11 Ιουν 2012

Ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε την Αστυνομία και την ασφάλεια των πολιτών


Αφού θα σώσει την οικονομία ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να σώσει και την Ελλάδα σε ότι αφορά την εγκληματικότητα. Πρώτη προτεραιότητα σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις γίνει η κυβέρνηση είναι να επαναφέρει την αστυνομία στις γειτονιές, να φύγουν από τα υπουργικά και βουλευτικά γραφεία και να συμφιλιώσει της Αστυνομία με τους πολίτες.


Επίσης, είπε ότι επειδή αυτός μένει στην Κυψέλη κι όχι στην Εκάλη και την Κηφισιά, ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν χρειάζεται «επικοινωνιακές επισκέψεις» σε περιοχές του κέντρου.
Αυτά είπε ο… ηγέτης της Αριστεράς μετά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ όπου έμεινε δύο ώρες κι ενημερώθηκε από τους στρατηγούς της Αστυνομίας.
Φυσικά η επίσκεψή του δεν είναι… επικοινωνιακή λίγες ημέρες πριν τις εκλογές κι ενώ η ατζέντα της προεκλογικής περιόδου μετακινήθηκε προς το θέμα της ασφάλειας του πολίτη.
Για πρώτη φορά ο κ. Τσίπρας ως αρχηγός κόμματος επισκέπτεται την Αστυνομία, διότι προφανώς τα προηγούμενα 5 χρόνια δεν είχε την ασφάλεια στην ατζέντα του, ούτε ήταν κόμμα που διεκδικεί την εξουσία. Τώρα βέβαια που ο κόσμος τρέμει μέσα στα σπίτια του, ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε την Αστυνομία και την ασφάλεια.



Πώς, όμως, έχει βάση η υπόσχεσή του ότι είναι προτεραιότητά του η ασφάλεια όταν την ίδια στιγμή οι συνιστώσες του επιλέγουν τη θεωρία του χάους στο θέμα της μετανάστευσης;
Όταν κάποιοι ετοιμάζονται να πάρουν τα όπλα και να εκδικηθούν για τη… Βάρκιζα ή για το Γράμμο και το Βίτσι;
Θα στείλει την αστυνομία να συλλάβουν το φίλο του Αμυρά ή όλους εκείνους τους μπαχαλάκηδες που έχουν βρει στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ;
Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ακολούθησε την πεπατημένη των παλαιοκομματικών. «Εγώ μένω στην Κυψέλη, εσείς στην Εκάλη», λέει ξεκάθαρα λες και αν μένεις στην Κυψέλη μεταμορφώνεσαι άμεσα σε προλετάριο. Αλλά αν δεν κάνουμε λάθος ο κ. Τσίπρας στο Διόνυσο έχει πατρικό και δεν έχουμε μάθει αν έχει γράψει κανένα ένσημο στα χρόνια του εργασιακού του βίου.
Όχι να μας το παίζει παιδί του λαού και ο Τσίπρας. Έλεος.





σ.σ : 
Μία απλή ερώτηση , όταν ο σύντροφος Αλέξης λέει οτι δεν χρειάζονται ειδικές μονάδες όπως τα ΜΑΤ τι εννοεί ? ότι κατά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνονται επεισόδια στα γήπεδα ? δηλ θα δίνει σε  όλους το πρωτάθλημα ? οτι δεν θα γίνονται διαδηλώσεις ? οτι δεν θα βγαίνουν οι αναρχομπαχαλάκηδες με τα υπόλοιπα παιδιά των λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων να καταστρέφουν περιουσίες και να κάνουν πλιάτσικο ? δηλ μας λεει οτι θα είμαστε τόσο καλά που δεν θα γίνεται τίποτε ή θέλει να μας πει οτι θα τα ελέγξει η ελέγχει κάποια απο αυτά τα φαινόμενα ή συγκεκριμένες ομάδες  τραμπούκων  ?

οεο ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: