11 Σεπ 2009

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

....... επετέθη κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και τον κατηγόρησε ευθέως ότι έφτασε στο σημείο «να φοβερίζετε τους Έλληνες της Κύπρου πως, αν δεν δέχονταν το σχέδιο Ανάν, θα επακολουθούσαν, δήθεν, μαζικές αναγνωρίσεις του ψευδοκράτους. Περηφανεύεστε για την προσπάθειά σας να επιβληθεί το σχέδιο Ανάν πριν μπει η Κύπρος στην Ε.Ε.; Περηφανεύεστε για τις πιέσεις σας στον κυπριακό λαό την ώρα του δημοψηφίσματος

...... προειδοποίησε όσους σκέφτονται να επαναφέρουν το σχέδιο Ανάν, «ένα σχέδιο που ανήκει στο παρελθόν», όπως είπε, ότι δεν διδάχτηκαν από την Ιστορία. Και κάλεσε όλους όσοι ενδιαφέρονται για λύση του Κυπριακού, να στρέψουν τις παροτρύνσεις τους προς τη δύναμη της κατοχής. «Στους θύτες και όχι στα θύματα»

...... «στρατεύματα κατοχής και έποικοι δεν μπορεί να παραμένουν σε ευρωπαϊκό έδαφος» και η παρωχημένη λογική των εγγυήσεων και των επεμβατικών δικαιωμάτων δεν χωρά σε βάρος ισότιμου μέλους της Ε.Ε.»


ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ?

http://3.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/SIMWvqbD4GI/AAAAAAAABA0/H8SV4SuJ5KU/s400/%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%B5%CE%BD+%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%892.jpg

Α. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ "ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" .....

http://www.ant1online.gr/resources/images/243B4561-F439-4A34-BD9E-DF70C2C98A4E.gif

"ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ....."


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ......

ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ" ....

...... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥ(Μ)ΜΕ , Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ .....


ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ....

Ο προαστιακός Θράκης έκανε το παρθενικό του δρομολόγιο


Χθες ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο, αλλά και για την Θράκη, γιατί έγινε πραγματικότητα η λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου Θράκης, του τρίτου σε ολόκληρη την χώρα, μετά την Αττική και την Θεσσαλονίκη. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά την λιτή τελετή στην Κομοτηνή μετά από προτροπή του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, η υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα στις εντολές του υπουργού και σήμερα ο προαστιακός Θράκης ήδη λειτουργεί.

Το τρένο του προαστιακού ενώνει τις πόλεις Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη και δημιουργεί με τα υπάρχοντα σήμερα δρομολόγια, ένα πυκνό δίκτυο δρομολογίων που θα καλύπτει όλο το 24άωρο.

Θα υπάρχουν ημερησίως 22 δρομολόγια, 11 από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή και Ξάνθη και 11 από Ξάνθη προς Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Τα δρομολόγια του προαστιακού θα σταματάνε σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς, μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, δηλαδή, Μέστη, Συκοράχη, Κίρκη, Ίασμος, Πολύσιτος.

Το εισιτήριο θα είναι χαμηλό και προσιτό για όλους τους επιβάτες, Αλεξανδρούπολη-Κίρκη με 1 ευρώ, Αλεξανδρούπολη-Μέστη με 1,60 ευρώ, Αλεξανδρούπολη Κομοτηνή 2,50 ευρώ, Κομοτηνή-Ίασμος 0,80 ευρώ και Κομοτηνή-Ξάνθη 1,20 ευρώ. Στις τιμές αυτές βέβαια θα γίνονται και οι προβλεπόμενες εκπτώσεις όπως μαθητές 50%, φοιτητές 25%, πολύτενκοι 50%, φοιτητές πολυτέκνου οικογένειας 62,5% και τα λοιπά.

Η χρονική διάρκεια των δρομολογίων θα είναι Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη στα 58 λεπτά, Κομοτηνή-Ξάνθη στα 32 λεπτά, παρότι σήμερα κάναμε 25 λεπτά. Στον χρόνο αυτό συμπεριλαμβάνονται και ο χρόνος στάθμευσης στους ενδιάμεσους σταθμούς. Το τρένο που θα χρησιμοποιηθεί για τα προαστικά δρομολόγια θα είναι με κλιματιζόμενες αυτοκινητάμαξες, και διαθεσιμότητα 144 θέσεις καθημένων και 166 ορθίων. Ο προαστιακός Θράκης θα εξυπηρετήσει σημαντικά την μετακίνηση των φοιτητών από πόλη σε πόλη, των εμπόρων και γενικά των κατοίκων της περιοχής και θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στην τόνωση του εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού......

...... Ταξιδεύοντας σε σιδηροδρομικό δίκτυο μήκους περίπου 120 χιλιομέτρων, ο Προαστιακός ενώνει μεταξύ τους τις τρεις ακριτικές πρωτεύουσες της Θράκης, καθώς και τα κυριότερα ημιαστικά κέντρα των τριών νομών. Σε συνδυασμό και με τα καθημερινά διαπεριφερειακά δρομολόγια από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη, τα 8 νέα δρομολόγια του νέου Προαστιακού Θράκης δημιουργούν ένα πλήρως αποδοτικό και ανταγωνιστικό πλέγμα δρομολογίων. Με χρόνους διαδρομής που δεν υπερβαίνουν τα 33 λεπτά για το τμήμα Ξάνθη – Κομοτηνή και τα 58 λεπτά για το τμήμα Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη, καθώς και με το χαμηλό κόμιστρο που ξεκινά από 0,80 €, το τρένο αναδεικνύεται πλέον σε κύριο μέσο μεταφοράς για τους πολίτες των περιοχών της Θράκης.

Ο σχεδιασμός των δρομολογίων έγινε με γνώμονα τις τοπικές ανάγκες των επιβατών για τακτικές, γρήγορες και συνεπείς μετακινήσεις από και προς την εργασία τους και τους τόπους ψυχαγωγίας ή αναψυχής. Συγκεκριμένα, το πλέγμα δρομολογίων του νέου Προαστιακού Θράκης έχει ως εξής:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

1671/1672 Αλεξανδρούπολη – Ξάνθη – Αλεξανδρούπολη
1673/1674 Αλεξανδρούπολη – Ξάνθη – Αλεξανδρούπολη
1675/1676 Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη
1677/1678 Αλεξανδρούπολη – Ξάνθη – Αλεξανδρούπολη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiafNarazN9QoJDdrM7i7dZ_dkCY43a5_h0eAg9C_hs0clW34Z1v1GsiiYVqHH-5VUYZ0aNHY5xYKVvv9Wm7B41CrCpL0hqT9Sszz5FuReVqPUXs1Qg0uVl22V1lUrYg0QRi3MWxnBKSxGG/s400/normal_5~48.jpg

Βρυξέλλες,

Tις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά και τις απόπειρες παρενόχλησης ευρωπαϊκών πτητικών μέσων της ευρωπαϊκής υπηρεσίας φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. (FRONTEX), καταγγέλλουν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την οποία καλούν να πάρει θέση.

Αφορμή για την κατάθεση της ερώτησης στάθηκε το πρόσφατο περιστατικό, όπου ελικόπτερο της υπηρεσίας FRONTEX το οποίο πετούσε εντός FIR Αθηνών και ελληνικού εναέριου χώρου στην περιοχή Αγαθονησίου-Φαρμακονησίου, δέχθηκε παρενόχληση από τουρκικό ραντάρ και οι τουρκικές αρχές ζήτησαν την άμεση απομάκρυνσή του, καθώς, σύμφωνα με τους αβάσιμους ισχυρισμούς τους, πετούσε σε «τουρκικό εναέριο χώρο».

Στην ερώτησή τους οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, καταγγέλλουν την πάγια τουρκική τακτική των συνεχών παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου, και καλούν την Επιτροπή να πάρει θέση τόσο για τις παραβιάσεις αυτές, όσο και για τις προσπάθειες της Τουρκίας να παρεμποδίσει την ευρωπαϊκή επιχείρηση καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης.

Οπως επισημαίνεται, η επιχείρηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία αφού πραγματοποιείται σε μια περιοχή των ευρωπαϊκών θαλασσίων συνόρων, που δέχεται πολύ μεγάλες πιέσεις παράνομων μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία.

Η ομάδα της ΝΔ ζητεί από την Επιτροπή να ανακοινώσει τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί ώστε να αποθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές εκ μέρους της Τουρκίας.

«H Τουρκία θα πρέπει επιτέλους να συμμορφωθεί με τις διεθνείς της υποχρεώσεις και να αρχίσει να εφαρμόζει τις αρχές καλής γειτονίας απέναντι στην Ελλάδα», δήλωσε η επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, προσθέτοντας ότι «καλούμε την Κομισιόν να τοποθετηθεί άμεσα στις τουρκικές τακτικές και να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της, αλλά και τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει, προκειμένου η Τουρκία να σταματήσει άμεσα την προκλητική και αντιευρωπαϊκή της συμπεριφορά».

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

KAI OI ΟRIGINAL ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ !! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ.... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ !!

[c3709c9682c502368763bdcddc54839b.jpg]

"Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα,
με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το "Ο" του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία"......

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΠΗΓΗ


ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ..... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΨΙΝΑΚΗ ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ











ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΡΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ , ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΣΑΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ..... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ .....

ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ......
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ..... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ?

Ο Σημίτης θυσία στον Παπαδήμο, άνθρωπο του Τρισέ, της Κομισιόν και των τραπεζιτών - ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ....

papadimostrise

«Ανθ’ ημών Γουλιμής» ή για την επικαιρότητα, «Ανθ’ ημών Λουκάς Παπαδήμος».

Αυτός θα είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην βάλει τον Κώστα Σημίτη. Όπως όλα δείχνουν ο Λουκάς Παπαδήμος θα είναι και ο νέος τσάρος της Οικονομίας μετακομίζοντας από τον πύργο της Φρανκφούρτης και της Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος, αν φυσικά το ΠΑΣΟΚ εξασφαλίσει αυτοδυναμία

Είναι φανερή πλέον η προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να κάνει άνοιγμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα οικονομικά κέντρα εξουσίας, μετά το άνοιγμα που έκανε προς την Ουάσιγκτον. Επιστροφή δηλαδή στην πολιτική που κατευθύνεται αφενός από τους λομπίστες των ΗΠΑ και αφετέρου από τους τεχνοκράτες της Κομισιόν.

Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι βασικός εκφραστής της πολιτικής των κεντρικών τραπεζιτών οι οποίοι ελέγχουν τη ροή του χρήματος, καθορίζουν το παιχνίδι στις αγορές και ρυθμίζουν τους κανόνες στην οικονομική πολιτική κάθε κράτους μέλους. Δεξί χέρι του πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Βιμ Ντούιζενμπεργκ και εν συνεχεία του σημερινού “σκληρού’ κεντρικού τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο κ. Παπαδήμος ακολουθεί κατά γράμμα τις επιταγές της Κομισιόν. Σκληρή δημοσιονομική πολιτική, περικοπές από παντού, φορολογικά μέτρα όπου και όποτε χρειαστούν, αλλαγές στο ασφαλιστικό με κατάργηση ασφαλώς των κατακτημένων δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Άλλωστε τους τελευταίους μήνες ο Επίτροπος Αλμούνια, το ΔΝΤ και ο ΟΟΑΣΑ πιέζουν για νέα συνταγή λιτότητας και για σαρωτικό κύμα αλλαγών που θα πλήξει μισθωτούς και συνταξιούχους. Αυτή θα είναι, όπως όλα δείχνουν και η επιλογή του… μονεταριστή Λουκά Παπαδήμου εφόσον αναλάβει το υπουργείο Οικονομίας σε μια κυβέρνηση Παπανδρέου.

Η… καμένη γη που θα βρει στην οικονομία η νέα κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα (με το μαχαίρι που λέει ο λαός) να αλλάξει πρόσωπο. Αυτό θα επιτευχθεί κυρίως μέσω νέου δανεισμού, κάτι για το οποίο ο κ. Παπαδήμος ασφαλώς γνωρίζει τα κόλπα.

Είναι, πάντως, γεγονός ότι έχει χτίσει ένα μετριοπαθές προφίλ στο εσωτερικό της χώρας, βοηθούμενος ασφαλώς από τις πολύ καλές σχέσεις με ηγετικά στελέχη από το χώρο των Media αλλά και με επιχειρηματίες.

Ο Παπαδήμος είχε επιστρατευτεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1994 για να αναλάβει τη θέση του διοικητή της ΤτΕ, προερχόμενος από τη FED. Σε καμιά περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται «ΠΑΣΟκος» αν και παρέμεινε για 8 χρόνια στο τιμόνι της ΤτΕ ακόμη κι όταν ήλθε στην εξουσία ο Κ. Σημίτης. Αντιθέτως, μάλιστα, τα “χνώτα” των κ.κ. Σημίτη και Παπαδήμου ταίριαζαν σε μια εποχή που το… όραμα που πλασαρίστηκε στον κόσμο ήταν η ένταξη στην ΟΝΕ με κάθε τρόπο.

Πιστώθηκε την “επιτυχία” της ένταξης στο ευρώ γι’ αυτό και πήρε προαγωγή στην ΕΚΤ.

Οι σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία είναι πολύ καλές, και για του λόγου το αληθές πολλές φορές ακούστηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή η φήμη ότι θα επέστρεφε για να αναλάβει υπουργικό πόστο.

ΠΗΓΗ

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ :

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ" ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" .... ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ..... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ?

Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ 2010 , ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ? ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΦΑΞ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ?

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ , ΦΘΗΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΚΑΙ "ΜΠΛΟΓΚΕΡ" ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ :

1. ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΟΤΙ "ΜΕΓΑΛΩΣΕ" ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ.

2. ΔΙΩΧΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑ "ΒΑΡΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? "ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" !!!!!!!! .......

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/021111/164359__yoda_l.jpg

3. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΗΡΙΑΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΝΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

4. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ.

5. ΕΦΥΓΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

6. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ? ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ....

Simitis_Kostas_Souper



7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΠΟΙΟΝ ? Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ , ΚΑΗΚΕ , ΦΙΝΙΤΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ .... ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΙΑ , ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ , ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ , ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΧΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ .....

8. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ , ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΚΑ , ΕΘΝΟΣ , ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΠΙΕΣ ..... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥΦΑ EINAI Η ΔΟΥΛΕΙΑ ......

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ , ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ..... ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ..... ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΨΑΞΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ...... ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΤΙ ΦΟΥΡ ..... ΠΟΛΥ ΤΣΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9COm_RaoQICIAB-XK9ENOmiNIKqMHS7O1FfNDcKmXIcwLmOk_xUbfqeMnICPw-eN6KGeNnlA9he4qYwpXhtI1M4uB_33peh6X0y0oNYwGb7LlgoeBRSnv-IeuTHDjyglwuOZm74YTj4Y/s320/trilateral+commission+logo.jpg
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο "ΘΕΣΜΙΚΟΣ " ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΛΥΣΗ ΣΑΝ "ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :

“Προτείνω τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό, με τους πολιτικούς αρχηγούς να τον στηρίζουμε για μία διετία για παράδειγμα. Πρέπει να επιστρατευθούν τα καλύτερα μυαλά της χώρας για να φύγουμε από την ύφεση.”

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΛΑΟΣ ,
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ .....
ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ