26 Σεπ 2009

Μην πάτε να ψηφίσετε… Οι εφημερίδες έχουν ορκίσει ήδη την … επόμενη Κυβέρνηση!


Ας μην κουραζόμαστε άδικα στη Δημοκρατία μας. Ας μην ψηφίζουμε, ας μη μιλάμε, ας αφήσουμε τις εφημερίδες και τα άλλα «ευγενή» ΜΜΕ να κάνουν τη «διαχείριση» για εμάς. Αφορμή για αυτά αποτέλεσε τα όσα γράφει ο activistis: «Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Τα σημερινά ΝΕΑ, όχι μόνο ανακήρυξαν νέα κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ κατά την γνώμη τους) αλλά έχουν και άποψη για το πόσα υπουργεία θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος αλλά και ποιοι αναλαμβάνουν τα συγκεκριμένα υπουργεία.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ:
Είναι νωρίς να σχηματίσουν, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, κυβέρνηση.
Και φυσικά αντιλαμβανόμαστε πως ασκούνται οι πιέσεις προς τους ηγέτες, από τα διάφορα κέντρα και παράκεντρα.
Προϋπόθεση πάντως ακόμη και για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι η λήξη της ψηφοφορίας και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Συνεπώς βιάζεστε πολύ κύριοι των Νέων!!!
Εκτός αν είναι τόσο βέβαιοι – με δημοσκοπήσεις που δεν γνωρίζουμε – για την αυτοδυναμία τους, ώστε το ηγετικό κέντρο φροντίζει από τώρα – με σκόπιμες διαρροές- να προετοιμάσει την αποδοχή των κυβερνητικών επιλογών της σε επίπεδο προσώπων.
Όπως και νάχει το πράγμα, είναι ΛΑΘΟΣ. Γιατί υπάρχει και η άλλη παροιμία που προειδοποιεί: «Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες»

ΠΗΓΗ

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ .....

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg96SzJ8-_zFh2KK_9Y0Md6amEUDqOeloPB2ON9vNkHvKDJvJFmtsvAuUFVe8L5r1uxnP7n0ZN-tyUGH7HxRkYS25KZ8pUbRePZ_XTPipMo8QnmZjNl3LfyuO2ZqKGrfZl6JFI5XQLt1uPd/s400/44664.bmp

"πες, πες στο τέλος κάτι θα μείνει"
Γ. ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

Όλη η αλήθεια για το ταξίδι στις ΗΠΑ του κ. Παπανδρέου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8tcpdoNUacK2_arJyG7vapcK1WQ_XT5BAamwWb5jcOUWAucVAB_UQnE3ZauVnz4A2zdvMlidaygdJW2Nm-U_3g48n9fzOUHINgjtdPqYjeOVxkztBHpuEZCduWVsghG2YKUfh_h2ABWY/s400/George_Papandreou.jpg

Σε συνέχεια του χθεσινού μου άρθρου και των ερωτημάτων που έθετα οφείλω κάποιες ...αποκαλυπτικές διευκρινήσεις.
Είναι γνωστό ότι ο κ. Γ.Παπανδρέου εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας μετέβη στην Νέα Υόρκη.

Είναι επίσης γνωστό ότι η ...επίσημη άποψη που παρουσιάστηκε από το ΠαΣοΚ και το ΣΥΝΟΛΟ των ΜΜΕ, ήταν ότι μετέβη εκεί προκειμένου να προεδρεύσει του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, σε αίθουσα του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών.
Με το ένα χέρι παρέλαβε το πόρισμα της επιτροπής Στίγκλιτς για την παγκόσμια κρίση και με το άλλο .... το παρέδωσε στον Χ.Λ. Θαπατέρο, ο οποίος το μεταφέρει στην G20.Αυτό πράγματι είναι αλήθεια. Αλλά ...η μισή αλήθεια !!!

Γιατί τις ίδιες ημερομηνίες που πραγματοποιούνται οι εργασίες της 64ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, πραγματοποιείται και το ετήσιο συνέδριο του οργανισμού του Μπιλ Κλίντον (Clinton Global Initiative -CGI) στο οποίο ο κ. Γ.Παπανδρέου είχε δηλώσει την συμμετοχή του εδώ και πολύ καιρό, μαζί με άλλες ....προσωπικότητες που έχουν αφήσει (ιστορικά πλέον χωρίς να επιδέχεται καμία αμφιβολία) το αιματηρό στίγμα τους στον πλανήτη μας , όπως η κ. Μαντλίν Ολμπράιτ, Μάρτι Αχτισάαρι ,Μιχαήλ Σαακασβίλι κλπ.

Στο ινστιτούτο του Μπιλ Κλίντον θα συναντήσουμε και τα μέλη του, όπως Τζωρτζ Σόρος, Τζωρτζ Μπούς, Κόφι Ανάν, Τόνυ Μπλερ, Χαβιέ Σολάνα, Ταγίπ Ερντογάν κλπ
Ο κ. Παπανδρέου λοιπόν, πήγε ΚΑΙ στο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού του Μπιλ Κλίντον, όπου παρευρίσκονταν και ....δύο πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ο πρόεδρος των Σκοπίων κ.Gjorgje Ivanov και ο πρώην πρόεδρος της γείτονος κ.Branko Crvenkovski.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι συναντήθηκαν και συνομίλησαν. Το ζήτημα δεν είναι όμως μόνο αυτό , αλλά η ονομασία της χώρας τους όπως παρουσιάζεται επίσημα από το ινστιτούτο του Μπιλ Κλίντον.

Οι δύο πρόεδροι λοιπόν της FYROM δηλώνονται επίσημα σε όλα τα έγγραφα και τις παρουσιάσεις (εδώ) από το ινστιτούτο ως ...πρόεδροι της Δημοκρατίας της Μακεδονίας ( Republic of Macedonia).

Ο κ. Παπανδρέου δεν αντέδρασε, παρά έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να …παραστεί , έστω και για λίγο στο ετήσιο συνέδριο του Μπιλ Κλίντον. Οι κόκκινες γραμμές του κ. Παπανδρέου είναι σίγουρα για ...εσωτερική κατανάλωση !

Άλλωστε το ίδιο είχε συμβεί και το 2008 (εδώ) στο οποίο ξανασυμμετείχε τόσο ο κ. Παπανδρέου , όσο και ο πρόεδρος των Σκοπίων κ. Branko Crvenkovski, χωρίς καν να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Παπανδρέου.
Και φυσικά χωρίς καν να αναφερθεί όπως και τώρα , τίποτα από τα ΜΜΕ της χώρας μας.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχει καθιερωθεί στο εξωτερικό η ονομασία της FYROM, ψευδεπίγραφα ως ....Macedonia!

Ποιος λοιπόν κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ; Ποιος παρευρίσκεται και συνομιλεί με τον πρόεδρο των Σκοπίων, ο οποίος φέρει στο πέτο του το ψευδεπίγραφο...«President of the Republic of Macedonia»; Ποιος χρωστάει και σε ποιους ;

YΓ. Για όσους αμφιβάλουν πως "μαγειρεύονται" και κανονίζονται αυτά τα πράγματα με την πάροδο του χρόνου , θα ήθελα να παραθέσω μόνο μια δήλωση :Γ. Α. Παπανδρέου(Νέα Υόρκη 20 Σεπτεμβρίου 1999 ,στη σύνοδο του ΟΗΕ, ως υπουργός εξωτερικών) «Είχα αρκετές διμερείς συναντήσεις σε σειρά ζητημάτων, και το μεσημέρι είχαμε μία συνάντηση οι 15 με τον κ. Ivanov τον υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας. Συζητήσαμε το Κόσοβο, τη Σερβία, το Γιουγκοσλαβικό.
Στο Κόσοβο τονίσαμε δε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να θεωρηθεί ως ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ εξέλιξη μια ....ανεξάρτητη χώρα στο Κόσοβο (....), ότι πρέπει οι όποιες μελλοντικές λύσεις να σεβαστούν τις αποφάσεις του ΟΗΕ(....), τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας που μιλούν για τη λύση ...εντός της Γιουγκοσλαβίας(....)».

Καταλάβατε ; Την σημερινή εξέλιξη αυτής της υπόθεσης την ξέρετε πλέον και μπορείτε να κρίνετε!

ΠΗΓΗ

ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΥΠΑΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ-ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ ... ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ?

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΒΙΖΑ Ή
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ" ?

Aνησυχία στην Άγκυρα για τους Scalp-EG


Eυρύτερη δημοσιότητα έλαβε άρθρο του Λουκά Δημάκα στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" για τα βλήματα υποστρατηγικού πλήγματος Scalp-EG, τα οποία κατέστησαν πρόσφατα πλήρως επιχειρησιακά από το προσωπικό της 331 Μοίρας Παντός Καιρού «Θησέας» στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.
Η εφημερίδα "Milliyet" κάλυψε το θέμα με τίτλο: "Η Κωνσταντινούπολη στο βεληνεκές των ελληνικών πυραύλων". Η δημοκρατική "Radikal" έχει τίτλο: "Η Αθήνα απέκτησε πυραύλους με τους οποίους μπορεί να χτυπήσει την Τουρκία από μακρυά".

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghbQ9HzHZJmv5Y90CM7OlfS2imeafRmh6D0udgug7013AqQI86iYeCQ_vHKR8X0GjD_lvJ0NAnvWhPraIjmGNJwrwW4IhSbJSFCXg3AHNL676R0hz3bWT878XXY3Rs80jNKaaETvpQ1dl-/s320/%CF%83%CE%B4.bmp

Επίσης, το ειδησεογραφικό ιστολόγιο Ιnternethaber καλύπτει το θέμα με τον εξής τίτλο:
"Πύραυλοι που θα χτυπήσουν την Κωνσταντινούπολη" και η Yeni Şafak σε πρωτοσέλιδη αναφορά της και στη συνέχεια στις εσωτερικές της σελίδες με τους αντίστοιχους τίτλους "Επικίνδυνο παιχνίδι από την Ελλάδα" και "Ο γείτονας έθεσε την Κωνσταντινούπολη στο βεληνεκές των πυραύλων του" γράφει για το ίδιο θέμα. Τα δημοσιεύματα συνδέουν τις προσπάθειες προμήθειας πυροβολαρχιών Patriot από πλευράς της Τουρκίας, με την απόκτηση της δυνατότητας της Ελλάδας να χτυπήσει στόχους στα βάθη της Τουρκίας με τα νεοαποκτηθέντα Scalp-EG.

ΠΗΓΗ

http://www.defenseindustrydaily.com/images/ORD_Scalp_Naval_from_FREMM_lg.jpg

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ FREMM ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ NAVAL SCALP ΜΕ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 1000 ΧΛΜ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ , ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΥ , Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ?

ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟΥΣ SCALP ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥ-ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 300 ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 1000 ΧΛΜ ..... ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ.

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ? ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ" ΚΑΙ "ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ" ΤΩΝ ΗΠΑ ?

ΓΙΑ ΝΑ ..... ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ?

Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZxssbp1D7FzhttVR7hmIpR_cemWnHgLV9-TFvRnoEjdUtUhnaRvEIuj6Uaz3n20qyEo-84XtKKKe4lWWBhyqCHNcb70ZwWj1ryghUYEJTKbvAxK-ztvnaHawSZeX6hqZM5apAz9c8Szc/s1600/19-5.JPG

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
Του Πομάκου, μουσουλμάνου από τη Ξάνθη Κεμάλ Φαρζλή
Εφημερίδα Ζαγάλισα (Σεπτέμβριος 2009)

Ο ανδρισμός δεν είναι πλέον στη δύναμη των χεριών, αλλά στην καρδιά και στην ψυχή των ανθρώπων. Φαίνεται ότι αυτό οι Τούρκοι δεν το έχουν καταλάβει, αλλά και ούτε κάποιοι γενίτσαροι και πουλημένοι Πομάκοι που δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι. Όσοι λοιπόν μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα στη Θράκη, θα έπρεπε να ντρέπονται για πάρα πολλούς λόγους. Αυτό που εγώ θέλω να πω είναι το εξής : αν είναι άνδρες και αν φορούν παντελόνια, θα πρέπει να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, εκεί όπου 400.000 Πόντιοι σφαγιάστηκαν από Τούρκους δολοφόνους τους οποίους στη συνέχεια τους έκαναν ήρωες.

Όσοι είμαστε μουσουλμάνοι -ξέρουμε ότι οι ψυχές των δολοφόνων αυτών βασανίζονται στην κόλαση. Ο Αλλάχ εκεί τους έχει πάει σίγουρα και εκεί θα καταλήξουν και πολλοί από τη Θράκη που θέλουν να βλάψουν την Ελλάδα, όπου ζουν πιο ειρηνικά και όμορφα από ότι θα ζούσαν στη Μητέρα Πατρίδα τους την Τουρκία. Γι αυτό άλλωστε και δεν φεύγουν... Απλά εδώ ζουν σαν πασάδες. Αν πάνε εκεί δεν θα έχουν καμιά αξία για την Τουρκία και θα τους εγκαταλείψει στην τύχη τους, όπως τόσα εκατομμύρια φτωχών και ταλαιπωρημένων Τούρκων. Εκεί να δούμε πια θα είναι η αξία τους…

Θέλω να ρωτήσω: είδε ή άκουσε ποτέ κάποιος, ένα μουσουλμάνο βουλευτή στο νομό Ξάνθης και Ροδόπης, έναν μουσουλμάνο νομαρχιακό σύμβουλο, ένα δημοτικό σύμβουλο, ένα μουσουλμάνο δήμαρχο, να κάνει έστω μια δήλωση αναγνώρισης για τα 400.000 δολοφονημένους Ποντίους; Είδατε ποτέ ένα μουσουλμάνο δημοσιογράφο να γράψει έστω μια λέξη συμπάθειας για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου; Δεν είδατε ούτε και θα δείτε, επειδή απλά είναι φασίστες και θαυμαστές των δολοφόνων και μέσα στη ψυχή τους πανηγυρίζουν και χαίρονται.

Όχι μόνο κανείς δεν έχει πεί από τότε που απελευθερώθηκε η Θράκη έστω μία κουβέντα, αντίθετα κάποιοι από αυτούς σαν κοινοί ρουφιάνοι και σκατόμυγες που κολλούν όπου βρουν σκ…, τρέχουν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν τα Ποντιακά σωματεία για να τραβήξουν φωτογραφίες, να μαγνητοφωνήσουν και να τρέξουν σαν πιστά σκυλιά στα αφεντικά τους να παραδώσουν το υλικό. Αυτοί είναι γνήσιοι απόγονοι των Τούρκων δολοφόνων και απορώ πως ακόμα οι Πόντιοι τους φέρονται δημοκρατικά και τους επιτρέπουν την είσοδο σε τέτοιες εκδηλώσεις. Τα θύματα της γενοκτονίας θα ενέκριναν άραγε μια τόσο…δημοκρατική συμπεριφορά σε ιδεολογικούς θαυμαστές των δολοφόνων; Ευτυχώς, εμείς οι Πομάκοι, τους ξέρουμε καλά και στις εκδηλώσεις μας δεν θα μπουν και δεν θα ρουφιανέψουν ποτέ…

ΠΗΓΗ