28 Σεπ 2012

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ «ΓΚΙΑΟΥΡΟΠΟΙΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




Την καταπληκτική καταγγελία ότι με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γυρίζονται κάποιες πολύ γνωστές τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, που στη συνέχεια πλημμυρίζουν κάποιες χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έκανε η βρετανίδα βουλευτής του βρετανικού συντηρητικού κόμματος, Pauline Latham.

Μάλιστα η είδηση αυτής της καταγγελίας προκάλεσε τόσο μεγάλη αίσθηση, που πέρασε και στον τουρκικό τύπο, με αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Μιλιέτ.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, η βρετανίδα βουλευτής κατήγγειλε ότι μεγάλο μέρος της οικονομικής βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία, που ανέρχεται στο ποσό των 620 εκατομμυρίων αγγλικών Στερλινών, πηγαίνει στην ταχέως αναπτυσσομένη τηλεοπτική βιομηχανία της Τουρκίας και στην παραγωγή διαφόρων τηλεοπτικών σήριαλ, που έχουν πλημμυρίσει τα τελευταία χρόνια τα μεγάλα ελληνικά κανάλια.

Το θέμα μάλιστα πήρε μεγάλη έκταση αναγκάζοντας την ίδια την υπουργό Ανάπτυξης της Βρετανίας, Justine Greening, να διατάξει έρευνα για το πως διοχετεύεται η οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία στην παραγωγή τουρκικών τηλεοπτικών σειρών. Να σημειώσουμε ότι ορισμένα από αυτά τα σήριαλ έχουν εξοργίσει τους βρετανούς γιατί αναφέρονται στην παρουσία του βρετανικού στρατού στην Κωνσταντινούπολη, την περίοδο 1919-1922, με εξευτελιστικούς τρόπους που καταρρακώνουν την εικόνα των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων και δημιουργούν αντιβρεττανικά αισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό.

Στην καταγγελία της, η βρετανίδα βουλευτής αναφέρει ότι η Τουρκία είναι η χώρα που λαμβάνει την μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και με καταχρηστικό τρόπο χρησιμοποίει αυτή την οικονομική βοήθεια για την ανάπτυξη της «σηριαλικής» της βιομηχανίας. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την βρετανίδα βουλευτίνα, γίνετε εξαγωγή αυτών των σειρών με προφανή σκοπό την προπαγάνδα των τουρκικών, (νεοοθωμανικών), θέσεων στην Ευρώπη.

Ο ίδιος ο υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Τουρκίας, ο γνωστός και στην Ελλάδα για τα ειρωνικά του σχόλια για τους Έλληνες, Egemen Bağis, έχει ομολογήσει, σύμφωνα με τους Βρετανούς, ότι μεγάλα ποσά από την Ευρωπαϊκή βοήθεια δίνονται για την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών, που στη συνέχεια εξαγόμενες αποφέρουν τεράστια κέρδη στα τουρκικά κανάλια.

Το πόσο η κατάσταση αυτή η έχει εξοργίσει τους Βρετανούς, (ενώ εδώ στην Ελλάδα κοιμόμαστε τον ύπνο του… οθωμανικού δικαίου και κανείς δεν αντιδρά), φάνηκε από το ότι η γνωστή βρετανική εφημερίδα Daily Mail, έχει κηρύξει εκστρατεία κατά στης συνέχισης της μεγάλης οικονομικής βοήθειας προς την Τουρκία, η οποία στηρίζει την τηλεοπτική της βιομηχανία.

Το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα και εξόργισε τους βρετανούς γιατί παράλληλα δημοσιοποιήθηκαν και οι φετινές εκτιμήσεις των Βρυξελλών για τη κατάφορη παραβίαση των βασικών αρχών της ελευθερίας του τύπου στην Τουρκία (αλήθεια που είναι οι Έλληνες αριστεροί για να καταγγείλουν την ανελεύθερη Τουρκία;), η οποία παράγει τηλεοπτικά σήριαλ και τα εξάγει στο εξωτερικό ενώ στο εσωτερικό της καταπιέζει κατάφορα τις δημοκρατικές ελευθερίες.

Για το ίδιο θέμα, όπως έγινε γνωστό από τον βρετανικό τύπο και αναμεταδόθηκε και από την εφημερίδα Μιλιέτ, ετοιμάζεται για τις αρχές του 2013 ειδική διάσκεψη στις Βρυξέλλες με αποκλειστικό θέμα την κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας του λόγου στην Τουρκία (άραγε θα μετάσχουν σε αυτή την σύσκεψη και Έλληνες;).

Και όλα αυτά ενώ εδώ στην Ελλάδα κοιμόμαστε τον ύπνο του «νεοοθωμανικού δικαίου» και οι Τούρκοι με λεφτά της Ευρώπης, δηλαδή και με δικά μας λεφτά, κατασκευάζουν τις τηλεοπτικές τους αθλιότητες και μας τις σερβίρουν σαν ένα περίτεχνο δηλητήριο νεο-γκιαουροποίησης του ελληνισμού.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Πηγή

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΤ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ




Έκαναν υπομονή πάνω από δύο χρόνια. Από την εποχή που έστελναν προειδοποιητικές επιστολές προς τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή. Είχαν δημοσιοποιήσει ότι εάν η αστυνομία δεν προστατέψει τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τους ίδιους, θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Το έπραξαν την Τρίτη τα μεσάνυχτα. Πάνω από 150 Έλληνες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Αμερικής και γύρω από τα στενά που περικλείονται από τις οδούς Νιόβης και Λεμεσού, βγήκαν στους δρόμους. Κρατώντας ρόπαλα, σίδερα ακόμα και σκουπόξυλα, άνδρες και γυναίκες , νυσταγμένοι αλλά έξαλλοι ενώθηκαν και άρχισαν να κυνηγούν μέσα στο σκοτάδι όποιον λαθρομετανάστη έβρισκαν μπροστά τους. Η κίνηση ήταν περισσότερη αυθόρμητη και λιγότερο συντονισμένη αφού στο ανθρωποκυνηγητό συμμετείχαν ακόμα και νοικοκυρές με νυχτικές κρατώντας σκουπόξυλα στα χέρια.

Γύρω στα μεσάνυχτα της Τρίτης κάποιοι Έλληνες που γύριζαν στα σπίτια τους είδαν σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα και έξω από τα γραφεία κοινότητας Τανζανών που ζουν στην περιοχή, περίεργο αλισβερίσι και φοβερή φασαρία. Φέρεται να διαπληκτίστηκαν μαζί τους και να αντάλλαξαν απειλές. Σε λίγη ώρα πάνω από 100 κάτοικοι που πλήθαιναν άρχισαν να μαζεύονται στην περιοχή της οδού Νιόβης. Γύρω στη μία την νύχτα ο αριθμός ξεπέρασε τους 150 κάτοικους. Αιφνιδιαστικά και χωρίς εκείνη την ώρα να υπάρχει αστυνομική δύναμη, έτρεξαν προς τα γραφεία της κοινότητας και άρχισαν να τα πολιορκούν. Με ξύλα πέτρες και ρόπαλα έσπασαν την πρόσοψη ενώ την ίδια τύχη είχε και ένα γειτονικό μπαρ λαθραίων. Η επέλαση των Ελλήνων από αυθόρμητη ενέργεια εξελίχθηκε σε «εκκαθαριστική επιχείρηση». Σταματούσαν μηχανάκια αλλοδαπών, τους ζητούσαν χαρτιά και κάποιους τους χτύπησαν με ξύλα και σίδερα. Παράλληλα έκαναν εφόδους σε πολυκατοικίες που διαμένουν μαζικά αλλοδαποί και τους καλούσαν «να κατέβουν κάτω».

Στη 1.30 το ξημέρωμα της Τετάρτης, τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ(κατόπιν εορτής) και ομάδες της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, έσπευσαν στην περιοχή. Κατά πληροφορίες συνελήφθησαν ένας κάτοικος Κυψέλης και ένας λαθραίος και οδηγήθηκαν στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα. Την Τετάρτη το πρωί ομάδα αλλοδαπών πολιόρκησε σπίτια Ελλήνων και πέταξε πέτρες με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μια γυναίκα στο κεφάλι. Την ίδια ώρα στους περιφερειακούς δρόμους της πλατείας Αμερικής υπήρξε αντισυγκέντρωση αλλοδαπών οι οποίοι σύμφωνα με επώνυμες μαρτυρίες κατοίκων απειλεί ότι «θα τους κάψει ζωντανούς».

Πρέπει να σημειωθεί ότι εδώ και δύο χρόνια οι κάτοικοι είχαν στείλει τελεσίγραφα στον δήμαρχο Καμίνη και τον υπουργό Παπουτσή ζητώντας:

-Να περιμαζέψει τα εγκληματικά στοιχεία σε στρατόπεδα ή άλλους φυλασσόμενους χώρους μέχρι την απέλαση τους που δεν είναι απαραίτητο να είναι ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

-Να δημιουργηθεί τετραψήφιο νούμερο σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών ώστε οι πολίτες να καταγγέλλουν την μαφία των ακινήτων που αγοράζει σπίτια στο υποβαθμισμένο κέντρο σε εξευτελιστικές τιμές, νοικιάζοντας τα σε λαθραίους.

-Να σταματήσει ο δήμαρχος Καμίνης να χορηγεί εγκρίσεις λειτουργίας σε αιτήσεις αλλοδαπών για καφέ, ίντερνετ καφέ και μπαρ που μεταβάλλονται σε χώροι διαφθοράς(μαστροπείες, ναρκωτικά, πορνεία)

Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ "ΑΙΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ !!!


Η «Δημοκρατία» γράφει πως Διευθύντρια του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού ΤRT, Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, το οποίο εκπέμπει και στην Θράκη (!!!), είναι η αδερφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και ερωτάται «μήπως μετά τους μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και τα τουρκικά σήριαλ;»! Μήπως όμως ξέχασαν κάτι;;;

Η «αδελφή» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊσέλ, είναι τελικά «ξαδέλφη» αντί για «αδελφή», το TRT δεν εκπέμπει στην Ελλάδα, παρά μόνο με κωδικοποιητή, αλλά είναι όντως Διευθύντρια του TRT !!! Η ίδια όμως το 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ !!!


ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ..... όποιον και να ψάξεις ξεπούλημα μειοδοσία και ξεφτίλα τα μόνα που θα βρεις 

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


"Πολιόρκησαν κάτοικο της πλατείας Αμερικής επειδή τόλμησε να ζητήσει από λαθραίους και άπλυτους να σταματήσουν να καθυβρίζουν την ίδια και την οικογένεια της.

Σύμφωνα με καταγγελία στο makeleio.gr η κάτοικος επώνυμα διαμαρτύρεται και καταγγέλλει ότι εν απουσία της αστυνομίας η περιοχή της έχει γίνει...Αφγανιστάν.

Το συμβάν της πολιορκίας του σπιτιού της είναι αληθινό αφού έχουμε ντοκουμέντο και γι αυτό."





ΠΗΓΗ

" .... δυστυχώς ήρθε δικηγόρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υπερασπίζετε .... "

που είναι το παράξενο ; σιγά που θα υπερασπιζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ Έλληνες κατοίκους στα γκέτο των λαθροεποίκων ....

ένα ακόμα επεισόδιο από μια χώρα που χάνεται ταχύτατα , αλλά είπαμε την "δημοκρατία" τους την απειλούν οι σπασμένοι πάγκοι παράνομων στα πανηγύρια ενώ οι Έλληνες είναι αναλώσιμοι , καλοί να τους πληρώνουν και να είναι θύματα σε μια χώρα που βασιλεύει η ανομία , αλλά ποιος να τα διορθώσει αυτά ; αυτοί που τα δημιούργησαν ; ΠΑΣΟΚ ΝΔ με τους "αλληλέγγυους" τους υπερευαίσθητους βολεμένους αριστερούς που δεν χάνουν ευκαιρία να επιδείξουν την απέχθεια τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες ;