16 Σεπ 2009

Η ΑΘΛΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΑΝΑΠΤΥΞΗ

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=60604&w=400&h=300&q=80

Φυτεία χασίς, αποτελούμενη από είκοσι δενδρύλλια, ύψους 1,5 έως 2,5 μέτρων, εντόπισαν και εκρίζωσαν το πρωί άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε χωριό του δήμου Αριστομένη.Τα φυτά κατασχέθηκαν και αναζητείται ο χασισοκαλλιεργητής.

------------------------------

Το Μάη του 1997 ήρθαν οι δηλώσεις του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για το χασίς στις γλάστρες.

Η θέση αυτή προκάλεσε αναστάτωση και τρομακτικά προβλήματα στα προγράμματα απεξάρτησης, γεγονός που ανάγκασε τους διευθυντές των θεραπευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και του «18 Ανω» να απευθυνθούν (26/5/1997) με κοινή επιστολή προς τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) επισημαίνοντας αυτούς τους κινδύνους. Την επιστολή υπέγραφαν η Κατερίνα Μάτσα, υπεύθυνη του προγράμματος «18 Ανω» και ο Χαράλαμπος Πουλόπουλος, διευθυντής του ΚΕΘΕΑ, σημειώνοντας: «Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον αρμόδιο φορέα, τον ΟΚΑΝΑ, τους κινδύνους που ενέχει η τόσο αβασάνιστη "έκφραση προσωπικής γνώμης" από χείλη μελών της κυβέρνησης για ζητήματα τόσο σοβαρά, όπως αυτό της αποποινικοποίησης των "μαλακών" ναρκωτικών και της καλλιέργειας χασίς στην αυλή του χρήστη».

Και η επιστολή κατέληγε: «Επειδή η κατάσταση, όπως διαμορφώνεται, ναρκοθετεί κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στον τομέα της πρόληψης, όσο και της θεραπείας και της κοινωνικής επανένταξης, κάνουμε έκκληση να συμβάλλετε με τον τρόπο σας στο να σταματήσει η δημόσια διαχείριση μιας υπόθεσης ζωής κυρίως νέων ανθρώπων».

Γράμμα στον πρωθυπουργό

Τον Οχτώβρη του 1997 έγινε μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι φορέων και των θεραπευτικών κοινοτήτων.

Οι θεραπευόμενοι στο «18 Ανω» κατέθεσαν υπόμνημα στον πρωθυπουργό στο οποίο μεταξύ των άλλων σημείωναν: «Τα μηνύματα που παίρνουν οι χρήστες αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος από θέσεις που ακούγονται από μέλη της κυβέρνησης για "ελεγχόμενη χορήγηση ηρωίνης" ή για "καλλιέργεια χασίς στις γλάστρες", μας ανησυχούν πολύ. Μας ανησυχούν γιατί ενισχύουν τη λαθεμένη άποψη ότι "ο τοξικομανής δε γίνεται καλά", γιατί αποθαρρύνουν τους τοξικομανείς που είναι στο πρόβλημα και τις οικογένειές τους, γιατί συντηρούν μύθους που κάνουν τα νέα παιδιά που βιώνουν το αδιέξοδό τους, πιο ευάλωτα και πιο επιρρεπή στις ουσίες. Μας ανησυχούν γιατί είναι αρνητικά μηνύματα που μπορεί να έχουν συνέπειες στη ζωή νέων ανθρώπων. Ζητάμε να σταματήσουν αυτές οι δημόσιες δηλώσεις. Θα πρέπει να μάθουν όλοι ότι υπάρχουν και πολύ μεγάλες επιτυχίες στην απεξάρτηση...».

Η κωδικοποίηση της «ελεγχόμενης χορήγησης»

Στις 23/11/1999 ο υπουργός Εξωτερικών Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με δηλώσεις του τάχτηκε «υπέρ της χορήγησης των ουσιών που χρειάζεται ένας εξαρτημένος επισήμως και νομίμως μέσα από το δημόσιο σύστημα Υγείας». Μια βδομάδα αργότερα ο τότε υφυπουργός Υγείας Θ. Κοτσώνης -και αρμόδιος για τα ναρκωτικά- επανέλαβε τις ίδιες προτάσεις από «ανθρώπινη ευαισθησία» για τους «χρήστες του τελικού σταδίου».

Το θέμα συζητήθηκε στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής στις 15/12/1999.

Η Κ. Μάτσα, επιστημονική υπεύθυνη του «18 Ανω», δήλωσε στο «Ρ» (25/5/2001) ότι η θεραπευτική κοινότητα είναι αντίθετη στην πρόταση νόμου των πέντε βουλευτών: «Το μήνυμα της εποχής, τόνισε η Κ. Μάτσα, δεν είναι να ξεφύγουν οι νέοι από τις δυσκολίες καταφεύγοντας στις ουσίες και να αποφύγουν έτσι τη συμμετοχή τους στο "κοινωνικό γίγνεσθαι". Το κύριο ζήτημα είναι να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες του προβλήματος και όχι να προσπαθούμε να αλλάξουμε το νομικό καθεστώς των ουσιών. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση πρέπει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στη ρίζα του και όχι να καταφεύγει σε πολιτικές διαχείρισης είτε προς την κατεύθυνση της καταστολής είτε προς την κατεύθυνση της νομιμοποίησης των ουσιών».

*από τον Ριζοσπάστη

ΠΗΓΗ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ "ΟΜΠΑΜΑ"

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/8/8/0/140880/kannavi2.JPG

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ "ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

........ ΓΕΙΑ ΜΑΣ , ΤΟ "ΠΙΑΣΑΜΕ" ΤΟ ΟΡΑΜΑ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?

Απάντηση του Υπουργού Οικονομίας κ. Γιάννης Παπαθανασίου, στην ερώτηση της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας κ. Λούκας Κατσέλη ότι ο ελληνικός λαός θα περίμενε από τη Νέα Δημοκρατία να εξηγήσει πού πήγαν τα επιπλέον 100 δισ. ευρώ που δανείσθηκε η Κυβέρνηση μέσα σε πέντε χρόνια:

«Το ερώτημα που θέτει η κ. Κατσέλη και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ‘’για το που πήγαν τα 100 δις.’’, είναι χαρακτηριστικό της ...
άγνοιας που έχει το ΠΑΣΟΚ για κρίσιμα θέματα της οικονομίας.

Η αλήθεια είναι ότι το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2003 ήταν 182.390 εκατ. ευρώ και στο τέλος του 2008 είχε ανέλθει σε 262.071 εκατ. ευρώ. Αυξήθηκε, δηλαδή, κατά 79.681 εκατ. ευρώ.

Ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης του χρέους της Κεντρικής Κυβέρνησης στην περίοδο 2004 – 2008 ήταν 7,5%, ο χαμηλότερος ρυθμός αύξησης από το 1981 έως σήμερα. Όταν στην περίοδο 1981 - 1989 του ΠΑΣΟΚ, ο αντίστοιχος ρυθμός ήταν 33,6%.

Παρ’ όλα αυτά, το ΠΑΣΟΚ ρωτά πού πήγαν τα χρήματα από τον πρόσθετο δανεισμό. Απαντώ: Το 87% της αύξησης του χρέους οφείλεται σε ανελαστικές υποχρεώσεις που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ έως το 2003 και οι οποίες βαρύνουν τον ελληνικό λαό έως σήμερα.

Και εξηγώ:

1. Το 62,5% του πρόσθετου χρέους πήγε για αποπληρωμή τόκων του χρέους των 182.390 εκατ. ευρώ που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ έως το τέλος του 2003. Συγκεκριμένα, μιλάμε για 9.464 εκατ. ευρώ το 2004, 9.774 εκατ. ευρώ το 2005, 9.589 εκατ. ευρώ το 2006, 9.796 εκατ. ευρώ το 2007 και 11.206 εκατ. ευρώ το 2008. Παρά την ονομαστική αύξηση του χρέους, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πέτυχε να διατηρήσει στα ίδια επίπεδα τη δαπάνη για τόκους έως το 2007, πριν δηλαδή ξεσπάσει ουσιαστικά η χρηματοοικονομική κρίση.

2. Το 12,5% του πρόσθετου χρέους πήγε σε πληρωμές εξοπλιστικών δαπανών. Πληρωμές για προμήθειες εξοπλισμών που έγιναν την περίοδο 2000 -2003. Πληρωμές, που θα βαρύνουν τους Έλληνες τα επόμενα τρία χρόνια με ένα επιπλέον ποσό της τάξης των 3 δις. ευρώ.

3. Το 3,3% του πρόσθετου χρέους πήγε για πληρωμές σε χρέη Νοσοκομείων. Πληρωμές που αφορούσαν την τρίτη ρύθμιση των χρεών των Νοσοκομείων, τα οποία είχαν δημιουργηθεί πριν το 2004.

4. Το 8,9% του πρόσθετου χρέους πήγε στην Κοινωνική Ασφάλιση. Πληρωμές που έγιναν, προκειμένου το κράτος να ανταποκριθεί στους νόμους που ψηφίσθηκαν πριν το 2003 (Νόμος Βερελή για ΔΕΗ – ΟΤΕ, Νόμος Χριστοδουλάκη για ΙΚΑ – ΟΓΑ και άλλοι νόμοι για λοιπά ταμεία).

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας:

1. Το 8,8% του πρόσθετου χρέους πήγε για την κάλυψη του συνολικού Πρωτογενούς Ελλείμματος, το οποίο δημιουργήθηκε την περίοδο 2004 -2008.

2. Το 4% του πρόσθετου χρέους πήγε για πληρωμές σε Λοιπές Υποχρεώσεις. Περιλαμβάνουν πληρωμές και το καθαρό αποτέλεσμα από έσοδα αποκρατικοποιήσεων, αγορές μετοχών, καταπτώσεις εγγυήσεων κ.λπ.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εάν θέλει συνεπώς το ΠΑΣΟΚ να ρωτά πού πήγαν τα χρήματα από τον πρόσθετο δανεισμό, ας κοιτάξει στον καθρέφτη».

ΠΗΓΗ

ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΟΛΟΥΡΑ ...... ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΙΜΑΤΖ ΤΟΥ "ΟΜΠΑΜΑ"

http://www.enimerosi24.gr/media/frontpage/simit.jpg

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κ. ΣΗΜΙΤΗ ?
κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ? ΓΙΑΝΝΟ ? ΑΚΗ ? ΒΑΣΩ ?

Στα κρύα του... Μπερίσα οι Τσάμηδες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqOYJoGTA6qAmwhHIw7-f9U2sfZtRrS9-p34szxNipz6m54Ced_9EMi9El6868qwcLeFkRYxcAbeu7pa8E_4hUVgCOo7IBxxeWBgOtXJCjiFaXjnjL31YOG_gQ1XJjnE760Gb05s2_vIxP/s400/kosoboalbanoitsamouria%5B1%5D.JPG

Μετά την εκλογική επιτυχία του κόμματος για τη Δικαιοσύνη και την Ολοκλήρωση (PDI), στις εκλογές της 28ης Ιουνίου και την είσοδο σην αλβανική βουλή, οι προσδοκίες των Αλβανοτσάμηδων δεν φαίνεται να δικαιώνονται, αφού ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, τους απέκλεισε εντελώς από τη νέα κυβέρνηση.

Από την πλευρά τους οι Αλβανοτσάμηδες, όντας σε πλήρη σύγχυση, δηλώνουν μέσω του αρχηγού τους Ταχίρ Μουχεντίνι, πως παρότι ήταν προσβλητική η μη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση, εν τούτοις θα παραμείνουν πιστοί στην προεκλογική συμμαχία.

Παράλληλα, “εκπτώσεις” φαίνεται να κάνουν και στις διεκδικήσεις κυβερνητικών θέσεων, αφού ενώ στην αρχή μιλούσαν για ένα υπουργείο, και συγκεκριμένα των Εξωτερικών ή αυτό της Ολοκλήρωσης, τώρα κάνουν λόγο για δυο υφυπουργεία και δυο διορισμένους πρεσβευτές, οι οποίοι θα έχουν ως σκοπό να ... διεθνοποιήσουν το τσάμικο ζήτημα, στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μένει να δούμε σε ποιο βαθμό ο πρωθυπουργός Μπερίσα είναι διατεθειμένος να δικαιώσει τις υπέρμετρες ούτως ή άλλως για την πολιτική τους αξία προσδοκίες του κόμματος των Τσάμηδων, αφού η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν εξαρτάται από τους ίδιους μετά τη συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης με τους Σοσιαλιστές του πρώην πρωθυπουργού Ιλίρ Μέτα, βάζοντας παράλληλα σε επικίνδυνη τροχιά τις σχέσεις του με την Ελλάδα, η οποία αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ύπαρξη τέτοιου ζητήματος. (ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΚΟ , ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΤΟΥΣ"ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ"ΤΟΥΡΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ , ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΘΑ ΛΕΜΕ)

ΠΗΓΗ

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ" ΠΕΤΥΧΕ .... ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

erdogan-putin

Άμεση ήταν η τοποθέτηση της Ρωσίας στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, περί «επαναδιαπραγμάτευσης» για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, αλλά και στις απόψεις της νέας φιλοδυτικής κυβέρνησης της Βουλγαρίας για το ίδιο θέμα γράφει το http://olympia.gr

Σύμφωνα με το www.defencenet.gr, η απάντηση ήρθε δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από τρεις ημέρες σε κλειστή συνάντηση του Valdai Club, ενός ανατολικού οργανισμού ανάλογου της λέσχης Μπίλντενμπεργκ: «Η Τουρκία θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Ουκρανία ως το κύριο διάδρομο μεταφοράς ρωσικού φυσικού αεριού προς την Ευρώπη» δήλωσε, δημιουργώντας μεγάλη αίσθηση με τα λόγια του! Κάτι που σημαίνει εγκατάλειψη της χάραξης του South Stream μέσω Βουλγαρίας και Ελλάδας!

Αυτό φαινομενικά δεν έχει σχέση με τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, αλλά ρωσικές πηγές σημείωναν το εξής: «Ο πετρελαιαγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με τον South Stream. Όμως, οι αγωγοί, όπως και οι λοιπές διακρατικές της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Βουλγαρία, αντιμετωπίζονται συνολικά. Όποιοι δεν συμφωνούν με όσα έχουν υπογραφεί και επιδιώκουν αναθεώρηση παίρνουν και την ευθύνη για την συνολική αναθεώρηση των διακρατικών συμφωνιών για τους αγωγούς, αλλά και όποιων άλλων υπάρχουν και πιθανόν θελήσουν να αναθεωρήσουν(σ.σ. εμμέσως πλην σαφώς είναι αναφορά στην διακρατική για το BMP-3HEL)»!

Η δήλωση Πούτιν έγινε την Παρασκευή στο Valdai Club, ενώπιον κορυφαίων ακαδημαϊκών, τραπεζικών στελεχών και τεχνοκρατών από όλο τον κόσμο που μετέχουν στο συγκεκριμένο club και συνεδριάζουν μία φορά κατ’ έτος για να συζητήσουν τη θέση της Ρωσίας στον κόσμο.

Οι παρατηρήσεις του Πούτιν γίνονται μετά την συνάντησή του στην Πολωνία με τον νέο Βούλγαρο πρωθυπουργό Μ. Μπορίσοφ, αλλά και τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη την περασμένη Δευτέρα περί «Ετεροβαρούς συμφωνίας που βλάπτει το φυσικό περιβάλλον και χρήζει επαναδιαπραγμάτευσης».

Βέβαια, ήδη η Μόσχα έχει βάλει την Τουρκία στο παιχνίδι του South Stream κατά την επίσκεψη Πούτιν στη Άγκυρα τον Αύγουστο όταν υπέγραψαν συμφωνία για την κατασκευή τμήματος του αγωγού South Stream μέσω της τουρκικής ΑΟΖ στον Εύξεινο Πόντο.

«Η Ρωσία είναι αποφασισμένη με κάθε τρόπο να απεξαρτηθεί από τα τυχοδιωκτικά παιχνίδια κάποιων κύκλων της Δύσης στην Ουκρανία» δήλωσε πηγή της ρωσικής κυβέρνησης από την Μόσχα στο defencenet.gr. «Περίπου το 80% του εφοδιασμού με φυσικό αέριο της Ρωσίας προς την Ευρώπη περνάει από την Ουκρανία. Αφού υπάρχει η γνωστή πολιτική συμπεριφορά της Ουκρανίας στη μεταφορά φυσικού αερίου προς την Ευρώπη λόγω των πολιτικών και οικονομικών προβλημάτων μας με το Κίεβο, η Ρωσία αναζητεί τρόπους να διαφοροποιηθούν οι διαδρομές του φυσικού αερίου. Δεν έχουμε κάνει όλο αυτό τον σχεδιασμό για να αντικατασταθεί το πρόβλημα της Ουκρανίας με ένα άλλο πρόβλημα της Ελλάδας ή της Βουλγαρίας. Αναζητούμε σοβαρές και σταθερές συμμαχίες οι οποίες να εδράζονται επάνω στην αντίληψη του αμοιβαίου οφέλους, αν όχι σε πολιτικές βάσεις».

Χαρακτηριστικό της απογοήτευσης της Ρωσίας από την Ελλάδα και την Βουλγαρία είναι το εύρος της προσέγγισης με την Άγκυρα: Ρωσικές πηγές σημειώνουν ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός απουσίασε επί πολύ ώρα από την διάσκεψη για να…μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Ταγίπ Ερντογάν!

ΠΗΓΗ

ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ .....


Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ..... ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ .... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

FYROMians vs BULGARIA

ΑΠΟ ΤΟ "TAXALIA"

[temp48.JPG]

Διαμαρτυρία μπροστά στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, πραγματοποίησαν χθες, μέλη του UMD OMO Iliden Pirin, που απαιτούν από τη Βουλγαρία να τους αναγνωρίσει ως "Μακεδόνες".

Υπενθυμίζουμε ότι η Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη "Μακεδονικής" εθνότητας και γλώσσας.

Δείτε το βιντεο:



"Θα περιορίσουμε αυστηρά τις διαφορές μας στο θέμα του ονόματος και θα αναπτύξουμε σχέσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας." A. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ (ΛΕΝΕ) ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....

http://www.cosmo.gr/images/gkroyefski184.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTkJaUozr2ZbcoxovSjwvC62J6NkLyr9RlZa4EOx7heExEXK0UkDQ5TtUcnSJ8tqhycaSoDZH-BCUbwxERNoDCzgNZfVEWmQ9yjpIcK9QlX40P3Mf4jMeI643useIKPIZBpWg46mPlGD8/s400/skopiaimage005sp7.jpg

ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΟΚΡΑΤΙΑ ....

Από το Alter:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ: Είναι αλήθεια ότι ο Γ. Παπανδρέου άφησε έξω πολιτικούς που είχαν ασχοληθεί, όχι που είχαν εμπλακεί, είχαν ασχοληθεί με τις υποθέσεις Πόρτο Καρράς, Βατοπαίδιο, SIEMENS. Όλοι αυτοί έμειναν έξω από τα ψηφοδέλτια.

Ο κ. Χρ. Πάχτας, ο κ. Νεονάκης, ο κ. Δρυς και ο κ. Φωτιάδης που είχαν μια «ενασχόληση» με την υπόθεση του Βατοπαιδίου, τους διαμηνύθηκε να μην στείλουν καν βιογραφικά.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τι εννοείς μια ενασχόληση;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ: Ενασχόληση εννοώ, ότι έβαλαν υπογραφές άσχετα αν είναι ένοχοι ή…

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Οι άλλοι είναι σκάνδαλο, αυτοί είναι ενασχόληση, στους «γαλάζιους» είναι σκάνδαλο στους «πράσινους» είναι ενασχόληση;

ΠΗΓΗ


ΤΟ "ΣΚΙΩΔΕΣ" ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΞΑΝΑ)

ΕΚΛΟΓΕΣ : ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ


ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ :

"ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ...... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ).

ΕΜΕΙΣ , ΠΕΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ , ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ.

ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΘΕΝΑΡΑ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Τ
ΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ , ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ , ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ......

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΦΙΚΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΤΙΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΟΛΟΥΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΤΕΙ.


(ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ...... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ?)."


----------------------------------

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ..... ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ" ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ........

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ .... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Αντί προλόγου...To "εν κρυπτώ" ούτε έχει, ούτε θέλει να έχει δεσμούς με κόμματα. Επιδιώκει να είναι πατριωτικό με την πλέον καθαρή έννοια του όρου, και έχει πολλές φορές στηλιτεύσει πράξεις και απόψεις επιζήμιες για τα εθνικά μας συμφέροντα, από όποιο κομματικό χώρο και αν προέρχονταν. Όμως το ότι δεν έχουμε κομματική ταυτότητα δε σημαίνει ότι δεν έχουμε και άποψη για τις επερχόμενες εκλογές - Έχουμε και θεωρούμε καθήκον μας να την πούμε:

Ας μιλήσουμε καθαρά: στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 δε διακυβεύεται ούτε η οικονομική πολιτική, ούτε η βελτίωση του κράτους και της καθημερινότητάς μας.Την οικονομική πολιτική θα την καθορίσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιβάλλοντας σκληρά μέτρα σε όποια κυβέρνηση προκύψει. Στο κράτος απλά εναλλάσσονται δύο κομματικοί στρατοί κατοχής, και η ενδεχόμενη αλλαγή φρουράς αφορά μόνο όσους προσδοκούν οφίτσια - όχι εμάς. Δε διακυβεύεται λοιπόν στις εκλογές αυτές, ούτε η οικονομική πολιτική, ούτε η ποιότητα του κράτους, των νοσοκομείων, του ΙΚΑ κλπ. Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδας ως ανεξάρτητου εθνικού κράτους. Τίποτα λιγότερο. Και είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για το μέλλον της.

Υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, ένα οριζόντιο σχίσμα που διαπερνά τα δύο κόμματα εξουσίας. Υπάρχουν πολιτικοί, και στα δύο κόμματα εξουσίας, που λειτουργούν υπέρ της διατήρησης της Ελλάδας ως ανεξάρτητου εθνικού κράτους, και άλλοι που λειτουργούν (συνειδητά ή λόγω ψευδαισθήσεων) υπέρ της δορυφοροποίησής της και της αποδόμησής της ως εθνικής κοινωνίας:
- Υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν την τουρκική απειλή και επιμένουν στην αποτροπή της, και εκείνοι που την παραβλέπουν και προτρέπουν σε "διάλογο". - Υπάρχουν εκείνοι που συνεχίζουν τον αγώνα για το όνομα της Μακεδονίας, και εκείνοι που επιδιώκουν "να κλείσουμε το θέμα". - Υπάρχουν εκείνοι που αναβαθμίζουν τη θέση της Ελλάδας στη μεγάλη σκακιέρα των πετρελαίων, και εκείνοι που προωθούν τη δορυφοροποίησή της από την Τουρκία. - Υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν την κοινωνική διάβρωση από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, και εκείνοι που την καλωσορίζουν ως "πολυπολιτισμικότητα"...
Υπάρχουν, κοντολογής, οι πολιτικοί του Όχι και οι πολιτικοί του Ναι - και υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί και στα δυο μεγάλα κόμματα, αλλά με μια διαφορά:
Στο ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή κυριαρχεί μία ηγετική ομάδα, υπό τον Γ. Παπανδρέου, που τάσσεται κατά του "μονοεθνισμού" και υπέρ της "πολυπολιτισμικότητας", ενώ μειοψηφεί η ομάδα (παλιό "πατριωτικό ΠΑΣΟΚ", Βενιζέλος κλπ.) που τάσσεται υπέρ της κυριαρχίας του εθνικού κράτους.

Αντίθετα στη ΝΔ αυτή τη στιγμή, η ηγετική ομάδα (Καραμανλής) κινείται στη λογική του εθνικού συμφέροντος, ενώ η ομάδα που υποτάσσει το εθνικό συμφέρον στο υπερατλαντικό (Μπακογιάννη κλπ.) μειοψηφεί και καιροφυλακτεί, για την επομένη των εκλογών.

Ο Κ. Καραμανλής, όπου χρειάστηκε τα είπε τα Όχι του...

1. Στο Βουκουρέστι άσκησε βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, μέχρι να δεχτούν αλλαγή ονομασίας, θέτοντάς τα για πρώτη φορά υπό σοβαρή πίεση.

2. Υποστήριξε το 'Όχι" του Τάσσου Παπαδόπουλου στο Σχέδιο Ανάν και την ελεύθερη επιλογή του κυπριακού λαού.

3. Υπέγραψε συμφωνίες με Ρωσία και Βουλγαρία για τους αγωγούς "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη" και "South Stream" που παρακάμπτουν την Τουρκία και καρκινοβατούσαν 10 χρόνια επί ΠΑΣΟΚ - και πλήρωσε το βαρύ κόστος της δυσαρέσκειας των ΗΠΑ, με πόλεμο των ΜΜΕ, εσωτερική υπονόμευση, μυστήριες πυρκαγιές και ταραχές...

4. Ζήτησε και πέτυχε τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις επιχειρήσεις FRONTEX, με αποτέλεσμα να περιπολούν σήμερα στα ανατολικά μας σύνορα, ελικόπτερα και σκάφη από άλλες ευρωπαΪκές χώρες (λινκ), και να τεθεί η πάταξη της λαθρομετανάστευσης ως προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

Αντίθετα, ο Γ. Παπανδρέου μας έχει δείξει τι σκοπεύει να κάνει στα εθνικά θέματα:

1. Πήρε θέση υπέρ του κατάπτυστου Σχεδίου Ανάν το 2004 (λινκ), και μάλιστα το έκανε λίγες ώρες πριν το μεγάλο "Όχι" του Τάσσου Παπαδόπουλου, προσπαθώντας να τον προκαταλάβει και να τον επισκιάσει.

2. Επεδίωξε το 2003 ως ΥΠΕΞ, και προαναγγέλλει πάλι μέσω συνεργατών του, την επάνοδο των "Σλαβομακεδόνων" προσφύγων του εμφυλίου, που θα δημιουργήσει εκ του μη όντος «σλαβομακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα (λινκ). Κατά την ίδια λογική δεν αποκλείεται και η επάνοδος των «Τσάμηδων» στην Ήπειρο, αν και αυτό δεν έχει εξαγγελθεί...

3. Δεν έχει αντίρρηση να ονομάζεται η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης "τουρκική" (βλ. λινκ)

4. Υποστηρίζει την ίδρυση τζαμιών στην Αττική και αλλού (λινκ)

Αυτοκτονικές επιλογές.Το τουρκικό προξενείο δια της κυρίας Καραχασάν ,"υποψήφιο" για την υπερνομαρχία Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης με τις ευλογίες Παπανδρέου.

5. Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 υποστήριξε ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για την υπερνομαρχία Θράκης την εκλεκτή του τουρκικού προξενείου Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν, η οποία είναι μέλος της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" (λινκ), πιέζει τους Πομάκους να αποκαλούνται Τούρκοι (λινκ) και γενικά προάγει τις θέσεις της Άγκυρας περί "τουρκικής" ταυτότητας της μειονότητας.

Η εκλεκτή του Γιώργου Παπανδρέου συνοδευόμενη απο τον Τούρκο πρόξενο και πράκτορα της ΜΙΤ ,Σαρνίτς. Το μέλλον της Θράκης επι ΠΑΣΟΚ?

6. Πιστεύει ότι "εμείς θα σύρουμε το κάρο της Τουρκίας στην Ευρώπη" (λινκ) και ως υπουργός Εξωτερικών έκανε ό,τι μπορούσε για να εξωραϊσει την εικόνα της στην ΕΕ, π.χ. μπλοκάροντας ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα "λευκά κελιά" στην Τουρκία (λινκ) και αποκρύπτοντας τις τουρκικές παραβιάσεις για να μη χαλάσει η εικόνα της «προσέγγισης» (λινκ)

7. Έχει δηλώσει για τις ελληνοτουρκικές διαφορές ότι "καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα λιγότερα και να κοιμόμαστε ήσυχοι" (λινκ)

8. Το πρόγραμμά του για τις Ένοπλες Δυνάμεις οδηγεί στον αφοπλισμό της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία, με κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, μείωση των ενεργών αεροσκαφών και πλοίων και στροφή των Ενόπλων Δυνάμεων στην "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" κατά το αμερικανικό πρότυπο (λινκ)

9. Δήλωσε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τον αγωγό "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη", ουσιαστικά ματαιώνοντας τη στρατηγική συνεργασία με τη Ρωσία (λινκ) και διαιωνίζοντας έτσι τη στρατηγική μειονεξία της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία. Η εγκατάλειψη των ρωσικών αγωγών "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη" και "South Stream" είναι ο μεγάλος στόχος των ΗΠΑ, αλλά και η ταφόπλακα στην προσπάθεια της Ελλάδας (που δρομολόγησε ο Καραμανλής με τις ελληνορωσικές συμφωνίες) να απεξαρτηθεί από το φυσικό αέριο του αγωγού Τουρκίας - Ιταλίας - Ελλάδας και να παίξει αυτόνομο στρατηγικό ρόλο.

Τα παραπάνω δεν είναι δική μας κινδυνολογία – είναι δικά του λόγια και έργα.
Άλλωστε ο Γιωργάκης δε μας κρύβει τις προθέσεις του - μας τις λέει ευθέως, απλώς τα ΜΜΕ τις περνάνε "στα ψιλά". Αυτή είναι η πολιτική του ιδεολογία: ο άνθρωπος είναι κατά του "μονοεθνισμού" (λινκ) και υπέρ της "πολυπολιτισμικότητας" (λινκ). Και μάλιστα στο πλαίσιο αυτής της ιδεολογίας, έχει εξαγγείλει (λινκ) και κάτι ακόμα που πέρασε "στα ψιλά": ότι θα δώσει ελληνική ιθαγένεια (όχι άδεια παραμονής! πλήρη ιθαγένεια με δικαίωμα ψήφου) στους υπάρχοντες μετανάστες, και θα φέρει ακόμα περισσότερους (!!!) στη χώρα (λινκ). Μιλάμε για έναν αριθμό μεταναστών που (βάσει των καταγεγραμμένων με άδεια παραμονής) αγγίζει τις 700.000... και σε μια χώρα που η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο κόμμα είναι 200.000-300.000 ψήφοι, αυτό πολύ απλά σημαίνει την οριστική και ανεπίστρεπτη μεταβολή του πολιτικού χάρτη της Ελλάδας:
μια τέτοια συμπαγής μάζα μεταναστών ψηφοφόρων θα μπορεί να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, άρα και να επηρεάζει την εξωτερική πολιτική ή να επιβάλλει "πολυπολιτισμικές επιλογές" όπως ίδρυση τζαμιών, σχολεία σε «μητρικές γλώσσες» μεταναστών (η πρόβα έγινε ήδη στη Γκράβα – λινκ - και το ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της δασκάλας που δίδασκε αλβανικά -λινκ) κλπ.
Επιλογές αποτυχημένες όπως αποδεικνύει η δυτική εμπειρία, που διασπούν την κοινωνική συνοχή και γκετοποιούν τους μετανάστες, δημιουργώντας συνθήκες έκρηξης.
Αν π.χ. οι μουσουλμάνοι κάνουν ταραχές για το σκίσιμο (;) ενός Κορανιού (;) όντας παράνομοι, τι θα κάνουν όταν θα έχουν και δικαίωμα ψήφου; Θα ζητήσουν μπούρκα και σαρία; Πάντως στην Αγγλία αυτό κάνουν (λινκ) – αυτά είναι τα καλά της «πολυπολιτισμικότητας»...

Απο τα επεισόδια του Μαίου.Εικόνες σαν αυτές θα πολλαπλασιαστούν εάν εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΓΑΠ

Συμπολίτη,
με νίκη του Γιωργάκη στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, η Ελλάδα μας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια – θα αποκτήσει «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη, «σλαβομακεδονική» μειονότητα στη Μακεδονία (ίσως και «τσάμικη» μειονότητα στην Ήπειρο) και μια πανίσχυρη μεταναστευτική κοινότητα με δικαίωμα ψήφου, που θα καθορίζει τις πολιτικές τύχες μας. Πρωθυπουργός της θα γίνει ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει στο εθνικό κράτος, αλλά στην αποτυχημένη θεωρία της "πολυπολιτισμικότητας". Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γίνει η κόρη του Μητσοτάκη. Με αυτό το δίδυμο, οι πατριωτικές δυνάμεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θα ξαναδούν άσπρη μέρα.
Ίσως να νομίζεις ότι η λύση απέναντι σε αυτόν τον κίνδυνο είναι η ψήφος στον Καρατζαφέρη ή στον Παπαθεμελή - δεν είναι όμως. Ο Παπαθεμελής, είτε πάρει 1% είτε 2%, θα μείνει εκτός Βουλής. Ο Καρατζαφέρης, είτε πάρει 4% είτε 7%, θα μπει στη Βουλή, και μερικοί βουλευτές παραπάνω δε θα κάνουν τη διαφορά. Όμως αυτό το 1+3 = 4% είναι το ποσοστό που μπορεί να δώσει στον Καραμανλή την πρωτιά και να στείλει τις αντιλήψεις Γιωργάκη / Ντόρας στον κάλαθο των αχρήστων.

Αντιθέτως, η ψήφος σε Παπαθεμελή - Καρατζαφέρη -εκ των πραγμάτων- δίνει την πρωτιά στο Γιωργάκη, για να κυβερνήσει είτε αυτοδύναμος είτε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, και να εφαρμόσει όσα ευθέως έχει εξαγγείλει. Ούτε το 2% του Παπαθεμελή εκτός Βουλής, ούτε οι δέκα βουλευτές του Καρατζαφέρη εντός Βουλής θα τον εμποδίσουν τότε. Ούτε βέβαια η ΝΔ της Ντόρας. Μόνο η ήττα του Γιωργάκη στις 4 Οκτωβρίου μπορεί να εμποδίσει την εφαρμογή του προγράμματός του.

Επομένως αυτό το κείμενο είναι μια έκκληση σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου. Και στο "πατρωτικό ΠΑΣΟΚ" που ψηφίζει Παπαθεμελή, και στη "λαϊκή Δεξιά" που ψηφίζει Καρατζαφέρη, και σε κάθε ανένταχτο πατριώτη.

Για μια φορά συμπολίτη, ψήφισε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Οι επόμενοι 5 μήνες (Δεκέμβρης και ενταξιακή πορεία της Τουρκίας) είναι ιδιαιτέρως κρίσιμοι και θα επηρεάσουν την πορεία της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες.Κλείσε τη μύτη αν σου «βρωμάει» η ΝΔ, αλλά ψήφισε μια τελευταία φορά Καραμανλή, για να γλιτώσουμε από το αντεθνικό δίδυμο Γιωργάκη - Ντόρας. Και στις επόμενες εκλογές, όταν θα έχει αποσοβηθεί ο κίνδυνος, ψήφισε ξανά ό,τι αγαπάς...

Ας μην πούμε και εμείς "Bravo Yorgo" * στις αντεθνικές πολιτικές που μας ετοιμάζουν..Καλό βόλι!


*1999: Οι δηλώσεις Παπανδρέου περι τουρκικής μειονότητας προκαλούν θύελλα αντιδράσεων εντός Ελλάδος . Η καθεστωτική Χουριέτ απευθύνει ένα "Bravo Yorgo" το οποίο πέρασε στην ιστορία.Η απόψεις του ΓΑΠ όμως όχι μονο δεν πέρασαν στην ιστορία,αλλά επανέρχονται απειλητικά..

----------------------------------

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .... ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ..... ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ , ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ , ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΡΑΓΙΑ ......

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΙΩΣΕ ΟΡΓΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΛΟΨΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΒΛΑΧΑΚΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΤΟΝ ΣΙΑΛΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΑΚΡΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ Ή ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ -ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΥ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Άλλος ... εκτρέφει και άλλος πληρώνει !

http://travel.mongabay.com/suriname/600/suriname_1699.JPG

Κάθετος ήταν ο κ. Παπανδρέου κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο στην ερώτηση δημοσιογράφου εάν πρόκειται να προβή σε μια νέα απογραφή. «Ποτέ δεν θα κάναμε ( το ΠαΣοΚ) κάτι που θα εκθέσει την Ελλάδα στο εξωτερικό και στην Ε.Ε!».

Προφανώς η εκτροφή παπαγάλων έχει στεφθεί με επιτυχία, αφού κανείς από τα «δημοσιογραφικά πτηνά» δεν του επισήμανε ότι από το 2004 κιόλας με το άρθρο στους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του κ. Σημίτη είχε αρχίσει η προσπάθεια για το ... διεθνές «εκκύκλημα» της χώρας μας και της νεοεκλεγείσας τότε κυβέρνησης ( για την ιστορία ο κ. Σημίτης είχε πάρει την κατάλληλη απάντηση από τον ανώτατο αξιωματούχο της Γιούροστατ κ. Γκύντερ Χανράιχ).

Κανείς δεν του επισήμανε ότι την ίδια περίοδο ( πριν ακόμα κλείσει χρόνο η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση) οι πρώην υπουργοί Οικονομίας του ΠαΣοΚ κ. Παπαντωνίου και κ.Χριστοδουλάκης είχαν αποστείλει επιστολή-επίθεση κατά της κυβέρνησης της Ν.Δ. προς τα μέλη του Εκοφίν, με την οποία φυσικά εξέθεταν και διέσυραν διεθνώς την χώρα μας.

Κανείς δεν του επισήμανε ότι είχαμε και το περίφημο «μνημόνιο των τριών» (των καθηγητών και εκ των αρχιτεκτόνων της εκσυγχρονιστικής οικονομικής πολιτικής, Στουρνάρα, Ράπανου, Καραβίτη), που το έστειλαν με τη μορφή ηλεκτρονικού μηνύματος προς τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομίας, στην προσπάθεια διεθνούς υπονόμευσης του κύρους της χώρας μας.

Όλως τυχαίως φυσικά οι δύο πρώτοι είναι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου. Ο μεν κ. Στουρνάρας είναι και επιστημονικός διευθυντής του ΙΟΒΕ του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων ( ο σοσιαλισμός τώρα δικαιώνεται!) και ο κ. Ράπανος εκτός της .....έδρας του Πανεπιστημίου, έχει προεδρεύσει σε πολλές δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς . Πάντα επί κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ φυσικά!

Το επιστέγασμα της ...καριέρας του στους δημόσιους οργανισμούς ήταν η προεδρία του, το 1998-2000, στα ...λαδωμένα Δ.Σ του ΟΤΕ .Υπάρχει μια ....διαβολική σύμπτωση... όπου ΣΗΜΕΡΑ δίπλα στον κ. Παπανδρέου υπάρχουν άτομα που μετείχαν σε αυτά τα λαδωμένα συμβούλια και σε διάφορες άλλες θέσεις αυτού του αμαρτωλού οργανισμού ( Παπακωνσταντίνου, Ράπανος, Σπυρόπουλος κλπ).Ελλάς το μεγαλείο σου!

Κανείς εκ των «δημοσιογραφικών πτηνών» δεν του επισήμανε ότι KAI ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ μόνο τον τελευταίο χρόνο (08-09) εκθέτει την χώρα μας διαρκώς στον διεθνή τύπο και σε διάφορα fora ( έντεκα περιπτώσεις).
Μάλιστα αυτό το πληρώσαμε και με ακριβό χρηματικό αντίτιμο αφού σε μια εποχή κατά την οποία είχαμε άμεση ανάγκη δανεισμού , ο κ. Παπανδρέου έδωσε πραγματικό κρεσέντο δηλώσεων και κινδυνολογικών ομιλιών κατά της ελληνικής οικονομίας.

Κάτι που φυσικά εκμεταλλεύτηκαν οι ξένοι οίκοι και πίεσαν τεχνηέντως τα επιτόκια προ τα επάνω. Τι συμπτώσεις!

Επειδή λοιπόν τα «δημοσιογραφικά πτηνά» του εκτροφείου παπαγάλισαν τα ...κατάλληλα , απαιτούν τώρα ....«κανναβούρι».Το οποίο φυσικά θα το πληρώσουμε και πάλι εμείς. Άλλος ... εκτρέφει και άλλος πληρώνει !

ΠΗΓΗ