28 Αυγ 2009

Αφγανοί σέρβιραν... ναρκω-πίτες!

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/6/1/3/87613/drugs_1.JPG

Το εργαστήριο παρασκευής αραβικής πίτας που διατηρούσαν δύο νεαροί Αφγανοί στην περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία, δεν ήταν παρά η βιτρίνα ενός καλά καμουφλαρισμένου –και μάλιστα με εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο- κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης!

Οι Ασιάτες διακινητές ναρκωτικών είχαν σκαρφιστεί μια πολύ έξυπνη μέθοδο για να μεταφέρουν ηρωίνη στην περιοχή της Ηλείας κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, αποφεύγοντας τους προληπτικούς ελέγχους στους δρόμους... Έκρυβαν το εμπόρευμα του θανάτου μέσα σε... αραβικές πίτες, τις οποίες –υποτίθεται ότι- διένειμαν σε συμπατριώτες τους!

Ωστόσο, η δράση των δύο αλλοδαπών δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που αποφάσισαν να τους στήσουν ενέδρα. Πράγματι, στην περιοχή «Λάππα», στο ύψος της εθνικής οδού Πύργου- Πατρών, έκαναν μπλόκο στο αυτοκίνητό τους και το ερεύνησαν εξονυχιστικά.

Έτσι, ανακάλυψαν κρυμμένα μέσα στις πίτες περίπου 50 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία οι δύο Αφγανοί ετοιμάζονταν να διαθέσουν στα στέκια τοξικομανών των νομών Ηλείας και Αχαΐας. Μάλιστα, είχαν εφοδιαστεί με νάιλον σακούλες με τις οποίες θα συσκεύαζαν τα ναρκωτικά σε «φιξάκια».

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ?

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ .... ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ? ΕΚΕΙ Ή ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΣΟΥ , ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

http://www.nefsta-photography.com/wp-content/uploads/2007/09/_mg_3660.jpg

Αντιεισαγγελέας για εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος

Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα είναι από εδώ και στο εξής αρμόδιος για τα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δένδιας, ζητώντας παράλληλα να αντιμετωπιστούν «με σκληρότητα» τα εγκλήματα αυτά περιβάλλοντος στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατά την προσέλευσή του στην τελετή εγκαινίων του νέου Δικαστικού Μεγάρου Καβάλας, ο υπουργός Δικαιοσύνης ρωτήθηκε για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η Δικαιοσύνη σχετικά με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος μετά τις πρόσφατες καταστροφικές και δήλωσε:

«Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προστατεύσει τις καμένες περιοχές. Το υπουργείο Δικαιοσύνης εδώ και πολύ καιρό, σε συνεργασία με την ηγεσία της Δικαιοσύνης και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει αποφασίσει την αναβάθμιση του Εισαγγελέα Περιβάλλοντος.

»Αυτή την στιγμή, όπως ξέρετε, ο Εισαγγελέας Περιβάλλοντος είναι ένας Εισαγγελέας Πρωτοδικών στο Πρωτοδικείο της Αθήνας. Αυτό που πρόκειται να γίνει είναι να οριστεί Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ως Εισαγγελέας Περιβάλλοντος συνεπικουρούμενος από Εισαγγελέα Εφετών ώστε να μπορέσουμε να προστατεύσουμε αποτελεσματικά το περιβάλλον τόσο στην Αττική όσο και σε ολόκληρη την χώρα.

»Νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σκληρότητα, θα μου επιτρέψετε να τονίσω την λέξη "με σκληρότητα" τα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος στην Αττική και σε ολόκληρη την χώρα».

http://www.e-titles05.gr/attachments/Image/stamata_grafeio.jpg

Παράνομες εργασίες στο δάσος από τον δήμαρχο Σταμάτας

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης βρέθηκαν παράνομες εργασίες μέσα σε δασικές εκτάσεις στις οποίες είχαν προχωρήσει ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Σταμάτας.

Το πόρισμα έχει φτάσει πλέον στα χέρια του περιφερειάρχη Αττικής και της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και όπως αναφέρει, έπειτα από επιτόπιο έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε αλλαγή χρήσης μεγάλης επιφάνειας με εκχερσώσεις και επιχωματώσεις, καθ΄ υπέρβαση των αδειών διαμόρφωσης αγρών οι οποίες είχαν δοθεί από το δασαρχείο και την πολεοδομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα και με ρεπορτάζ του Μega, το 2005 δασοφύλακας της περιοχής υπέβαλε μήνυση κατά του κοινοτάρχη Σταμάτας για παρεμβάσεις σε δασική έκταση στη θέση Μιχαλέτσα της Ροδόπολης.

Όπως προέκυψε από το δασαρχείο Πεντέλης είχε δοθεί έγκριση για την επιχωμάτωση ιδιωτικής αγροτικής έκτασης 10 στρεμμάτων, ωστόσο μπαζώθηκαν και άλλα 40 στρέμματα στην παρακείμενη δασική έκταση.

Αλλαγή χρήσης
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Σταμάτας είχε πάρει έγκριση από την πολεοδομία Καπανδριτίου για την επιχωμάτωση αγροτικής έκτασης 3,5 στρεμμάτων, αλλά σύμφωνα με τους επιθεωρητές προχώρησε σε αλλαγή χρήσης και κατάληψη άλλων 7 στρεμμάτων δάσους.

Ευθύνες επιρρίπτει το πόρισμα και κατά του δασονομείου Αγίου Στεφάνου για καθυστερήσεις στην αποστολή του πρωτοκόλλου της μήνυσης, καθώς και στην προϊσταμένη της πολεοδομίας Καπανδριτίου διότι ανέφερε ψευδώς σε έγγραφό της ότι οι παρεμβάσεις στις δασικές εκτάσεις ήταν πολύ μικρότερες. Σημειώνεται ότι ο περιφερειάρχης Αττικής έχει επιβάλλει ποινή δίμηνης παύσης από τα καθήκοντά του στον κοινοτάρχη Σταμάτας εξαιτίας της χορήγησης ψευδών βεβαιώσεων προκειμένου να υδροδοτηθούν και ηλεκτροδοτηθούν αυθαίρετες κατοικίες και ποιμνιοστάσια. Η υπόθεση εκκρεμεί μετά την προσφυγή του κοινοτάρχη στο ΣτΕ κατά της απόφασης της περιφέρειας.

ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙ ΔΙΓΛΩΣΙΑΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdcYMqksAy0DIajk-sOKvfixCDukmQ2rk8d2z0Oqb8edoZZEKmuyirdpePOBroJiH_KKy-_QwK3CXcDNdl65hBDvZI9psc3UQnCEWGfCP_W6QBoduN8r6tVR-QV52Kud_JveVjPNaIX5A/s400/HACIOSMAN.JPG

Το νομοσχέδιο στην Βουλή αφορούσε την ρύθμιση θεμάτων του πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις. Τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ νομού Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και μεταξύ των άλλων που τοποθετήθηκε, βρήκε την αφορμή να επαναφέρει το ζήτημα για ίδρυση δίγλωσσων νηπιαγωγείων στην Θράκη. Και ζήτησε απαντήσεις από τον υπουργό, αν και αυτή η σχολική χρονιά θα λειτουργήσουν αυτά τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία. Το θέσαμε πολλές φορές αυτό το θέμα αλλά δεν πήραμε απάντηση διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής.

Βέβαια ο κ. Χατζηοσμάν την δουλειά του κάνει αλλά δεν διευκρινίζει αν τα παιδιά των ROM και των Πομάκων θέλουν να μαθαίνουν με το στανιό την Τουρκική γλώσσα. Ούτε αναρωτιέται γιατί πολλά παιδιά της μειονότητας ενώ γνωρίζουν άπταιστα Τουρκικά δεν ξέρουν να αρθρώσουν μια λέξη στην Ελληνική γλώσσα. Και μιλάμε για Έλληνες πολίτες και όχι για μετανάστες που έρχονται με άθλιες συνθήκες στην χώρα μας και κατορθώνουν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μάθουν Ελληνικά.

Αν δεν κυκλοφορεί με την βουλευτική Mercedes στην Αθήνα και κάνει τον κόπο να πάρει το τραμ, τον ηλεκτρικό, το μετρό και το λεωφορείο θα διαπιστώσει ότι Αφρικανοί, Ασιάτες και κάθε λογής μετανάστες, προσαρμόστηκαν στην χώρα που ζούνε, μιλούν άπταιστα Ελληνικά και συμμετέχουν κατά πλειοψηφία στο κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρα που τους φιλοξενεί όπως κάνανε και Έλληνες αντίστοιχα που μετανάστευσαν στην Γερμανία παλαιότερα. Είναι ανεπίτρεπτο λοιπόν κ. Χατζηοσμάν Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι να μην γνωρίζουν Ελληνικά. Την γλώσσα της χώρας που είναι η πατρίδα τους, αυτών και των προγόνων τους. Σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να δώσετε τους αγώνες σας και όχι να διαιωνίζετε μια κατάσταση που δημιουργούν ορισμένοι ομοϊδεάτες σας, για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά.

ΠΗΓΗ

Ο τρίτος προαστιακός της χώρας στη Θράκη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhl-wjlzCvNqgQsUmrLg2cACj6QufM1DeKBsO8pbk-xTNnzmjWlA1Td-HNJ6Oq27ag0t76lEOAykOCCb3cE7nhWQw4kvQI5Q7dUPJId4bzwwT2da58K1NHDv0Qyg2cExeuiUHJ-m5KQE8I/s400/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3+%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%9B+%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A3.jpg

Θα συνδέσει Κομοτηνή, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, θα κινείται στις υφιστάμενες γραμμές και σε ώρες που δεν κινούνται οι αρτηριακοί συρμοί.
Τοπικό τρένο θα καλύψει τις ανάγκες του βορείου Έβρου, θα κινείται από την Αλεξανδρούπολη, μέχρι τα Δίκαια και το Όρμενιο και θα συνδέει την περιοχή με τον σιδηροδρομικό κορμό της χώρας.

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ο προαστιακός της Θράκης, ο τρίτος ουσιαστικά σε ολόκληρη τη χώρα, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Το τρένο του προαστιακού θα συνδέσει Κομοτηνή, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, με συνεχή δρομολόγια, θα κινείται στις υφιστάμενες σιδηροδρομικές γραμμές και σε ώρες που δεν κινούνται, οι αρτηριακοί συρμοί, οι εθνικές και διεθνείς συνδέσεις, αποκλείοντας έτσι τις καθυστερήσεις.Ο προαστιακός αυτός ουσιαστικά υλοποιεί ένα τμήμα του εθνικού χωροταξικού σχεδιασμού, δημιουργώντας έναν ενιαία οικονομικό χώρο, όσον αφορά στις ώρες λειτουργίας της αγοράς και έναν ενιαίο πολιτιστικό και πνευματικό χώρο, διότι, όπως δήλωσε στο «Χ» ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, «το τρένο θα υπάρχει και κατά τη διάρκεια βραδινών ωρών, κατά τις οποίες οι φοιτητές μετακινούνται στις τρεις πόλεις για να διασκεδάσουν και να συνεργαστούν».

Την ίδια στιγμή που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ο προαστιακός της Θράκης, θα υπάρξει και ένα τοπικό τρένο που θα καλύψει τις ανάγκες του βορείου Έβρου και θα κινείται από την Αλεξανδρούπολη, μέχρι τα Δίκαια και το Όρμενιο. Έτσι, θα επιτευχθεί η σύνδεση του με τον σιδηροδρομικό κορμό της χώρας. «Με τις δύο αυτές κινήσεις ουσιαστικά ενοποιείται ο χώρος της Θράκης και το επόμενο βεβαίως είναι να ενταχθεί σε αυτό το σύστημα και η Ανατολική Μακεδονία», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης.

Όσον αφορά στην Καβάλα ολοκληρώνεται η μελέτη σύνδεσης του λιμανιού της Καβάλας με τους Τοξότες της Ξάνθης, ενώ την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει με εντολή του υπουργού στην ΕΡΓΟΣΕ η προπαρασκευαστική μελέτη για τη χάραξη της σιδηροδρομικής Εγνατίας με μία νέα σύνδεση, η οποία θα ξεκινά από Θεσσαλονίκη, θα διέρχεται από το χώρο των λιμνών και ευθεία θα βγαίνει Αμφίπολη, Καβάλα, Τοξότες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη. Κάθετοι άξονες πάνω σε αυτή την καινούργια γραμμή μελετάται να ξεκινούν από τις Σέρρες προς την Καβάλα και από την Δράμα προς την Καβάλα, καθώς και από τον βόρειο Έβρο προς την Καβάλα που είναι ο υφιστάμενος κορμός και ήδη αναβαθμίζεται.

Το έργο αυτό θα χρηματοδοτηθεί από προγράμματα σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) και για να μπορεί να είναι ελκυστικό σε ιδιωτικούς επενδυτικούς κύκλους, θα συνδυαστεί με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΟΣΕ από Θεσσαλονίκη μέχρι και Έβρο, η οποία θα αξιοποιηθεί ως πακέτο. Σε αυτήν την περιουσία προβλέπονται εμπορευματικά και διαμετακομιστικά κέντρα, όπως αυτό στο στρατόπεδο Γκόνου στη Θεσσαλονίκη, για το οποίο ήδη έχει κατατεθεί αίτηση παραχώρησης προς το υπουργείο Άμυνας και θα υπάρξει ανταπόκριση, γιατί και γι’ αυτό έχει δεσμευτεί ο πρωθυπουργός.

Στη διαδικασία αξιοποίησης θα συμπεριληφθούν και όλα τα ακίνητα που βρίσκονται πέριξ της γραμμής, δηλαδή παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί, κτίρια, αποθηκευτικοί χώροι οικόπεδα, όπως είναι το παλιό στρατόπεδο το οποίο υπάρχει δίπλα στο σταθμό της Κομοτηνής, τα οποία θα αξιοποιηθούν επ’ ωφελεία του επενδυτή. «Η εκτίμησή μου», τόνισε ο κ. Στυλιανίδης, «είναι ότι αυτό το έργο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Βεβαίως ακόμα είναι στα πρώτα του βήματα, αλλά είναι η πρώτη φορά που ανοίγει η συζήτηση για μια τέτοια προοπτική και η οποία εντάσσει την Α.Μ. – Θ. στο χάρτη.

Να τονίσω ότι παράλληλα συνεχίζονται οι διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό και την ηλεκτροδότηση της σιδηροδρομικής γραμμής της υφιστάμενης, που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Βόρειο Έβρο. Ήδη η ηλεκτροδότηση έχει φτάσει στο Στρυμόνα, γιατί το πρώτο έργο προτεραιότητες σε εθνικό επίπεδο ήταν η ΠΑΘΕ, δηλαδή η γραμμή Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Προμαχώνας και Ειδομένη. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το έργο που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς θα συνεχιστεί και προς τα επάνω». Να σημειωθεί ότι την λειτουργία του προαστιακού της Θράκης από Σεπτέμβριο είχε εξαγγείλει και ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίας του στο παγκόσμιο συνέδριο Θρακών.

ΠΗΓΗ

Δεν ήταν στο Διακοπτό την Κυριακή ο Γιώργος γράφει τώρα η «Σημερινή της Αχαΐας»

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή της Αχαΐας», με τίτλο «Οφειλόμενη εξήγηση» διορθώνει όσα έγραφε τις προάλλες ( Τι έκανε την Κυριακή των πυρκαγιών ο Γιώργος;) και υποστηρίζει τώρα ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν βρέθηκε στο Διακοπτό, την ημέρα των πυρκαγιών, ούτε κολύμπησε εκεί.

«Το αληθές είναι ότι βρέθηκε πράγματι στο Διακοπτό, αλλά όχι τις επίμαχες ημέρες, αλλά λίγες ημέρες πριν», προσθέτει και σημειώνει ότι «από σύγχυση» έγραφε άλλα την προηγούμενη φορά

simerinidiorthosi

Εμείς υπενθυμίζουμε απλώς τι έγραφε την προηγούμενη φορά, άνευ άλλου σχολίου.

diakopt0212

ΠΗΓΗ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ .... ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ , ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗ ..... ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ IMAGE ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ .... ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΥΠΕΥΘΥΝΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ "ΨΕΥΔΕΙΣ" ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΜΑΛΙΣΤΑ. ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο .... ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ , ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ..... ΕΕΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ "ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΙΖΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΧΟΡΕΥΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κτλ ..... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

(ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ , ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΠΟΣΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ .... ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ . ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ , ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ή Ο ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ , ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ)

Κλοπή χρηματοκιβωτίου από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

http://www.e-thraki.gr/assets/evros/aksiotheata&tourismos/mnimeia_arxitektoniki/plateia_mitropolis.jpg

Το μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε περίπου 15.000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι, οι οποίοι διέρρηξαν χθες, τις μεταμεσονύχτιες ώρες, τα γραφεία της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, που στεγάζονται στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο.

Οι δράστες, αφού έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου, εισήλθαν στο γραφείο γάμων και βαφτίσεων που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχαν χρήματα, κληρικόσημα καθώς και διάφορα έγγραφα της μητρόπολης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη διάρρηξη που έγινε την περασμένη Κυριακή στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου - όπου ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω - και στην απόπειρα διάρρηξης πριν από μερικές μέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Με αφορμή και το τελευταίο κρούσμα ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, αλλά και τον έντονο προβληματισμό του για μία πράξη, που όπως δήλωσε «έρχεται να προστεθεί σε σειρά παρόμοιων ενεργειών παραβατικότητας στην περιοχή».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΙΑ ΤΑ "ΣΑΠΑΚΙΑ"

ΑΦΟΡΜΗ ΞΑΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ PZL-18B ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΜΗΝΑΡΧΟΥ (Ι) ΚΩΤΟΥΛΑ.

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ , ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.

http://farm4.static.flickr.com/3095/3081718783_e0bd159c37.jpg?v=0

ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ F-16 ΤΗΣ ΠΑ ΛΟΓΩ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΕΠΙΚΟΠΤΕΡΟΥ MI-35 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ PZL ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ , ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΕΙΔΙΚΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΙ 4.000 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ.

ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ 24 ΧΩΡΕΣ , ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ π.χ. ΤΟ S-2 TRΑCKER ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ , ΑΡΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/43/Tracker2.jpg

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "ΜΑ ΕΙΝΑΙ 26 ΕΤΩΝ" , ΜΑΛΙΣΤΑ , ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ RF/F-4 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ C-130 , ΤΑ Α-7Ε , ΤΑ Τ-41 , ΤΑ Τ-2 , ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΒ-205 , ΟΛΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ , ΚΑΠΟΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ , ΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ.

ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ) ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Ή ΕΝΑ F-16 ΙΣΟΝ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ή 5 ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Ή 20 ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Ή 8 ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΑ Ή ΤΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ) ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ "ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ" ΓΙΑ "ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ" ΓΙΑ "ΣΑΠΑΚΙΑ" , ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΗΜΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ) , ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΡΓΟ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ "ΞΥΠΝΑΝΕ".

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgy1t_6IlrRTn_qYCPaWgHZb8eZhafeXrsc484QPOsy7xSoME6pgva4dr566NglCSotVgl92eQmvS5yyOX9m3DCc_C3S2IMIb_wDntUKwXVAsKmUdomz5sYLUGO-WsHV8mMn-UUmVgbahE/s1600-r/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81.jpg

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ" , ΣΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ κτλ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ) , ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ , ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΤΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΤΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ).

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ , ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ (ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ) ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΔΗΛ. ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ.

ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΗΘΕΣ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ "ΣΑΠΑΚΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ , ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDJDuJNIeRlBe0alM2gTArit9WTThnKSMKj122mPn6wGJulUPIOEPer4Z-SKtyAfDIj_rHaepm2et0FKaaHms-JdMw05fLNRtrfkxHdZZOOKPfOQBjSNOFq2_gLOMjY15NsEgjWrQXV1g/s400/stergios_kotoulas.jpg

ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ....