17 Ιουν 2009

Η ΑΓΚΥΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΚΑΙ Η ΜΑΙΜΟΥ .... ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΦΕΣΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ

http://nikolakoulis.files.wordpress.com/2009/05/ceb5cf81cebdcf84cebfceb3ceb1cebd1.jpg

Προβληματισμό και αμηχανία προκαλεί στην Αθήνα η ατζέντα που ντε φάκτο επιχειρεί να επιβάλει η τουρκική πλευρά, εν όψει της επίσκεψης στην Αθήνα, το Σάββατο, του Τούρκου πρωθυπουργού Τ. Ερντογάν και των συνομιλιών που θα έχουν με τον Κ. Καραμανλή.

Επειτα από ένα μπαράζ προκλητικών ενεργειών, χθες έγινε γνωστό ότι η Αγκυρα έβγαλε το ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέις» στο Αιγαίο για «ωκεανογραφικές» έρευνες, θέτοντας έτσι σε δοκιμασία τις αντοχές της ελληνικής πλευράς, την παραμονή της άφιξης Ερντογάν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις δύο NAVTEX 328/09 και 335/09, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι το «Πίρι Ρέις» πραγματοποιεί έρευνες, μέχρι και αύριο, σε περιοχές που εκτείνονται βορείως και δυτικώς της Σαμοθράκης και της βραχονησίδας Ζουράφα και ανοικτά του κόλπου Σάρου, αλλά και νοτίως της Λέσβου και έξω από τον κόλπο της Σμύρνης.

Είχαν προηγηθεί οι προκλητικές προειδοποιήσεις σε ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη (που αποκάλυψε χθες το «Εθνος») ότι κινούνται σε... τουρκικό εναέριο χώρο, η συνέχιση των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου και οι υπερπτήσεις στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι αλλά και το «μανιφέστο Θράκης» που προέβαλε ο κ. Ερντογάν, με πρόσχημα τη... συζήτηση για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Η λαθρομετανάστευση
Σε όλη αυτή την ήδη εκρηκτική ατζέντα έχει προστεθεί πιεστικά το θέμα της λαθρομετανάστευσης και της άρνησης της Αγκυρας να εφαρμόσει το διμερές πρωτόκολλο που έχει υπογράψει με την Ελλάδα για την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών αλλά και η... απροθυμία να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα κυκλώματα που από το έδαφός της στέλνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ευρώπη μέσω των ελληνικών νησιών.

Η ελληνική κυβέρνηση είχε ουσιαστικά αμελήσει να θέσει το θέμα στα ευρωπαϊκά όργανα και να φροντίσει ώστε το μεταναστευτικό να αποτελεί βασικό στοιχείο της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας.

Είναι ενδεικτικό ότι στο προσχέδιο των Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ (την Πέμπτη και την Παρασκευή) η γενική αναφορά στην «επανεισδοχή των λαθρομεταναστών» δεν ικανοποιούσε την Ελλάδα και όταν ζητήθηκε από Ελλάδα και Κύπρο να υπάρξει σαφής αναφορά στην Τουρκία και στην υποχρέωση υπογραφής συμφωνίας με την ΕΕ για την επανεισδοχή αλλά και τη μέχρι τότε εφαρμογή των υπαρχουσών διμερών συμφωνιών (όπως υπάρχει με την Ελλάδα) η τσεχική προεδρία όχι μόνο δεν ικανοποίησε το αίτημα, αλλά αφαίρεσε εντελώς την αναφορά στη συμφωνία επανεισδοχής λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η τσεχική προεδρία (η οποία είναι σαφές ότι δεν λειτουργεί αυτοβούλως) θα... προσφέρει στην Αθήνα γενική αναφορά στην υποχρέωση «τρίτων» κρατών (χωρίς ονομαστική αναφορά στην Τουρκία) να υπογράψουν με την ΕΕ συμφωνίες επανεισδοχής, κάτι που πρακτικά ελάχιστα θα βοηθήσει τη χώρα μας στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Παρά το γεγονός ότι επισήμως η Αθήνα δεν διασυνδέει (όπως θα έπρεπε να είχε πράξει εδώ και χρόνια) την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας με τη συνεργασία της χώρας αυτής στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, προκάλεσε εντύπωση ότι ο γ.γ. Δημόσιας Τάξης του υπουργείου Εσωτερικών, πρέσβης Κ. Μπίτσιος, μετά τις συνομιλίες που είχε στην Αγκυρα σε συνάντησή του με Τούρκους δημοσιογράφους, προειδοποίησε ότι εφόσον συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, η Ελλάδα θα «μεταφέρει το θέμα στην ημερήσια διάταξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας».

ΠΗΓΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΜΑΣ Ο ΠΑΣΑΣ ΤΑΓΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ .... ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ .... ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΗ

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

http://img118.imageshack.us/img118/1469/misakmilligy9gj1uo8iy1.jpg

«Όπως γνωρίζουμε όλοι, το κράτος μας έχει νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτά είναι καταγραμμένα και από τα Ηνωμένα Έθνη» σχολίασε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Μπουράκ Οζούγκεργκιν, απαντώντας σε ερωτήσεις για την επιστολή διαμαρτυρίας του μόνιμου εκπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, όπου καταγγέλλεται η Τουρκία ως παραβιάζουσα τον εναέριο και το θαλάσσιο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Είναι πολύ φυσικό να λάβουμε ανάλογα μέτρα, όταν σημειώνονται κινήσεις χωρίς τη δική μας ενημέρωση» τόνισε ο κ. Οζούγκεργκιν.

«Πρέπει να συμπεριφερόμαστε πιο προσεκτικά και να αποφεύγουμε καταστάσεις που θα δημιουργήσουν ένταση, την κρίσιμη αυτή περίοδο, που συνεχίζονται οι προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού»

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ , Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ) ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ , ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Τουρκική στήριξη στην υποψηφιότητα της ΠΓΔΜ για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcAeJxkmPSUYsiEc0vHx5ZD7Zaejx68obaSEd5QJ97EYeaV6S-1piOu5G58NV_BhIqtb8-vPiyjSt5NnxkNkkKhyphenhyphenoKJDy30Lse77XMNS2JW9RS_uBQ5P0PtU4HAJj45pZnKCFtB9fX1FcZ/s400/tayyip_basbug.jpg

Την στήριξή της στην υποψηφιότητα της ΠΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ προσέφερε η Τουρκία δια στόματος του αρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγού Ιλκέρ Μπασμπούγ από την πόλη Μοναστήρι. «Η Τουρκία υποστηρίζει αποφασιστικά την υποψηφιότητα της ΠΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Στο μέλλον η Τουρκία θα υποστηρίξει, σε όλα τα επίπεδα, την ένταξη της ΠΓΔΜ διότι αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα μόνο της ΠΓΔΜ αλλά και δικό μας πρόβλημα και εμείς θα εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ» δήλωσε ο Ιλ.Μπασμπούγ.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Αμυνας της ΠΓΔΜ κ. Ζόραν Κονιάνοφσκι, ανέφερε ότι η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος στρατηγικός εταίρος της ΠΓΔΜ και πρόσθεσε ότι οι δωρεές της Τουρκίας προς τις ένοπλες δυνάμεις της ΠΓΔΜ, τα προηγούμενα 18 χρόνια, ανήλθαν σε 18 εκατ. ευρώ.

Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων πραγματοποιεί από την Τρίτη διήμερη επίσκεψη στην ΠΓΔΜ, στη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε στα Σκόπια, με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ κ. Γκιόργκι Ιβάνοφ και τον πρωθυπουργό κ. Νίκολα Γκρούεφσκι.

Στην ατζέντα των συναντήσεων που είχε ο στρατηγός με την στρατιωτική ηγεσία της ΠΓΔΜ βρέθηκαν οι αμυντικές μεταρρυθμίσεις της ΠΓΔΜ και του στρατού της ΠΓΔΜ, η ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών καθώς και οι κοινές προοπτικές στον τομέα της άμυνας.

ΠΗΓΗ

ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΦΑΜΕ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ , ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ , ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΓΔΜ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ , ΓΙΑΤΙ ?

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ , ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΖΗΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΡΑ Ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΣΕΡΡΕΣ: Μια νέα Τιχουάνα στα σύνορα με Βουλγαρία

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η απασχόληση ανασφάλιστων Βούλγαρων εργατών στο νομό Σερρών και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλέκος Απιδόπουλος ζητεί την παρέμβαση των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών και του εισαγγελέα.

Η ιστορία αυτή θυμίζει κατά πολύ την περίπτωση της πόλης των συνόρων Μεξικό – ΗΠΑ την γνωστή Τιχουάνα, όπου ο συνωστισμός κάθε μέρα στις δύο πλευρές των συνόρων είναι απρόβλεπτος.
Στην δική μας περίπτωση 500 Βούλγαροι περνούν κάθε μέρα τα σύνορα, εργάζονται σε επιχειρήσεις, οικοδομικές δραστηριότητες και αγροτικές καλλιέργειες και επιστρέφουν σε λιγότερο από μία ώρα στην πατρίδα τους.
Αμείβονται με 20-30 ευρώ την ημέρα, χωρίς ασφάλιση ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, το μεροκάματο αυτό είναι κατά πολύ υψηλότερο από ό,τι στη Βουλγαρία.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κατήγγειλε ότι επιχειρήσεις που έκαναν απολύσεις πήραν στις θέσεις των απολυμένων Βούλγαρους εργάτες και εμποδίζουν την είσοδο στους συνδικαλιστές κάθε φορά που επιχειρούν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, ή κρύβουν τους αλλοδαπούς. Οι καταγγελίες έφτασαν και στην Επιθεώρηση Εργασίας, αλλά πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα, τόνισε ο Α. Απιδόπουλος, και για τον ΟΑΕΔ είπε ότι αρνείται να συνεργαστεί με το Εργατικό Κέντρο. Ζητεί την ενίσχυση της Επιθεώρησης Εργασίας με προσωπικό για να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για να επιτραπεί η είσοδος στις επιχειρήσεις.

Η ανεργία στο νομό Σερρών ξεπερνά το 20% και μαζί με τη μαύρη εργασία το 30%, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εργατικού Κέντρου. Παράλληλα πολλοί εργαζόμενοι βιώνουν καθεστώς εκβιασμών από τους εργοδότες που πιέζουν για ελαστικοποίηση και μείωση αποδοχών.

ΠΗΓΗ

ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΙΒΙΣΜΟΣ ?

Το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης των Ευρωεκλογών αποτέλεσε η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα αποχή.
Το μέγεθος της αποχής δείχνει ότι ήταν επιλεγμένη πολιτική στάση και αποτέλεσε το κεντρικό μήνυμα αυτών των εκλογών.

Από τις πρώτες δηλώσεις του Προέδρου του ΠαΣοΚ, αλλά και των στελεχών του, διέκρινα (και το έγραψα εδώ) ότι αυτό το ... SMS δεν παρελήφθη από την Ιπποκράτους.

Κάποιους δυσαρέστησα. Κάποιοι μου είπαν να περιμένω λίγες ημέρες , οπότε θα συνεδρίαζε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος και νηφάλια θα ....αποκωδικοποιούσε το SMS των απεχόντων πολιτών.

Συνεδρίασε λοιπόν το Πολιτικό Συμβούλιο και αφού τα αποτελέσματα ανά νομό και δήμο αναλύθηκαν διεξοδικά, στο ΠαΣοΚ κατέληξαν στη μαγική λέξη στην οποία πρέπει να επενδύσουν για να σιγουρέψουν την... αυτοδυναμία : αριβισμός.

Την μαγική αυτή λέξη δεν θα την βρείτε σε καμιά επίσημη ανακοίνωση του κόμματος ή σε δήλωση του κ. Παπανδρέου. Αυτά άλλωστε δεν λέγονται . Θα την ανακαλύψετε όμως αμέσως μετά ...επί του πρακτέου.

Έγινε λοιπόν χθες σύσκεψη υπό τον κ. Γ. Παπανδρέου για τα επόμενα αντιπολιτευτικά βήματα του ΠαΣοΚ. Στην σύσκεψη μετείχαν οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι (Ευ. Βενιζέλος, Θ. Πάγκαλος, Χρ. Παπουτσής), ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δ. Ρέππας και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.

Αυτό που υπαγορεύει η πολιτική λογική είναι ότι θα τους εδίδοντο σαφείς εντολές για να αναδείξουν την κυβερνητική πρόταση του ΠαΣοΚ, ότι δηλαδή είναι ικανοί να πορεύονται με μοναδική πυξίδα την υπευθυνότητα και ότι μπορούν να διαχειριστούν τη μεγάλη διεθνή κρίση και τις συνέπειές της.

Αυτό δηλαδή που ζητούσαν μέσω του ηχηρού μηνύματός τους γενικά οι πολίτες , και ειδικά οι απέχοντες ψηφοφόροι τους (850.000 ψήφους λιγότερους από τις εκλογές του 2007).

Αλλά..φευ! Οι οδηγίες που τους εδόθησαν από τον κ. Παπανδρέου ήταν ότι: «Η αξιωματική αντιπολίτευση θα κινηθεί σε δύο μέτωπα -οικονομία και σκάνδαλα- προσπαθώντας με συνεχείς ψηφοφορίες να δοκιμάζει σε όλη τη διάρκεια του θέρους την οριακή πλειοψηφία της ΝΔ στη Βουλή».

Προσέξτε ! Εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που γνώρισε η σύγχρονη ανθρωπότητα οι εντολές είναι :Όχι έργο, όχι προτάσεις , αλλά...συνεχείς και ανελέητες ψηφοφορίες και σκανδαλολογία για να ....δοκιμάζουν την οριακή πλειοψηφία της ΝΔ .

Ανοίξτε τώρα τα λεξικά σας. Αριβισμός: Η χρησιμοποίηση κάθε μέσου (θεμιτού και αθέμιτου) για την γρήγορη ανάδειξη σε διαφόρους χώρους (πολιτική κλπ). Συνώνυμα: καιροσκοπισμός, τυχοδιωκτισμός.

Είπαμε, αυτά δεν λέγονται , αλλά ...τα ανακαλύπτετε επί του πρακτέου.

ΠΗΓΗ

Παράπονα από την Βήχου πως της κάνουν πόλεμο τα blogs!!!

[συγκοινωνουντα-δοχεια.jpg]

Τι λες ρε Βήχου σοβαρά;
σου κάνουν πόλεμο αυτοι οι "φασίστες" από τα blogs; αυτό είναι σοβαρό....να πάρεις μέτρα αμέσως! να μας πεις και εμάς να βοηθήσουμε όπου μπορούμε.... αλλά διευκρίνησε μας....πότε σου έκαναν πόλεμο τα blogs;

μήπως όταν παρουσιάζοσουν ως αυτόπτης μάρτυρας επεισοδίου και κάτοικος πλ. Βικτωρίας ;;;

μήπως όταν έβλεπες κορμαράνους ως κάτοικος Βοτανικού και υπέγραφες για την δήθεν διάσωση του δήθεν υγροβιότοπου;

μήπως όταν ήσουν κάτοικος Κυψέλης και έκπροσωπούσες την επιτροπή Κυψέλης για την δημοτική αγορά;

μήπως όταν παρουσιαζόσουν ως κάτοικος Πατησίων για το παρκάκι της Κύπρου και Πατησιών και αυτόπτης μάρτυρας "επιθέσεων";

μήπως όταν παρουσιαζόσουν και ως κάτοικος του Πεδίου του Άρεως και μέλος της επιτροπής κατοίκων του πεδίου του Άρεως και φυσικά έτυχε να είσαι πάλι αυτόπτης μάρτυρας "επίθεσης";

μήπως τώρα πρόσφατα που μεταλλάχθηκες σε κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα και κατήγγειλες "επιθέσεις";

ή μήπως παλιότερα που είχες την τιμή να είσαι και κάτοικος Αλεπότρυπας;

να μην ξεχάσουμε και την περίοδο που ήσουν και κάτοικος Ριζούπολης και μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του εργοστασίου της Columbia!

τελικά θα μας πεις; πότε σε κυνήγησαν τα blogs;

** τις προηγούμενες φορές που αναφερθήκαμε στην κυρία Βήχου προτιμήσαμε να αποφύγουμε να γράψουμε όνομα γιατί δεν μας ενδιέφερε το άτομο αλλά οι προθέσεις του...

αλλά τελικά δεν υπάρχει λόγος αφού η ίδια έχει επιλέξει να βγαίνει με ονοματεπώνυμο...
ταυτόχρονα όμως σου γεννιέται η απορία...για πόσο μαλάκες θεωρεί τον κόσμο; εκτός αν έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στην άγνοια και την μη ενημέρωση του πολίτη...
όπως και να έχει όμως....

ξύπνησαν οι σκλάβοι Μαρινάκι μου(κατά το Αντωνάκη)

ΠΗΓΗ

ΤΟ 2000 ΗΤΑΝ ΣΛΑΒΟΙ ΤΟ 2009 "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" , ΑΝΤΕ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ

Σε αλλαγές ως προς την καταγωγή των Σκοπιανών, προχώρησε το Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας της ΠΓΔΜ, στη νέα αναθεωρημένη έκδοση στην αγγλική και σλαβομακεδονική της «Ιστορίας του μακεδονικού λαού», η οποία χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ και παρουσιάστηκε στα Σκόπια.

Σύμφωνα με χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντνέβνικ», με τίτλο «Διέγραψε τον όρο Σλάβοι και εισήγαγε τον όρο Αρχαίοι» στην αναθεωρημένη αυτή έκδοση επισημαίνεται ότι οι σημερινοί «Μακεδόνες» στην ΠΓΔΜ αποτελούν μείξη των αρχαίων Μακεδόνων και των Σλάβων και σε αυτή τη συμβίωση επικράτησε το αρχαίο στοιχείο.

Η εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σύμφωνα με την έκδοση, θα πρέπει να ονομάζεται «αλεξανδρινή» ή «μακεδονιστική» αντί του όρου «ελληνιστική» που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα ανά τον κόσμο, αλλά και από τους ιστορικούς της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με την «Ντνέβνικ» αυτές είναι οι δύο σημαντικές αλλαγές που εισάγει το Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας της ΠΓΔΜ στη νέα έκδοση του βιβλίου της Ιστορίας του λαού της ΠΓΔΜ.

Στην πρώτη έκδοση της «Ιστορίας του μακεδονικού λαού» που είχε παρουσιαστεί το 2000 από τον ίδιο κρατικό φορέα της ΠΓΔΜ, αντίθετα με τη νέα έκδοση, υποστηριζόταν ότι ο σλαβικός πληθυσμός που εγκαταστάθηκε σε αυτή την περιοχή υπερίσχυσε του αυτόχθονα μακεδονικού πληθυσμού.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

[tsirko.jpg]

http://2.bp.blogspot.com/_-M4H6dbxU3I/SSCrjjMV8fI/AAAAAAAAATk/G2fnlM-euGw/s400/n748999207_966129_1807.jpg

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ.

«Ηρωας» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

http://1.bp.blogspot.com/_i-tVW1knlns/SZpxXfCv6pI/AAAAAAAAB0Q/ZDaizxLORqw/s400/%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%82.bmp

Ενας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας περιλαμβάνεται στον κατάλογο των εννέα «Ηρώων της Παγκόσμιας Προσπάθειας για την Καταπολέμηση της Παράνομης Εμπορίας Ανθρώπων», που ανακοίνωσε χθες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον. Πρόκειται για τον Αστυνόμο Α Γεώργιο Βανικιώτη, ο οποίος ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της εμπορίας ανθρώπων. Ο Ελληνας αξιωματικός και οι συνεργάτες του κατάφεραν να εξαρθρώσουν μεγάλα κυκλώματα εμπορίας γυναικών και παιδιών στην Ελλάδα και να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους υπευθύνους.

Η κ. Κλίντον παρουσίασε σε ειδική τελετή την ετήσια έκθεση για την παράνομη εμπορία προσώπων για το 2009, στην οποία η Ελλάδα και η Κύπρος κατατάσσονται στη «2η κατηγορία», έχοντας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν το απαράδεκτο «φαινόμενο».

Η έκθεση
Σύμφωνα με την έκθεση, η χώρα μας δεν ανταποκρίνεται πλήρως και δεν λαμβάνει μέτρα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εξάλειψη της διακίνησης ανθρώπων. Ομως τονίζεται πως η Ελληνική Αστυνομία έχει καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να πατάξει τους εμπόρους συνανθρώπων μας, αυξάνοντας τη συνολική χρηματοδότηση για την προστασία των θυμάτων. Παράλληλα, οι ειδικές αστυνομικές υπηρεσίες υπό τον κ. Βανικιώτη έχουν καταβάλει σθεναρές προσπάθειες κατά της διακίνησης, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η Ελλάδα, προστίθεται, είναι χώρα προορισμού και διέλευσης για γυναίκες και παιδιά που διακινούνται για σκοπούς σεξουαλικής εκμετάλλευσης, και ανδρών και παιδιών που διακινούνται με σκοπό την καταναγκαστική εργασία.

Οι συγγραφείς της έκθεσης σημειώνουν ότι στην Ελλάδα οι γυναίκες διακινούνται από την Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και την Αφρική, με σκοπό την εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση και την αναγκαστική εργασία. Αναφέρονται ως «χώρες-πηγές» η Αλβανία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Νιγηρία και η Βραζιλία. Επίσης διακινούνται προς τη χώρα μας για αναγκαστική εργασία πολίτες του Πακιστάν, του Αφγανιστάν, της Ινδίας και του Μπανγκλαντές.

ΠΗΓΗ

ΑΥΤΗ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΑΡΝΗΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ, ΑΡΝΗΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ , ΑΡΝΗΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUYnWNw9wDWDgJJYdXPuI3sUCBh4JDnlTuIpau9mZGubpSukE11PyHkscg_Jj_lLc3CgltxLz6b1xdl3aXErWql9BRYotrvWm7ApUV-XghTdDYGdOxrGWSHK4SUkeWleRnkSppeQe-6mwm/s320/swmatemporoi+2.jpg

Με πλοίο θα μεταφέρουν μετανάστες σε κέντρα υποδοχής

http://xryshaygh.files.wordpress.com/2008/05/image.jpg

Τη δημιουργία ειδικής «ακτοπλοϊκής γραμμής» για τη μεταφορά λαθρομεταναστών
από το Αιγαίο σχεδιάζει το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, σε ανοικτή γραμμή των κκ. Χρ. Μαρκογιαννάκη και Π. Καμμένου. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, θα ναυλωθεί τις επόμενες ημέρες κάποιο από τα μεγάλα φέριμποτ του Αιγαίου, το οποίο κάθε δύο ημέρες θα περνά από την Κω, τη Μυτιλήνη, τη Λέρο και μικρά νησιά του Αιγαίου και θα επιβιβάζει σε κάθε δρομολόγιό του περίπου 500 λαθρομετανάστες οι οποίοι εντοπίζονται σε διάφορα νησιά.

Οι παράνομοι μετανάστες θα μεταφέρονται στα τέσσερα κέντρα υποδοχής που αναμένεται να δημιουργηθούν εντός και εκτός Αττικής. Η ναύλωση κάθε πλοίου υπολογίζεται ότι θα κοστίζει στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 30.000 ευρώ την ημέρα και οι λαθρομετανάστες θα συνοδεύονται από δεκάδες αστυνομικούς. Ηδη έχει αρχίσει αγώνας δρόμου για να βρεθεί πλοίο το οποίο να έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας προτού δρομολογηθεί στις τουριστικές γραμμές για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, πιθανόν να ναυλωθεί ένα από τα πλοία «Νταλιάνα» ή «Μιλένα», αλλά μελετώνται κι άλλες λύσεις. Σε κοντέινερ που θα βρίσκονται στους χώρους φόρτωσης οχημάτων του φέριμποτ ομάδα ιατρών θα εξετάζει τους αλλοδαπούς και θα τους προσφέρει αν χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

Τα τελευταία 24ωρα οι επιτελείς του υπουργείου Εσωτερικών αποφάσισαν τα δύο πρώτα κέντρα υποδοχής των μεταναστών να λειτουργήσουν στο παλαιό αεροδρόμιο της Ριτσώνας, αλλά και στις εγκαταστάσεις της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΕΛΙΝΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Συνεργασίας) που είχαν κατασκευαστεί το 1999 και φιλοξενούνταν παλαιότερα μετανάστες κυρίως από το Αφγανιστάν. Ακόμη θεωρείται βέβαιο ότι ένα κέντρο υποδοχής θα λειτουργήσει σε παλαιά στρατιωτική εγκατάσταση στη Φθιώτιδα.

Υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών εξέφραζαν χθες στο «Βήμα» την αισιοδοξία τους ότι «δεν θα υπάρξει αντίδραση των τοπικών φορέων για τη λειτουργία των κέντρων υποδοχής μεταναστών στη Ριτσώνα και στον Ασπρόπυργο. Στη Ριτσώνα δεν υπάρχουν κοντά οικισμοί, ενώ στον Ασπρόπυργο έχουμε ήδη μιλήσει με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και μας είπαν ότι δεν έχουν αντίρρηση για τη μεταφορά εκεί λαθρομεταναστών» ανέφεραν.

ΠΗΓΗ

ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τουλάχιστον 15-20 σφαίρες τρομοκράτες «γάζωσαν» 41χρονο υπαρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, πατέρα ενός παιδιού 9 χρονών, σήμερα στις 06.20 ενώ εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης συζύγου κατηγορούμενου για την υπόθεση του ΕΛΑ στην διασταύρωση των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου στα Πατήσια και η οποία βρίσκεται στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας της ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν μόνος του μέσα σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας και 20 λεπτά νωρίτερα είχε αναλάβει υπηρεσία. Ξαφνικά λίγο μετά τις 6 το πρωί δυο ή τρία άτομα προσέγγισαν το αυτοκίνητο από διαφορετικές πλευρές ξαφνιάζοντας τον αστυνομικό. Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος του με αποτέλεσμα ορισμένες από τις σφαίρες να τον κτυπήσουν θανάσιμα στο στήθος και στο κεφάλι. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή μέσα από πάρκο προς την οδό Πατησίων όπου εκτιμάται πως τους ανέμεναν συνεργοί τους με μοτοσικλέτες.

Η τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» κρύβεται τελικά πίσω απο την εν ψυχρώ εκτέλεση του 41χρονου υπαρχιφύλακα Νεκτάριου - Αντώνιου Σάββα που έγινε νωρίς το πρωί στα Πατήσια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Π. Στάθη στο σημείο της επίθεσης περισυνελλέγησαν 24 κάλυκες των 9 χιλιοστών και όπως προέκυψε απο την βαλλιστική εξέταση που έγινε στα εργαστήρια της Αστυνομίας προέρχονται απο όπλο που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τα μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης.
Οπως επεσήμανε ο κ. Στάθης ο άτυχος αστυνομικός έφερε τον οπλισμό του τον οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει λόγω της «σφοδρότητας της επίθεσης» και ο θάνατος του επήλθε ακαριαία.

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ , ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ "ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ" ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΝΤΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ,

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ , ΘΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ , ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ , ΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

"ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ , ΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΡΩΓΕ ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" - ΟΙ ΛΥΚΟΙ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgA7zEkBwKFZz05gIYCkI6wmY_ymUf_k8fHgMB93jO49ozHEc41slxxU9PEdiT8_fxBwmEcB6SdHpEAeKRc40C6royycslkW8kPIo_cM5nzRREPy0PSDPCl2qh56qnGzVVr5rp8zZ9X8X5Z/s400/%CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A3+%CE%A4%CE%9F+%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%91%CE%A4%CE%9F.jpg