3 Απρ 2009

Διχοτομήθηκε η Κύπρος σε ελληνική και τουρκική επί ... Χάρτου!

Μ. Μιχαήλ

Η διχοτομημένη Κύπρος, όπως την ... ονειρεύτηκαν οι ρεπόρτερς του Reuters.

Ξένα ΜΜΕ και ιδιωτικές εταιρείες που δρουν επιχειρηματικά στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, προβάλλουν τελευταία την τουρκική προπαγάνδα περί «δύο κρατών» και μάλιστα, επί Χάρτου!

Το ειδησεογραφικό Πρακτορείο “Reuters” (εβραϊκών συμφερόντων) μετέδωσε στις 28 Μαρτίου 2009 την είδηση της σύλληψης του «Ροζ Πάνθηρα», κλέφτη κοσμημάτων, από την κυπριακή αστυνομία της «Ελληνικής Κύπρου», όπως την ονομάζει, (“Police in Greek Cyprus have arrested a man…”, κλπ κλπ ), συνοδευόμενη από τον Χάρτη της Κύπρου, όπου: Το Reuters, προκειμένου να διαχωρίσει την «Ελληνική Κύπρο» από την «Τουρκική Κύπρο», καλύπτει τις ελεύθερες περιοχές με τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ τις κατεχόμενες από τα τουρκικά στρατεύματα περιοχές με τη σημαία του Ψευδοκράτους, της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου».

Στην ίδια «συχνότητα» βρίσκεται και η γαλλική εταιρεία “Bouygues Telecom”, που συνεργάζεται με τις παράνομες αρχές του Ψευδοκράτους, προσφέροντας υπηρεσίες τηλεφωνικής επικοινωνίας στις κατεχόμενες περιοχές.

Η γαλλική εταιρεία στον κατάλογό της, όπου σημειώνονται όλες οι χώρες, στις οποίες προσφέρει τις τηλεφωνικές υπηρεσίες της, η Κύπρος σημειώνεται ως «Τουρκική» (Chypre Turgue).

http://www.romiossini.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: