16 Σεπ 2012

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ
Την εντολή να συλλαμβάνουν ακόμα και βουλευτή στην περίπτωση κατά την οποία τελεί αδίκημα έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων σε ολόκληρη την επικράτεια. Πρόκειται σαφώς για ένα μέτρο το οποίο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να λάβει μετά τις τελευταίες δράσεις που έγιναν με πρωταγωνιστές βουλευτές και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Πάντως καλό επικοινωνιακά, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί βουλευτές, ξεκαθαρισμένα πράγματα από το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής το σχέδιο του Ν. Δένδια μεταξύ άλλων προβλέπει:

• Εμπλοκή της κρατικής ασφάλειας

Θα αναλαμβάνουν να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις των μελών του "ακροδεξιού" χώρου γενικότερα.

• Αποστολή οδηγιών σε όλα τα τμήματα

Στις οδηγίες εντάσσεται και η σύσταση να μην εξαιρούνται ακόμη και οι βουλευτές, όταν αυτοί παραβιάζουν τον νόμο. Την τελική απόφαση βέβαια θα την λαμβάνουν οι εισαγγελικές αρχές.• Στενή συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος

Ο επικεφαλής Μ. Σφακιανάκης θα παρακολουθεί ηλεκτρονικές σελίδες που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με την κινήσεις "ακροδεξιών οργανώσεων" στην χώρα. 

• Αστυνομική παρουσία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει δώσει εντολή η ΕΛ.ΑΣ να κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως συνέβη με την εγκατάσταση δύναμης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά να μην δοθεί η εικόνα αστυνομοκρατούμενων πόλεων. Μήπως θα ήταν καλύτερο να τους στείλει να συλλάβουν λαθρομετανάστες; Οι Χρυσαυγίτες όλοι ξέρουν που βρίσκονται, δεν χάνονται...

• Αυστηροποίηση των διατάξεων για την ρατσιστική βία

Ο Νίκος Δένδιας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος προωθεί ρυθμίσεις για την αυστηροποίηση την ποινικής μεταχείρισης στις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας, με τιμωρία η οποία θα υπερβαίνει τα 3 χρόνια και θα περιορίζει τη δυνατότητα αναστολής ή μετατροπής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


σ.σ. Έλεγχος στα ιστολόγια που θα στοχοποιηθούν κατά το δοκούν ότι ανήκουν στον "ακροδεξιό" χώρο αλλά παράλληλα τα φασιστοειδή της αναρχοαριστεράς ανεβάζουν ελεύθερα ότι θέλουν στην ηλεκτρονική γιάφκα τους το INDYMEDIA , προτροπές για καταστροφές και επιθέσεις , στοχοποίηση ατόμων και αστυνομικών , αναλήψεις επιθέσεων ακόμα και σε αστυνομικά τμήματα που γίνονται από τους ιδίους , και όλα αυτά με την ανοχή ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος όπου στεγάζονται οι server τους , καθώς και την ανοχή της ίδιας της αστυνομίας όπως μας εξηγεί ο ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλης Σφακιανάκης «Η υπηρεσία μου τηρεί το γράμμα του νόμου. Δεν υπάρχει ομάδα να «ρίχνει» τα σάιτ. Κι εμείς το indymedia το υποστηρίζουμε»


 και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ που καταδικάζει τον "φασισμό" δεν βλέπει τίποτε επιλήψιμο στις ανωτέρω αναρτήσεις ή τις εκατοντάδες παρόμοιες που αναρτώνται καθημερινάΔεν υπάρχουν σχόλια: