27 Αυγ 2012

"ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" - ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ


ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΑΘΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ





λεπτομέρειες που δείχνουν την πραγματική εικόνα

0.18 οι "έλληνες αντιρατσιστές" πίσω χωρίς να συμμετέχουν και σε εμφανή απόσταση ασφαλείας από τον φανατισμένο ισλαμικό όχλο
0.29 λιντσάρισμα από ένα πλήθος αλλαλαζόντων ζώων
1.25 μεταφορά "συντρόφου αναρχικού" που ήταν κοντοκουρεμένος και τον ξυλοφόρτωσαν , την προστασία του αναλαμβάνουν πακιστανοί αφού οι υπόλοιποι "σύντροφοι" όπως φαίνεται ήξεραν και φρόντισαν να εξαφανιστούν
2.16 PROUD TO BE MUSLIM , το "αντιρατσιστικό" σύνθημα στην μπλούζα του "ισλαμοδημοκράτη'
2.35 οι "αντιρατσιστές" πακιστανοί επελαύνουν προς την πλατεία συντάγματος υψώνοντας πακιστανικές σημαίες
2.47 έφοδος κατά του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και της Βουλής
2.54 προφανώς ο μουλάς φωνάζει "αντιρατσιστικά" συνθήματα

όλα αυτά δείχνουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει

Μέχρι και το γνωστό -για τα φιλικά του αισθήματα προς τους λαθρομετανάστες- Indymedia πριν από δύο ημέρες δημοσίευσε τις επιφυλάξεις και τους φόβους αναγνωστών του απέναντι στο "φαινόμενο" του εισερχόμενου, "βίαιου" και ("έτοιμοι για πόλεμο" όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο συντάκτης του κειμένου) επικίνδυνου ισλαμικού φονταμενταλισμού των λαθρομεταναστών. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφερόταν πως πολλές γυναίκες που πρόσκεινται στο αντιρατσιστικό κίνημα δεν πρόκειται να ξανακατέβουν σε πορεία, επειδή φοβήθηκαν από τα συνθήματα (εννέα στα δέκα αφορούσαν τον Αλάχ και το Ισλάμ), αλλά και στην συμπεριφορά που επέδειξαν απέναντί τους οι οργισμένοι λαθρομετανάστες.

Τι συμβαίνει λοιπόν στην Ελλάδα; Μπορεί ο κύριος Δένδιας να μας απαντήσει; Μήπως θα πρέπει να δώσει εντολή στην ΕΥΠ ώστε να κινηθεί αναλόγως το προσωπικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας ασφάλειας και πληροφοριών, ώστε να σχηματισθεί μία επαρκής εικόνα για το «φαινόμενο» αυτό; Από τη στιγμή που εμείς καταχωρούμε το γεγονός, τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και η υπόλοιπη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, χάνει την πιθανή μελλοντική δικαιολογία «δεν γνωρίζαμε πως συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Έχουμε ήδη παρουσιάσει βίντεο με την δράση ομάδων πακιστανών υπό τον "πρόεδρο" Τζαβέντ Ασλάμ που λειτουργούν ως "αστυνομία" εισβάλλοντας συλλαμβάνοντας και βασανίζοντας άλλους ομοεθνείς τους , όλα αυτά όπως λένε με την συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. που είναι όμως απούσα στα περιστατικά , αν αυτό δεν είναι υποκατάσταση των αρχών της χώρας τι είναι ; ή αυτά δεν μας πειράζουν επειδή δεν κόβουν ψήφους από την ΧΑ αφού ο στόχος της μικροπολιτικής προπαγάνδας εναντίον της και της κατάδειξης της ως "κίνδυνο" για την ψευτοδημοκρατία τους από το σύστημα είναι αυτός όπως όλα δείχνουν , μην αναφερθούμε στις "επιχειρήσεις" της πλάκας κατά της λαθρομετανάστευσης που κατάφεραν να δημιουργήσουν μόνο προβλήματα και δεν λύνουν κανένα ... ξαφνικά το μόνο που καταλάβαμε είναι ότι όλοι είναι νόμιμοι εδώ , οι παράνομοι προφανώς είμαστε εμείς που ζητάμε την χώρα μας πίσω και να ζούμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια 

Ασύδοτοι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" , ύποπτοι "πρόεδροι" κομματικά συμφέροντα , μυστικές υπηρεσίες , δουλέμποροι , απαθείς Έλληνες , ανύπαρκτο κράτος , φοβικές αρχές , ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες , ιδεοληπτικοί ανθέλληνες , πουλημένες συνειδήσεις .... 


ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ και ΙΣΛΑΜ



Παλαιστινιακός Στρατός υπό τις διαταγές του Γιάσερ Αραφάτ





Hizbullah στον Λίβανο


Ισλαμιστές της Hizbullah στο μνημείο βομβιστή αυτοκτονίας




Παλαιστινιακή τηλεόραση στον Λίβανο


Παλαιστίνιοι αστυνομικοί στην Δυτική Όχθη υπό την Παλαιστινιακή Αρχή




Παλαιστίνιοι ισλαμιστές της ΧΑΜΑΣ στην Γάζα


Ιράν διαδήλωση

Η δημοκρατία .....





Η δημοκρατία είναι το πιο αυταρχικό πολίτευμα, γιατί επιβάλλει στους πάντας τις ανεξέλεγκτες κι άτυπες παρορμήσεις του όχλου. Μ’ ένα δικτάτορα, κατά κάποιον τρόπο συζητείς λογικά, γιατί έχει πάντοτε μια δόση λογικής. Με τον όχλο, κάθε συζήτηση αποκλείεται. Μόνον να τον επηρεάσης μπορείς, αν είσαι δημαγωγός δηλαδή αν μεταχειρισθής επιχειρήματα χαμηλοτάτης ποιότητας, τα μόνα που ο όχλος μπορεί να κατανοήση.

Ενας δικτάτωρ, αν βέβαια δεν είναι κτήνος, έχει κάποια γνώση και κάποιαν εκτίμηση προς τις προσωπικότητες της χώρας. Ο όχλος τις αγνοεί, κι ούτε παραδέχεται να κυβερνηθή από ανθρώπους που σκέπτονται. Η σκέψη για τον όχλο είναι αντιπαθής, ύποπτη κι επικίνδυνη. Εκείνο που τον επηρεάζει είναι τα ωραία λόγια κι η καταφερτζοσύνη. Η δημοκρατία κρατάει πεισματικά στο περιθώριο τις αξίες, εκτός αν αυτές καμουφλαρισθούν με τα χυδαία προσόντα που θαυμάζει ο όχλος.



Να! παράδειγμα ο κ.Τασάκος, νέος μεγάλης αξίας, που για να επιτύχει το σκοπό του διαβουκόλευε άλλοτε τον όχλο με εκδηλώσεις ψεύτικου ενδιαφέροντος. Ο κ.Τασάκος είναι πολιτικός, μα θα αποτύχη επειδή κάποτε ο όχλος θα διαισθανθή πως είναι άνθρωπος αξίας και θα τον παραμερίση. Η δημοκρατία βασίζεται στο θέλημα της πλειοψηφίας. Ποιάς πλειοψηφίας; Η πλειοψηφία του όχλου δεν δημιουργείται στην τύχη αλλά με βάση ορισμένες κοινές ομοιότητες των ατόμων που τον αποτελούν, κι οι πιο κοινές, οι πιο θεμελιώδεις ομοιότητες είναι η βλακεία κι η κακεντρέχεια. 

Συνεπώς δημοκρατία είναι το πολίτευμα εκείνο που η πλειοψηφία των ηλιθίων και κακεντρεχών εκλέγει κυβερνήτες του συνόλου κατ’ εικόνα και ομοίωσή της. Η δημοκρατία δεν αρκείται να παραμερίση τους νοήμονες κι αγαθούς από τη διαχείρηση των κοινών. Διαποτισμένη από αβυσσαλέο και φαρμακερό πλέγμα κατωτερότητας, κάνει το παν για να τους εξουθενώση…”

Το παραπάνω απόσπασμα από το μυθιστόρημα “Κίτρινος Φάκελλος” του Μ. Καραγάτση

Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΜΜΕ



Ο ΑΝΤΕΝΝΑ διαφημίζει την προβολή νέου τουρκοσήριαλ. Για την ακρίβεια καραμπινάτη πατσαβούρα νεοθωμανικής προπαγάνδας. Μια μυθιστορηματική και επική αφήγηση του βίου του Σουλεϋμάν του «Μεγαλοπρεπή»! Του γνωστού αρχικατσαπλιά σφαγέα μεμέτη.

Κι αυτό θα το φάμε στη μάπα από τις δημόσιες συχνότητες, από την περιουσία του Ελληνικού Λαού;

Τι θα ακολουθήσει; Η ζωή του Μωάμεθ του Πορθητή; Θα φτιαχτούμε με την άλωση της Πόλης; Να φχαριστηθούμε και το κάψιμο της Σμύρνης; Bάλτε και λίγο Τοπάλ Οσμάν, τον Άϊχμαν του Ποντιακού Ελληνισμού.

Να πουλάει τηλεθέαση κι ό,τι να ‘ναι.



Θα μου πείτε, ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι, ό,τι γουστάρουν δεν μπορούν να πουλάνε; Λάθος! Δεν μπορούν. Αν τα πλήρωναν και τα βλέπανε σε dvd μόνο με την φαμίλια τους και τους κολλητούς τους, κανένα πρόβλημα. Όταν όμως χρησιμοποιούν τις δημόσιες συχνότητες, τους έχει χορηγηθεί άδεια κι εκπέμπουν σε εθνική εμβέλεια, σίγουρα δεν μπορούν να προβάλλουν ό,τι τους καπνίσει.

Εδώ βέβαια, αδέρφια, για να δω τα αντανακλαστικά μας. Δείξτε στα αφεντικά του καναλιού και στους διευθυντές τους την άποψη σας. Έχουν έδρα, τηλέφωνα, email, φαξ, πουλάνε και διαφημίζουν, προϊόντα, υπηρεσίες. Για δείξτε σε αυτούς και στους διαφημιζόμενους πελάτες τους τι νοιώθετε και σκέφτεστε.

Εγώ ας πούμε θα μποϋκοτάρω οποιοδήποτε προϊόν και υπηρεσία θα διαφημίζεται, αν ο σταθμός τελικά προβάλλει την εν λόγω ισλαμοφασιστική πατσαβούρα. Δείξτε την οργή σας στους διαφημιζόμενους, στους πελάτες. Γράψτε τους, πως αν δεν σταματήσουν να διαφημίζονται πριν, κατά την διάρκεια και αμέσως μετά το σήριαλ, δεν θα ξανααγοράσετε αυτό που πουλάνε.

Κι η πολιτεία; Κύριοι της κυβέρνησης, εντάξει, ακόμη δεν περίσσεψε μελάνι να ξαναμπεί το «Εθνικής» στο Παιδείας αλλά θα πάει μακριά η βαλίτσα των τουρκοσήριαλ; Ή μήπως περιμένετε να προβάλλουν οι καναλαρχαίοι και κανένα τούρκικο σήριαλ για την «γενοκτονία» των Τούρκων από τους Έλληνες το 1821 ή για τα «βάσανα» των τουρκοκυπρίων;

Και το ΕΣΡ να κλείσει το στόμα του, μην μπει καμμιά μύγα.

Λίγη τσίπα δεν βλάφτει. Για όλους τους εμπλεκόμενους το λέω αλλά και για τους τηλεθεατές…

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης





http://www.antenna.gr/webtv/contact  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 

Πνευματική άλωση

Το ιστορικό, δομικό πρόβλημα της Ελλάδας, εξαιρουμένων των εσωτερικών ερίδων και της έλλειψης εμπνευσμένης ηγεσίας με εθνικό όραμα, είναι η Τουρκία.

Το μόρφωμα που εξαπλώθηκε σαν μεταστατική, θανατηφόρα ασθένεια στην περιοχή και αφαίρεσε τις ζωές δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων στο πλαίσιο καλοσχεδιασμένων γενοκτονιών.

Ο τουρκισμός είναι το ιδεολόγημα που συγκαλύπτει -όταν δεν εγκωμιάζει- τη βία με την οποία υποχρεώνονται δεκάδες λαοί και φυλές της Μικράς Ασίας να υπηρετούν μια φασιστική υπερδομή, που προελαύνει όπου υποχωρεί ο πολιτισμός. Η ανθρώπινη ζωή σ' αυτή τη χώρα έχει μικρότερη αξία από τις σφαίρες των Γκρίζων Λύκων και τις λεπίδες των παρακρατικών, που κόβουν τα λαρύγγια όσων τολμούν να μιλήσουν για ελευθερία.

Κατά καιρούς, οι δυνάστες που γεννά το σύστημα εξουσίας της Τουρκίας πραγματοποιούν εφόδους προς τη Δύση, με πρώτο «υποδοχέα» των κτηνωδών διαθέσεων της Αγκυρας την Ελλάδα. Των στρατιωτικών επιθέσεων, κατά παράδοσιν, προηγείται απόπειρα εξοικείωσης των υπό εξανδραποδισμόν πληθυσμών με τη φρίκη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Κάτι τέτοιο δείχνει να είναι και η μέλλουσα προβολή της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό. Η καταιγίδα των τουρκικών σίριαλ που μας «μαθαίνουν» να «αγαπάμε» την τουρκική καθημερινότητα ολοκληρώνεται με ένα σίριαλ αμιγώς ιστορικού περιεχομένου, για τη ζωή, τους έρωτες και τα πάθη του σουλτάνου που έφτασε, το 1529, να πολιορκήσει τη Βιένη!

Ο εξωραϊσμός της 400ετούς σκλαβιάς, που έζησε ο Ελληνας μέσα στον οθωμανικό τάφο, πρέπει να θεωρείται σίγουρος. Η προπαγάνδα της γείτονος αναβιβάζεται πλέον χρονικά και ποιοτικά. Από τη συμπάθεια στον σύγχρονο μεσοαστό ή μεγαλοαστό Τούρκο τώρα περνάμε στον θαυμασμό των αρχιτεκτόνων της απώλειας της ελευθερίας μας!

Η Αλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 έγινε εφικτή λόγω της ένοπλης επίθεσης των ορδών του Μωάμεθ Β' και της παρακμής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Τώρα η πνευματική άλωση ξεκινάει από την τηλεόραση.

Οι προθέσεις και τα συμφέροντα εκάστου είναι αντιληπτά, αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ειδικά από τη στιγμή που είναι διαθέσιμη σε όλους η συσκευή που ονομάζεται τηλεκοντρόλ.