22 Οκτ 2012

"ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΜΕ ΓΛΥΦΟΥΜΕ" ή ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ;







ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ-ΣΤΑΝ

Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ

"Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Προσπάθειες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών να μαζέψουν τα σκουπίδια απέτυχαν παταγωδώς αφού ναι μεν ο 4ος και 3ος όροφος συμμαζεύτηκαν, αλλά στον 2ο, τον 1ο και το φουαγιέ (ισόγειο) υπήρξε σφοδρή αντίδραση από φοιτητές που πρόσκεινται σε αριστερές οργανώσεις και διαπληκτίστηκαν ακόμη και με τον ίδιο τον κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, κ. Μιλτιάδη Παπανικολάου που επιχείρησε μαζί με μια καθαρίστρια να περιορίσουν λίγο το χάλι. Ο ίδιος καθηγητής απελπισμένος από την κατάσταση εθεάθη να μαζεύει σκουπίδια με γυμνά χέρια δίχως υποστήριξη φοιτητών. "



"Επίσης στη Φιλοσοφική έχουν συρρεύσει διάφοροι εξωπανεπιστημιακοί (αριστερών βεβαίως πεποιθήσεων με κλίση προς την αναρχία) που συνδράμουν απεργούς και καταληψίες. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν διεξαχθούν (και) στο κτίριο αυτό εκλογές για την ανάδειξη Συμβουλίου Διοίκησης σύμφωνα με τις επιταγές του αναθεωρημένου νόμου Αρβανιτόπουλου."



"Μόλις χθες ο Πρύτανης κ.Μυλόπουλος ζήτησε υγειονομικό έλεγχο και όλα δείχνουν πως πάμε για αναστολή λειτουργίας πριν έχουμε χειρότερες καταστάσεις από τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες."




Ιατρική Θεσσαλονίκης

"Τόση καφρίλα από ανθρώπους που “αποτελούν το μέλλον μας” δεν την περίμενα. Η ευθύνη βαραίνει φυσικά και την Πρυτανεία η οποία δεν ενεργοποίησε ακόμα πιστεύω την ομάδα εκτάκτου ανάγκης για καθαρισμό. Δεν έχουμε μέλλον όταν οι “θυμωμένοι” φοιτητές μας καταστρέφουν το ίδιο τους το σπίτι. Οι κομματικοί κομισάριοι προφανώς δεν έχουν την απαιτούμενη νοημοσύνη να καταλάβουν πως συμμετέχουν εδώ και δεκαετίες στην υποβάθμιση των σπουδών τους και στην καταστροφή του σπιτιού τους του ίδιου που φτιάχτηκε, όχι με τα λεφτά της “πλουτοκρατίας” αλλά με τα λεφτά των γονιών ΟΛΩΝ μας."








ΠΗΓΗ