11 Αυγ 2009

Τα μαζεύουν οι Βούλγαροι για τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης

Κάνουν πίσω τώρα οι Βούλγαροι από τις αρχικές τους δηλώσεις ότι θα ματαιώσουν το σχέδιο του πετερελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης. Είχε προηγηθεί ωστόσο ... η υπογραφή την Πέμπτη μίας συμφωνίας μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας για την κατασκευή ενός αντίστοιχου αγωγού πετρελαίου, του Σαμψούντα- Τσειχάν.

Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο του "σίριαλ" σχετικά με την τύχη των μεγάλων ενεργειακών έργων που προωθεί η Ρωσία επί βουλγαρικού εδάφους (αγωγοί Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, Σάουθ Στρίμ, πυρηνικό εργοστάσιο Μπέλενε) που ξεκίνησε μετά τη νίκη του κεντροδεξιού κόμματος στις πρόσφατες εκλογές.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η Βουλγαρική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει όλες τις αρμοδιότητες για την προώθηση του έργου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, στην Βουλγαρική ενεργειακή εταιρεία χαρτοφυλακίου ΒΕΗ (bulgarian Energy Holding). Το δήλωσε ο Βούλγαρος υπουργός περιφερειακής Ανάπτυξης Rosen Plevneliev, τονίζοντας ότι η μεταφορά της αρμοδιότητας θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Αυτό επομένως σημαίνει πως δεν τίθεται πλέον θέμα αποχώρησης της χώρας από το σχέδιο, στο οποίο ως γνωστόν συμμετέχουν η Ελλάδα και η Ρωσία.

Eδωσαν τα χέρια Πούτιν - Ερντογάν

Δεν είναι τυχαίο ότι η δήλωση του Βούλγαρού υπουργού έγινε μία μόλις ημέρα μετά την υπογραφή την Πέμπτη, μιας σειράς ενεργειακών συμφωνιών μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν στην Αγκυρα, στις οποίες περιλαμβάνεται και η κατασκευή ενός πετρελαιαγωγού από τη Σαμψούντα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στο Τσεϊχάν της Νότιας Τουρκίας. Ενός αγωγού στον οποίο συμμετέχει επίσης η ιταλική ΕΝΙ, και που δείχνει να λειτουργεί ανταγωνιστικά προς τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, αφού και οι δύο θα προμηθεύονται ποσότητες πετρελαίου από το Καζακστάν.

Aλλα έλεγε πριν τις εκλογές...

Δεν είναι επίσης τυχαίο πως ο ίδιος ο Βούλγαρος υπουργός, λίγο πριν αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του, είχε χαρακτηρίσει ως μη βιώσιμο οικονομικά τον αγωγό, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια δηλώσεις των υπουργών οικονομίας και οικονομικών, που μιλούσαν για εξοικονόμηση περίπου 2 δισ. ευρώ, με την ακύρωση της συμμετοχής της χώρας στα συγκεκριμένα προγράμματα. Εξ αρχής πάντως η στάση της νέας βουλγαρικής κυβέρνησης, είχε αποδοθεί σε μία προσπάθειά της να αποσπάσει περισσότερα οικονομικά ανταλλάγματα από τη Μόσχα, παρά σε πρόθεση της να αποχωρήσει, όπως η ίδια δημοσίως δήλωνε, από τα σχέδια αυτά.

Που διαφέρουν οι δύο αγωγοί

Η διαφορά μεταξύ των δύο αγωγών- του Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και του Σαμψούντα- Τσειχάν- είναι ότι τα πεδία πετρελαίου από τα οποία θα προμηθεύονται, δεν είναι τα ίδια, γεγονός που δεν τους καθιστά αναγκαστικά ανταγωνιστικούς, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας Τransneft Νικολάι Τόκαρεφ από την Αγκυρα.

Ο επικεφαλής της εταιρείας που συμμετέχει και στον ελληνο-βουλγαρικό αγωγό και μάλιστα θα είναι ο διαχειριστής του, τόνισε ότι πρόκειται για δύο αυτοτελή σχέδια, τα οποία δεν αλληλοκαλύπτονται.

Επίσης για τον τουρκικό αγωγό, στον οποίο συμμετέχουν τόσο η ιταλική ΕΝΙ όσο και η τουρκική Calik Group, το στέλεχος του γραφείου του Ρώσου Πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ εξέφρασε επιφυλάξεις για την εξεύρεση των απαραίτητων ποσοτήτων πετρελαίου, δηλώνοντας ότι "προς το παρόν δεν είναι σαφές από που θα προμηθεύεται το πετρέλαιο ο αγωγός αυτός".

reporter.gr

ΠΗΓΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ


Μάθαμε ότι οι δυο μειονοτικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α. Χατζηοσμάν και Τ. Ματατζή προχώρησαν σε αυστηρό... διάβημα στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη επειδή... τόλμησε να μην τους ρωτήσει πριν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τα όσα γίνονται εις βάρος των Πομάκων.

Οι δύο βουλευτές διαφήμισαν, όπως μπορούσαν, το «διάβημα» στον τουρκόφωνο Τύπο της Ξάνθης και της Κομοτηνής, προβάλλοντας φυσικά και την υποστήριξη που είχαν στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ από ομάδα πέντε μειονοτικών στελεχών με επικεφαλής την κ. Καραχασάν.

Μήπως όμως μπορούμε να μάθουμε ποιος από το ΠΑΣΟΚ εξουσιοδότησε τον κ. Ματατζή να δηλώνει ότι οι θέσεις του πρώην προέδρου της Βουλής δεν είναι οι θέσεις του κόμματος και τελικά να πληροφορηθούμε ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ για τους Πομάκους;

ΠΗΓΗ

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ .... ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ" ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ "ΨΗΛΑ" ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" .....

Ο κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΤΟΥ .....

Ποντιακή απόβαση στην Τραπεζούντα

http://3.bp.blogspot.com/_PL6y2QO2Owg/R7XVvTjGhII/AAAAAAAAFGw/1ObpuT0zi3Q/s400/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91+%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%91+12.jpg

Μαζικό «παρών» θα δώσει και φέτος ο Ελληνισμός, κυρίως ομογενείς από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στις παρυφές του Πόντου, κοντά στην Τραπεζούντα στην Τουρκία.

Το ερχόμενο Σάββατο, ανήμερα της γιορτής της Παναγίας, θα φτάσουν εκεί πάνω από 1.000 άτομα κι είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται ένα τέτοιο μαζικό προσκύνημα, με πρωτοβουλία του συντονιστή της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και βουλευτή της Ρωσικής Δούμα Ιβάν Σαββίδη. Ενα φεριμπότ θα ξεκινήσει από την άλλη πλευρά της Μαύρης Θάλασσας, το Σότσι της Ρωσίας, και θα μεταφέρει στην Τραπεζούντα περί τα 350 άτομα, ενώ τρία αεροπλάνα θα μεταφέρουν κόσμο από τη Θεσσαλονίκη, τη Μόσχα και ένα ακόμη αεροδρόμιο της Ρωσίας. Επίσης λεωφορεία θα μεταφέρουν προσκυνητές από τη Θεσσαλονίκη και από κοντινές χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

Η παρουσία ενός τόσο μεγάλου αριθμού Ελλήνων ή ελληνικής καταγωγής στην περιοχή, γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία οι Τούρκοι τροφοδοτούν με μια σειρά προκλήσεων την ένταση στο Αιγαίο. Τα δύο περασμένα χρόνια οι τουρκικές Αρχές είχαν κρατήσει διακριτική στάση. Εντονη ήταν φυσικά η παρουσία σημαντικού αριθμού ένοπλων στρατιωτών και αστυνομικών, οι οποίοι ωστόσο ήταν απόλυτα διακριτικοί. Ιδια στάση ελπίζεται να τηρηθεί και φέτος, χωρίς οποιαδήποτε παρατράγουδα, όπως συνέβαινε συχνά στο παρελθόν. Πέρυσι για πρώτη φορά, η αποστολή με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη μετέφερε στη Μονή ένα αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Σουμελά κι ο Ελληνοπόντιος βουλευτής, μιλώντας στα Ποντιακά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα θύματα των Τούρκων κάνοντας λόγο για γενοκτονία...

ΠΗΓΗ

«Να ανοίξουν τα αρχεία για τους αγνοουμένους»

http://anti-virus.com.gr/wp-content/uploads/2009/01/___________________________________.jpg

Κατακραυγή έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της εν ψυχρώ
δολοφονίας των πέντε Ελληνοκυπρίων στρατιωτών που είχαν συλληφθεί από τουρκικές δυνάμεις το 1974.

Ελληνική και κυπριακή κυβέρνηση καλούν εκ νέου την Τουρκία να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και να ανοίξει τα αρχεία για τους αγνοουμένους.

«Οι αποκαλύψεις αυτές καθώς και οι πληροφορίες για τη δολοφονία των Ελληνοκυπρίων στη Λάπηθο επιβεβαιώνουν τα εγκλήματα και την κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς και Ανθρωπιστικού Δικαίου κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο», τόνισε ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, υποστηρίζοντας πως «επιτέλους, πρέπει να εφαρμοστούν πλήρως οι σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που καλούν την Τουρκία να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την πλήρη διαλεύκανση όλων των περιπτώσεων αγνοουμένων κατά την τουρκική εισβολή». Αναλόγως και ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Στεφάνου δήλωσε στο ΡΙΚ πως «η Τουρκία οφείλει να ανταποκριθεί στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και να ανοίξει τα αρχεία του τουρκικού στρατού για το θέμα των αγνοουμένων», σχετικά με τους πέντε στρατιώτες που δολοφονήθηκαν στο χωριό Τζιάος καθώς και για την εκτέλεση της οικογένειας τα λείψανα της οποίας βρέθηκαν στη Λάπηθο.

Ειδικά για τους στρατιώτες που ήταν αιχμάλωτοι πολέμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε στο φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό, το οποίο αποδεικνύει τη σύλληψή τους. «Η ανεύρεση των λειψάνων τους μέσα σε πηγάδι μαρτυρεί ότι δολοφονήθηκαν», υπογράμμισε. Για την τετραμελή οικογένεια- γονείς και δύο παιδιά- στη Λάπηθο ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως η δολοφονία τους «δείχνει την αγριότητα που πηγάζει από την εισβολή και κατοχή».

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ωστόσο ο κ. Στεφάνου απέναντι στην πρόταση πολιτικών κομμάτων να γίνει προσφυγή κατά της Τουρκίας για εγκλήματα πολέμου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία για όλες τις πολιτικές ή νομικές κινήσεις που είναι δυνατόν να γίνουν» τόνισε, δίνοντας έμφαση στην υλοποίηση από πλευράς Τουρκίας της απόφασης για άνοιγμα των αρχείων του τουρκικού στρατού.

ΠΗΓΗ

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ "ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΠΑΡΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΡΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ.

"ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ" , ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ "ΛΥΣΟΥΝ" ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" , ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΙΣΩ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ"

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ κ. ΑΛΛΑΜΑΝΗ :

"Oσοι κολυμπούν στον ιδεολογικά θολό ωκεανό του 21ου αιώνα μ.Χ., αντικρίζοντας μωρόπιστα ή πονηρά «Ελληνες παντού», έχουν άλλη μία ευκαιρία να σκαρφαλώσουν σε μια βραχονησίδα αυταπάτης. Πρώτα ήταν οι Καλάς στο Πακιστάν, τους οποίους κοντέψαμε να «ψήσουμε»- διά των αργυρίων, ασφαλώς...- ότι είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου. Τώρα εντοπίστηκε, λέει, νέο «χωριό» με πιθανούς... μεγαλεξανδριανούς κάπου στα Ιμαλάια. Ας θυμίσουμε ότι οι εξετάσεις DΝΑ για την ανθρωπολογική απόδειξη της απώτατης καταγωγής σε βάθος χιλιετηρίδων ή της «ελληνικότητας» (τι είν΄ αυτό;) είναι επιστημονικά αήθεις, χυδαία ρατσιστικές και παράλογες. Οποιος γυρεύει τον ελληνισμό στα αίματα και άλλες τέτοιες αρλούμπες ας θυμηθεί τα αρβανίτικα, τα βλάχικα, τα βουλγάρικα, τα ladino ή τα τουρκικά που μίλαγε ο προπάππος του, ας φορέσει μια σβάστικα κι ας πάει να κάνει παρέα με τους ναζιστές.

Και, τέλος πάντων, αν σώνει και καλά φλεγόμαστε να νιώσουν Ελληνες κάποιοι ξένοι, υπάρχει λαμπρότατο πεδίον δόξης: Ας ξεκινήσουμε δίνοντας επιτέλους αυτή τη ρημάδα την ελληνική υπηκοότητα στα περίπου 200.000 παιδιά μεταναστών τα οποία γεννήθηκαν ή ήλθαν σε μικρή ηλικία εδώ! Ας ξεπλύνουμε πρώτα αυτή την άθλια ντροπή της σύγχρονης Ψωροκώσταινας. Και ας αφήσουμε τους «ωραίους σαν Ελληνες» της άλλης άκρης του πλανήτη στην ησυχία τους."

http://blogs.sch.gr/eylignou/files/2008/11/koritsia.jpg

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) , ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ DAILY TELEGRATH ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ "ΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΟΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ...... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ , ΩΧ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ? ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΗΣ" ?

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ..... ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ , ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ .......

ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ..... 200.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ "ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ" ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 200.000 ΨΗΦΟΥΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΒΕΡΕΣΕ ......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

http://www.books-about-california.com/Images/Storied_Walls_of_the_Exposition/Swastika_Forms.jpg

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ :

"Μου λένε ότι ο κ. Κ. Παπούλιας, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκάδα, θα περάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Ιθάκη, αλλά το καλύτερο είναι ότι η πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τις διακοπές (αν δεν κληθεί να διαλύσει την κλειστή Βουλή...) θα είναι στις 31 Αυγούστου στα «Θερμοπύλια». Πρόκειται για εκδήλωση σχετική με τη μάχη των Θερμοπυλών, την ηρωική ήττα των Ελλήνων με την ανεξήγητη γοητεία που διατηρεί στο μυαλό πολλών ελληνοφρόνων. Εως πρόσφατα τη γιόρταζαν μόνο κάποιοι πιστοί του Δωδεκάθεου, αλλά εφέτος αποφάσισε να την «αξιοποιήσει» ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αθ. Γιαννόπουλος, να την ενισχύσει με επισημότητες, παιάνες και νεοελληνικό φολκλόρ και να καλέσει σε αυτήν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. "

ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ? ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΤΤΑ ? Ή ΗΡΩΙΚΗ ? Ή ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ? Ή ΟΙ "ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΕΣ" ? Ή ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ "ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ" Ή ΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ Ή ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ..... "ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ" ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

"ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝ" ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ , ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

http://www.sdtv.gr/mkportal/images/p3080507_400.jpg