22 Μαΐ 2009

ΟΙ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ" ΚΑΙ Ο "ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΓΡΑΨΑΜΕ :

"ΚΑΙ .... ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ ?

Για «απαράδεκτη συμπεριφορά του αστυνομικού είχε ως αποτέλεσμα τη βάναυση προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων που ζουν και εργάζονται χρόνια στη χώρα μας χωρίς προβλήματα με τους Έλληνες εργαζόμενους» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επεισοδιακή πορεία το απόγευμα στο κέντρο.

Παράλληλα, καταδικάζει «την αστυνομική βία που ασκήθηκε κατά των διαδηλωτών μεταναστών στη σημερινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τα καθημερινά φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας εναντίον μεταναστών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας».

Καταλήγοντας ζητεί «την άμεση απόδοση ευθυνών στους πραγματικούς υπεύθυνους, να ληφθούν όλα τα αναγκαία εκείνα μέτρα ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον από πλευράς των διωκτικών αρχών, αλλά και να προωθηθεί η υλοποίηση των προτάσεων των μεταναστευτικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων που αφορούν στην ισότιμη και ουσιαστική ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία».

ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΙ

«Έχει βαριές ευθύνες η κυβέρνηση γιατί καθημερινά γίνονται χιλιάδες αστυνομικοί έλεγχοι σε μετανάστες, συλλήψεις, προσαγωγές, ξυλοδαρμοί, εισβολές σε σπίτια, δημόσιοι εξευτελισμοί, καταστροφή εγγράφων, προσβολές ακόμα και σε ζητήματα που έχουν σχέση με τη θρησκευτική πίστη του καθένα»

ΚΚΕ

ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ...... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΟΥΝ .....

ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ YUNANISTAN

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)


22-5-2009


ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ


"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΣΙ ......"


ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ πχ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΜΑΖΕΣ , ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ..... ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"

"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ" ΛΕΝΕ .... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΟΒΑΤΑΙ

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ?

ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ .... ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΟΚΙΜΗ ΗΤΑΝ .... ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" , ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ...... Θ
Α ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ

ΚΑΙ .... ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ - Η Τουρκία θα γίνει μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου, δηλώνει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών.

Σε μια έξαρση αλαζονείας και σοβινισμού, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου αναβάθμισε την Τουρκία σε... πλανητάρχιδα, η οποία θα ελέγχει και θα έχει λόγο σε ό,τι γίνεται στον κόσμο! Σε ομιλία του στις Βρυξέλλες ο Νταβούτογλου, ούτε λίγο ούτε πολύ, πρόβλεψε ότι το 2023 «όλοι θα ρωτούν την Τουρκία τι θα γίνει στον κόσμο».

Είπε ο Νταβούτογλου: «Την Τουρκία δεν μπορεί κανένας να τη διασπάσει και να την εντάξει σε θέση χώρας δεύτερης κατηγορίας. Ο αγώνας τώρα, δεν είναι πόλεμος για ανεξαρτησία. Είναι ένας αγώνας να μετατρέψουμε την Τουρκία σε μίαν από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου. Αυτή τη στιγμή στις γύρω περιοχές δεν σημειώνεται καμία εξέλιξη χωρίς τη βούληση της Τουρκίας, χωρίς να το έχει υπόψη της η Τουρκία και χωρίς να το εγκρίνει η Τουρκία».
Σύμφωνα με τη «Μιλιέτ», ο Νταβούτογλου ευχήθηκε, όπως όταν εορτάζει την 100ή επέτειο της ίδρυσης της Δημοκρατίας της, η Τουρκία, «να μη συμβαίνει τίποτε στον κόσμο χωρίς την έγκριση της Τουρκίας και χωρίς να είναι ενήμερη η Τουρκία».

Ο Νταβούτογλου υποστήριξε ότι η Τουρκία άρχισε να δείχνει την παρουσία της σε παγκόσμιο επίπεδο. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε κομπαστικά, «αποτελεί ένα χρονοδιάγραμμα προς την πορεία αυτή. Η ανησυχία αυτών, που βλέπουν με καχυποψία την Τουρκία στην Ε.Ε. μπορεί να οφείλεται στο φόβο μήπως η Τουρκία με αυτή τη δυναμική της μετατραπεί σε ένα πολύ μεγαλύτερο δυναμικό εντός της Ε.Ε. και μειωθεί η δική τους φαινομενική βαρύτητα».
Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών κάλεσε τους Τούρκους να μην ανησυχούν για το μέλλον της πατρίδας τους.

«Κανείς σας να μην έχει επιφυλάξεις, να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Μπορεί να έρχονται να σας αναφέρουν απαισιόδοξα σενάρια, αλλά εσείς πρέπει να έχετε πλήρη αυτοπεποίθηση. Το μέλλον της Τουρκίας είναι λαμπρό», επισήμανε.
Και τέλειωσε την ομιλία του με την αλαζονική δήλωση: «Εγώ προέρχομαι από αυτή τη χώρα που είναι ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας πολιτικής».

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

ΠΗΓΗ

Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ" ΠΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ" ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ) ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΠΑΝΩ" ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ "ΑΡΓΟ" ΕΩΣ "ΑΚΙΝΗΤΟ" ΥΠΕΞ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

Αντιδρά το ΥΠΕΞ σε ανακοίνωση της Αγκυρας για την γενοκτονία των Ποντίων

http://2.bp.blogspot.com/_2oeLbEhyIs8/SK1Iyq9Ur7I/AAAAAAAADQQ/PSXSqDci9vE/s400/pontian_genocide_.jpg

«Η ιστορία δεν παραχαράσσεται» απαντά το υπουργείο Εξωτερικών στις διαμαρτυρίες της Αγκυρας για τον χαρακτηρισμό της 19ης Μαΐου ως «Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων». Για «αυθαίρετους ισχυρισμούς» έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με γραπτή ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι «η απόφαση έχει στόχο τη χώρα μας».

Στη φετινή ανακοίνωση προστίθεται ότι η απόφαση αυτή εντάσσεται στην «εκστρατεία εχθρότητας των κύκλων, που στερούνται ιστορικής συνείδησης» και θέλει να «φθείρει το κλίμα φιλίας και εμπιστοσύνης, που δημιουργείται μεταξύ των δύο λαών».

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κατέκρινε επίσης, την παρουσία, στις σχετικές εκδηλώσεις, μελών της Βουλής των Ελλήνων, αξιωματούχων των πολιτικών κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης.

«Αυτά δείχνουν ότι υπάρχει υποστήριξη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Απαντώντας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, δήλωσε: «Επαναλαμβάνουμε ότι η Ιστορία δεν παραχαράσσεται. Δεν παραγράφεται. Δεν ξαναγράφεται. Ανακοινώσεις όπως αυτή δεν την αλλάζουν».

«Επιδιώκουμε την εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων προς όφελος της σταθερότητας και της ανάπτυξης σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο. Σταθερότητα και ανάπτυξη που μόνον ο πλήρης σεβασμός των σχέσεων καλής γειτονίας μπορεί να διασφαλίσει» πρόσθεσε.

Σε δήλωση προέβη και ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η Τουρκία επαναφέρει προκλητικές αξιώσεις και αυθαίρετους ισχυρισμούς, προσβάλλοντας το κοινό αίσθημα των Ελλήνων, επειδή η ελληνική διπλωματία τούς αφήνει αυτό το περιθώριο. Η υποτονική και θολή αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαιώνει πως η γειτονική χώρα 'βρίσκει και τα κάνει'» τόνισε.

ΠΗΓΗ

Επεισόδια στο Σύνταγμα για το Κοράνι


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν εκατοντάδες μετανάστες επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.

Την οργή των μεταναστών έχει προκαλέσει η προχθεσινή ενέργεια αστυνομικού που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έσκισε και πάτησε το Κοράνι. Αντιδρώντας, εκατοντάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα το μεσημέρι για να διαμαρτυρηθούν. Ορισμένοι εξ αυτών πέταξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, την ώρα που επικεφαλής της συγκέντρωσης προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν.

Τα επεισόδια δεν ξέφυγαν εκτός ελέγχου καθώς η Αστυνομία κατόρθωσε να απωθήσει τους διαδηλωτές προς την Ομόνοια.

ΠΗΓΗ

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .... ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

http://eaglespearlsofwisdom.files.wordpress.com/2007/07/islam-marchers.jpg

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

http://egolpio.files.wordpress.com/2008/12/300pope_kashmir-ap416.jpg

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ" ΚΑΙ "ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ" ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ? Η ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ? ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΗΤΑΝ ΑΦΓΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΙΩΝ , ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ 200 , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΓΙΝΑΝ 1000 ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΠΛΑΤΕΙΑ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ? ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ?

http://2mnka.files.wordpress.com/2009/01/islam-proselitism.jpg

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΡΩΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ "ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ" ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ "ΧΕΖΜΠΟΛΑ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΚΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΣΤΡΕΨΑΝΕ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ?

https://www.chinapost.com.tw/news_images/20080707/p5a.jpg

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΕΣ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ . ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ , ΑΛΗΘΙΝΟ Ή ΟΧΙ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ? ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΣΤΕΚΙΑ" ?

http://www.smh.com.au/ffximage/2004/03/11/400_atocha1203,0.jpg

ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ : ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ , ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

http://vwt.d2g.com:8081/jihad%20is%20our%20way.jpg

ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

http://myminddroppings.files.wordpress.com/2009/04/islam_europe1.jpg

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

اليونانيون دولة إسلامية