16 Σεπ 2012

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ




Την εντολή να συλλαμβάνουν ακόμα και βουλευτή στην περίπτωση κατά την οποία τελεί αδίκημα έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων σε ολόκληρη την επικράτεια. Πρόκειται σαφώς για ένα μέτρο το οποίο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να λάβει μετά τις τελευταίες δράσεις που έγιναν με πρωταγωνιστές βουλευτές και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Πάντως καλό επικοινωνιακά, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί βουλευτές, ξεκαθαρισμένα πράγματα από το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής το σχέδιο του Ν. Δένδια μεταξύ άλλων προβλέπει:

• Εμπλοκή της κρατικής ασφάλειας

Θα αναλαμβάνουν να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις των μελών του "ακροδεξιού" χώρου γενικότερα.

• Αποστολή οδηγιών σε όλα τα τμήματα

Στις οδηγίες εντάσσεται και η σύσταση να μην εξαιρούνται ακόμη και οι βουλευτές, όταν αυτοί παραβιάζουν τον νόμο. Την τελική απόφαση βέβαια θα την λαμβάνουν οι εισαγγελικές αρχές.



• Στενή συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος

Ο επικεφαλής Μ. Σφακιανάκης θα παρακολουθεί ηλεκτρονικές σελίδες που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με την κινήσεις "ακροδεξιών οργανώσεων" στην χώρα. 

• Αστυνομική παρουσία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει δώσει εντολή η ΕΛ.ΑΣ να κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως συνέβη με την εγκατάσταση δύναμης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά να μην δοθεί η εικόνα αστυνομοκρατούμενων πόλεων. Μήπως θα ήταν καλύτερο να τους στείλει να συλλάβουν λαθρομετανάστες; Οι Χρυσαυγίτες όλοι ξέρουν που βρίσκονται, δεν χάνονται...

• Αυστηροποίηση των διατάξεων για την ρατσιστική βία

Ο Νίκος Δένδιας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος προωθεί ρυθμίσεις για την αυστηροποίηση την ποινικής μεταχείρισης στις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας, με τιμωρία η οποία θα υπερβαίνει τα 3 χρόνια και θα περιορίζει τη δυνατότητα αναστολής ή μετατροπής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


σ.σ. Έλεγχος στα ιστολόγια που θα στοχοποιηθούν κατά το δοκούν ότι ανήκουν στον "ακροδεξιό" χώρο αλλά παράλληλα τα φασιστοειδή της αναρχοαριστεράς ανεβάζουν ελεύθερα ότι θέλουν στην ηλεκτρονική γιάφκα τους το INDYMEDIA , προτροπές για καταστροφές και επιθέσεις , στοχοποίηση ατόμων και αστυνομικών , αναλήψεις επιθέσεων ακόμα και σε αστυνομικά τμήματα που γίνονται από τους ιδίους , και όλα αυτά με την ανοχή ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος όπου στεγάζονται οι server τους , καθώς και την ανοχή της ίδιας της αστυνομίας όπως μας εξηγεί ο ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλης Σφακιανάκης «Η υπηρεσία μου τηρεί το γράμμα του νόμου. Δεν υπάρχει ομάδα να «ρίχνει» τα σάιτ. Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε»






 και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ που καταδικάζει τον "φασισμό" δεν βλέπει τίποτε επιλήψιμο στις ανωτέρω αναρτήσεις ή τις εκατοντάδες παρόμοιες που αναρτώνται καθημερινά



ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΑΧΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ....




Η Ομαδική Σφαγή στον Μελιγαλά




Ένα άρθρο για την σφαγή στον Μελιγαλά που έγινε από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 16 από τις δυνάμεις του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ υπό την ηγεσία του Άρη Βελουχιώτη . Υπολογίζεται,σύμφωνα με διάφορες πηγές, ότι πρέπει να εκτελέστηκαν από 1.000 έως 2.000 άνθρωποι που βρίσκονταν οχυρωμένοι μέσα στην πόλη, οι περισσότεροι εκ των οποίων εκτελούνται και θάβονται μαζικά σε έναν τάφο λίγο έξω από τον Μελιγαλά, την "Πηγάδα".


"Η κωμόπολη του Μελιγαλά, κτισμένη σ’ένα ύψωμα της άνω Μεσσηνίας, στο σταυροδρόμι των διαβάσεων Καλαμάτα-Πύργος, Καλαμάτα-Τρίπολη, και Κυπαρισσία-Τρίπολη, αλλά και σε ίση απόσταση από τα βουνά της Ιθώμης, του Ταϋγέτου και της ορεινής Ολυμπίας, είχε μεγάλη στρατηγική αξία στην Κατοχή. Γιά μιά περίοδο, οι σύμμαχοι ήθελαν να πείσουν τους Γερμανούς ότι οι κόλποι της Καλαμάτας και της Κυπαρισσίας ήταν πιθανοί προορισμοί απόβασης στα Βαλκάνια, ώστε να προωθήσουν τις δυνάμεις τους νοτιότερα στα Βαλκάνια. Από τον Μάϊο του 1941, οι Ιταλοί είχαν εγκαταστήσει στον Μελιγαλά πλήρη λόχο, και οι Γερμανοί μικρό απόσπασμα με πυροβόλα και ασυρμάτους. Μετά τη συνθηκολόγηση της Ιταλίας, η Γερμανική φρουρά αυξήθηκε σημαντικά σε άνδρες (70-80) αλλά κυρίως σε βαριά όπλα που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από νεοφερμένες δυνάμεις, και διοικείτο από ταγματάρχη που γνώριζε την Ελληνική γλώσσα...."

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


"Τάγματα εφόδου αναρχοαριστερών" επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τα γραφεία του Συνδικάτου Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών Ελλάδος



Όταν στην Ελλάδα του 2012 που στενάζει από την φτώχεια την ανομία και την ασυδοσία οι τρομοκρατικές επιθέσεις εκφοβισμού κατά Ελλήνων εργαζομένων από τα τάγματα εφόδου της αναρχοαριστεράς είναι μικρότερης σημασίας και ανάξιες αναφοράς από τα καθεστωτικά "δημοκρατικά" ΜΜΕ από την καταστροφή 2 πάγκων παρανόμων αλλοδαπών παρεμπόρων

διαβάστε παρακάτω 



Μετά την συμπαράσταση που έδειξε το Συνδικάτο Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών πρός τις δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(Δείτε το θέμα ΕΔΩ και ΕΔΩ), ομάδα 50 περίπου αναρχοαριστερών άπλυτων επιτέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συνδικάτου και τα διέλυσαν.

Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ mail  ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:
Αλήτες βιαστές αντιεξουσιαστές..διέλυσαν τα γραφεία μας σήμερα το πρωί στις 10:30 π.μ.!!
Μετά την ισχυρή αστυνόμευση των Πανηγυριών (13-14 Σεπτεμβρίου) οι λαθρέμποροι βρίσκουν τη γιατρειά τους ενισχυμένοι  από Τάγματα αντιεξουσιαστών!!! 

Εξέδωσαν επίσης κατάπτυστη προκήρυξη!!! η οποία μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε όλη την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στους Αγίους Αναργύρους όπου και εδρεύουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Μετά το γεγονός το Συνδικάτο εξέδωσε και επίσημο δελτίο τύπου :

ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  χθεσινή παρουσία των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας στις Θρησκευτικές Εμποροπανηγύρεις του Σταυρού(13-14 Σεπτεμβρίου) σε όλη την Αττική είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλοι οι παρέμποροι.
Αυτό φυσικά ενόχλησε πολλούς!!
Έως χθες ακούγαμε πως το παραεμπόριο προστατευόταν από "μπράβους", σήμερα όμως και μετά από την πρωινή επιδρομή στα κεντρικά μας γραφεία καταλάβαμε πως οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό προσέλαβαν τους γνωστούς - αγνώστους από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για να μας τρομάξουν.
Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας γεμίζουν με σθένος και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την πάταξη του παρεμπορίου.




ΠΗΓΗ


Οι επιθέσεις αυτές είχαν προαναγγελθεί από το INDYMEDIA όπου είχε αναρτηθεί κάλεσμα για "τσάκισμα" των Ελλήνων μικροπωλητών που ζήτησαν να εφαρμοστεί ο νόμος και να παταχθούν οι παρέμποροι , το Κράτος τι έκανε ;  συνέλαβαν αυτόν που καλούσε σε επιθέσεις κατά νομίμου σωματείου ; συνέλαβαν κάποιος από αυτούς που έκαναν την επίθεση ; υπήρξε κάποια μέριμνα για προστασία των γραφείων τους ενάντια σε μια προαναγγελθείσα τρομοκρατική επίθεση ; 

Ο κρατικός μηχανισμός φαίνεται ότι έχει αυτιά και μάτια μόνο για την ΧΑ , ο ίδιος ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ανήγγειλε ότι η κρατική ασφάλεια θα ασχολείται με αυτό (όπως με μεγάλη χαρά μεταδίδουν και γράφουν όλα τα συστημικά καθεστωτικά ΜΜΕ) , 30 και χρόνια τα τάγματα εφόδου της αναρχοαριστεράς αφήνονται να δρουν ελεύθερα να τρομοκρατούν να σκοτώνουν να καίνε να πλιατσικολογούν να καταλαμβάνουν να προστατεύουν τους παράνομους .... εκεί δεν υπάρχει παραβατικότητα προφανώς , εκεί προστατεύουν την δημοκρατία 

Την είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης δεν την είδαμε σε κανένα κανάλι σε κανένα ΜΜΕ , αυτό τα λέει όλα για την ποιότητα της "δημοκρατικής ευαισθησίας" του συστήματος των κοτζαμπάσηδων που προφανώς κρίνουν κατά το δοκούν και ανάλογα των μικροπολιτικών συμφερόντων τους.