26 Μαΐ 2009

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΡΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ "ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ?" ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiz1UDfFqCX-_vlm9R7FGZdop4wOgvenD4wmaZ3L5N4Fr1lGmylSK17AlH5fQBL3wk5qowuow2DC5HuaBNarBGU2Ew7WG5Z3SBPwvD4k_RyBu9pcVq7HkWLuPYZ7ajKm5FDNtAWLxObjmqo/s400/anarxikoiagioi8738347.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8wsdcgN4ldeI5WLRaE1IToxyfE3zdhhAE_CS39KoZz2DJDJQs21OM34bSdCYkLiyr_ubK1LXHI8Tn_3pfQgIveuZbtfDJ1ybVefvRAb1uni3P-q5b7jAPIvp610yMW5G_vNnqSNTW4RcH/s400/athanasios2.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEs2jIrl3TLuUY6ri51g3EXnvDb02a7lJmGlD0dxgCYIYbfxG7Rbbm_hfOjjK2Zj-Ul7reGuIDQ20g-BshPkIbE00Z6Yn4X6LMMMIbmPOi5dw-xXLVXOmwFRWvpOllPyiptZSkyd0kbR8W/s400/eikonabebilosi.jpg

ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ..... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ? ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ? ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ? ΚΑΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ? ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΥΤΗ ? ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ? ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ? ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΔΕ ?

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΟΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ? ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΕΓΑΖΕΙΣ ? ΠΟΣΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ? ΠΟΣΟΥΣ ΝΤΥΝΕΙΣ ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ "ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ , ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ

http://unchain.gr/Lazop.jpg


Ιστορική εκδήλωση από τον «Πανελλήνιο σύλλογο Πομάκων» στην Κομοτηνή



Ιστορική εκδήλωση με τη συμμετοχή 235 ατόμων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23.5.2009) στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου της «Μηχανικής» στην Κομοτηνή. Η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος. Πομάκοι από την Ροδόπη, την Ξάνθη, από τον Έβρο, αλλά, ακόμα, και αντιπροσωπεία Πομάκων της Βουλγαρικής Θράκης συγκεντρώθηκαν σε μία μεγάλη γιορτή που όσοι την έζησαν δεν πρόκειται να την ξεχάσουν ποτέ.
Xαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Κομοτηναίων Κωνσταντίνος Μιχελής (ως εκπρόσωπος του δημάρχου Κομοτηνής) και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, o οποίος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα των Πομάκων για επιβίωση και αναγνώριση.
Ο πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου Πομάκων Ν. Μεμέτ ξεκίνησε το κύριο μέρος της εκδήλωσης αναλύοντας τους βασικούς σκοπούς του νεοσύστατου συλλόγου που ξεκινά με όνειρα φιλοδοξίες ζητώντας την στήριξη όλων μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ" ΕΔΩ

Τα γνήσια παπαγαλάκια της Άγκυρας

Τα όργανα και τα γνήσια παπαγαλάκια της Άγκυρας με πρωτομάστορα τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ δίνουν τελευταία ένα ρεσιτάλ μίσους και αντεθνικών δηλώσεων με συχνή παρουσία σα να είναι ηγέτης ενός παρακράτους και δηλώσεις εμπρηστικές που σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος θα είχαν εκπνεύσει από καιρού όλα τα περιθώρια ανοχής.

-Σε μία ανακοίνωση που υπογράφει η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» και κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρός της Αχμέτ Μετέ κάνοντας επίκληση σε εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν τον τελευταίο χρόνο, ζητάν την άμεση αναγνώριση των σωματείων με τον όρο «τουρκικός».

-Μιλά για την κατάργηση του 3% στις εθνικές εκλογές και κατάργηση των υπερνομαρχιών, αναγνώριση των ψευτομουφτήδων με την διπλή τους ιδιότητα και κατάργηση του νόμου περί διορισμού των ιεροδιδασκάλων.

-Και συνεχίζει επαναφέροντας το θέμα των… 60.000 δήθεν ανιθαγενών, ζητά την ίδρυση μειονοτικών νηπιαγωγείων και η εκπαίδευση να γίνεται και στην τουρκική γλώσσα και αφού λύνει τα δικά του θέματα ζητά και αναγνώριση μειονοτικού καθεστώτος σε Ρόδο και Κω.

-Βέβαια για τους Πομάκους και Τσιγγάνους που οι περιβόητες εκθέσεις αναφέρουν ότι καταπιέζονται από τους τουρκογενείς μουσουλμάνους δεν τις αποδέχεται, αφού για τον ίδιο η μειονότητα είναι μία και μοναδική.

-Και συμφωνεί με την ποσόστωση του 0,5% για την εισαγωγή στο δημόσιο, αρκεί το μέτρο αυτό να εφαρμόζεται με προτεραιότητα στην περιοχή της Δυτικής Θράκης.

-Όλα τα αιτήματα δηλαδή κομμένα και ραμμένα στα γούστα του κ. Μετέ, που μάλλον δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα αν ισχυροποιηθεί η δική του θέση.

-Και βέβαια μπερδεύει τον δήθεν «θρησκευτικό» του ρόλο με άσχημα πολιτικά παιχνίδια, αφού καθόλου δεν τον απασχολεί αν το σύνολο των μουσουλμάνων δεν γνωρίζει καθόλου την ελληνική γλώσσα και αν στην μητέρα πατρίδα που τόσο αγαπά η ποσόστωση για τα κόμματα δεν είναι 3% αλλά 10%.

-Ούτε αν η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που οι μουσουλμάνοι κατά τον κ. Μετέ ζητούν να εκλέγουν τον μουφτής τους. Στην Τουρκία και σε όλα τα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη, οι μουφτήδες διορίζονται από την πολιτεία.

-Και κανείς δεν την παραπέμπει στην δικαιοσύνη για παραποίηση αρχής ως «ψευτομουφτής», αφού χρησιμοποιεί τίτλους και αξιώματα που τα παίρνει μόνος του.

-Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Και να ακούσουμε τις απόψεις πάνω στο θέμα των βουλευτών και ευρωβουλευτών από την μειονότητα. Συμφωνούν με τον κ. Μετέ;

ΠΗΓΗ

"ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20090526/54.jpg

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Ή ΑΡΧΙΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ?

ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)



"ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"- ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ? ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ 15ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ "ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Ή ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ? ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ? Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ


Και ξαφνικά, το κοιμισμένο προεκλογικό τοπίο της Γαλλίας ξύπνησε από έναν καβγά- έναν καβγά όχι για την οικονομική κρίση και τα κοινωνικά προβλήματα, αλλά για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. «Το UΜΡ λέει όχι στην Τουρκία, σήμερα και για πάντα», διακηρύττει το κυβερνών κόμμα, πασχίζοντας να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του.

Μπορεί στον δρόμο, στις αγορές, στα εργοστάσια της Γαλλίας ο κόσμος να ζει και να αναπνέει με μόνη έγνοια την οικονομική κρίση, δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν όμως στο Ίντερνετ έδειξαν πως τα ενεργά μέλη του δεξιού UΜΡ έχουν κάτι ακόμα στο μυαλό τους: την Τουρκία. Κι επειδή το κόμμα του Νικολά Σαρκοζί δεν θέλει επ΄ ουδενί να δει τις ευρωεκλογές να μετατρέπονται σε δημοψήφισμα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται ο Γάλλος πρόεδρος τα της οικονομίας, βάλθηκε να σπρώξει στην κορυφή της προεκλογικής ατζέντας αυτό ακριβώς: την Τουρκία. Άλλωστε τα γκάλοπ των ευρωεκλογών είναι τουλάχιστον δυσοίωνα: στο 28% τοποθετούν το UΜΡ, στο 22% τους σοσιαλιστές, στο 12% συνολικά τους ευρωσκεπτικιστές και ακροδεξιούς υποψήφιους. Η μεγάλη νικήτρια ωστόσο αναμένεται να είναι η αποχή, που πιθανότατα θα ξεπεράσει και το 57% του 2004.

Το κυβερνών κόμμα λοιπόν έχει βάλει όλα τα ηγετικά στελέχη του, από τον πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν μέχρι τον γενικό γραμματέα Ξαβιέ Μπερτράν, να δηλώνουν δημοσίως «όχι» στην ένταξη της Τουρκίας. Μπαίνοντας στο παιχνίδι- ή πέφτοντας στην παγίδα, αναλόγως πώς το βλέπει κανείς- σοσιαλιστές, πράσινοι και ακροδεξιοί (οι δύο πρώτοι είναι υπέρ της ένταξης, οι τελευταίοι κατά) βάλθηκαν να κατηγορούν τον Σαρκοζί ότι λέει ψέματα στον λαό και χρησιμοποιεί «διπλή γλώσσα», διότι επί προεδρίας του στην Ε.Ε. άνοιξαν δύο νέα κεφάλαια στο πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας, το κεφάλαιο που αφορά το επιχειρηματικό δίκαιο και το κεφάλαιο που αφορά τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. «Εμείς θέλουμε διαπραγματεύσεις για μια ειδική σχέση με την Τουρκία», έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο γ.γ. του UΜΡ Ξαβιέ Μπερτράν. «Δεν έχουμε καμία διάθεση να γίνουν τα σύνορα της Ε.Ε. τα σύνορα με το Ιράν και το Ιράκ. Είμαστε οι μόνοι ξεκάθαροι. Δεσμευόμαστε να πούμε “όχι” στην Τουρκία. Αξίζει τον κόπο να ψηφίσει κανείς υποψήφιους που δεσμεύονται να πούνε όχι στην Τουρκία σήμερα, αύριο και μεθαύριο».

«ΟΧΙ στην Τουρκία» επαναλαμβάνει στη γειτονική Γερμανία και η Άνγκελα Μέρκελ- το συμπεριέλαβε μάλιστα στο πρόγραμμα των Χριστιανοδημοκρατών για τις ευρωεκλογές, προκειμένου να διαχωρίσει τη θέση της από τους κυβερνητικούς της εταίρους, τους Σοσιαλδημοκράτες. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξει οσονούπω νέο ξέσπασμα του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει προ δεκαπενθημέρου «γελοία» την προσπάθεια Γάλλων και Γερμανών «να αλλάξουν στη μέση τους κανόνες του παιχνιδιού».

ΠΗΓΗ