30 Απρ 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΚΟΥΣΑΜΕ 2 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΚΑΛΗ" Η ΜΕΡΑ , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΠΠΕΝΙΝΓΚ ΚΤΛ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ? ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 100 ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ , ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΓΚΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

http://www.nato.int/pictures/2004/040426/b040426w.jpg


ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΗ.


ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ:

1. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

2. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΧΙΜΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

3. ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ , ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΘΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ή ΘΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ.

4. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ.

5. Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ , ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ , Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ , Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΠΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

6. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΥΝΕΙ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ Ή ΝΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.

AYTA .... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ" ΚΑΙ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ".

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ? ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ

ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ" ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

«Στρατόπεδο συγκέντρωσης» χιλιάδων λαθρομεταναστών στήνει η Ελληνική Αστυνομία

νέες επιχειρήσεις- σκούπα στο κέντρο της Αθήνας

«φιλοξενήσουν»

εξαιτίας των αντιδράσεων από κοινωνικούς φορείς που διαμαρτυρήθηκαν για τη δημιουργία μιας τεράστιας αποθήκης ανθρώπων

«αποθήκευση» των λαθρομεταναστών

κρατητήρια χιλιάδων ανθρώπων

Οικονομικά ασύμφορη όμως αποδεικνύεται και η επιχείρηση επιστροφής των λαθρομεταναστών στις χώρες τους

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/6/4/7/28647/IMMIGRANTS_BLK.JPG

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ" "ΑΠΟΘΗΚΕΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑΣ .... ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΥΣΕΙΣ ? ΣΚΕΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΩΝ .....

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ :

ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ , ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ? 100.000 ? ΑΠΟ 5 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ , ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΦΑΙ ΣΑΣ , ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΑΣ , ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ , ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ (ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ) ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ ΖΩΗ ΜΑΣ \.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ Ή ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΑΜΑΡΤΗΜΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΜΑΡΤΗΜΑ" ΑΥΤΟ ?

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΜΑΡΤΗΜΑ" ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΧΙ .... ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

«Στοπ» στα επιπλέον κονδύλια για την Αμυνα - ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΖΙΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Το πάγωμα της διαδικασίας αποδέσμευσης κονδυλίων για τις εξοπλιστικές προμήθειες είναι ένα από τα συμπεράσματα που συνάγονται από τις συνομιλίες του υπουργού Αμυνας κ. Ευ. Μεϊμαράκη στις ΗΠΑ. Η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας έχει οδηγήσει πολλά από τα κυβερνητικά στελέχη και τους υπευθύνους του υπουργείου Αμυνας στην παραδοχή ότι μια απόφαση για νέα εξοπλιστικά προγράμματα θα προκαλούσε αυτή τη στιγμή μείζον πολιτικό πρόβλημα, σε μια περίοδο κατά την οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής εξαγγέλλει μέτρα λιτότητας.

Παράλληλα από το υπουργείο Οικονομίας διαμηνύεται ότι οι νέες προμήθειες υπό τις παρούσες συνθήκες δεν θα ήταν σώφρων πολιτική απόφαση και ενέργεια, ασχέτως της μελλοντικής προθεσμίας αποπληρωμής τους.

Ενδεικτικές είναι εξάλλου οι σχετικές εκτιμήσεις στελεχών του υπουργείου Αμυνας, τα οποία μεταξύ άλλων σημειώνουν:

«Δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης στους αμυντικούς προϋπολογισμούς. Η ανάπτυξη πολυεθνικής συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα και προγράμματα είναι η πλέον πρόσφορη λύση που μπορεί να δώσει την ευκαιρία στα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ να αποκτήσουν δυνατότητες και μέσα σε μειωμένη οικονομική επιβάρυνση».

ΠΗΓΗ

ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΠΕΡΑΣΕΙ" Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ F-35 ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ (ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ).

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΧΥ.

ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΙΜΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ? (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ "ΘΕΜΑ" ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΜΑΧΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ , ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ) ....

..... ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ?
Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ" ΑΠΟ ΠΡΙΝ ?

Η Ρωσία προειδοποιεί για την βία κατά των Σέρβων του Κοσόβου - Έκρυθμη η κατάσταση στο Κόσσοβο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC00LVV6bhxbQEMMUMp_G-rTgoaMz9bJg6gEWS3XN6Xwf7NmT1s1mMAkhpFhIfNWlPJOxU_ptvz-3x_C1uW6ApXl_lHZ4bXiJlWb44cl3P-Fe8j2nyAT_IqYCRuUcNlN4Z8eNAdjuUxfo/s400/Kosovo_ethnic_2005.png

Η κυβέρνηση της Ρωσία προειδοποίησε σήμερα ότι οι βίαιες πράξεις κατά των Σέρβων στο Κόσσοβο και τα Μετόχια είναι ανεπίτρεπτες και ακόμη μια φορά κάλεσε για την τήρηση του διεθνούς δικαίου.


«Η όξυνση της κατάστασης στο βόρειο Κόσσοβο μαζί της φέρνει και κρύβει κίνδυνο για την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής», είπε ο επίσημος εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπουργείου εξωτερικών Αντρέι Νεστερένκο.
«Η μονομερής διακήρυξη ανεξαρτησίας του Κοσσόβου έδειξε ότι η διαδικασία επίλυσης του ζητήματος του Κοσσόβου οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και ότι η έξοδος από το ίδιο μπορεί να βρεθεί μόνο με την τήρηση των πρότυπων του διεθνές δικαίου, και όχι με την διέγερση της Πριστίνας», τόνισε ο Νεστερένκο στο μπρίφινγκ στη Μόσχα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ιτάρ Τας.

Νέα βία της EULEX και της ΚΦΟΡ στη Μιτρόβιτσα
Τα μέλη της EULEX αστυνομίας άρχισαν χθες λίγο μετά τις 11 η ώρα να ρίχνουν δακρυγόνα και σοκ βόμβες προσπαθώντας κατά αυτόν τον τρόπο να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους Σέρβους.
Από την κατεύθυνση των αλβανικών σπιτιών τα μέλη των ειδικών δυνάμεων της EULEX αστυνομίας εκτόξευσαν μερικές εκατοντάδες σοκ βόμβες και δακρυγόνο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν τραυματισμένοι.
Στους γύρω λόφους εγκαταστάθηκαν δυνατές βαρβαρικές δυνάμεις της γαλλικής δύναμης της ΚΦΟΡ οι οποίες επιβλέπουν την περαιτέρω εξέλιξη της κατάστασης.
Οι Σέρβοι απαιτούν αμοιβαιότητα όσον αφορά την επιστροφή των εκτοπισθέντων, και όχι η Δύση να επιστρέφει μόνο τους Αλβανούς στις σερβικές περιοχές μην διασφαλίζοντας την επιστροφή στους Σέρβους.

Περίπου 10.000 Σέρβοι στο Κόσοβσκο Πομοράβλιε χωρίς ρεύμα
Ακόμη οκτώ χωριά στο Κόσοβσκο Πομοράβλιε (ανατολικό Κοσσόβο) από χτες το βράδυ είναι χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, ώστε τώρα συνολικά περίπου 10.000 Σέρβοι σε αυτό το μέρος του Κοσσόβου είναι χωρίς ρεύμα.
Πρόκειται για τα χωριά Κούστσε, Στανισόρ, Στράζα, Μάκρες, Βέλτσε, Ντραγκάνατς, Γκρντσαρ και μέρος του Βρμπόβατς.
Πάνω από μια εβδομάδα στο Κόσοβσκο Πομοράβλιε χωρίς ρεύμα είναι οι κάτοικοι του Σίλοβο, Ροποτόβο, Ντρενόβατς, Κολόρετς, Ρανιλούγκ και Γκλόγκοβατς.
Λόγω πολυήμερων διακοπών ρεύματος στο Κόσοβσκο Πομοράβλιε στις αρχές του προηγούμενου μήνα 14 κάτοικοι του Σιλόβο τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας και σύγκρουσης με τα μέλη της αστυνομικής υπηρεσίας του Κοσσόβου.
Οι κάτοικοι του Σιλόβο κατά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο πάνω από ένα μήνα ήταν χωρίς ηλεκτρική ενέργεια.

Προσπάθεια υφαρπαγής μοναστικής περιουσίας
Χωρίς τη γνώση και την άδεια του Μητροπολίτη Ράσκας-Πριζρένης και Κοσσόβου-Μετόχιων κ. Αρτεμίου, στην περιουσία της Ιεράς Μονής Γκρατσάνιτσα γίνονται έργα για την τοποθέτηση στύλων για τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία διεξάγουν οι παράνομοι θεσμοί στο Κόσσοβο και τα Μετόχια.
Εκτός από την παραβίαση του διεθνώς αναγνωρισμένου δικαιώματος ιδιοκτησίας, την έκθεση του ιερού και του πολιτιστικού αγαθού εξαιρετικής σημασίας για τη Δημοκρατία της Σερβίας το οποίο εγγράφηκε στη Λίστα παγκόσμιας πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της UNESCO σε κίνδυνο, με την πράξη αυτή δείχνει τη δύναμη ανομίας η οποία πιέζει το Κόσσοβο και τα Μετόχια.
Ο Μητροπολίτης κ. Αρτέμιος απεύθυνε αίτηση στον ειδικό εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών στην Περιοχή τον κύριο Ζανιέρι ζητώντας άμεση διακοπή των εργασιών για τον άνομο σφετερισμό του μοναστηριακού κτήματος.
Ο Μητροπολίτης κ. Αρτέμιος απευθύνθηκε και στον υπουργό μεταλλείων και ενέργειας της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σερβίας Δρ Σκούντριτς, αναμένοντας και επείγουσα επέμβαση του αρμόδιου υπουργείου για τον τομέα της ενέργειας.

ΠΗΓΗ

Η Λερναία Ύδρα της μίζας. (ΤΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ .... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ)

Φωτιές στην πολιτική σκηνή της χώρας προβλέπεται τους επόμενους μήνες. Η ανάκριση για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens έχει ανοίξει καινούργιους δρόμους , άγνωστους μέχρι σήμερα.

Εκτός από την σκανδαλώδη σύμβαση «8002» για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ , εκτός του αμαρτωλού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, του φίλου και «τέως συνεργάτη» του κ. Γ.Παπανδρέου, εκτός από τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια μάρκα για τα ηλεκτρονικά τμήματα του πυραυλικού συστήματος Patriot που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ το 1999, εκτός λοιπόν όλων αυτών έρχονται στο φως και ακόμα μια σειρά αμαρτωλών συμβάσεων με τις αντίστοιχες μίζες.

Μια απ΄ αυτές είναι και η προγραμματική συμφωνία του 1997 μεταξύ Siemens και ΟΣΕ, για την παράδοση ντιζελομηχανών και άλλου τροχαίου υλικού. Πρόκειται για απευθείας ανάθεση, ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την περίπτωση αυτή πρώην στέλεχος της Siemens στην Γερμανία έχει καταθέσει ότι «τις μίζες προς τον ΟΣΕ έπρεπε κανονικά να πληρώσει το εργοστάσιο της εταιρίας μας στο Ερλαγκεν, αλλά ο κ. Χριστοφοράκος τηλεφώνησε σε εμάς στα κεντρικά και μας είπε «δώστε τα εσείς τώρα και πάρτε τα μετά, από τους ανθρώπους σας στο Ερλαγκεν». Μέρος από τις μίζες πληρώθηκε το 2001.

Ο ανακριτής «έπεσε» επίσης επάνω και σε μια ακόμη σύμβαση του ΟΤΕ της περιόδου 1998-2001.Πρόκειται για τη συμφωνία εξαγοράς από τον ΟΤΕ του και του μάνατζμεντ του ρουμανικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών ύψους 35%Romtelekom,675 εκατ. ευρώ.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 1998. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο κ. Ζαγοριανός, η διείσδυση του ΟΤΕ στη ρουμανική αγορά τηλεπικοινωνιών συνδέεται με την εκροή εκατομμυρίων ευρώ από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, τα οποία διοχετεύτηκαν μέσω τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών ΑΣΜΠΥ και ΧΑΡΚΟΥΡΤ στο Μονακό.


Δικαστικές πηγές βεβαιώνουν ότι, εκτός από τις «μεγάλες» δουλειές, η εταιρία υπέγραφε κάθε χρόνο δεκάδες μικρότερες αλλά καθόλου ευκαταφρόνητες συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.
Ο γερμανικός κολοσσός, σε διάστημα τουλάχιστον 7 ετών (1997-2003), προχώρησε σε 45 συμβάσεις αξίας εκατ. ευρώ για την προμήθεια αξονικών και μαγνητικών τομογράφων, μηχανημάτων αναισθησίας, ακτινολογικών κ.ά. σε δημόσια νοσοκομεία και ιατρεία του ΙΚΑ.


Στο κάδρο λοιπόν και Υπουργοί Υγείας μετά των γνωστών Υπουργών Μεταφορών και Υπουργών Αμύνης.Βέβαια ....«κάποιοι» στέλνουν τα μηνύματα τους...ότι δεν θα δεχθούν να γίνουν «νέες Ιφιγένειες» και ισχυρίζονται ότι ειδικά για τους Patriot υπεύθυνο είναι ....όλο το ΚΥΣΕΑ.


Στον κυκεώνα της μίζας που είχε στηθεί, μπλέκονται έως και εταιρίες… χρυσού στην Ελβετία και τις ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν ως σταθμοί στη δαιδαλώδη πορεία του μαύρου χρήματος που διοχέτευσε η Siemens στην Αθήνα.

Μπορεί λοιπόν στο ΠαΣοΚ υπό τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν ανεπανόρθωτα ανάμεσα στις «συμπληγάδες SIEMENS», να υιοθετούν ως μέτρο απεμπλοκής τις θυσίες «Ιφιγενειών» και το «κόψιμο κεφαλιών», αλλά όπως αποδεικνύεται... «κόβουν» ένα κεφάλι «μιζαδόρου» και εμφανίζονται δύο νέα «μιζαδόρικα». Σαν την Λερναία Ύδρα.

ΠΗΓΗ

ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΣΚΑΝΕ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΗΝ "ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ" , ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .