3 Απρ 2009

Τρέμουν και να ξεστομίσουν στα ΜΜΕ για εγκληματικότητα ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Στο δελτίο ειδήσεων των 14.00, του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των συνδικαλιστών αστυνομικών είπε για τους πυροβολισμούς σήμερα από τους δυο Ρώσους, ότι για την εγκληματικότητα φταίνε οι αλλοδαποί.

Βέβαια η εκφωνήτρια έτρεξε να τα μαζέψει και να τον ρωτήσει αν έχει αποδείξεις. Αυτός όμως ακάθεκτος ανάφερε:

ΝΑΙ! Τα δελτία της αστυνομίας αυτό δείχνουν οι αλλοδαποί φταίνε για τη μεγάλη εγκληματικότητα και μάλιστα για την βαριά εγκληματικότητα, όπου ο εγκληματίας δεν υπολογίζει τη ζωή και πυροβολεί για να σκοτώσει. Οι ληστείες στις τράπεζες πλέον γίνονται από αλλοδαπούς. Όταν πέφτουν πυροβολισμοί με σκοπό το θάνατο του άλλου, πυροβολούν αλλοδαποί.

Στις φυλακές το 50% των τροφίμων είναι αλλοδαποί και από αυτούς το 70% είναι για βαριά εγκλήματα.

Η εκφωνήτρια τρομοκρατήθηκε, κόμπιασε, έψαξε (ακούστηκε και θόρυβος χαρτιού) και αμέσως ανάφερε ότι συνελήφθη Έλληνας συνεργός στους πυροβολισμούς που έπεσαν σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (ίσως το θυμάστε). Αφού το είπε και το ξαναείπε τρεις - τέσσερεις φορές, ο συνεργάτης της, (τι τον ήθελε) πρόσθεσε ότι ήταν συνεργός και ότι ήδη έχουν συλληφθεί οι Αλβανοί που έκαναν τη ληστεία και πυροβόλησαν.

Στη συνέχεια αυτός που έκανε ρεπορτάζ για τη παραπομπή στη Βουλή της υπόθεσης Παυλίδη (τελείως άσχετο θέμα) μας είπε να μην συγχέουμε αυτούς τους αλλοδαπούς που έρχονται να φάνε ψωμί, με τους μαφιόζους (έτσι στο άσχετο). Η εκφωνήτρια αγαλλίασε και μέσα στη καλή χαρά, του έδωσε συγχαρητήρια και πρόσθεσε (άλλη μια φορά) ότι συνελήφθη ένας Έλληνας εγκληματίας.

Με τις υγείες σας και τα σχόλια σας.

Αν το ξανάπανε, για τον Έλληνα συνεργό των Αλβανών δολοφόνων (αυτό το <Αλβανών> όλο το ξεχνάνε) δεν ξέρω γιατί το έκλεισα το ράδιο.

Προσωπικά πιστεύω ότι η δήλωση του συνδικαλιστή αστυνομικού θα θαφτεί κάπου πολύ βαθιά.

Αν τη ξανακούσει κάποιος παρακαλείται να το γράψει.

Περιπτεράς

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΗΝ "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ/ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΙΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜA ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΝ ΚΑΙ TRENDY) , ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BBC ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ (Ο ΣΚΑΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ , ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ) , ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΣΧΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΙΑ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΟΧΙ ΛΕΤΕ ΚΑΚΙΕΣ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ) ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΩΝΕΨΗ).

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙ

Διχοτομήθηκε η Κύπρος σε ελληνική και τουρκική επί ... Χάρτου!

Μ. Μιχαήλ

Η διχοτομημένη Κύπρος, όπως την ... ονειρεύτηκαν οι ρεπόρτερς του Reuters.

Ξένα ΜΜΕ και ιδιωτικές εταιρείες που δρουν επιχειρηματικά στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, προβάλλουν τελευταία την τουρκική προπαγάνδα περί «δύο κρατών» και μάλιστα, επί Χάρτου!

Το ειδησεογραφικό Πρακτορείο “Reuters” (εβραϊκών συμφερόντων) μετέδωσε στις 28 Μαρτίου 2009 την είδηση της σύλληψης του «Ροζ Πάνθηρα», κλέφτη κοσμημάτων, από την κυπριακή αστυνομία της «Ελληνικής Κύπρου», όπως την ονομάζει, (“Police in Greek Cyprus have arrested a man…”, κλπ κλπ ), συνοδευόμενη από τον Χάρτη της Κύπρου, όπου: Το Reuters, προκειμένου να διαχωρίσει την «Ελληνική Κύπρο» από την «Τουρκική Κύπρο», καλύπτει τις ελεύθερες περιοχές με τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ τις κατεχόμενες από τα τουρκικά στρατεύματα περιοχές με τη σημαία του Ψευδοκράτους, της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου».

Στην ίδια «συχνότητα» βρίσκεται και η γαλλική εταιρεία “Bouygues Telecom”, που συνεργάζεται με τις παράνομες αρχές του Ψευδοκράτους, προσφέροντας υπηρεσίες τηλεφωνικής επικοινωνίας στις κατεχόμενες περιοχές.

Η γαλλική εταιρεία στον κατάλογό της, όπου σημειώνονται όλες οι χώρες, στις οποίες προσφέρει τις τηλεφωνικές υπηρεσίες της, η Κύπρος σημειώνεται ως «Τουρκική» (Chypre Turgue).

http://www.romiossini.com

Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ιστορία των Ελλήνων του Πόντου

Αφορά στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας.

Πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό για την ιστορία των Ελλήνων του Πόντου, στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας, με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, προκηρύσσουν η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και το Ερευνητικό Κέντρο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα».

«Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της ιστορίας των Ελλήνων του Πόντου και η ευαισθητοποίηση των νέων, ώστε μέσα από την αναζήτηση και την έρευνα να οδηγηθούν στην εθνική αυτογνωσία», επισημαίνεται-μεταξύ άλλων-σε ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις εργασίες τους έως τις 30 Ιουνίου 2009 στη διεύθυνση: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, Λ.Νίκης 1, Τ.Κ. 54624 Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες θα εξεταστούν από επιτροπή εκπαιδευτικών και οι τρείς καλύτερες, κάθε βαθμίδας, θα λάβουν χρηματικό βραβείο, οι δέκα καλύτερες ένα βιβλίο, ενώ όλοι οι μετέχοντες θα τιμηθούν με ένα αναμνηστικό δίπλωμα.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή τον Οκτώβριο του 2009 στην Θεσσαλονίκη.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αμερικανικό “μήνυμα” στα Σκόπια για το ΝΑΤΟ

O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέϊμς Στάϊνμεπεργκ έστειλε το δικό του “μήνυμα” στα Σκόπια. Σε συνάντηση που είχε στην αμερικανική πρωτεύουσα με τους πρεσβευτές της Αλβανίας και της Κροατίας, οι χώρες των οποίων ουσιαστικά τώρα εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ, το Πρακτορείο Ειδήσεων της γειτονικής μας χώρας μεταδίδει, ότι ο Στάϊνεμπεργκ δήλωσε προς τους παρευρισκόμενους ότι τα Σκόπια θα μπορέσουν να γίνουν μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, μόλις επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας τους με την Ελλάδα και όχι νωρίτερα.

http://www.newsblog.gr

ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "DIE WELT" . ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΤΣΑΜΠΑ .... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΕΙ .

Στρέφονται κατά του ελληνικού κράτους, μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Στο Εφετείο Θράκης θα εκδικαστεί η αγωγή της λεγόμενης ΤΕΞ
Η λειτουργία του συγκεκριμένου συλλόγου είχε απαγορευθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τους προσφεύγοντες

Στο Εφετείο Θράκης θα εκδικαστεί την Παρασκευή η αγωγή της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που καταδίκασε την χώρα μας για παραβίαση της διάταξης του άρθρου 11 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που αφορά στο δικαίωμα της οργάνωσης. Η καταδικαστική απόφαση για την Ελλάδα είχε δημοσιευτεί το Μάρτιο του 2008 και είχε δημοσιευτεί στο τουρκικό CNN Turk ανάφερε: «ότι καταδικάστηκε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά την προσφυγή δύο ξεχωριστών συνδέσμων στη Δυτική Θράκη, καθότι η Ελλάδα παραβίασε την διάταξη του άρθρου 11 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που αφορά στο δικαίωμα της οργάνωσης. Η Ελλάδα καταδικάστηκε επίσης και για παραβίαση της δίκαιης εκδίκασης (διάταξη του άρθρου 6). Το 2005 προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Χιουλιά Εμίν με τις έξι φίλες της, συνιδρυτές της «Πολιτιστικής Οργάνωσης Τουρκίδων» όταν η Ελλάδα έκλεισε τον εν λόγω σύνδεσμο. Ακολούθησε ο Γκαλίπ Γκαλίπ με τους επτά φίλους του, συνιδρυτές της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» και «Απόφοιτοι Πανεπιστημίων Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης». Για την προσφυγή του Γκαλίπ Γκαλίπ η Ελλάδα καταδικάστηκε σε πρόστιμο που ανέρχεται σε 8.000 €. Η μειονότητα είναι ικανοποιημένη από την απόφαση, ενώ διαβλέπουν ότι άνοιξε ο δρόμος της ίδρυσης νέων μειονοτικών συνδέσμων με το όνομα «τουρκικό» και επαναλειτουργίας όσων έχουν ήδη κλείσει».
Να υπενθυμίσουμε ότι η λειτουργία του συγκεκριμένου συλλόγου είχε απαγορευθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τους προσφεύγοντες. Έτσι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στο Εφετείο Θράκης η πρώτη συνεδρίαση, για την υπόθεση, για την εξέλιξη της οποίας μίλησε ο δικηγόρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών σωματείων Ελλάδας Ιωάννης Χατζηαντωνίου που ασχολήθηκε από την αρχή και θα παραστεί στο Εφετείο Θράκης.
Ποιες θα είναι οι εξελίξεις με την δίκη της λεγόμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» μετά την καταδικαστική απόφαση που είχαμε από το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του συμβουλίου της Ευρώπης. Πριν φτάσουμε στο διά ταύτα να φτάσουμε δηλαδή στις 3 Απριλίου και στη δίκη που θα γίνει στο εφετείο, να πάμε στο ιστορικό κομμάτι και να δούμε πώς κρίνετε την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου; Ήταν στο χέρι μας να διορθώσουμε τα πράγματα και δεν κάναμε τίποτα; Πώς προέκυψε η καταδικαστική απόφαση;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΧΡΟΝΟ"

"Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!"

Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.

Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα λόγια του ήταν :

‘’Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!‘’

http://anopetra-eleos.blogspot.com/

ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ . ΚΑΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΜΑΣ , ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjffnxVpbv4uK5Hw2ByZe94yMsdgNl6e95aDsvIpA9LdC7AvrkC3evZ12TuQ5vdWiW8O_23BNGl9TI43Ef5ZsGVOiSvM8-ZFmSS1-pklISpCU_NPROF5vSHwM-A703kwecS_WkihX7TYoc/s320/patra-kos2.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioZSyvS07rDr_6q6uSzmNuT9ibN3cP1Y4LA7Bq40EWnAgHbSVPPkZExG9k6xE-3qUwEjj9vm8YTTl-UUjO8ln4DMi4RJif5n3Z6sZHBkSQ3fJoavLKJ8BFn-fW39Gxp-mpfZLRgm_bia5N/s320/%25CE%2591%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF+%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C+jfj.jpg

"Το be defined"

Η Ευρωπαική επιτροπή αντικαθιστά στα έντυπά της,τους όρους "Μακεδονικό" και τον κωδικό χώρας "ΜΚ" με τον όρο "Το be defined"..

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να "επαναπροσδιορίσει" τους όρους "Μακεδονικό", "Μακεδόνες" και τον κωδικό χώρας "MK" όταν αναφέρεται στην ΠΓΔΜ σύμφωνα με δηλώσεις του Έρικ Μέγιερ, Ολλανδού Ευρωβουλευτή και εισηγητή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ΠΓΔΜ!
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Μέγιερ προς Σκοπιανά πρακτορεία ειδήσεων "οι όροι αυτοί που εώς τώρα χρησιμοποιούνταν απ'την Ευρωπαική Επιτροπή θα πρέπει να αντικατασταθούν με τον όρο "to be defined" δηλαδή ονομασία που "πρέπει να οριστεί".
Ο κ.Μέγιερ, ο οποίος εμφανίζεται αντίθετος με την εξέλιξη αυτή,υποστηρίζει πως η αλλαγή αυτή έγινε μετά από την πίεση της Ελλάδας ενώ ,τονίζει πως "η Επιτροπή έδωσε ένα συμβολικό δώρο για να ικανοποιήσει την Ελλάδα η οποία αρνείται τη χρήση του προσδιορισμού"Μακεδονικό" για τη γλώσσα και τον λαό.." Και συνεχίζει προκλητικά λέγοντας "όμως δεν υπάρχει όμως άνθρωπος Fyromian ή γλώσσα Fyromian αλλά μόνο Macedonian"!
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο με απάντησή του προς τον κ.Μέγιερ... επιβεβαιώνει πως το καλοκαίρι του 2008, ελήφθη απόφαση να γίνει αυτή την αλλαγή. Έτσι δόθηκε εντολή στην Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, οι όροι "Μακεδονικό" και ο διεθνής κωδικός "MK" να αντικατασταθούν με το "πρέπει να οριστεί". Η Επιτροπή αναφέρει ότι όλες οι αναφορές είναι απολύτως σύμφωνα με το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ψήφισμα 817/93. Ο κ.Μέγιερ μιλώντας σε Σκοπιανά ΜΜΕ εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την καθυστέρηση της ημερομηνίας για έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών της ΠΓΔΜ στην ΕΕ παρά τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποστηρίζει πως "η τελευταία αυτή εξέλιξη θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση"..


http://greece-salonika.blogspot.com

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ .... ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ? ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ .

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΑΧΡΙΔΑ ..... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ