28 Μαρ 2009

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

http://www.e-radio.gr/repository/2009/skai.jpg

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ "ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ . ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ).

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhh2I7tNqtLIWB1zcZA06g3y92pz_nsXaVhmLVrirFU7Wbh0wt-5KxxsPFbD9joEfBJ-6C61fBWHfmFtxO2YpzcxPcYhBuCNfI2uoqr2sQAN47QUz3ishZvFK5prckkGfrsl1kAoLT-ZsM/s400/132317-SKAI.jpg

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΟΙΚΟΛΟΓΕ , ΜΑΓΚΑΣ , ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ..... ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ.

http://www.dimosagn.gr/files/skai_auto.jpg

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΙΟΙΚΟΛΟΓΙΑ .... ΤΑ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ MARFIN ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΙ ΚΑΙΝΕ ? ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ? ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ.

ΤΕΝΕΖΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ένα ζωντανό παράδειγμα. ΕΙΚΟΝΕΣ AΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ






ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 70 απέναντι από τον ΟΤΕ

Μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

http://liondani.blogspot.com/

Ενημερωτικό Δελτίο του Κέντρου Μακεδονικών Σπουδών και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Η.Π.Α. & Καναδά

Συντάκτης: Χρήστος Καράτζιος, Ιατρός

Επικοινωνία για Μ.Μ.Ε.: Νίνα Γκατζούλη: ninagatz@comcast.net

Νέα Υόρκη, Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009


Θέμα: Απροκάλυπτη προπαγάνδα Σκοπιανών στην Ελληνική τηλεόραση

Εμψυχωτικό μήνυμα του Π. Βοσκόπουλου για δράση Σκοπιανών μέσα στην Ελλάδα


Σταματήστε να φοβάσθε, σηκώστε τα κεφάλια σας υψηλά, μπορούμε να το κάνουμε αυτό πολύ καλάείναι το μήνυμα που με δόλιο τρόπο και εν αγνοία των παρισταμένων πέρασε εκπρόσωπος της λεγόμενης “Μακεδονικής” μειονότητας, Παύλος Βοσκόπουλος μέσα από την εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» της 10ης Μαρτίου 2009. Στην

εν λόγω εκπομπή εκπρόσωποι του κόμματος «Ουράνιο Τόξο», Έλληνες πολιτικοί, ιστορικοί και δημοσιογράφοι συζητούσαν την υπό τον Ο.Η.Ε. πρόσφατη έκθεση της κ. Gay MacDougall, σχετικά με το θέμα μειονότητας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος της εν λόγω εκπομπής, ο κ. Παύλος Βοσκόπουλος, απροκάλυπτα, απευθυνόμενος στην δήθεν καταπιεζόμενη «Μακεδονική» μειονότητα που αυτός αποκαλεί “Makedonski“, είπε: “Dosta veќe da se plašete, gorno glavata, možno e, mnogu dobro “. Όταν του ζητήθηκε να μεταφράσει στα Ελληνικά το τι είπε, απήντησε ψευδώς “αυτό είναι θέμα υπερηφάνειας για μας.” Ο κ. Βοσκόπουλος κάλεσε ουσιαστικά σε εξέγερση τα μέλη της πολιτικής του φατρίας μέσα στον Ελλαδικό χώρο.......


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ http://history-of-macedonia.com

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΟΙ «ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

[melas2.jpg]

Συμπατριώτες και Συμπαριώτισες,

Σαββάτο μεσημέρι, 28 Μαρτίου και ώρα 14:00 κατασκηνώσαμε μπροστά από την οικεία του ήρωα – σύμβολο του Μακεδονικού Αγώνα, που σαπίζει ντροπιαστικά για την Πατρίδα και την Ιστορία μας, συνέπεια της διαχρονικής αδιαφορίας κάθε αρμόδιας αρχής, αλλά προφανώς και των κληρονόμων του που αντέδρασαν με την εμφάνιση μας.

Σ’ αυτή την ντροπή και την άθλια εικόνα που παρουσιάζει το σπίτι του Ήρωα, κάποιος πρέπει να βάλει ένα τέλος. Κι αφού στέρεψε το φιλότιμο και περίσεψαν τα λόγια και η υπομονή, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...Από το σπίτι του Παύλου Μελά, στέλνουμε χαιρετίσματα σε κάθε εξουσία, κεντρική ή τοπική, που συνεχίζει λεπτό με το λεπτό,μέρα με την μέρα να μας προσβάλει ως ανθρώπους και ως Έλληνες και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση επανόρθωση στην αδικία την οποία επεφύλαξαν οι αρμόδιοι στον Ήρωα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την αποκατάσταση και την αξιοποίηση της κατοικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά(Τατoϊου 50), ως ένα ελάχιστο δείγμα μεταμέλειας για το ΑΔΙΚΗΜΑ που τελείται.ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους έντιμους Πατριώτες να σταθούν αλληλέγγυοι στην ενέργεια μας, να δυναμώσουν με κάθε τρόπο τον Αγώνα μας και να στηρίξουν με κάθε δύναμη, κάθε προσπάθεια αποτίναξης του ζυγού της λησμονιάς. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

http://www.greekalert.com/

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ


ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ)



ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ "ΗΓΕΜΟΝΑ" (ΑΞΙΑ ΕΝΘΕΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ)



ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ (ΝΕΑ)



ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ)


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ .... ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Νεότερες πληροφορίες για την “επίθεση” σε δύο καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεντρωθέντες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν μικρής ηλικίας (15 χρονών περίπου) “βγήκαν” από παρακείμενη στοά και με πέτρες έσπασαν τις βιτρίνες των δύο καταστημάτων στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Ερμού. Αξιοσημείωτο είναι, ότι σύμφωνα με πληροφορίες “ηγετικό ρόλο” στην επίθεση είχε μία κοπέλα (!), η οποία και έδινε τις “εντολές”. Η αστυνομία, ανακάλυψε στην παρακείμενη στοά μία σακκούλα, η οποία περιείχε κουκούλες και άλλο υλικό.

Επεισόδια και στα Ιωάννινα

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα και στα Ιωάννινα, όταν συγκεντρωμένοι νεαροί σε κεντρική πλατεία της πόλης, προσπάθησαν να “ρίξουν” το άγαλμα του Βασιλιά Πύρρου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και απώθησαν τους συγκεντρωμένους, η ‘ατμόσφαιρα” όμως παραμένει τεταμένη.

Άγνωστοι “έσπασαν” κατάστημα στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη


Άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα της εταιρείας “Fokas” στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγα λεπτά, προξενώντας σηματικές υλικές ζημιές.

http://www.newsblog.gr/

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ" ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.

Κατέπεσε ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης στην Τουρκία

Ελικόπτερο τύπου Skorsky που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού του ελικοπτέρου που είχε πέσει μεταξύ Καραμάνμαρας και Σεβάστειας και διάσωσης των έξι ατόμων που επέβαιναν σ' αυτό, κατέπεσε σήμερα τις πρωινές ώρες, τη στιγμή που επιχειρούσε προσγείωση κοντά στο τόπο του άλλου δυστηχήματος. Οι χειριστές και οι επιβάινοντες διασώθηκαν.
Το ελικόπτερο ανήκε στη Διεύθυνση Ανορθοδόξου Πολέμου (Özel Kuvvetler Komutanlığı) του τουρκικού ΓΕΕΘΑ.

http://infognomonpolitics.blogspot.com

ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΕΝΑ , ΔΥΟ .... ΧΙΛΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗ" ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙNEWS

Στις 20.30 σήμερα καλούμεθα να σβήσουμε τα φώτα συμμετέχοντες στην εκστρατεία για την αποτροπή των κλιματικών αλλαγών. Όπως εκτιμούν οι διοργανωτές περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θα κάνουν την ίδια ακριβώς κίνηση: θα σβήσουν για μία ώρα τα φώτα. Στην Ελλάδα, όπου τη σχετική πρωτοβουλία έχουν αναλάβει το WWF Hellas, ο ΣΚΑΪ και η«Καθημερινή», η συμμετοχή φορέων και ενεργών πολιτών στο κάλεσμα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κατατάσσοντας τη χώρα μας στην 1η θέση της παγκόσμιας συμμετοχής. Την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην συμβολική αυτή κοινή οικολογική εκστρατεία δήλωσαν περισσότεροι από 46.000 πολίτες, 437 δήμοι και κοινότητες, 1.107 επιχειρήσεις, 463 σχολεία, 315 φορείς, ενώ έχουν καταχωρηθεί περισσότερες από 100.000 εγγραφές σε blog, site και portal.

1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ "ΚΑΝΑΜΕ" ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ.

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ? ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΚΑΙ Η WWF Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η WWF ?

(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ http://vickytoxotis.blogspot.com)

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της ίδιας της οργάνωσης, αλλά και της wikipedia, η WWF ιδρύθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1961, από τους Julian Huxley, Max Nicholson, Peter Scott και Guy Mountfort και πρώτος πρόεδρος της υπήρξε ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας.

Ο Julian Huxley υπήρξε:


Είναι ο άνθρωπος που είπε πως:


"Τα χαμηλότερα στρώματα αναπαράγονται πολύ γρήγορα. ... Γι' αυτό... δεν πρέπει να έχουν πολύ εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομειακή περίθαλψη ή ανακούφιση, ειδάλλως με την απομάκρυνση του τελευταίου ελέγχου πάνω στη φυσική επιλογή θα γίνει πολύ εύκολη η γέννηση και επιβίωση παιδιών. Η μακράς διάρκειας ανεργία θα πρέπει να αποτελεί λόγο για την στείρωση. "

Στα μεταπολεμικά χρόνια, μετά τη διαπίστωση ότι οι ιδέες της ευγονικής είχαν χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία για μαζικές δολοφονίες , επινόησε ο Huxley (1957) τον όρο "transhumanism", για να περιγράψει την άποψη ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να βελτιώνει τον εαυτό του μέσω της επιστήμης και της τεχνολογίας***, ενδεχομένως, συμπεριλαμβανομένης της ευγονικής, αλλά και μέσω της βελτίωσης του κοινωνικού περιβάλλοντος. (***κάτι από Zeitgeistmovement θυμίζει... αλλά θα το ελέγξουμε...)


Ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας, ο 1ος πρόεδρος δηλαδή της WWF, είναι εκείνος ο πρίγκηπας με τη σκανδαλώδη και πολυτάραχη ζωή.


(Γεννήθηκε τ0 1911 στη Jena – πέθανε στις 1 Δεκεμβρίου 2004 στο Utrecht), τίτλοι του: Prince of Lippe-Biesterfeld, born Count Bernhard Leopold Friedrich Eberhard Julius Kurt Karl Gottfried Peter of Biesterfeld (αργότερα Prince of Lippe-Biesterfeld, Prince Consort της Queen Juliana, πατέρας 6 παιδιών; ένα εκ των οποίων είναι η σημερινή μονάρχης Queen Beatrix (βασίλισσα Βεατρίκη).

Παρά την πολυτάραχη ζωή του και τα σκάνδαλα υπήρξε γενικά δημοφιλής στον κόσμο. Ο γεννημένος Ολλανδός Πρίγκηπας

  • Υπηρέτησε στις τάξεις των Ναζί κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  • Ήταν Επίτιμο μέλος της Γερμανικού Ιππικού Σώματος των SS (SS Cavalry Corps).
  • Διατηρούσε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του στενές σχέσεις με τον Χίτλερ.
  • Εργάστηκε στην -γνωστή από τα εγκλήματα πολέμου κατά το 2ο ΠΠ- εταιρεία χημικών IG Farben***, που ήταν χτισμένη δίπλα στο Άουσβιτς
  • πέρα από την υποστήριξη του στην ίδρυση της World Wildlife Fund (που αργότερα ονομάστηκε World Wide Fund for Nature), συν-ίδρυσε επίσης το 1970 το 1001 Club: ένα τράστ για τη Φύση (Nature Trust). Βοήθησε επίσης στην ίδρυση του Ροταριανού Συνδέσμου Rotary International και υπήρξε επίσης ένας εκ των δύο ιδρυτών της Bilderberg Group.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 τέλος, ο Πρίγκιπας Μπερνάρντ της Ολλανδίας και ο Πρίγκιπας Φίλιππος, μαζί με μερικούς συνεργάτες, δημιούργησαν το Ταμέιο για τη Φύση 1001 (1001 Nature Trust), με σκοπό την κάλυψη των διοικητικών πτυχών του WWF. Η λέσχη αποτελείται από 1001 μέλη που ο καθένας συνείσφερε 10.000 δολάρια στο ταμείο

Το WWF έχει κατηγορηθεί από διάφορες πλευρές για μη αντικειμενική δράση λόγω των στενών σχέσεων που διατηρεί με επιχειρήσεις. Το επιχειρηματικό κέντρο του οργανισμού παρέχει ευκαιρίες προώθησης για επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας το όνομα και το σήμα του WWF ως μέσο προώθησης. Σήμερα το WWF συνεργάζεται με την Coca-Cola, τη Nokia, την Canon και άλλες επιχειρήσεις για την προώθηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων.

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ WWF

1962-1976

HRH Prince Bernhard of the Netherlands

1976–1981

John H Loudon

1981–1996

HRH Prince Philip, Duke of Edinburgh

1996–1999

Syed Babar Ali

2000

Ruud Lubbers

2000–2001

Hon. Sara Morrison

2001–present

Chief Emeka Anyaoku


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ "ΚΟΠΑΔΙ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ" ...
ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ "ΤΣΟΜΠΑΝΗ" ΤΟΥΣ.


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ

[ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ+ΕΛΕΓΧΟΣ.JPG]

Εξήντα επτά άτομα συνέλαβε το τελευταίο 24ωρο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ), κατά τη διάρκεια εξόρμησης, που πραγματοποίησαν περιπολούντες αστυνομικοί για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Συνολικά ελέγχθηκαν 1.912 άτομα και βεβαιώθηκαν 368 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα. Από το σύνολο των συλληφθέντων, οι εννέα κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος άλλων επτά ατόμων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες είχαν καταδικαστεί σε χρηματικές ποινές ή ποινές φυλάκισης για διάφορες αξιόποινες πράξεις.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ

Ακριβά στοίχισε σε έναν αλλοδαπό η προσπάθειά του να αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας, Ελληνίδας, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια.

Ο αλλοδαπός μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της γυναίκας που είχε σταματήσει στο φανάρι και επιχείρησε να της αρπάξει την τσάντα αλλά η γυναίκα ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε επάνω του με το ΙΧ με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο αλλοδαπός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. (ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΗΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ)

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ , ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ

άρθρο 282 περί αυτοδικίας:
«Η ικανοποίηση της αξίωσης από το δικαιούχο αυτοδύναμα και χωρίς τη βοήθεια της αρχής (αυτοδικία) επιτρέπεται μόνο όταν η βοήθεια της αρχής δεν μπορεί να φτάσει έγκαιρα και υπάρχει κίνδυνος από την αναβολή να ματαιωθεί ή να δυσκολευτεί σημαντικά η πραγμάτωση της αξίωσης».

άρθρο 284 περί Άμυνας :
«
Δεν αποτελεί παράνομη πράξη η υπεράσπιση που επιβάλλεται σε κάποιον για να αποτρέψει παρούσα και άδικη επίθεση εναντίον του ίδιου ή τρίτου.»