11 Αυγ 2009

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ"

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ κ. ΑΛΛΑΜΑΝΗ :

"Oσοι κολυμπούν στον ιδεολογικά θολό ωκεανό του 21ου αιώνα μ.Χ., αντικρίζοντας μωρόπιστα ή πονηρά «Ελληνες παντού», έχουν άλλη μία ευκαιρία να σκαρφαλώσουν σε μια βραχονησίδα αυταπάτης. Πρώτα ήταν οι Καλάς στο Πακιστάν, τους οποίους κοντέψαμε να «ψήσουμε»- διά των αργυρίων, ασφαλώς...- ότι είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου. Τώρα εντοπίστηκε, λέει, νέο «χωριό» με πιθανούς... μεγαλεξανδριανούς κάπου στα Ιμαλάια. Ας θυμίσουμε ότι οι εξετάσεις DΝΑ για την ανθρωπολογική απόδειξη της απώτατης καταγωγής σε βάθος χιλιετηρίδων ή της «ελληνικότητας» (τι είν΄ αυτό;) είναι επιστημονικά αήθεις, χυδαία ρατσιστικές και παράλογες. Οποιος γυρεύει τον ελληνισμό στα αίματα και άλλες τέτοιες αρλούμπες ας θυμηθεί τα αρβανίτικα, τα βλάχικα, τα βουλγάρικα, τα ladino ή τα τουρκικά που μίλαγε ο προπάππος του, ας φορέσει μια σβάστικα κι ας πάει να κάνει παρέα με τους ναζιστές.

Και, τέλος πάντων, αν σώνει και καλά φλεγόμαστε να νιώσουν Ελληνες κάποιοι ξένοι, υπάρχει λαμπρότατο πεδίον δόξης: Ας ξεκινήσουμε δίνοντας επιτέλους αυτή τη ρημάδα την ελληνική υπηκοότητα στα περίπου 200.000 παιδιά μεταναστών τα οποία γεννήθηκαν ή ήλθαν σε μικρή ηλικία εδώ! Ας ξεπλύνουμε πρώτα αυτή την άθλια ντροπή της σύγχρονης Ψωροκώσταινας. Και ας αφήσουμε τους «ωραίους σαν Ελληνες» της άλλης άκρης του πλανήτη στην ησυχία τους."

http://blogs.sch.gr/eylignou/files/2008/11/koritsia.jpg

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) , ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ DAILY TELEGRATH ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ "ΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΟΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ...... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ , ΩΧ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ? ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΗΣ" ?

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ..... ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ , ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ .......

ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ..... 200.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ "ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ" ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 200.000 ΨΗΦΟΥΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΒΕΡΕΣΕ ......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

http://www.books-about-california.com/Images/Storied_Walls_of_the_Exposition/Swastika_Forms.jpg

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ :

"Μου λένε ότι ο κ. Κ. Παπούλιας, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκάδα, θα περάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Ιθάκη, αλλά το καλύτερο είναι ότι η πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τις διακοπές (αν δεν κληθεί να διαλύσει την κλειστή Βουλή...) θα είναι στις 31 Αυγούστου στα «Θερμοπύλια». Πρόκειται για εκδήλωση σχετική με τη μάχη των Θερμοπυλών, την ηρωική ήττα των Ελλήνων με την ανεξήγητη γοητεία που διατηρεί στο μυαλό πολλών ελληνοφρόνων. Εως πρόσφατα τη γιόρταζαν μόνο κάποιοι πιστοί του Δωδεκάθεου, αλλά εφέτος αποφάσισε να την «αξιοποιήσει» ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αθ. Γιαννόπουλος, να την ενισχύσει με επισημότητες, παιάνες και νεοελληνικό φολκλόρ και να καλέσει σε αυτήν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. "

ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ? ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΤΤΑ ? Ή ΗΡΩΙΚΗ ? Ή ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ? Ή ΟΙ "ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΕΣ" ? Ή ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ "ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ" Ή ΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ Ή ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ..... "ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ" ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

"ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝ" ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ , ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

http://www.sdtv.gr/mkportal/images/p3080507_400.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: