11 Ιουν 2012

"ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" Η ΑΠΛΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ?











Από την μια αλληλεγγύη στους αδερφούς μουσουλμάνους και απο την άλλη βρίζουν τις εκκλησιές , που πήγε το "ούτε θεούς ούτε αφέντες" ? δεν ισχύει όταν πρόκειται για μουσουλμάνους αλλά ισχύει όταν πρόκειται για χριστιανούς ?

μήπως σύντροφοι τα μπερδέψαμε κάπου ? αλλά υπάρχει μια εξήγηση , απλώς μίσος για οτιδήποτε ελληνικό , δεν είναι θέμα ιδεολογίας αλλά θέμα καθαρού μίσους , δεν είναι τα "παιδιά" , οι "κοινωνικοί αγωνιστές" ιδεολόγοι αλλά απλώς εθνομηδενιστές , δεν γουστάρουν να λέγονται έλληνες και μισούν κάθε τι ελληνικό ή ότι πιστεύουν οι απλοί έλληνες , αυτό το ονομάζουν ιδεολογία και είναι και μάγκες 

πάντως επειδή οι μουσουλμάνοι είναι αδέρφια σας δειξτέ μας μερικούς αναρχικούς στο Πακιστάν ή στο Αφγανιστάν ή ακόμα καλύτερα κάντε μια βόλτα κατά εκεί και πείτε ότι είμαστε αναρχικοί και κάτω ο Αλλάχ γιατί δεν υπάρχουν θεοί .... να δούμε το αποτέλεσμα οχι τίποτε άλλο  

εδώ στην ασυδοσία της ψευτοδημοκρατίας είστε οι απαραίτητοι ηλίθιοι του συστήματος και είστε ελεύθεροι να λέτε οτι θέλετε αφού εξυπηρετείτε τα εθνομηδενιστικά σχέδια τους , εκεί θα σας πέρνανε σε δευτερόλεπτα το κεφάλι .... αυτά συγκεκριμένα για τους μουσουλμάνους αδερφούς σας 






Τα θύματα της αριστερής τρομοκρατίας ...

Από το 1974 μέχρι σήμερα:


Δολοφονήθηκαν 71 συνάνθρωποί μας και τραυματίστηκαν 580. Πιο συγκεκριμένα, 


από την «17 Νοέμβρη» δολοφονήθηκαν οι:


Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία. Και οι αλλοδαποί Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν. 


Επίσης, από την ίδια οργάνωση, τραυματίστηκαν ο αμερικανός λοχίας Ρόμπερτ Τσαντ, ο Παναγιώτης Ρουσέτης (οδηγός του Μομφερράτου), ο γιατρός Ζαχαρίας Καψαλάκης, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ταρασουλέας, ο τότε βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιώργος Πέτσος, ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο οδηγός του, ο τούρκος επιτετραμμένος Ντενίζ Μπουλούκμπακσι, ο οδηγός του, η ιδιαιτέρα του και μία διερχόμενη πολίτις, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασάς και ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Παπαδημητρίου.






Από την οργάνωση «1η Μάη» τραυματίστηκε ο τότε πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Ραυτόπουλος και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θεόδωρος Βερνάρδος. 


Από την «Αντικρατική Πάλη» δολοφονήθηκαν ο εισαγγελέας Γεώργιος Θεοφανόπουλος και οι συνοδοί χρηματαποστολής Γ. Πανταζόπουλος και Μ. Τσιμπούρης. 


Στην «Επαναστατική Μαχητική Αριστερά» οφείλεται ο τραυματισμός 39 επιβατών λεωφορείου από έκρηξη βόμβας (31.10.1985). 


Από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη» δολοφονήθηκε ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού Μάριος Μαράτος (19.2.90). 


Από τους «Επαναστατικούς Πυρήνες» δολοφονήθηκε η υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας Βιργινία Κωνσταντίνου, ενώ τραυματίστηκε και 30χρονος συνάδελφός της. 


Στον «Επαναστατικό Αγώνα» οφείλεται ο τραυματισμός τριών διερχομένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος (12.12.2005).






Κατάλογος δολοφονηθέντων αστυνομικών, μετά το 1981: 
Ο αστυφύλακας Χρήστος Μάτης, φρουρός σε υποκατάστημα της Εθνικής στα Πετράλωνα, δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη» (24.12.1984). 
Οι αρχιφύλακες Βασίλειος Μπούρας και Γεώργιος Γεωργίου και ο ανθυπαστυνόμος Γεώργιος Δουγένης τραυματίστηκαν θανάσιμα σε ένοπλη συμπλοκή με μέλη της «Αντικρατικής Πάλης», όπου πρόλαβαν αμυνόμενοι να σκοτώσουν τον διάσημο «ήρωα» των τρομοκρατών Χρ. Τσουτσουβή (15.5.1985). 
Ο αρχιφύλακας Νικόλαος Γεωργακόπουλος τραυματίστηκε θανάσιμα σε υπηρεσιακό λεωφορείο από έκρηξη βόμβας, που πυροδότησε η «17 Νοέμβρη», (26.11.1985). 
Ο υπαστυνόμος β΄ Νικόλαος Τσιμπούρας δολοφονήθηκε εν υπηρεσία (2.2.91). 
Ο αρχιφύλακας Ιωάννης Βάρης έχασε τη ζωή του σε υπηρεσιακό λεωφορείο από αντιαρματικό βλήμα που εκτόξευσε η «17 Νοέμβρη». 
Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετήσει η οργάνωση «ΕΛΑ» (19.9.94). 
Ο αστυφύλακας Κωνσταντίνος Ζάμπαλας δολοφονήθηκε μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων (7.11.94). 
Ο Χαράλαμπος Αμανατίδης, σκοπός στην οικία του στρατιωτικού ακολούθου της βρετανικής πρεσβείας, δολοφονήθηκε από άγνωστους τρομοκράτες, με πυροβόλο όπλο. 
Ο αρχιφύλακας Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας δολοφονήθηκε στα Άνω Πατήσια, ενώ φρουρούσε οικία υπό προστασία μάρτυρος. 
Και την 24.6.2010 δολοφονήθηκε από βόμβα στο γραφείο του ο υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Βασιλάκης.


Τέλος, την 05.05.2010, κάηκαν ζωντανοί από ρίψη βόμβας μολότοφ από αναρχοκομμουνιστές μέσα στην τράπεζα Μarfin, οι κάτωθι: Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης.








Ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε την Αστυνομία και την ασφάλεια των πολιτών


Αφού θα σώσει την οικονομία ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να σώσει και την Ελλάδα σε ότι αφορά την εγκληματικότητα. Πρώτη προτεραιότητα σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις γίνει η κυβέρνηση είναι να επαναφέρει την αστυνομία στις γειτονιές, να φύγουν από τα υπουργικά και βουλευτικά γραφεία και να συμφιλιώσει της Αστυνομία με τους πολίτες.


Επίσης, είπε ότι επειδή αυτός μένει στην Κυψέλη κι όχι στην Εκάλη και την Κηφισιά, ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν χρειάζεται «επικοινωνιακές επισκέψεις» σε περιοχές του κέντρου.
Αυτά είπε ο… ηγέτης της Αριστεράς μετά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ όπου έμεινε δύο ώρες κι ενημερώθηκε από τους στρατηγούς της Αστυνομίας.
Φυσικά η επίσκεψή του δεν είναι… επικοινωνιακή λίγες ημέρες πριν τις εκλογές κι ενώ η ατζέντα της προεκλογικής περιόδου μετακινήθηκε προς το θέμα της ασφάλειας του πολίτη.
Για πρώτη φορά ο κ. Τσίπρας ως αρχηγός κόμματος επισκέπτεται την Αστυνομία, διότι προφανώς τα προηγούμενα 5 χρόνια δεν είχε την ασφάλεια στην ατζέντα του, ούτε ήταν κόμμα που διεκδικεί την εξουσία. Τώρα βέβαια που ο κόσμος τρέμει μέσα στα σπίτια του, ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε την Αστυνομία και την ασφάλεια.



Πώς, όμως, έχει βάση η υπόσχεσή του ότι είναι προτεραιότητά του η ασφάλεια όταν την ίδια στιγμή οι συνιστώσες του επιλέγουν τη θεωρία του χάους στο θέμα της μετανάστευσης;
Όταν κάποιοι ετοιμάζονται να πάρουν τα όπλα και να εκδικηθούν για τη… Βάρκιζα ή για το Γράμμο και το Βίτσι;
Θα στείλει την αστυνομία να συλλάβουν το φίλο του Αμυρά ή όλους εκείνους τους μπαχαλάκηδες που έχουν βρει στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ;
Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ακολούθησε την πεπατημένη των παλαιοκομματικών. «Εγώ μένω στην Κυψέλη, εσείς στην Εκάλη», λέει ξεκάθαρα λες και αν μένεις στην Κυψέλη μεταμορφώνεσαι άμεσα σε προλετάριο. Αλλά αν δεν κάνουμε λάθος ο κ. Τσίπρας στο Διόνυσο έχει πατρικό και δεν έχουμε μάθει αν έχει γράψει κανένα ένσημο στα χρόνια του εργασιακού του βίου.
Όχι να μας το παίζει παιδί του λαού και ο Τσίπρας. Έλεος.





σ.σ : 
Μία απλή ερώτηση , όταν ο σύντροφος Αλέξης λέει οτι δεν χρειάζονται ειδικές μονάδες όπως τα ΜΑΤ τι εννοεί ? ότι κατά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνονται επεισόδια στα γήπεδα ? δηλ θα δίνει σε  όλους το πρωτάθλημα ? οτι δεν θα γίνονται διαδηλώσεις ? οτι δεν θα βγαίνουν οι αναρχομπαχαλάκηδες με τα υπόλοιπα παιδιά των λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων να καταστρέφουν περιουσίες και να κάνουν πλιάτσικο ? δηλ μας λεει οτι θα είμαστε τόσο καλά που δεν θα γίνεται τίποτε ή θέλει να μας πει οτι θα τα ελέγξει η ελέγχει κάποια απο αυτά τα φαινόμενα ή συγκεκριμένες ομάδες  τραμπούκων  ?

οεο ?

«Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη» χορηγός επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ




Φιγουράρει σε πολλά προφίλ μουσουλμάνων της Θράκης. Ως ένα σημείο δείχνει τη στάση που θα ακολουθήσουν, αν επανεκλεγούν, οι υποψήφιοι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Κομοτηνή. Οι κ.κ. Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ, καθώς και η Κουμουνδούρου, πρέπει να πάρουν άμεσα θέση για την επίμαχη αφίσα…
Για όσους δεν γνωρίζουν τα τουρκικά, η αφίσα μοιάζει να είναι απλά προεκλογική. Ξεχωρίζουν οι λέξεις ΣΥΡΙΖΑ, οι φωτογραφίες των δύο υποψηφίων καθώς και τα ονόματά τους. Ωστόσο, η επικεφαλίδα της είναι σκέτο «δηλητήριο»: «Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη». Πέρα από το προκλητικό του μηνύματος, αξίζει να αναφερθούν και τα χρώματα που επιλέχθηκαν για να περάσει πιο εύκολα το νόημα. Το Turkler, αναφορά στο τουρκικό έθνος, είναι γραμμένο με κόκκινο χρώμα, «εθνικό χρώμα» της γειτονικής χώρας. Η υπόλοιπη φράση είναι γραμμένη με πράσινα και μαύρα γράμματα, δηλαδή με τα χρώματα που έχει και η λεγόμενη σημαία του «ανεξάρτητου κράτους της Δυτικής Θράκης»!!!

Από ό,τι φαίνεται, στη μουσουλμανική μειονότητα υπάρχουν πολλοί νοσταλγοί του παρελθόντος, οι οποίοι θα ήθελαν την επανασύσταση της Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης, το οποίο ήταν ένα μικρό, προσωρινό κράτος που ιδρύθηκε από τις 31 Αυγούστου έως τις 25 Οκτωβρίου του 1913. Περιλάμβανε όλη τη Δυτική Θράκη, από τον Εβρο μέχρι τον Νέστο ποταμό. Οπως και να έχει, η ανάρτηση της συγκεκριμένης αφίσας στο facebook είναι από μόνη της προκλητική. Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές καλούνται να πάρουν άμεσα θέση και να καταδικάσουν το μήνυμα που στέλνει στους ομοθρήσκους τους, Ελληνες πολίτες, η επικεφαλίδα της. Η αφίσα κυκλοφόρησε μόνο μέσω Διαδικτύου.


Την ίδια ώρα, το γραφείο Κωνσταντινούπολης του αυτοαποκαλούμενου «Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης» με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να γυρίσουν στην Ελλάδα για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους. Μάλιστα, έχουν ενοικιαστεί αρκετά τουριστικά λεωφορεία, τα οποία καθημερινά (από μεθαύριο) θα πραγματοποιούν δρομολόγια προς Ξάνθη και Κομοτηνή, μεταφέροντας δωρεάν τους ψηφοφόρους.
Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί ποιος πληρώνει για τη δωρεάν μεταφορά των Ελλήνων μουσουλμάνων από την Κωνσταντινούπολη στη Θράκη. Βέβαια, στα γραφεία του συγκεκριμένου παραρτήματος φιγουράρουν η σημαία της Τουρκίας και εκείνη της αυτοαποκαλούμενης «Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης».



Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.


Την επιτροπή του DEB την υποδέχτηκαν ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και υποψήφιος βουλευτής Νίκος Καλιαμπάκας μαζί με τοπικά κομματικά στελέχη και παραβρέθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ.


O Νίκος Καλιαμπάκας εξέφρασε την ικανοποίηση του από την επίσκεψη των στελεχών του κόμματος DEB, ενώ κατά την διάρκεια της επίσκεψης αξιολογήθηκαν οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρο του DEB Οζάν Αχμέτογλου δώρισε στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Καλιαμπάκα, τιμητική πλακέτα!
(Αναδημοσίευση από την εφημερίδα των Πομάκων ΖΑΓΑΛΙΣΑ)


Υπενθυμίζεται ότι το εθνικιστικό "κόμμα" της Άγκυρας DEB ιδρύθηκε το 1991 από τον Αχμέτ Σαδίκ, με σκοπό να… προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ με την κίνηση του αυτή αναγνωρίζει ένα "κόμμα" που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.


Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το τι πιστεύουν τα στελέχη του κόμματος DEB αρκεί να διαβάσει κανείς τα λόγια του προέδρου του Μουσταφά Αλί Τσαβούς. Όπως είχε δηλώσει ο Αλί Τσαβούς, πρόεδρος του κόμματος DEB «Μια μέρα αυτοί, που αγνοούν εμάς, αυτοί που αγνοούν το μεγάλο τουρκικό έθνος, θα διαψευσθούν. Εμείς στεκόμαστε ορθοί και ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Ζούμε στη Δυτική Θράκη ως Τούρκοι και Τούρκοι θα μείνουμε!»


Επίσης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Νίκος Καλιαμπάκας και ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, επισκέφτηκαν την "Τουρκική Ένωση Ξάνθης". Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" Αχμέτ Καρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος Καρά τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές.