16 Μαρ 2009

Όταν η "αριστερά" γίνεται εισαγγελέας ...


Την εβδομάδα που πέρασε μια πολύ περίεργη καταγγελία ήλθε στο φως της δημοσιότητας, από εφημερίδες και ΜΜΕ του κατεστημένου, αλλά και την (sponsored by ΣΥΡΙΖΑ) ιστοσελίδα του Στέλιου Κούλογλου tvxs, που φαίνεται ότι εξειδικεύεται σε "αντιρατσιστικά" θέματα. Η καταγγελία έγινε από τον Γιώργο Γιαννόπουλο, καθηγητή Πληροφορικής στο 3ο ΕΠΑΛ. Ο κύριος αυτός προέβαλε μια σειρά από αιτιάσεις και "πληροφορίες" οι οποίες ως μοναδικό στόχο είχαν να χαρακτηρίσουν τους ίδιους τους μαθητές του ως ενόχους μιας σειράς πράξεων, παίρνοντας 100% το μέρος της αντίθετης άποψης και υιοθετώντας πλήρως τους ισχυρισμούς μιας ομάδος Πακιστανών, τους οποίους και βοήθησε να προβούν σε μηνύσεις εναντίον των μαθητών του.

Αλλά ας πάρουμε το θέμα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν από μία "κοπάνα" την Παρασκευή 6 Μαρτίου, όπου όπως μας λέει ο καθηγητής, τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά. Τότε κυκλοφόρησε η φήμη ότι έγινε κάποια φασαρία μεταξύ μαθητών και Πακιστανών.
Ο καθηγητής αυτός, αφού εγκαλεί τους υπόλοιπους διδάσκοντες επειδή δεν έβγαλαν ανακοίνωση εναντίον των μαθητών, φρόντισε να πάει στο σπίτι των Πακιστανών, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έγινε. Εκεί άκουσε τους Πακιστανούς να μιλούν για "αναίτιες επιθέσεις" και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είδε και κάποιους "τραυματίες", με ράμματα. Περιγράφει μάλιστα μια ιδιαίτερα "συναισθηματική" λεπτομέρεια, ότι τα ράμματα δεν ήταν όπως θα έπρεπε να ήταν, αλλά από κλωστή, υπονοώντας σαφώς ότι τα είχαν κάνει οι άνθρωποι αυτοί μόνοι τους.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να τον ψέξει για την επίσκεψή του αυτή. Αυτό για το οποίο μπορεί όμως να του αποδοθεί ευθύνη είναι η εξόφθαλμη μονομέρεια, με την οποία αποδέχεται την άποψη των Πακιστανών, εξοστρακίζοντας πλήρως τα λεγόμενα των μαθητών του. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς έφτασε σε αυτή την απόφαση ο καθηγητής, καθώς δεν είχε την ευγενική καλοσύνη να μας πληροφορήσει σχετικά με τις "μεθόδους έρευνας" που χρησιμοποίησε, προκειμένου να εξακριβώσει το τι πραγματικά έγινε.

Σύμφωνα με τους μαθητές, η φασαρία ξεκίνησε όταν Πακιστανοί που διέμεναν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι, κτύπησαν μια δεκατετράχρονη κοπέλα. Αντιθέτως η άποψη, την οποία υιοθετεί αυτός ο καθηγητής είναι ότι η κοπέλα ... έπεσε και κτύπησε μόνη της. Βέβαια, δεν παραλείπει ο κ. καθηγητής να μας πει και ότι όλο το σκηνικό ίσως είναι φανταστικό, σε αντίθεση με όσα λέει ο ίδιος.

Αριστερή «αντικειμενικότητα»

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, το οποίο βέβαια δεν φροντίζουν να διερευνήσουν όσοι αποδέχονται την "καταγγελία", είναι η αντικειμενικότητα των ανθρώπων που έκαναν την επίσκεψη στο "σπίτι" των Πακιστανών. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, στην δεύτερη επίσκεψή του, πήγε μαζί, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τον κ. Θανάση Κούρκουλα.
Ποιος είναι όμως αυτός ο "αντικειμενικός" Θανάσης Κούρκουλας; Μια μικρή έρευνα έδωσε τόσα πολλά αποτελέσματα, που πραγματικά μας κάνει να απορούμε: Θανάσης Κούρκουλας, ομιλητής από τη ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά) σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Κούρκουλας από την Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό"(δηλώσεις για το θέμα του Αγ. Παντελεήμονα), Θανάσης Κούρκουλας Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, Θανάσης Κούρκουλας Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και βεβαίως, βεβαίως Θανάσης Κούρκουλας υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.), για τα προγράμματά του, που φυσικά αφορούν αλλοδαπούς.

Ένα ακόμη σημείο που μας προβληματίζει είναι τα όσα λέει ο κ. Γιαννόπουλος, σχετικά με τους υποτιθέμενους τραυματισμούς των Πακιστανών. Εκτός από την «συναισθηματική αναφορά» με τα ράμματα που αναφέραμε λίγο πιο πάνω, μας πληροφορεί ότι οι αστυνομικοί τους οποίους κάλεσαν είπαν ότι θα φωνάξουν ασθενοφόρο, ώστε να μεταφερθούν (πόσο καιρό μετά το περιστατικό άραγε) οι Πακιστανοί στο νοσοκομείο, να πάρουν βεβαιώσεις για τα τραύματά τους, ώστε να προβούν σε μηνύσεις. Αφήνει μάλιστα αιχμές κατά της αστυνομίας για προσπάθειες συγκάλυψης του περιστατικού, επειδή το ασθενοφόρο δεν ήλθε ποτέ.

Εδώ υπάρχουν αρκετά κενά σημεία. Κατ' αρχήν, από όσο ξέρουμε, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι δωρεάν για όλους τους λαθραίους στην χώρα μας. Άρα το λογικό θα ήταν οι ... χτυπημένοι και θύματα Πακιστανοί αμέσως μετά τον τραυματισμό τους, να πάνε στο νοσοκομείο και όχι να περιμένουν τον κ. Γιαννόπουλο και τον κ. Κούρκουλα για να τους δώσουν οδηγίες. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν πήγαν, έστω και αργότερα με την συνοδεία του κ. Γιαννόπουλου.

Όσο για το ασθενοφόρο, που ποτέ δεν έφθασε, θα ήταν τόσο δύσκολο να κάνει ένα τηλέφωνο ώστε να μάθει το γιατί ο κ. Γιαννόπουλος; Ή δεν θα μπορούσαν να πάνε με τα πόδια ή με ένα αυτοκίνητο σε κάποιο νοσοκομείο; Αυτό το "δεν ήλθε το ασθενοφόρο", πραγματικά ακούγεται περίεργο. Μυρίζει ... αριστερά τερτίπια εντυπωσιασμού και μάλιστα από χιλιόμετρα μακριά.


Θέλουν θύματα

Υπάρχει μία πάγια τακτική της αριστεράς να ψάχνει, να αναζητά «θύματα», προκειμένου να εξυπηρετήσει πάγιες πολιτικές της σκοπιμότητες. Σε αυτά τα πλαίσια πιστεύουμε ότι εντάσσεται τόσο η συγκεκριμένη καταγγελία όσο και η προσπάθεια μετατροπής συγκεκριμένων επεισοδίων σε υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας σε "ρατσιστικά εγκλήματα".
Η εμπλοκή των ιδίων προσώπων σε συνεχόμενα περιστατικά με διαφορετικούς κάθε φορά ρόλους (βλ. περίπτωση "αυτόπτου μάρτυρος Μαρίνας Βήχου") ως αυτόπτων μαρτύρων, εισαγγελέων, δικαστικών που βγάζουν ανακοινώσεις και προσπαθούν να προκαταλάβουν την "κοινή γνώμη", είναι αποκαλυπτική.

Υπάρχει μία προσπάθεια εκ μέρους της διεθνιστικής αριστεράς, να δημιουργηθεί στους Έλληνες μια συλλογική ενοχή απέναντι στους μετανάστες, η οποία θα αλλάξει την άποψη της κοινής γνώμης, που είναι συντριπτικά αντίθετη στην παρουσία τους.
Η θυματοποίηση των μεταναστών έχει ως σκοπό το να πιστέψουμε ότι "τους χρωστάμε κάτι". Έτσι θα δημιουργηθεί το κλίμα που χρειάζεται ώστε να δοθούν στους μετανάστες τόσο πολιτικά δικαιώματα, όσο και μια σειρά νόμων για "θετικές διακρίσεις". Αυτά θα δημιουργήσουν μία πολιτική πελατεία, την αποκλειστική νομή της οποίας θα έχει η άκρα (διεθνιστική) αριστερά. Το περιστατικό, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε αν είναι αληθινό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ανεξέλεγκτη και αθρόα (λαθρο)μετανάστευση έχει μετατρέψει την Αθήνα αλλά και ολόκληρη την χώρα σε ένα πεδίο συγκρούσεων, αυξημένης εγκληματικότητας και άκρατου φόβου.

Όταν 14χρονοι και 15χρονοι αναγκάζονται να προσφύγουν δικαίως ή αδίκως στην αυτοδικία, είμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.
Πολιτικά όμως υπάρχει ένα ακόμη ενδιαφέρον συμπέρασμα. Η αποκάλυψη της διεθνιστικής αριστεράς ως οργάνου "καταστολής". Από τη μία η χούφτα των "αντιφασιστών" στον Άγιο Παντελεήμονα σε ρόλο ΜΑΤ, εμποδίζει μια διαδήλωση κατοίκων. Από την άλλη ο δάσκαλος που καταγγέλλει τους μαθητές του σε εφημερίδες και κανάλια. Αποδεικνύεται περίτρανα ο ρόλος της άκρας αριστεράς ως οργάνου της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, που μας θέλει ξένους στην ίδια μας την χώρα.
Προσωπικά εμένα η εικόνα πάντως του δασκάλου που καταγγέλλει τα παιδιά τα οποία διδάσκει μου έφερε στο μυαλό το 1984 του Τζόρτζ Όργουελ.

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Πηγή:elkosmos - epas-epal

http://hellenicrevenge.blogspot.com/


Το ακούσαμε και αυτό

Σε δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Blue sky πριν απο λίγο είχε ρεπορτάζ για την περίπτωση της κοπέλας απο την Κρήτη που κόλλησε μηνιγγίτιδα.

Κλήθκε στο τηλέφωνο η Αντινομάρχης Ηρακλείου Ελένη Καγουδάκη για να δώσει τις νεότερες πληροφορίες.Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν η κοπέλα είναι Ελληνικής καταγωγής η αντινομάρχης ανταπαντάει......Κρητικής καταγωγής.

Τι σημαίνει αυτό κυρία αντινομάρχη ,είναι άλλη η Κρητική και άλλη η Ελληνική καταγωγή ; Eλπίζω να ειπώθηκε πάνω στην βιασύνη του λόγου και να μην υποκρύπτει κάτι άλλο......

http://ventetta.blogspot.com/

ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ ? ΠΟΝΤΙΟΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΜΑΚΕΔΟΝΟΘΡΑΚΙΚΗ ?
ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ....

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΟΝ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ


http://www.theclassicbeetle.com/wp-content/uploads/2007/03/401745693_4668786088.jpg

http://citynoise.org/upload/621.jpg

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ 'ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ'

Επιστημονική πραγματικότητα


terror-x-crew
Επιστημονική πραγματικότητα
(2001 Έσσεται ημαρ)

Ξένοι πράκτορες αλωνίζουνε μόνιμα και νόμιμα
Με πρόσχημα της τρομοκρατίας το πρόβλημα
Ηλεκτρονικά και ανθρώπινα μάτια σε κοιτάζουνε καχύποπτα
Αν δεν δηλώνεις οπαδός του τίποτα


Τα κόμματα, απλώς υπονομεύουνε την νεότητα
Ένας ελεγχόμενος τύπος προβάλει πρότυπα ηλίθια
Η ελληνική ύπαιθρος πνέει τα λοίσθια
Δέχεται ύπουλα χτυπήματα όπως το σχέδιο Καποδίστριας

Απάτες, σχεδιασμένες από τεχνοκράτες,
οι έξυπνες κάρτες είναι κάρτες για βλάκες
πυκνό σκοτάδι κόσμος που αδυνατεί να καταλάβει
ελεγχόμενοι και αριθμημένοι σκλάβοι


ψευδαισθήσεις δημοκρατίας και ελευθερίας
τετραετίες κοινοβουλευτικής δικτατορίας
δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά....

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ! ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!

Λοιπόν στην νέα εποχή μας περιμένει μια νέα έκπληξη
Ταύτιση του πολιτισμού με την τεχνολογική εξέλιξη
Μονόφθαλμη η ανθρωπότητα βαδίζει στον νέο αιώνα
Χτίζοντας κτήρια υβριστικά ψηλά, την νέα Βαβυλώνα

Το ανθρώπινο σώμα θα υποστεί εξευτελιστική τυποποίηση
Λογισμικά θα πλάθουν ανθρώπους «καθ’ εικόνα και ομοίωση»
Ικανούς για επιβίωση, παρά την χημική αλλοτρίωση
Και μόλυνση που δεν δέχεται αποτοξίνωση

Πλήθος οι χημικές εισβολές, σε ακτές και πηγές
Προκαλούν οικολογικές αλλαγές
Προετοιμάζουν τον οργανισμό για μη οργανικές
Μεταλλαγμένες τροφές με γενετικές επιρροές για

φυτείες ανθρώπων που ευδοκιμούν στα αστικά κέντρα, δίχως χώμα και δέντρα, μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα
Σε ένα δάσος από κεραίες με αναμεταδότες στα κομβικά σημεία
Συχνότητες υποκαθιστούν την ανθρώπινη επικοινωνία

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ! ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!

Υπουργεία πολιτισμού με απολίτιστους ανθρώπους
Παιδαγωγικά ινστιτούτα με αντιπαιδαγωγικές μεθόδους

Προμελετημένα βραχυκυκλώματα στην σκέψη μας
Όπως η αφαίρεση του πολυτονικού από τις λέξεις μας

Έπεται η λατινοποίηση του αλφαβήτου
Ένα ελληνόπουλο στο μέλλον δεν θα θεωρεί δική του
Την ελληνική γλώσσα, αλλά ενός λαού που υπήρξε πριν από χιλιάδες χρόνια
Τα παγκόσμια πριόνια

Πριονίζουν τους δεσμούς μας με το παρελθόν, μια συνεχόμενη ελληνική πορεία τόσων δεκάδων χιλιάδων ετών
Άνοιξε τα μάτια σου λοιπόν, βγες από την φάση της αφασίας
Δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά….

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ! ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!


ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΟΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Ο Σόμπολος κάνει έκκληση σε πολίτες-καταδότες. "Πάρτε τηλέφωνο βρε αδελφέ" ...
Άρχισαν πάλι τις συσκέψεις στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ο Σόμπολος σε παράλληλο έργο, κάνει εκκλήσεις προς τους πολίτες. "Πάρτε βρε αδελφέ τηλέφωνο, άμα δείτε πως κάτι συμβαίνει. Φταίμε και 'μεις οι πολίτες, που δεν μπαίνουμε στον κόπο να πάρουμε ένα τηλέφωνο την αστυνομία". Άκου τι λέει ο άνθρωπος, είναι και πρόεδρος των δημοσιογράφων. Να γίνουν πληροφοριοδότες-καταδότες οι πολίτες, γιατί η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Αλλά το πιο φοβερό απ' όλα, ήταν η περιγραφή του Σόμπολου, της διαθέσεως για αυτοδικία των καταστηματαρχών. "Θα τους σπάσω το κεφάλι, που μου καταστρέφει τη περιουσία", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.
Όλα αυτά στο σοβαρό MEGA...


ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΣΟΒΑΡΟΙ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΡΑΓΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ (Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?)
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ

ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ" ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

«Να επιστραφούν οι περιουσίες» .


Χάος προκαλεί ο νέος Νόμος περί Βακουφίων της τουρκικής κυβέρνησης, σύμφωνα με έκθεση του Τουρκικού Ιδρύματος Οικονομικών και Κοινωνικών Μελετών (ΤΕSΕV).
Το Ίδρυμα προτείνει την επιστροφή όλων των περιουσιών που κατέσχεσε το κράτος από τους Ρωμιούς, τους Αρμενίους και τους Εβραίους, προειδοποιώντας ότι η τακτική αυτή εμποδίζει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Η έκθεση του ΤΕSΕV ετοιμάστηκε από τη νομικό Ντιλέκ Κουρμπάν και τη δικηγόρο Κεζμπάν Χατεμί, η οποία είναι και νομικός σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου. «Η Τουρκία δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που πηγάζουν από το Σύνταγμα και τις διεθνείς συμφωνίες που έχει υπογράψει για την επιστροφή των περιουσιών», τονίζεται. Στην έκθεση επισημαίνε- ται ότι από τον Νοέμβριο του 2008 το κράτος έχει κατασχέσει περιουσίες χιλίων μη μουσουλμάνων με το δικαιολογητικό ότι στερούνται «ηθικής και πρακτικής αξίας». Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, από την ορθόδοξη κοινότητα των Ρωμιών κατασχέθηκαν... 24 ακίνητα.

Οι κατασχέσεις
Από το 1930 μέχρι σήμερα έχουν κατασχεθεί περιουσίες που ανήκουν σε χιλιάδες Έλληνες, Αρμενίους και Εβραίους. Σύμφωνα με το ΤΕSΕV, η εφαρμογή του Νόμου περί Βακουφίων που ψηφίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο προκειμένου να δώσει λύση στα προβλήματα των περιουσιών των μειονοτήτων ικανοποιώντας την Ε.Ε., προκάλεσε οπισθοδρόμηση αντί για πρόοδο. Παρότι περιλαμβάνει όρους για την επιστροφή περιουσιών που κατασχέθηκαν, δεν δίνει «δίκαιη λύση» για να διασφαλιστεί η επιστροφή των περιουσιών και επιπλέον απαιτεί από τα μη μουσουλμανικά ιδρύματα να ζητήσουν κρατική άδεια για την απόκτηση νέας περιουσίας. Στην έκθεση επισημαίνεται ότι οι μη μουσουλμάνοι Τούρκοι αντιμετωπίζουν ακόμη αντιδημοκρατικές και αθέμιτες συμπεριφορές. Το ΤΕSΕV προτείνει να αναγνωριστούν τα δικαιώματα των μειονοτήτων και των βακουφίων, τα οποία πηγάζουν από τη Συνθήκη της Λωζάννης. Να επιστραφούν οι περιουσίες που κατασχέθηκαν και να ιδρυθεί υπουργείο Θρησκευτικών Υποθέσεων που θα ενδιαφέρεται και για τους μη μουσουλμάνους και τους αλεβίτες στην Τουρκία.

«Τα δικαιώματα των μειονοτήτων είναι υψίστης σημασίας για την πρόοδο στην Ε.Ε.» δήλωσε η Ντιλέκ Κουρμπάν, επισημαίνοντας πως «εάν η Τουρκία δεν μπορεί να λύσει το θέμα των περιουσιακών δικαιωμάτων των μειονοτήτων, τότε η ένταξή της στην Ε.Ε. είναι αδύνατη».
Σύμφωνα με την Κεζμπάν Χατεμί, «το ζήτημα των βακουφίων είναι πρόβλημα δημοκρατίας από την άποψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας της θρησκείας». Επισημαίνει ότι αρπάζεται η περιουσία που ανήκει στις κοινότητες χωρίς να δίνεται αξία σε κανέναν κανόνα και κανένα κριτήριο. «Ενώ από τη μια λένε ότι θα λύσουν τα προβλήματα των μειονοτήτων εφαρμόζοντας τους κανόνες της Ε.Ε., από την άλλη η Γενική Διεύθυνση Βακουφίων Τουρκίας κάνει το αντίθετο», καταγγέλλει η Κεζμπάν Χατεμί.

Οι αντιδράσεις
Η αντιπολίτευση πάντως στην Τουρκία αντιδρά ακόμη και για τον Νόμο περί Βακουφίων, κατηγορώντας την κυβέρνηση Ερντογάν για προδοσία. Γι΄ αυτό κατέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο ζητώντας την ακύρωσή του. «Η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες για να εκπληρώσει τα κριτήρια της Ε.Ε., αλλά αν όλα τα κόμματα και ιδρύματα στην Τουρκία δεν συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη πρόοδος», επισημαίνει η Κεζμπάν Χατεμί.


http://greece-salonika.blogspot.com/

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …της τηλεξευτίλας

Όταν είχε πρωτοβγεί η είδηση πως θα επιλεγούν με ελεύθερη ψηφοφορία οι 100 ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά οι ΔΕΚΑ και τελικά ο ΠΡΩΤΟΣ, το είχα δει με καλό μάτι. ( Στραβομάρα!) Τώρα όμως που έκανα επέμβαση για τον καταρράκτη που με εμπόδιζε να δω καθαρά, διαπιστώνω ότι αυτή η ιδέα και ο τρόπος πραγματοποίησής της είχαν ένα και μοναδικό ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ σκοπό: να ξεφτιλίσουν τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ανά τους αιώνες. (Έχει προηγηθεί ο Κίσσινγκερ με το σχέδιό του: προσβάλλετε τις πολιτιστικές αξίες των Ελλήνων. Κάτι ξέρει ο κ. Παπαχελάς…)

Τους υποβίβασαν στο επίπεδο ενός ριάλιτι σόου, όπου οι θεατές καλούνται με διαφημιστικά σποτ και καταχωρίσεις στον τύπο να ψηφίσουν ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ θα… φύγει από τη λίστα και ποιος θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο της πρωτιάς! Όπως ακριβώς έχουμε μάθει απ΄τη διαδικασία των τηλεριάλιτι.

Προχτές (;) έτυχε να δω το…επεισόδιο(!) για τον Πλάτωνα και ανατρίχιασα! Κάκιστα ελληνικά στο κείμενο, προχειρότητα ερασιτεχνικού ντοκιμαντέρ στη σκηνοθεσία και μια κυρία Πέμη Ζούνη εντελώς απαράδεκτη ΜΕΓΑΛΗ δασκάλα της φιλοσοφίας, με μαθητές ηλίθια αγόρια και κορίτσια.

Είχα ήδη μια πρώτη γεύση αηδίας -παίζοντας ζάπινγκ- από κάποιους (ντεμέκ!) επώνυμους «μαϊντανούς» των ΜΜΕ, ( τι σχέση έχετε, βρε μαλάκες! Γράψτε κάνα βιβλίο της προκοπής…), οι οποίοι μιλούσανε για πράγματα που ούτε κατείχαν, αλλά και ούτε έπρεπε να ήταν αυτοί που θα μας μυούσαν στη ζωή και στο έργο των ΜΕΓΑΛΩΝ. Όπως ο μαϊντανός πάει σε όλα τα μαγειρέματα, έτσι και αυτοί ξεφούρνιζαν τις περισπούδαστες βλακείες τους, λες και χάθηκαν οι ΑΞΙΟΙ σύγχρονοι παιδαγωγοί, καθηγητές φιλοσοφίας, ιστορικοί, αρχαιολόγοι, ποιητές, πολιτικοί με ισχυρό λόγο και εμπειρία ζωής. (Και, βέβαια, συνεχίζεται το ριάλιτι με άλλους «ειδήμονες» -σκατά στα μούτρα τους και στον υπεύθυνο παραγωγής.)

Γι αυτό μιλάω για ΞΕΦΤΙΛΑ των μεγάλων μας –αρχαίων και σύγχρονων.

Είναι απαράδεκτο να βγάζουν στην τηλεοθόνη τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Μεγαλέξανδρο να προτρέπουν το κοινό: ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ! Ρεζίλι των σκυλιών τους έκαναν!

(Είμαι σίγουρος ότι, αν αυτό γινότανε στη Γερμανία, πρώτος θα έβγαινε ο Χίτλερ. (Και σε μας ο Παπαδόπουλος ήταν «μαζί» με τον Παναγούλη!)

Και στο φινάλε, δηλαδή, πώς μπορεί να βάζουνε στο ίδιο καζάνι τον Αριστοτέλη και τον Καραμανλή; Ανήκουστο! Ας περιόριζαν τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ μετά το 1821…

Υ.Γ.1. Αποκλείεται να παρακολουθήσω κι άλλο ρεζίλεμα. Και προτρέπω με τη σειρά μου τους τηλεθεατές: ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! (Εννοώ το…ριάλιτι...)

Υ.Γ.2. Και προτείνω στη zougla.gr να κάνει μια εναλλακτική διαδυκτιακή ψηφοφορία για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ του 20ού αιώνα. Τότε θα δείτε συμμετοχή και γέλια…

Γιώργος Σκούρτης

http://www.zougla.gr

Οικολογικά Πράσινα Σκουπίδια

Αυτό το πανί σκουπιδομάνι είναι από τους Οικολόγους Πράσινους και είναι κρεμασμένο σε γέφυρα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης. Αν οι οικολόγοι πράσινοι φαντάζονται κάπως έτσι το περιβάλλον, εγώ τρέμω.

Τ' άκουσες Τρεμόπουλε; Δεν πας να μαζέψει το σκουπίδι σου για να μη γίνει κανένα δυστύχημα και να σταματήσεις να μιλάς για την οικολογία και τις άλλες τρίχες;

Στην Ελλάδα λέγαμε ότι τα κόμματα αλλοιώνονται όταν μπουν στη Βουλή. Οι οικολόγοι πράσινοι αλλοιώθηκαν πριν μπουν σ' αυτή. Έχουν σπάσει καθε ρεκόρ δηλαδή.. Γιατί πως αλλοιώς μπορεί να το εξηγήσει αυτό; Την δημιουργία επιπλέον σκουπιδιών, από ανθρώπους που κόπτονται για το περιβάλλον;



http://cacofonix-cacofonix.blogspot.com

ΟΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 10ΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑΣΟΥ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ , ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ....
Α ΡΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SOLUN ΑΜΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

http://www.enet.gr/online/dspphoto?id=248114

Να φύγουν όσοι μετανάστες δεν βρίσκουν δουλειά, ζητούν οι Βρετανοί

Η ανεργία στην Βρετανία έχει αγγίξει τα υψηλότερα ποσοστά της τελευταίας δεκαετίας και η στένωση της αγοράς εργασίας έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο το ζήτημα της χρήσης των εργαζομένων από το εξωτερικό.
Υπέρ της απομάκρυνσης των μεταναστών που δεν βρίσκουν δουλειά, τάσσονται τα τρία τέταρτα των Βρετανών σε έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα στην...εφημερίδα Financial Times. Σύμφωνα με το ίδρυμα Χάρις που έκανε την έρευνα, η πλειοψηφία των Βρετανών τάχθηκε και κατά του δικαιώματος των πολιτών άλλων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εργάζονται στη Βρετανία.
Η ανεργία στην Βρετανία έχει αγγίξει τα υψηλότερα ποσοστά της τελευταίας δεκαετίας και η στένωση της αγοράς εργασίας έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο το ζήτημα της χρήσης των εργαζομένων από το εξωτερικό. Οι Βρετανοί οικοδόμοι μάλιστα έχουν διαμαρτυρηθεί πρόσφατα κατά της χρήσης εργατών από το εξωτερικό.
Ο υπουργός Μετανάστευσης Φιλ Γούλας δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα ευρήματα της έρευνας δεν αποτελούν έκπληξη και ότι ο ίδιος εργάζεται για να δώσει τις διασφαλίσεις που χρειάζεται το βρετανικό κοινό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το 54% των Βρετανών που ερωτήθηκαν, εξέφρασε την αντίθεση του στο δικαίωμα πολιτών άλλων χωρών μελών της ΕΕ να εργάζονται στη Βρετανία, ποσοστό που οι Financial Times χαρακτηρίζουν υψηλότερο από τα αντίστοιχα στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία (χώρες στις οποίες έγινε αντίστοιχη έρευνα από τη Χάρις, σε δείγμα συνολικά 6.538 ενηλίκων).

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

http://infognomonpolitics.blogspot.com

ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΑΞΕΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Σύλλογος από τη Ροδόπη οργανώνει εκδρομή στη "Μακεδονία"

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ή ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ?

ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΠΑΡΟΝ" ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ .... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μας χαρίζουν 50 ρωσικά ελικόπτερα κι εμείς δεν απαντάμε!

Μας «χαρίζουν» 50 υπερσύγχρονα ρωσικά ελικόπτερα και δίνουν το 10% της τιμής τους δωρεά στο Ίδρυμα Ελληνισμού κι εμείς... ούτε καν απαντάμε! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται είναι αληθινό!
Άγνωστο για ποιον λόγο τόσο το υπουργείο Εσωτερικών όσο και το αρχηγείο της Πυροσβεστικής απαξίωσαν να απαντήσουν σε προσφορά που τους κατατέθηκε (από τον Μάιο του 2008) μέσω της καναδικής εταιρείας Diamond+Diamond για την προμήθεια (με κρατικό ομόλογο) 50 καινούργιων ρωσικών ελικοπτέρων, Mi-25 τα οποία είναι ιδανικά για κατασβέσεις πυρκαγιών σε περιβάλλον όπως της Ελλάδας (αφού επιχειρούν όπως τα C-130, χωρίς όμως να χρειάζονται αεροδρόμιο) αλλά και σαν νοσοκομειακά για τα νησιά μας και βέβαια για έρευνα και διάσωση, ένας τομέας με τον οποίο Ελλάδα και Τουρκία «κονταροχτυπιούνται» στο Αιγαίο.

Το... ωραίο είναι ότι το ελληνικό Δημόσιο όχι μόνο θα τα αγόραζε περίπου... δωρεάν (η πρόταση της D+D ήταν για αγορά ομολόγου του ελληνικού Δημοσίου διάρκειας 100 ετών - που τότε θα πληρωνόταν) αλλά και το 10% της τελικής τιμής θα αποδιδόταν ως δωρεά από την εταιρεία στο Ίδρυμα Ελληνισμού (για το έργο του). Μιλάμε για μια αγορά αρχικού κόστους 800 εκατ. δολαρίων, τη χρηματοδότηση των οποίων αναλάμβανε εξ ολοκλήρου η εταιρεία!

Έκτοτε η εταιρεία έχει καταθέσει 4 φορές επιστολές και υπομνήματα στους αρμόδιους, αλλά το μόνο που λάμβανε ως απάντηση ήταν ο... αριθμός πρωτοκόλλου της γραμματείας του υπουργείου και της Πυροσβεστικής. Ούτε μια τυπική απάντηση (έστω και αρνητική) ούτε καν ένα διευκρινιστικό τηλεφώνημα για μια δωρεά, στην ουσία, 50 υπερσύγχρονων ρωσικών ελικοπτέρων τύπου Μi-26 (Το «Π» διαθέτει όλη τη σχετική αλληλογραφία). Το θέμα δεν είναι εάν έκανε αποδεκτή ή μη την πρόταση, αλλά η απαράδεκτη αγνόησή της.

Φυσικά στις προτάσεις τους περιλαμβάνονταν οι υποχρεώσεις τους να εκπαιδεύσουν τα πληρώματα και τους πιλότους, να δώσουν όλα τα αναγκαία εγχειρίδια και οδηγίες χρήσης, η συντήρηση τους κ.λπ. Όπως εξηγούσαν, τα ελικόπτερα αυτά δεν προορίζονται μόνο για πολεμικές επιχειρήσεις.

Τι ζήτησαν; Μια συνάντηση των κατασκευαστών-χρηματοδοτών με τους έλληνες αρμόδιους για να δούνε πώς μπορεί να υλοποιηθεί αυτή η αγορά και να δοθούν όλες οι αναγκαίες διευκρινίσεις. Όσο τους είδατε ή ακούσατε και εσείς, άλλο τόσο είδαν ή άκουσαν και οποιονδήποτε «αρμόδιο» αυτοί που έκαναν την πρόταση.

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, να απαξιώνει το κράτος να δίνει έστω και μιαν αρνητική απάντηση (επειδή προφανώς θα πρέπει να την αιτιολογήσει και... αιτιολογία δύσκολα φαίνεται να υπάρχει) μήπως θα πρέπει να δει το θέμα ο αρμόδιος υπουργός Πρ. Παυλόπουλος, αλλά και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής μας;

1. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙ-25 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ Ε/Π ΜΙ-24HIND ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ , ΦΩΤΟ ΕΔΩ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙ-26 (ΦΩΤΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ, ΟΜΩΣ .....

-ΤΟ ΜΙ-26 ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 276 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

-ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 50 ΕΤΟΙΜΑ , ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ , Ε/Π ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ε/Π Ή ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΛΩΝ

-ΤΟ ΜΙ-26 ΕΧΕΙ 6 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ 300 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 100 ΠΙΛΟΤΟΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ , ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΔΑΦΟΥΣ , ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΤΛ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ... ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ? ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Ε/Π , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ , ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΤΛ

2. ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ...

- ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ DIAMOND & DIAMOND ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

- ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ , ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) .... ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Ε/Π , ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

- ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ .... ΠΩΣ ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΟΡΑΣ . ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ? ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

3. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ....

- ΜΑΣ ΛΕΝΕ , ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 50 Ε/Π ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 800 ΕΚΑΤ. $ , ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 80 ΕΚΑΤ. $ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!!

ΔΗΛ. ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ 50 Ε/Κ ΚΑΙ 880 ΕΚΑΤ. $ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ?
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ?

4. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

- Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΜΑΙΜΟΥ" ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΟ-ΜΑΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ

- ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

- ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ

- ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ

- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ .... ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕ

- ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ "ΒΡΩΜΑΕΙ" ΠΟΛΥ

Mπίλντερμπεργκ: Συνεδριάζει στην Αθήνα

[rd-tabl2.jpg]

Mε τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, συνεδριάζει τον Mάιο στην Aθήνα, ύστερα από 16 χρόνια η Λέσχη Mπίλντερμπεργκ, η οποία πέρυσι είχε συνέλθει στην Kωνσταντινούπολη.

Mε τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, συνεδριάζει τον Mάιο στην Aθήνα, ύστερα από 16 χρόνια η Λέσχη Mπίλντερμπεργκ, η οποία πέρυσι είχε συνέλθει στην Kωνσταντινούπολη.

H αποκαλούμενη και «λέσχη των ισχυρών» είχε συνεδριάσει ξανά στην Aθήνα το 1993, μετη συμμετοχή του τότε πρωθυπουργού K. Mητσοτάκη.

Προσκλήσεις για τη φετινή συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 16 Mαΐου στον «Aστέρα» Bουλιαγμένης, έχουν ήδη λάβει ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής και ο πρόεδρος του ΠAΣOK Γ. Παπανδρέου, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν τόσο ο Γ. Aλογοσκούφης, όσο και η Aννα Διαμαντοπούλου, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Λέσχης. Θα παραβρεθούν επίσης η Eλληνίδα υπουργός Eξωτερικών Nτ. Mπακογιάννη, καθώς και ο Tούρκος ομόλογός της Aλί Mπαμπατζάν.
Aπό ελληνικής πλευράς εξάλλου παρόντες θα είναι ο επικεφαλής του ομίλου της Coca-Cola στην Eλλάδα Γ. Δαυίδ, ο επικεφαλής του Eλληνικού Iδρύματος Aμυνας και Eξωτερικής Πολιτικής Λ. Tσούκαλης, ο διοικητής της Eθνικής Tράπεζας T. Aράπογλου και ο διοικητής του OTE Π. Bουρλούμης.

http://infognomonpolitics.blogspot.com

ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILDERBERG ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Μείωση των γεννήσεων Ελλήνων σε αντίθεση με των μεταναστών

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Την ώρα που οι Έλληνες διστάζουν να κάνουν παιδιά με το φόβο της ακρίβειας, της ανεργίας και της φτώχειας, οι αλλοδαποί που ζουν στη χώρα μας δημιουργούν μεγάλες οικογένειες. Υπολογίζεται μάλιστα, ότι μέσα στα επόμενα 30 χρόνια το 30% του πληθυσμού της Ελλάδας θα αποτελείται από αλλοδαπούς, ενώ σε 50 χρόνια ο Ελληνικός πληθυσμός θα αποτελείται στην πλειοψηφία του από ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία οι γεννήσεις στην Ελλάδα σημείωσαν κάθετη πτώση και από 148.000 που ήταν το 1980, έπεσαν στις 100.000 το 2004. Την ίδια ώρα οι μετανάστες στην Ελλάδα φτιάχνουν οικογένειες και κάνουν παιδιά, χωρίς να τους προβληματίζει η οικονομική κρίση, όπως η 30χρονη Λουίζα από την Γεωργία που ζει στην Θεσσαλονίκη από το 1993 και έχει δύο παιδιά. Οι αλλοδαποί στη χώρα μας σε αντίθεση με τους Έλληνες θέλουν να κάνουν παιδιά και ας στερούνται ορισμένα αγαθά, όπως είπαν στον ALPHA οι 30χρονοι Ανδρέας και Άννα Σοκούλα από την Αλβανία. Σύμφωνα με μελέτες ειδικών για να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα, τα οποία θα πείσουν οι Ελληνίδες, ότι το να φέρνεις παιδιά στον κόσμο είναι ευλογία και δεν είναι πρόβλημα.

Πηγή: ALPHA


H Ένωση Χειμαρριωτών καταγγέλει μεθοδεύσεις σε βάρος του Ελληνισμού


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Χειμαρριωτών με αφορμή την εισήγηση του εισαγγελέος Αυλώνα για φυλάκιση του δημάρχου της Χιμάρας και προέδρου της μοναδικής Ελληνικής Οργάνωσης στην Αλβανία, "Ομόνοια", καταγγέλονται οι μεθοδεύσεις σε βάρος του Ελληνισμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Την Τρίτη 10 Μαρτίου, ο εισαγγελέας Αυλώνα στην δίκη του δημάρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου για την αποξήλωση των οδικών πινακίδων, πρότεινε την
καταδίκη του σε φυλάκιση ενός έτους και επιβολή χρηματικού προστίμου 4000 ευρώ για κατάχρηση εξουσίας και καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:
Το περασμένο έτος, αυθαίρετα και ως μη όφειλε, το αντίστοιχο αλβανικό ΥΠΕΧΩΔΕ αποφάσισε να τοποθετήσει πινακίδες οι οποίες υποδεικνύουν τα τοπωνύμια, τις συνοικίες, τα μνημεία καθώς και τις κύριες οδούς της Χιμάρας. Κατά την αλβανική νομοθεσία η συγκεκριμένη αρμοδιότητα ανήκει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο δήμος Χιμάρας, όμως, δεν ερωτήθη ποτέ για την τοποθέτηση των πινακίδων. Ο δήμαρχος Χιμάρας, συμμορφούμενος με τη νομιμότητα αφαίρεσε τις συγκεκριμένες πινακίδες για τρεις επιπλέον λόγους:
* Οι πινακίδες περιόριζαν τα όρια του δήμου και άφηναν τουριστικά «φιλέτα» εκτός δικαιοδοσίας του δήμου Χιμάρας με σκοπό να τα διαχειριστούν οι «εκλεκτοί» των αλβανών κυβερνώντων, όπως έγινε με την παραλία στη Νίβιτσα-Κακομαία.
* Καταστρατηγούσαν και παραποιούσαν τη σημασία των πολιτιστικών μνημείων, π.χ. το «Μοναστήρι του Σταυρού» αναφερόταν ως «Εκκλησία του Αγίου Σταυρού» και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα.
* Οι πινακίδες ήσαν δίγλωσσες (αλβανικά και αγγλικά) και όχι τρίγλωσσες. Δεν περιελάμβαναν δηλαδή την ελληνική ως μητρική μας γλώσσα κατά παράβαση αφ’ ενός του άρθρου 11 της Συμβάσεως Πλαισίου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις Εθνικές Μειονότητες και αφ’ ετέρου την προ ενός μόλις μηνός ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αναγραφή των πινακίδων υποχρεωτικά και στα ελληνικά.
Η πρόταση του εισαγγελέα Αυλώνα προφανώς επηρεάστηκε από την εθνικιστική προπαγάνδα που ασκούν τα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και αλβανοί βουλευτές όλων των παρατάξεων.
Η συγκεκριμένη δίωξη έρχεται να προστεθεί
* στην πρόσφατη οριστική καταδίκη πέντε Χιμαριωτών από το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας για τα γεγονότα των εκλογών του 2003 και
* στη δίωξη δέκα Χιμαριωτών για συμμετοχή τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του άγριου ξυλοδαρμού δύο συμπατριωτών μας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χιμάρας.
Πρέπει επίσης, να προβληματίσει η πρακτική των αλβανικών αρχών να δημοσιοποιούν τις διώξεις κατά ομογενών κάθε φορά που επισκέπτονται την Αλβανία Έλληνες επίσημοι. Συγκεκριμένα,
* Ενώ η υπόθεση των πέντε Χιμαριωτών εκκρεμούσε ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου για δύο περίπου χρόνια, μετά από πλήθος αναβολών η απόφαση τελικά βγήκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη της Υπουργού Εξωτερικών κυρίας Μπακογιάννη στα Τίρανα, με την ιδιότητα της προεδρευούσης του ΟΑΣΕ
* Η καταδίκη των 10 Χιμαριωτών για «συμμετοχή σε παράνομη διαδήλωση» για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο συμπατριωτών μας πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών κυρίου Θεόδωρου Κασσίμη στην Αλβανία.
* Ενώ το δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης του δημάρχου είχε αναβληθεί πολλές φορές αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την πρόταση του εισαγγελέα μία ημέρα πριν επισκεφθεί την Αλβανία ο Υφυπουργός Εξωτερικών κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως τυχαίες. Το αλβανικό κατεστημένο κάνει επίδειξη δυνάμεως επιχειρώντας να τρομοκρατήσει και να κάμψει τις εστίες αντιστάσεως στη Χιμάρα και στη Βόρειο Ήπειρο γενικότερα.
Η Ένωση Χειμαρριωτών καταγγέλει για μία ακόμη φορά τις αλβανικές μεθοδεύσεις και ζητά από το αλβανικό κράτος
* να σεβαστεί το δικαίωμά μας στον αυτοπροσδιορισμό ως Ελλήνων και
* να σταματήσει την ποινικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής μας δραστηριότητας.
Προαγγέλουμε την προσφυγή μας στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση των πέντε. Θα αναλάβουμε εκστρατεία ενημέρωσης στους διεθνείς οργανισμούς έτσι ώστε να εγείρουμε εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας προς τις ευρωατλαντικές δομές έως ότου αυτή συμμορφωθεί με τους κανόνες ενός κράτους δικαίου. Πιστεύουμε σε αυτήν μας την προσπάθεια θα βρούμε αρωγό την ελληνική πολιτεία στο σύνολό της.
Ας αντιληφθούμε ότι, εάν οι εθνικιστικοί κύκλοι της Αλβανίας συνεχίσουν τις μέχρι τώρα μεθοδεύσεις τους και η αντίδραση της ελληνικής πλευράς παραμείνει η ίδια, ο ελληνισμός της Χιμάρας και της Βορείου Ηπείρου θα αποτελέσει παρελθόν."

www.ipiros.gr Δελτίο Τύπου

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ Η ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΟΛΙΕΣ .


ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ "ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ Ή ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΦΡΟΥΤΟ ?

Ο λύκος και αν γέρασε...

Δήλωση σοκ από βουλευτή του ΠΑΟΚ δείχνει καθαρά πως βλέπουν τα στελέχη του κόμματος του ΠΑΟΚ την επόμενη μέρα ανάληψης της διακυβερνήσεως της χώρας από το ΠΑΣΟΚ . Συγκεκριμένα λοιπόν ο βουλευτής της περιφέρειας Αττικής και μέλος του τομέα Άμυνας του κόμματος Βασίλης Οικονόμου δήλωσε, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Άποψη : « Δεν κατάλαβαν καλά! Θα αποστρατεύσουμε μέχρι τον βαθμό του λοχαγού και θα βρούμε μη δεξιούς».


Τι να πούμε εμείς όταν ο ίδιος ο βουλευτής, που είναι τρομάρα του και υπεύθυνος άμυνας του ΠΑΣΟΚ, λέει τέτοιες επικίνδυνες ανοησίες… παρά μόνο το ότι ο λύκος και αν εγέρασε… (Αλήθεια τη ίδια άποψη έχει και ο κ Παπανδρέου;)

http://citypress-gr.blogspot.com