληπτα» ΜΜΕ της διαπλοκής , των συμφερόντων και των σκοπιμοτήτων.

Μία ακριβώς εβδομάδα από τη δημοσίευση της είδησης ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή της Ελλάδας κατά της Κομισιόν για παρακράτηση αγροτικών δαπανών.

Η Ελλάδα καλείται να επιστρέψει 245 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια του Γεωργικού Ταμείου, για παρατυπίες κι ελλιπείς ελέγχους όσον αφορά τις ενισχύσεις για το λάδι, το βαμβάκι, τη σταφίδα και τα εσπεριδοειδή, κατά την περίοδο 1999-2004.

Και όχι μόνο δεν σηκώθηκαν οι πέτρες, αλλά το γεγονός πέρασε σαν να μη συνέβη τίποτε. Μερικά μικρά δημοσιεύματα και ....έξω από την πόρτα!

Η Κομισιόν είχε αποφασίσει πως η Ελλάδα πρέπει να χάσει τα συγκεκριμένα κονδύλια το Δεκέμβριο του 2006. Η Ελλάδα προσπάθησε να αποτρέψει τη δυσμενή εξέλιξη με προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Και πριν λίγες ημέρες μάς ήλθε το μπουγιουρντί. Τα 245 εκατ. ευρώ χάνονται Για το λάδι το δικαστήριο αποφάνθηκε πως τα ηλεκτρονικά αρχεία οριστικά.δεν ήσαν λειτουργικά.
Για το βαμβάκι ότι υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις στις συμβάσεις. Τα ίδια και για τα άλλα προϊόντα. Και γενικά διαπιστώθηκε μη τήρηση των καθορισμένων προθεσμιών για τις πληρωμές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πληρώνουμε τα σπασμένα του ΠαΣοΚ. Τα τελευταία δέκα χρόνια τα πρόστιμα που έχουμε πληρώσει για λάθη, παραλείψεις, παρατυπίες, ελλιπείς ελέγχους -πάντα με σκοπό την εξαπάτηση της Ε.Ε. και την εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων- ξεπερνούν το..... 1,5 δισ. ευρώ.

Ουδείς ασχολείται. Οι αγρότες παραμένουν εξοργισμένοι και καταψηφίζουν και οι υπόλοιποι Έλληνες πληρώνουν ως ηλίθιοι τα πρόστιμα.
Οι καμπάνες και τα πρόστιμα πάνε κι έρχονται χρόνια τώρα. Για υπερβάσεις και παραβιάσεις της κοινοτικής νομοθεσίας, κακή εφαρμογή κανονισμών, πλημμελείς ελέγχους, παρατυπίες στις επιδοτήσεις και ό,τι άλλη μπαγαμποντιά μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.

Και καλά , λέω τώρα εγώ ο απλός πολίτης, η πρακτική των εκδοτικών-εργοληπτικών συμφερόντων είναι γνωστή. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό πέραν της αποσιώπησης και της συγκάλυψης.

Αλλά τα blogs, ενημερωτικά sites, portals κλπ ;
Αυτά που ...δεν υπόκεινται σε εκδοτικές δουλείες και είναι -θεωρητικά- ανεξάρτητα από διαπλοκές,δεν υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα,και έχουν αναλάβει τον πολιτικό λιθοβολισμό παρόμοιων καταστάσεων;

Αυτά λοιπόν που ...«έβοσκαν»; Για μικρότερα θέματα και σαφώς μικρότερα ποσά ανεβαίνουν στα κεραμίδια και επιδίδονται στον λιθοβολισμό δικαίων και αδίκων. Ποιος τους ...λιμάρισε λοιπόν τα νύχια στην συγκεκριμένη περίπτωση;

Παιδικές ασθένειες ενός μέσου έκφρασης που μόλις περνά από την νηπιακή στην παιδική ηλικία; Ή... μια κακοήθης και ανίατη ασθένεια που εκδηλώνει τα αρχικά της συμπτώματα;

ΥΓ. Και επειδή στην εποχή μας έχουμε χάσει τα ...αυγά και τα πασχάλια , ως μέτρο σύγκρισης το Νέο Μουσείο Ακρόπολης στοίχισε 130 εκατ. και το ....σκάνδαλο Siemens υπολογίζεται ότι ζημίωσε το ελληνικό κράτος κατά 150-170 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΤΑ ΜΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ".

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ .... ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ , "ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ. Ο "ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80 ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. "ΛΑΣΠΗ" , "ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ" , "ΞΕΦΩΝΗΜΑ" ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ.

Γελάει όλη η Τουρκία με το φιάσκο των "δημοκρατικών" εφημερίδων "Το Βήμα" και "Έθνος"

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Ιστορική ψευδής είδηση στον ελληνικό Τύπο", η τουρκική εφημερίδα Sabah σχολιάζει σε έντονο ύφος το εντελώς ανυπόστατο δημοσίευμα της "πρώτης έκδοσης" της εφημερίδας "Το Βήμα", την Κυρικακή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τούρκος πρωθυπουργός, που ως γνωστόν ανέβαλε τελευταία στιγμή την επίσκεψή του στην Αθήνα, ...συναντήθηκε την ημέρα των εγκαινίων του νέου Μουσείου με τον κ. Καραμανλή στο Μαξίμου!
Κατά την "φανταστική" είδηση του "Βήματος", τον Τούρκο πρωθυπουργό συνόδευε ακόμα ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoglu, ο υπουργός Προεδρίας, αρμόδιος για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις Egemen Bagis και πέντε ένοπλοι φρουροί.
Στην ίδια είδηση ο Erdogan φέρεται να είναι μάλιστα δυσαρεστημένος από την απόφαση της ΕΕ για τους λαθρομετανάστες.

Η Sabah αναφέρεται και στην εφημερίδα "Έθνος", στην οποία αναφέρεται ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός έθεσε προϋποθέσεις για το θέμα της επαναλειτουργίας της Χάλκης συσχετίζοντάς το με το θέμα της εκλογής του Μουφτή στην Θράκη.
Η Sabah επίσης σχολιάζει ότι "το Έθνος", που πάντα παρουσιάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις κακές, δημοσιεύει ακόμα και ...διαλόγους μεταξύ των δύο πολιτικών».
"...Οι δύο εφημερίδες έγραψαν τα κείμενα από την Παρασκευή, όμως με την αναβολή της τελευταίας στιγμής έπεσαν στην παγίδα...", γράφει η Sabah.

Όπως αναφέρει το τούρκικο έντυπο, που έχει ημερήσια κυκλοφορία 500.000 φύλλα, "...κατά τα ελληνικά site, αυτό που συνέβη είναι λεκές στην ιστορία του ελληνικού Τύπου..."
___________________________
Σ' αυτά τα ..."ανεξάρτητα, αξιόπιστα, επίσημα και δημοκρατικά έντυπα" στηρίζει τις ελπίδες της η αξιωματική αντιπολίτευση.
Και θα επιτύχουν το στόχο τους, διότι η παραπληροφόρηση έχει καθιερωθεί ως το ...πάγιο μενού του Έλληνα.!

ΠΗΓΗ