30 Αυγ 2012

Ένας ελληνόφωνος δήμαρχος και τα εύσημα του Ντεντέ!





Δεν είναι λίγες οι φορές που σας έχουμε ενημερώσει από αυτό το ιστολόγιο για τα έργα και τις ημέρες κάποιων ελληνόφωνων της Θράκης που με τη στάση τους προκαλούν μάλλον προφανείς τάσεις εμετού στον κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενο πολίτη.

     Αυτή τη φορά ο τοπικός αξιωματούχος που διέπραξε το…ανδραγάθημα, δεν ήταν ο δήμαρχος Αβδήρων Τσολακίδης (για του οποίου το φιλοτουρκικό παραλήρημα στο πανηγύρι του Καραβανιού του Μπαϊράμπασα σας γράφαμε προ ολίγων ημερών), αλλά ο ομόλογός του Στέλιος Χατζηευαγγέλου από τον γειτονικό δήμο Τοπείρου. Γνωστός και αυτός για τις φιλοτουρκικές (και φιλοπροξενικές) του θέσεις, αυτή τη φορά - και χωρίς να υπάρχει καν θέμα - επέλεξε να προκαλέσει με μια ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται σε κάποιους που δήθεν ενόχλησαν την προσευχή των μουσουλμάνων περνώντας εποχούμενοι από κάποια μειονοτικά χωριά. Και λέμε ότι δεν υπάρχει θέμα, γιατί όταν εμφανίστηκε η ανακοίνωση του λεγάμενου, δεν υπήρχε ούτε καν μία έστω καταγγελία στην αστυνομία και το θέμα δεν είχε τεθεί ούτε από τους μειονοτικούς βουλευτές, ούτε από κανέναν άλλον τουρκόφρονα.



Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες το περιστατικό είχε να κάνει με μια απλή διέλευση από μουσουλμανικό χωριό της Ξάνθης κάποιων χρυσαυγιτών με μηχανάκια που πήγαιναν σε γειτονικά χριστιανικά χωριά, για να ενημερώσουν για το θέμα της μεταφοράς λαθρομεταναστών στη σχολή αστυφυλάκων στην Ξάνθη, χωρίς καμμία πρόκληση ή οτιδήποτε άλλο να συμβεί. Άλλωστε αν συνέβαινε το παραμικρό θα το βλέπαμε και στις μειονοτικές εφημερίδες – που έχουν εξάλλου τη χαρακτηριστική τάση να ποιουν την τρίχαν…τριχιάν, τώρα όμως δεν έγραψαν το παραμικρό. Ο μόνος που έγραψε ήταν ο…γνωστός Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ – που κι αυτός όμως δεν αναφέρεται πρωτογενώς στο (ούτως ή άλλως ανύπαρκτο επεισόδιο), αλλά το μνημονεύει μέσα από την ανακοίνωση του δημάρχου. Το δημοσίευμά του στη γελοιοφυλλάδα «Τράκιανιν Σεσί» στις 16 Αυγούστου (βλ. και την 1η φωτογραφία) φέρει μάλιστα τον πολύ εύγλωττο τίτλο «Να ο δήμαρχος! Μπράβο Στέλιο, εντυπωσιακή η σιωπή των βουλευτών μας».



Διαβάστε παρακάτω και ολόκληρη την ανακοίνωση του Χατζηευαγγέλου (που στη 3η φωτογραφία τον…απολαμβάνετε καμαρωτό-καμαρωτό σε παλαιότερη συνάντησή του με τον προηγούμενο Τούρκο πρόξενο Σάρνιτς), όπως την αναδημοσιεύει ο Ντεντέ:

     «Τις τελευταίες ημέρες που ο συνδημότες μας της μειονότητας συμμετέχουν στο ραμαζάνι τους, συνέβησαν σε οικισμούς του δήμου μας προκλητικές ενέργειες από ομάδα “μηχανοκίνητων” ακραίων στοιχείων, την ώρα της προσευχής των κατοίκων των οικισμών και έξω από τα τζαμιά.

     Για εμάς, που τόσα χρόνια στην περιοχή μας έχουμε με κόπο κατακτήσει την ισονομία και την ισοπολιτεία όλων των δημοτών μας, ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής, είναι αδιανόητο να αφήσουμε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο.

     Είναι επίσης απαράδεκτο να εμποδίζονται συνδημότες μας στην τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και να συμβαίνουν αυτές οι απρόκλητες και επικίνδυνες ενέργειες, που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και την στοχοποίησή τους.

     Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτές οι συμπεριφορές στο Δήμο Τοπείρου ΔΕΝ θα περάσουν.

     Προειδοποιούμε αυτή τη μικρή ομάδα των επικίνδυνων, ανεγκέφαλων τραμπούκων, ότι στα σχέδιά τους θα μας βρουν αποφασιστικά αντιμέτωπους.

     Καί θα τους εντοπίσουμε καί θα πάρουμε μέτρα εναντίον των ακραίων ενεργειών και συμπεριφορών τους, με την βοήθεια και των Αστυνομικών Αρχών του τόπου.

     Απευθυνόμαστε τέλος, στους συνδημότες μας της μειονότητας και τους διαβεβαιώνουμε, ότι όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα είμαστε δίπλα τους. Να είναι απόλυτα σίγουροι ότι η ζωή τους στο Δήμο μας θα συνεχιστεί με την ίδια ηρεμία, ελευθερία και ασφάλεια, όπως συνέβαινε και μέχρι σήμερα.

    Ο Δήμαρχος Τοπείρου
 Χατζηευαγγέλου Στυλιανός



ποιος είναι ο ΝΤΕΝΤΕ ; ακούστε τον

     Καταλάβατε; Βγήκε ο Ντεντέ και ουσιαστικά…κατηγόρησε τον Χατζηοσμάν και τον Ζεϊμπέκ για περίπου μειωμένη…τουρκική συνείδηση (επειδή δεν είπαν τίποτε για το δήθεν συμβάν), ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον δήμαρχο Τοπείρου. Ένας ελληνόφωνος δήμαρχος δηλαδή που δείχνει να πλειοδοτεί σε τουρκισμό ακόμη και από τα πιο κραυγαλέα όργανα της Άγκυρας στη Θράκη! Ένας πραγματικός…κέρβερος της δημοκρατίας, της πολυπολιτισμικότητας και της προόδου! Για τον αρχιφασίστα Μπαχτσελί των «Γκρίζων Λύκων» βέβαια που είχε περάσει πρόσφατα από τα μέρη του, δεν θυμόμαστε να είχε βγάλει καμμία ανακοίνωση, αλλά τέλος πάντων, αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα για τον κάθε  μυστήριο που δεν δείχνει να ορρωδεί προ ουδενός για μια χούφτα ψήφους και παράλληλα ασκεί προσωπική ουσιαστικά εξωτερική πολιτική σε βάρος κάθε έννοιας εθνικού συμφέροντος! Καλά του λέει λοιπόν ο φίλος του ο Ντεντέ! Bravo Stelyo, αφού βρίσκεις και τα κάνεις και δεν βρέθηκε ακόμη κάποιος (πιο πάνω από εσένα) να σου τραβήξει το αυτί! Bravo Stelyo! Και σταματώ άρον-άρον κάπου εδώ, πριν ξεράσω πάνω στο πληκτρολόγιο…

ΠΗΓΗ

ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ/ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ


Μπορεί οι αλληλέγγυοι σύντροφοι να προσπαθούν να εξαφανίσουν όσα βίντεο δείχνουν την αλήθεια και το τι πραγματικά συνέβη αλλά αυτά μένουν ,

πρώτα να θυμηθούμε κάποιες δηλώσεις του πρόεδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ

«Οι βανδαλισμοί αποτελούν ντροπή για τη μουσουλμανική κοινότητα. Πίσω όμως από αυτούς κρύβονται ελληνικά κόμματα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οργή μας»

«Σε μια κατάσταση που θυμίζει ωρολογιακή βόμβα, όχι μόνο για το Κοράνι αλλά και για την ανεργία που μαστίζει πολλούς από εμάς, ορισμένοι θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα παιδιά»

απολαύστε τώρα από την τελευταία "αντιρατσιστική" πορεία (πατήστε την φωτό για πλήρες μέγεθος) 


 ο Κωνσταντίνου με μουλάδες και πακιστανικές σημαίες , 
κανένα πρόβλημα για τον "σύντροφο" αυτόν τον ενοχλούν αποκλειστικά οι χριστιανοί και οι ελληνικές σημαίες και σίγουρα συμφωνεί απόλυτα και με το σύνθημα πίσω του  
"κάτω τα χέρια από το κοράνι και τα τζαμιά" , εκκλησίες όμως μπορείτε να καίτε ελεύθερα 


 οι πράσινες σημαίες του Ισλάμ δίπλα δίπλα με τις κόκκινες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ , 
βρήκε ο γύφτος την γενιά του



"τιμωρία για τους φασίστες που επιτίθενται σε τζαμιά και προσβάλλουν τον προφήτη και το κοράνι" το πιο διαδεδομένο σύνθημα στην "αντιρατσιστική" κατά τα άλλα πορεία 



διάλειμμα για προσευχή , σε κάτι τέτοιες φάσεις "παρεξηγήθηκαν" οι "σύντροφοι" αναρχικοί γιατί σταμάταγε η πορεία και οι ισλαμιστές προσεύχονταν , 
μα να μην συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις των "αλληλέγγυων" και να τους γράφουν στα παλιά τους τα τσαρούχια ; 



"ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΑΑΑΑΑΑΡ"


οι "συντρόφισσες" από απόσταση , μην μπλέκουν στο τσούρμο μην έχουμε τίποτε αλλά (έτσι όπως είναι όχι ότι θα τις χάλαγε) , εξάλλου ούτε οι ίδιοι τις θέλουν κοντά τους και κρατιούνται μακρυά και σίγουρα απορούν για το τι θέλουν με τους άντρες τα κατώτερα υποκείμενα , υποανάπτυκτοι αυτοί οι έλληνες μα τον αλλάχ 

σημειώστε ότι δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ μουσουλμάνα στην διαδήλωση , για τόσο δημοκρατικές και προοδευτικές αντιλήψεις οι "αντιρατσιστές" 


ξανά ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ






διαδήλωση ισλαμιστών στο Ισλαμαμπάντ με πράσινες σημαίες και σαρίκια ; 
όχι "προοδευτικοί αντιρατσιστές" Πακιστανοί στην Αθήνα


"αυτό θα γινόταν ένα τζαμί , μούρλια"


"όλα ΟΚ , ήρθαμε εμείς καιρός να φεύγετε εσείς .... "

-----------------------------------------------------------------------------------------

και να ξαναβάλουμε τις απορίες του συντρόφου στο indymedia , ο σχολιασμός από κάτω δείχνει την απόλυτη θολούρα και άγνοια του τι γίνεται όταν πολεμάς έναν "φασισμό" με το να στηρίζεις και να χρησιμοποιείς έναν άλλο , το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος χρησιμοποιεί ποιόν προς όφελος του στην τελική ;