4 Ιουν 2009

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

http://assets.tanea.gr/files/2009-06-01/klimatistiko.jpg

1. Διευκρινίσεις σχετικά με την επίσημη ιστοσελίδα για το πρόγραμμα αντικατάστασης ενεργοβόρων συσκευών δίνει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Στη σχετική του ανακοίνωση σημειώνει: «Επειδή ορισμένοι επιτήδειοι έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδες που δεν έχουν σχέση με το πρόγραμμα για την απόσυρση των κλιματιστικών, το Υπουργείο Ανάπτυξης κάνει γνωστό ότι η επίσημη ιστοσελίδα για το πρόγραμμα αντικατάστασης ενεργοβόρων συσκευών (κλιματιστικά) είναι η εξής: www.allazoklima.gr. Η ιστοσελίδα λειτουργεί, ήδη, από σήμερα για τους καταστηματάρχες και από την επόμενη Δευτέρα για το ευρύ κοινό».

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuXFgfB1aO3YTlDyxRkx0DNBKMJ_vYD9SvYYM80Mxxj4UNlGo5njd4tcsjLBjYFPpTkG327dZ05QxAod8P4WWPGVEuzrABI01EABm-Dnq5cWy_qr0-OHPTPWkKfAvrolM5RNej-KdCD0Q/s1600-r/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%84%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AC+%CF%83%CE%B5+%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85.JPG

2. Υπεγράφη από τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που ενεργοποιεί το Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων έως 10 kw σε κτιριακές εγκαταστάσεις κατοικιών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στο Ηπειρωτικό Σύστημα και στα Διασυνδεδεμένα Νησιά.

Στόχος είναι η εκμετάλλευση του ηλιακού δυναμικού της χώρας, η στήριξη του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας λόγω της μεγάλης διασποράς των ΦΒΣ, η αντιμετώπιση της αιχμής της ζήτησης ενέργειας που εμφανίζεται το καλοκαίρι λόγω της αυξημένης χρήσης των κλιματιστικών συστημάτων, η συμμετοχή των πολιτών στην “πράσινη” ανάπτυξη, η ανανέωση του ενδιαφέροντος της αγοράς και η συνδρομή στην επίτευξη του στόχου διείσδυσης των ΑΠΕ στην τελική κατανάλωση ενέργειας σύμφωνα με την Οδηγία 2001/77/ΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έρευνα - Βατερλώ για τα δελτία ειδήσεων

Βατερλώ για την τηλεόραση και φυσικά για τα δελτία ειδήσεων είναι η έρευνα φοιτητών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου που δημοσίευσε η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Τα νούμερα της αποστροφής είναι τεράστια και θα πρέπει να ανησυχήσουν τα αφεντικά των καναλιών αλλά και τις φίρμες-παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων. Οι απαντήσεις-φαρμάκι είναι οι εξής:

= «Ναι, εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα», απάντησε το 88% γυναικών από 16 έως 30 ετών και το 84% ανδρών στις ίδιες ηλικίες. Στις ηλικίες 31 έως 50 τα ποσοστά είναι 82% στις γυναίκες και 74,8% στους άντρες.

= Τα δελτία ειδήσεων παράγουν βία; Ξεκάθαρες πλειοψηφίες, τόσο στις ηλικίες 16 έως 30 ετών («ναι», λέει το 67,2% στους άντρες και το 81,4% στις γυναίκες) όσο και στις ηλικίες 31 έως 50 (το 75,5% στους άνδρες και το 78,2% στις γυναίκες)!

= Είναι αντικειμενικά τα δελτία ειδήσεων; «Όχι, δεν είναι αντικειμενικά», λέει το 88,7% των ανδρών και το 89,6% των γυναικών στις ηλικίες 16 έως 30, καθώς και το 75,6% των αντρών και το 78,2% των γυναικών στις ηλικίες 31 έως 50.

= Είστε ικανοποιημένος από τα δελτία ειδήσεων; «Όχι» το 82,3% των ανδρών και το 83,6% των γυναικών στις ηλικίες 16-30, ενώ στις ηλικίες 31-50 το 84,3% των ανδρών και το 81,2% των γυναικών.

= Είναι χρήσιμα τα «παράθυρα» στα δελτία; «Όχι» στις ηλικίες 16-30 οι άνδρες σε ποσοστό 57,5% και οι γυναίκες 62,9% και στις ηλικίες 31-50, 59,1% και 56,4% αντιστοίχως!

ΠΗΓΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΡΟΝΟ"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdcYMqksAy0DIajk-sOKvfixCDukmQ2rk8d2z0Oqb8edoZZEKmuyirdpePOBroJiH_KKy-_QwK3CXcDNdl65hBDvZI9psc3UQnCEWGfCP_W6QBoduN8r6tVR-QV52Kud_JveVjPNaIX5A/s400/HACIOSMAN.JPG

Ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ το βρήκε το κόλπο. Κατάφερε να ασχοληθούν μαζί του όλοι λίγο πριν τις ευρωεκλογές με την ανακοίνωση που εξέδωσε ως πρόεδρος της Άτυπης Συμβουλευτικής Επιτροπής και προέτρεπε τους μουσουλμάνους να ρίξουν «λευκό» στην κάλπη.

-Βέβαια η στάση αυτή που οξύνει τα πράγματα, είναι βούτυρο στο ψωμί του ψευτομουφτή, που είναι γνωστός ο ρόλος του και η πολιτική που εφαρμόζει με εντολές του προξενείου.
-Και σε αυτό το μοτίβο θα συνεχίσει σκληραίνοντας περισσότερο την στάση του και δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θέλει να χειραγωγήσει και να υποδείξει με εκβιασμούς ότι έχει ηγετικό ρόλο στη μειονότητα.
-Δεν θα ασχοληθούμε όμως σήμερα με τον ψευτομουφτή που θεωρούμε αδιανόητο να …πλαστογραφεί, να παραποιεί και να υποδύεται έναν ρόλο με το έτσι θέλω, γιατί η ελληνική πολιτεία έπρεπε να τον επαναφέρει σε τάξη εδώ και πολύ καιρό και να μην ανέχεται την γνωστή ανθελληνική του δράση.

-Θα ασχοληθούμε όμως με όλους αυτούς που συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή, ενώ είναι στελέχη εν ενεργεία πολιτικά των δύο μεγάλων κομμάτων.
-Πρώην και νυν βουλευτές που συντάσσονται πλήρως με τέτοιες ακραίες απόψεις και τον βιασμό της συνείδησης των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, προσπαθώντας να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους και να συμμετέχουν σε ένα ψηφοθηρικό παιχνίδι για τα δικά τους συμφέροντα.
-Και να παροτρύνουμε τους συμπολίτες μας μουσουλμάνους να μην ακούσουν τα παπαγαλάκια της Άγκυρας και να ρίξουν λευκό στον ψευτομουφτή και την παρέα του.
-Όσο για τους βουλευτές εν ενεργεία και τα πολιτικά στελέχη, ας αναλάβουν τα κόμματα που τους φιλοξενούν, να τους παροτρύνουν να τοποθετηθούν δημόσια.
-Και όχι να λαμβάνουν αποφάσεις κεκλεισμένων των θυρών με τον μανδύα μιας επιτροπής χωρίς νομική υπόσταση και σκοτεινό ρόλο, που λειτουργεί ως μπαμπούλας, αυθαίρετα και με μαφιόζικο τρόπο.

-Πάντως για να μην ψάχνετε για τους δύο που ψήφισαν κατά της απόφασης, σας ενημερώνουμε ότι ήταν μάλλον ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος πρόσφατα μέσω ΝΔ Ορχάν Χατζηϊμπράμ νομικός της ΤΕΞ και ο πρόεδρος μιας σχολικής επιτροπής στην Ξάνθη Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.
-Και το βάρος της ευθύνης για αυτή την απόφαση της Συμβουλευτικής το φέρνει ακέραια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο μόνος που συμμετείχε στην προχθεσινή συνεδρίαση, αφού ο κ. Μάντατζη έλειπε… στην Τουρκία.

-Και βέβαια στην μαϊμού αυτή συνεδρίαση συμμετείχαν μόνο… οκτώ άτομα και οι υπόλοιπες 34 υπογραφές μπήκε με περιφορά και με τσαμπουκά.
-Ο κ. Χατζηοσμάν όμως ήταν από τους πρωτεργάτες της ιδέας του λευκού για τις ευρωεκλογές, όχι τόσο γιατί κόπτεται για τα δίκαια που ζητά για την μειονότητα η Συμβουλευτική Επιτροπή στην ανακοίνωσή της, αλλά για να κόψει το δρόμο για την πολιτική σκηνή της Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

-Ζήτησε δηλαδή ένας βουλευτής εν ενεργεία του ΠΑΣΟΚ από την μειονότητα να ζημιώσει εκλογικά το κόμμα του για προσωπικά του οφέλη.
-Ήδη αυτό είχε γίνει γνωστό και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από προχθές ο βουλευτής δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.
-Ίσως νόμιζε και αυτός όπως πριν λίγο καιρό ο κ. Μάντατζη ότι όλα αυτά δεν γίνονται γνωστά πέραν του σιναφιού της Συμβουλευτικής Επιτροπής.
-Κάποιοι σύντροφοι όμως τα διέρρευσαν για να εκθέσουν τον βουλευτή για δικούς τους λόγους και ο κ. Χατζηοσμάν μάλλον πρέπει να αιτιολογηθεί στα όργανα του κόμματος και να παρουσιάσει το μαύρο για άσπρο.

-Οι δικαιολογίες όμως στέρεψαν και το ΠΑΣΟΚ είναι υποχρεωμένο να λάβει πλέον αποφάσεις.
-Βέβαια ο κ. Χατζηοσμάν την πάτησε κυριολεκτικά, αφού δέχτηκε τα βέλη στην συνεδρίαση του έτερου ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπράμ Σερήφ, που πρότεινε στην ομήγυρη των οκτώ και τον κ. Χατζηοσμάν το λευκό να υιοθετηθεί σαν λύση διαμαρτυρίας και στις επόμενες εθνικές εκλογές.
-Ο κ. Χατζηοσμάν εξεγέρθηκε σε μία τέτοια απόφαση που ενδεχομένως θα τον βρει εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές και δεν θα του εξασφαλίσει την βουλευτική αποζημίωση που χρίζει ως εύλογο χρόνο δύο βουλευτικές θητείες.
-Αλήθεια κ. βουλευτά, μήπως πρέπει επιτέλους να πάρετε θέση δημόσια και να απολογηθείτε ανοικτά τόσο στο κόμμα σας, όσο και στους συμπολίτες μα που βαρέθηκαν κάποιους να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους ερήμην;

Αλλαγές είχαμε πρόσφατα στο τιμόνι της προεδρίας της «Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη.
-Για πρώτη φορά αναλαμβάνει ως πρόεδρος ένας επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και λειτουργεί εταιρεία εισαγωγής σιδήρου με έδρα την Αθήνα.
-Μάλιστα φέρεται ως συνέταιρος πρώην πολιτικού στην περιοχή μας. Ο κ. Φαχρή ίσως για πρώτη φορά σπάει την παράδοση όπου ως πρόεδρος σε αυτή την γνωστή για την δράση της Ομοσπονδία ήταν συνήθως δάσκαλοι και καθηγητές που είχαν απολέσει την ιθαγένειά τους.
-Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία αυτή συνδέεται στενά με κινήσεις που γίνονται στην περιοχή μας για την ίδρυση ομάδων, συλλόγων και εταιρειών που θέλουν να αναδείξουν την «τουρκική καταγωγή» των μουσουλμάνων συμπολιτών μας.

-Το τι σημαίνουν οι αλλαγές και τι σηματοδοτούν, μάλλον θα το δείξει ο καιρός. Όχι βέβαια κάτι καλό για τον τόπο μας.

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

http://www.planetinteractive.gr/images/news/ebo.jpg

Την ΕΒΟ επισκέφθηκε η Αλ. Παπαρήγα όπου τόνισε την ανάγκη για απεξάρτηση από αγορές και μονοπώλια του εξωτερικού στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Στην ανάγκη να αποκτήσει η Ελλάδα ισχυρή κρατική αμυντική βιομηχανία, αναφέρθηκε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα κατά τη σημερινή περιοδεία της στην ΕΒΟ.

«Όταν λέμε ανυπακοή και απειθαρχία στην ΕΕ, εννοούμε ότι η Ελλάδα πρέπει να διαθέτει κρατική αμυντική βιομηχανία, όπου πραγματοποιούνται όσο γίνεται περισσότερα έργα, για την άμυνα της χώρας βεβαίως και όχι για επιθετικούς εξοπλισμούς», τόνισε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε:

«Να φύγουμε πια από αυτή την κατάσταση σε τέτοιες μονάδες, όπως είναι εδώ στην Μάνδρα να μπορούν να κατασκευάσουν σύγχρονα οπλικά συστήματα ή μέρος οπλικών συστημάτων και όμως να έχουν απομείνει 136 εργαζόμενοι και να λυμαίνονται κυριολεκτικά και μόνο για λόγους κερδοφορίας το χώρο οι ιδιώτες. Είναι ευθύνη των κυβερνήσεων και πολύ μεγάλη μάλιστα ευθύνη, γιατί δεν μιλάμε για οποιαδήποτε παραγωγή, αλλά παραγωγή που έχει σχέση με την ικανότητα άμυνας της χώρας και την όσο γίνεται απεξάρτηση από αγορές του εξωτερικού, από μονοπώλια του εξωτερικού, που τη δύσκολη στιγμή μπορούν να εκβιάζουν διπλά και τριπλά».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Κανείς μη σλαβικός λαός δεν υπέφερε τόσο πολύ κατά τη γερμανική κατοχή όσο οι Έλληνες.. και όμως οι Έλληνες πρώτοι ήταν διατεθειμένοι να συγχωρήσουν


δηλώνει σήμερα ο γερμανός ιστορικός Χάγκεν Φλάισερ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.Η δήλωση γίνεται σε ρεπορτάζ-αφιέρωμα στο φεστιβάλ βιβλίου της Θεσσαλονίκης στο οποίο τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Γερμανία.


Στο ίδιο ρεπορτάζ
,το οποίο τιτλοφορείται «Ταμπού και μύθοι – Η Γερμανία τιμώμενη χώρα στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη», μιλά και ο διευθυντής του Γκέτε-Αθήνας Ρούντιγκερ Μπολτς, ο οποίος αφού υπενθυμίζει πως την εποχή της δικτατορίας θεσμοί όπως το Ινστιτούτο Γκέτε και η Deutsche Welle ήταν τα βήματα που πρόσφεραν ελεύθερο διάλογο συνεχίζει τονίζοντας:"Στην Ελλάδα...
μεταφράστηκαν το 2007 306 γερμανικά βιβλία. 5% περισσότερα από ό,τι τα αγγλικά και τα γαλλικά. Και η καλή είδηση: κάθε χρόνο αυξάνονται τα γερμανικά ποσοστά.

Η γερμανική είναι σήμερα η δεύτερη ξένη γλώσσα στην Ελλάδα.
Στην δεκαετία του ’70 μία ολόκληρη γενιά Ελλήνων σπούδασε στη Γερμανία,σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν κανένας Έλληνας νομικός που να μην μιλά γερμανικά.."

ΠΗΓΗ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΑΓΙΑΔΟΕΛΛΑΔΑΣ

[tremo.jpg]

(Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ GREEKALERT)

Η Hürriyet [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να υπάρχει μια Λεωφόρος Ατατούρκ και στην Κωνσταντινούπολη μια Λεωφόρος Βενιζέλου» καταχωρεί ανταπόκριση του Γιώργου Κιρμπάκη από την Αθήνα, που αναφέρεται σε δηλώσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου, αρχηγού του κόμματος των Πρασίνων, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Ο ίδιος ανέφερε ότι, μεταξύ των ετών 1938 – 1955, ο δρόμος, στον οποίο είχε γεννηθεί ο Ατατούρκ, έφερε την ονομασία «Οδός Κεμάλ Ατατούρκ». Όμως, μετά τα Σεπτεμβριανά του 1955, η ονομασία του δρόμου άλλαξε σε «Οδό Βασιλέως Παύλου». Ο Τρεμόπουλος αναρωτήθηκε γιατί να μην υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μια οδός Κεμάλ Ατατούρκ. Παράλληλα, ζήτησε να δοθεί σε έναν δρόμο της Τουρκίας και το όνομα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Η μητέρα του Τρεμόπουλου κατάγεται από την Αδριανούπολη. Ο ίδιος, στην ερώτηση «κατά την άποψή σας, ποιοι είναι οι ήρωες της Θεσσαλονίκης», είπε: «Ο Ναζίμ Χικμέτ».

Η Sabah [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Οι ερωτευμένοι με την Τουρκία υποψήφιοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» καταχωρεί ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα, στην οποία αναφέρεται ότι στις επικείμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα θέτουν τη σφραγίδα τους η Τουρκία και οι συμπαθούντες αυτήν. Ένας εξ αυτών είναι και ο αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος είναι θαυμαστής του Ατατούρκ. Οι άλλοι υποψήφιοι του κόμματος είναι ο Κωνσταντινουπολίτης ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Ιρλανδός μουσικός Ross Daly.

Η Radikal [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στην Ελλάδα Ατατουρκιστής υποψήφιος» αναφέρεται στην υποψηφιότητα Μιχάλη Τρεμόπουλου.

ΠΗΓΗ

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ , ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΛΕΝΕ , ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ , ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ? ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ , ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΨΗΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ , ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΟΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ..... ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/05/bergis-01.jpg

ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ MY ASS ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΑΝΕ ΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ")