30 Σεπ 2012

ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟ.ΠΟ. , ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ Α.Τ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ

Επίθεση με μολότοφ δέχθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

Οι δράστες εμφανίστηκαν ξαφνικά από την οδό Κολοκοτρώνη και εκτόξευσαν εναντίον του αστυνομικού τμήματος αρκετές βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα από τις πυρκαγιές να προκληθούν ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα: ένα περιπολικό, ένα της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες και δύο επιβατικά οχήματα που ήταν σταθμευμένα εκεί, καθώς και σε τέσσερα δίκυκλα.

Μετά την επίθεση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

"ΝΤΟΥ" ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.

Στόχος αγνώστων έγιναν το πρωί τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr.

Κάτοικος της περιοχής, γύρω στις 07:10 το πρωί, άκουσε θόρυβο και αντίκρυσε στο μπαλκόνι των γραφείων δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ (μπουκάλι μπύρας με βενζίνη) και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οι βόμβες μολότοφ δεν εξερράγησαν, ενώ οι δράστες προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι. Τα γραφεία είχαν εγκαινιαστεί το απόγευμα της Παρασκευής.


Επίθεση αγνώστων σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια

Επίθεση δέχτηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια από άγνωστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.

Από την επίθεση τραυματιστήκαν δυο αστυνομικοί.


AIMATHΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ"

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ πάνω από πενήντα άτομα, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, που επέβαιναν σε μηχανές και φέρεται να ανήκουν στον ευρύτερο "αντιεξουσιαστικό χώρο", φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα, τσάκισαν κυριολεκτικά στο ξύλο δύο άτομα επί των οδών Αγαθουπόλεως και Φυλής σε εκτεταμένη συμπλοκή.

Ο ένας από τους τραυματίες που πρέπει να είναι πιο σοβαρά ήδη έχει μεταφερθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο. Πρόκειται κατά πληροφορίες για έναν από τους συμμετέχοντες στην μεγάλη κινητοποίηση κατοίκων της προηγούμενης εβδομάδος όταν κάτοικοι του κέντρου ανέλαβαν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις, σπάζοντας τα γραφεία του συλλόγου των Τανζανών, τραυματίζοντας αλλοδαπούς και λαθραίους και προκαλώντας φθορές σε μαγαζιά εγχρώμων μεταναστών της πλατείας Αμερικής.


Το ζήτημα πια έχει ξεφύγει. Πρόκειται για ξεκάθαρα αντίποινα ομάδων που προστατεύουν τους λαθραίους και αυτοαποκαλούνται "αντιφασίστες" και ομάδων που επιτίθενται σε λαθραίους και αποκαλούνται είτε "φασίστες", είτε "χρυσαυγίτες" είτε "ναζιστές".

Το αρμόδιο υπουργείο και οι παρακρατικοί μηχανισμοί πέτυχαν μάλλον αυτό που επεδίωκαν από τη στιγμή που δεν μπορούν να καθαρίσουν και να αστυνομεύσουν οι ίδιοι την περιοχή. Να δημιουργήσουν θύλακες εμφυλιοπολεμικής ανωμαλίας με Έλληνες να χτυπάνε Έλληνες και σε λίγο να βγαίνουν και όπλα(δεν το ευχόμαστε)και να σκοτώνονται μεταξύ τους.


Χιλιάδες λαθρομετανάστες περιμένουν να περάσουν στη χώρα μας

Δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας και περιμένουν την κατάλληλη για τα κυκλώματα διακίνησής τους ευκαιρία για να περάσουν, μέσω των νησιών μας του Αιγαίου, στην Ελλάδα.

Αλλοι 26 Αφγανοί (12 άνδρες, επτά γυναίκες και επτά παιδιά) συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν αναχωρήσει με βάρκα από τις τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν πριν από τέσσερις ημέρες σε παραλιακή περιοχή του νησιού.

Στη Σάμο κρατούνται ήδη περισσότεροι από εκατό αλλοδαποί οι οποίοι στοιβάζονται είτε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Σάμου είτε σε οικίσκους που υπάρχουν στο λιμάνι Βαθέος.


Σ.Σ.


Οταν επιτίθενται στα ίδια τα τμήματα , όταν δέρνουν μέσα στις γειτονιές έλληνες που διαμαρτύρονται , όταν βάζουν βόμβες σε νόμιμο κόμμα όταν οι δουλέμποροι κάνουν πάρτι στο Αιγαίο το υπουργείο ΠΡΟΠΟ βγάζει τα ΜΑΤ στα πανηγύρια μην και πάει κάνας χρυσαυγίτης και το "υποκαταστήσει" .... έτσι είναι