23 Σεπ 2012

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ



ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΝΙΣΤΑΝ









Στο κέντρο της πρωτεύουσας κάθε είδους ισλαμιστές σπάνε και καταστρέφουν ....

Κατάντια ....

αλλά είπαμε η απειλή για την Δημοκρατία τους είναι 2 διαλυμένοι πάγκοι παράνομων παρέμπορων οχι οι ασύδοτες αφηνιασμένες οργανωμένες ομάδες ισλαμιστών που αφήνονται να κάνουν γιουρούσια στο Συνταγμα με πράσινες σημαίες και τους μουλάδες κραυγάζοντας ....

η φυσική κατάληξη ενός πρόβατου είναι να το φάνε οι λύκοι ...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΟΒΑΡΟΥ ΦΟΒΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ



ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ομονοίας και πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ θα πραγματοποιήσουν αργά το μεσημέρι, μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Αθήνα, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την αμερικανική ταινία «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», εξαιτίας της οποίας προκλήθηκαν εκτεταμένα επεισόδια με δεκάδες νεκρούς σε πολλές μουσουλμανικές χώρες.

Η αστυνομία αναμένεται να λάβει αυστηρά μέτρα, καθώς υπάρχουν φόβοι επεισοδίων.


ΓΑΛΛΙΑ

Η Γαλλία δεν πρόκειται να επιτρέψει μία σχεδιαζόμενη διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της πολύκροτης ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», η οποία θεωρείται προσβλητική για τον προφήτη Μωάμεθ και ήταν η αφορμή για τις πολύνεκρες ταραχές που σημάδεψαν τον ισλαμικό κόσμο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

«Δεν υπάρχει λόγος [...] να επιτρέψουμε σε μία διαμάχη που δεν μας αφορά να εισέλθει στη χώρα μας. Είμαστε μία δημοκρατία που δεν έχει πρόθεση να φοβεριστεί από οποιονδήποτε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γάλλος πρωθυπουργός, Ζαν-Μαρκ Ερό, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Η αστυνομία δεν πρόκειται να δώσει την απαραίτητη άδεια στους διαδηλωτές, αποσαφήνισε ο κ. Ερό.



σ.σ δηλαδή στην δικιά μας χώρα η αστυνομία έχει φόβους ότι μπορεί να γίνουν βίαια επεισόδια αλλά επειδή είναι μουσουλμάνοι και να μην μας πούνε ρατσιστές επιτρέπεται η διαδήλωση αλλά στην Γαλλία που έχουν τον ίδιο φόβο δεν διστάζουν να προστατέψουν τους πολίτες με το να απαγορεύσουν αντίστοιχη διαδήλωση

ο δήμαρχος κ. Καμίνης προφανώς έδωσε την άδεια για να γίνει η διαδήλωση , δεν τον ενοχλεί που στίφη θα περιδιαβαίνουν το κέντρο της Αθήνας με τις πράσινες ισλαμικές σημαίες στο χέρι , τον κ. δήμαρχο τον ενοχλούσε οτι μοίραζε τρόφιμα η Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα , είναι κακό για τον τουρισμό είπε ενώ μερικές χιλιάδες ισλαμιστές που φωνάζουν αλλαχ ακμπαρ είναι διαφήμιση για την χώρα .... 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ 


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ Η "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ





Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ



1. Ένας υπουργός του Πακιστάν δήλωσε σήμερα ότι θα δώσει αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει τον δημιουργό της αμερικανικής παραγωγής αντιισλαμικής ταινίας "Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων".

"Ανακοινώνω ότι θα δώσω 100.000 δολάρια σε αυτόν που θα σκοτώσει αυτόν τον βλάσφημο που προσέβαλε τον ιερό προφήτη", δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, ο υπουργός Σιδηροδρόμων Γουλάμ Άχμεντ Μπιλούρ.

"Καλώ επίσης τους Ταλιμπάν και τους αδελφούς της Αλ Κάιντα να μετάσχουν σε αυτήν την ευγενή πράξη", πρόσθεσε ο υπουργός, βεβαιώνοντας ότι αν είχε ο ίδιος την ευκαιρία θα σκότωνε τον δημιουργό της ταινίας με τα ίδια του τα χέρια. "Μετά ας με συλλάβουν", κατέληξε.



2. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν σήμερα σε πολλές συνοικίες του Παρισιού εξαιτίας της ανησυχίας των αρχών για διαδηλώσεις, μετά την δημοσίευση από την σατιρική επιθεώρηση Charlie Hebdo σκίτσων του Μωάμεθ.

Πολλές εκκλήσεις για διαδηλώσεις στάλθηκαν μέσω SMS, αλλά και των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, παρά την απαγόρευση των γαλλικών αρχών. Μέχρι στιγμής η κατάσταση στην γαλλική πρωτεύουσα είναι ήρεμη.

Στο μεταξύ, η αστυνομία συνέλαβε στο Λα Ροσέλ της δυτικής Γαλλίας έναν άντρα που ζητούσε τον αποκεφαλισμό του διευθυντή της σατιρικής εφημερίδας.

Ο 40χρονος αυτός άντρας έγραψε σε ριζοσπαστική ισλαμιστική ιστοσελίδα ζητώντας να του "φέρουν το κεφάλι" του διευθυντή της Charlie Hebdo. Επίσης ζητούσε να τον παρακολουθούν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "μην τον αφήσετε σε ησυχία".

κτλ ......