2 Νοε 2009

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ , Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2009/10/tina-bribili.jpg

Σε αναστολή των δημοσιουπαλληλικών καθηκόντων της προχώρησε η Τίνα Μπιρμπίλη, μετά τον διορισμό της στη θέση της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», στο ΦΕΚ Γ' 868, που πήρε ημερομηνία δημοσίευσης 27 Οκτωβρίου 2009, δηλαδή παραμονή της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, ο ΣΤ' Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών Μιχάλης Καμπάνης υπογράφει την απόφαση με την οποία «διαπιστώνεται η από 7\10\2009 αυτοδίκαιη αναστολή των καθηκόντων της Κωνσταντίνας Χονδράκη-Μπιρμπίλη του Τριαντάφυλλου, υπαλλήλου του κλάδου εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εξωτερικών, με βαθμό εμπειρογνώμονα συμβούλου Α', λόγω διορισμού της στη θέση Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής».

Θυμίζουμε ότι η πρώην λογογράφος του Γιώργου Παπανδρέου, είχε διοριστεί στο υπουργείο Εξωτερικών επί υπουργίας Πέτρου Μολυβιάτη το 2005, μέσα από τη διαδικασία της «γαλάζιας συνέντευξης», όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών το «Πρώτο Θέμα».

Η αναστολή της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας της κας Μπιρμπίλη σημαίνει ότι στην περίπτωση που χάσει τη θέση της στην Κυβέρνηση, επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά της.

http://www.askauntdiane.com/images/line_dance.jpg

Πράσινοι σύντροφοι από τα Τίρανα (ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ)

[clipboard03-8-thumb-large.jpg]

Πρόκειται για ένα ακόμη από τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία: Υστερα από περίπου 20 χρόνια παραμονής στη χώρα μας, δεκάδες αλβανοί οικονομικοί μετανάστες συμμετείχαν δραστήρια στην καμπάνια ελληνικού κόμματος με πρώτους τους υποστηρικτές του Αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος που έδωσαν τη μάχη για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Σ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου οι μετανάστες από τη γειτονική χώρα είχαν το δικό τους περίπτερο στο «πράσινο» κέντρο της πλατείας Κλαυθμώνος, ενημερώνοντας τους περαστικούς συμπατριώτες τους για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Συμμετείχαν επίσης στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των μεγάλων πόλεων και μοίρασαν φυλλάδια στις γειτονιές και στα διόδια.

Όπως είναι φυσικό, οι «σύντροφοι» από την Αλβανία έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη δική τους ατζέντα, αυτήν που αφορά τη διεύρυνση των εργασιακών και πολιτικών τους δικαιωμάτων και -κυρίως- στις προοπτικές απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας, από τους μετανάστες δεύτερης γενιάς που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας. Ωστόσο δεν έβγαλαν δικό τους φυλλάδιο, ούτε προκηρύξεις στα αλβανικά. Οι περισσότεροι, άλλωστε, μιλούν ήδη τη γλώσσα της δεύτερης πατρίδας τους.

Ήρθε η ώρα και η Ελλάδα να αξιοποιήσει το κοινωνικοπολιτικό κεφάλαιο που παράγουν οι αλβανοί μετανάστες», δηλώνει η Εντα Γκέμι, κοινωνιολόγος, μέλος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και πρόεδρος των Αλβανών Σοσιαλιστών στην Ελλάδα.
«Δεν μπορεί το 10% του πληθυσμού της χώρας να μην συμμετέχει στις πολιτικές διαδικασίες της και να μην έχει πολιτικά δικαιώματα. Και είναι σημαντικό για μας το γεγονός πως ο Γ. Παπανδρέου έχει υποστηρίξει την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τους μετανάστες δεύτερης γενιάς», λέει στην «Κ.Ε.».

Δείγμα της συνεργασίας των δύο κομμάτων, αλλά και της σημασίας που δίνει το ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο τμήμα του πληθυσμού αποτελεί και το τελευταίο ταξίδι 15 βουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας στη χώρα μας. Οι 12 από αυτούς όργωσαν τη Βόρεια Ελλάδα, προτρέποντας τους συμπατριώτες τους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ με κάθε τρόπο, ενώ οι τρεις ήρθαν στην Αθήνα, μίλησαν σε συγκέντρωση συμπατριωτών τους και, στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί την Πέμπτη στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γ. Παπανδρέου στον Πεδίον του Αρεως.

«Η παρουσία μας είναι εθελοντική και συμβολική», επιμένουν οι μετανάστες, καθώς «το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση». Η Εντα Γκέμι θυμίζει, μάλιστα, και τη φράση που είχε πει κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου στον Φατός Νάνο: «Δεν πρέπει να βαλκανοποιήσουμε την Ευρώπη, αλλά να εξευρωπαΐσουμε τα Βαλκάνια».

Η συνεργασία των δύο πλευρών, πάντως, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με το ΠΑΣΟΚ από τον περασμένο Απρίλιο να έχει παραχωρήσει τα γραφεία στους μετανάστες ώστε να στεγάσουν τις δραστηριότητές τους στο κομματικό κτίριο της Βαλτετσίου. Εκεί πραγματοποίησαν μάλιστα και τη συνέλευσή τους πριν από δύο εβδομάδες όπου εξέλεξαν 17μελές Πολιτικό Συμβούλιο και πρόεδρο.

Τι άλλο αποφάσισαν; Τη «δομημένη αναδιοργάνωση των αλβανών μεταναστών στη βάση και την ενεργή συμμετοχή στα όργανα τόσο τα δικά τους όσο και του ΠΑΣΟΚ» και την «όσο το δυνατόν πιο ενεργή συμμετοχή τους στον προεκλογικό αγώνα με τη μέγιστη κινητοποίηση των αλβανών μεταναστών στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως εάν ψηφίζουν ή όχι στην Ελλάδα».

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-z43on5vd4C0a45bqqDyKksT1fEYFBDSqNybrZZX-HFAUKKZkZsgG1A5x4MRnAbdDKNbLmGSjFo9bWaKNJQTQKQDnvPNaIlJq6eYo93sgNVaYo4iDWYQXPRgyJq-0b7m9uIGGGAXpEVYU/s400/PASOK.jpg

ΕΛΛΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΑΛΒΑΝΩΝ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ , ΝΙΓΗΡΙΑΝΩΝ , ΑΦΓΑΝΩΝ , ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

http://4.bp.blogspot.com/_H0EN9jGlhDw/SstwGOmijUI/AAAAAAAABAI/IH7VN_UfyB4/s400/061009-pak-pasok.jpg

ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ,
ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΑΧΙΡ ΚΑΙ Ο ΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .....
ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ


http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/06_02/AlbaniaFegAP_468x368.jpg

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ


ΜΙΑ "ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ" .....

ΑΥΓΗ 27/10/2009
Του Νάσου Θεοδωρίδη*

"...69 χρόνια μετά την τραγωδία του θανάτου και της αναπηρίας δεκάδων χιλιάδων φαντάρων, έχει έρθει η ώρα για μια ψύχραιμη ιστορική αποτίμηση που να απαντάει στο ερώτημα αν τελικά βγήκε κερδισμένη η ελληνική κοινωνία από μια εξ αντικειμένου σύμπλευση με το φασιστικό καθεστώς Μεταξά στην οποία οδηγήθηκε από τον εθνικιστικό παροξυσμό της εποχής, προκειμένου να αποτραπεί η απλή διέλευση ενός άλλου φασιστικού στρατού, με μόνο επιχείρημα ότι ο δεύτερος στρατός ήταν «ξένος» (αλλά εξίσου φασιστικός). Υποστηρίζω ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Η 28η Οκτωβρίου δεν σήμαινε ούτε την «ενότητα» ούτε «το μεγαλείο του έθνους», αλλά την είσοδο της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο..."

* Ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι μέλος του ΣΥΝ και της Αντιεθνικιστικής Κίνησης

ΠΗΓΗ ΜΑΣ

ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ? ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ , ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ , ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ .... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΣΥΜΠΛΕΥΣΑΝΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΛΗ" ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΛΗ" ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ , ΣΥΓΝΩΜΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ" , ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyIxtv_5icHXzoMZD30R_3MfrAtfd-EM0NUnWxZrftkAN0_6haPPO-wBcAC1rvpzkOWQjLZJQTfaQKcFhAH_X9sC0p8zzlUZnCCCR1F_-rI_mAtv99CZqRBxWNjJr_wtfthanTTqPjmrRa/s400/greco.JPG

http://www.polished-pixels.com/greece/pictures/1940-3.jpg

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ .....
"ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ....


ΖΗΤΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ

Η "ΜΑΝΑ" ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ... ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

[gap_selida.JPG]

Τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της χώρας κ. Γιώργος Παπανδρέου συναντούσε τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ κ. Νίκολα Γκρούεφσκι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, η «κόκκινη γραμμή» των εθνικών μας θεμάτων έμοιαζε λίγο με... ανορθογραφία. Mε αφορμή όχι κάποιο θερμό επεισόδιο Τούρκων ή Σκοπιανών, αλλά από την προσωπική ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού!

Όπως αποκάλυπτε χθες το «ΘΕΜΑ», στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, www.papandreou.gr, προτείνεται η ανάγνωση του βιβλίου «Το βάσανο της Ιστορίας».

Στο βιβλίο αυτό διαστρεβλώνεται επικίνδυνα η Ελληνική Ιστορία από την αρχαιότητα έως σήμερα, ενώ παράλληλα δίνεται θεωρητικό «άλλοθι» για την κλιμάκωση της αλυτρωτικής πολιτικής των γειτόνων μας σε βάρος της χώρας μας.

Ο κ. Παπανδρέου από τις 15/09/2008 και στην υπο-ενότητα της ιστοσελίδας του με τίτλο «Θεωρήματα Βιβλίου» προτείνει το βιβλίο-πρόκληση σχετικά με τον «εθνικισμό στην Ελλάδα και την Τουρκία».
Προτείνει ένα βιβλίο, το οποίο, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει «εθνικιστικό κίνημα» την Επανάσταση του 1821 με την εφαρμογή «στρατηγικών εξαναγκασμού, προσηλυτισμού, εκδίωξης και εξόντωσης» εις βάρος των... Τούρκων, αμφισβητεί ευθέως την ελληνικότητα της Μακεδονίας και μιλά για «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα .

Στη συγγραφική δουλειά των κυρίων Ουμούτ Οζκιριμλί και Σπύρου Σοφού, γίνεται αντιληπτό, από τον πρόλογο κιόλας του βιβλίου, ότι οι πάγιες και ανυποχώρητες θέσεις της Ελλάδας έναντι των διεκδικήσεων της Άγκυρας στο Αιγαίο υποθηκεύονται, μια και χαρακτηρίζονται ....εθνικιστικές!

Στη σελίδα 14 του βιβλίου επίσης αναφέρει ότι :«Η απόσχιση ( της Ελλάδας) από την Οθωμανική Αυτοκρατορία αντιστοιχούσε σε έναν ακρωτηριασμό»,ενώ λίγο πιο κάτω στην σελίδα στη σελίδα 42 οι συγγραφείς αναφέρουν ότι : «Οι δεσμοί μεταξύ των Οθωμανών Ελλήνων και της αυτοκρατορίας μπορούν να περιγραφούν όπως ...η σχέση μεταξύ μίας μητέρας και των παιδιών της»,

Στη σελίδα 75 επιχειρείται ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας του παιδομαζώματος υπό το πρίσμα του.... κοινωνικού μηχανισμού»!
Με βάση την πρωθυπουργική πρόταση προς άπαντες τους Έλληνες, τα πραγματικά κίνητρα των επαναστατημένων προγόνων μας μάλλον δεν θα πρέπει να αναζητούνται πια στη σκλαβιά 400 ετών, αφού η Επανάσταση «παρακινήθηκε από την οικονομική δυσαρέσκεια, από την αμφισβήτηση του φορολογικού συστήματος και των …τοπικών Οθωμανών αξιωματούχων» (σελ. 278).

Όσον αφορά στους αγωνιστές του 1821 που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας, «στην πραγματικότητα, το αντικείμενο διακύβευσής τους δεν ήταν η προσδοκία εκείνων που είχαν εμπλακεί στον πόλεμο να διεκδικήσουν συμμετοχή στο αναδυόμενο έθνος, αλλά η επιθυμία τους να ηγηθούν του αγώνα και να ...αποκομίσουν από αυτόν τα περισσότερα δυνατά οφέλη». (σελ. 83).

Υπό αυτό το πρίσμα «η έννοια της νεότερης Ελλάδας δεν ήταν τόσο προϊόν των διαδικασιών διαμόρφωσης εθνικής ταυτότητας εντός των ελληνόφωνων ή των χριστιανικών ορθόδοξων πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όσο αποτέλεσμα οικειοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς μιας "αποεδαφοποιημένης" ουτοπικής κλασικής Ελλάδας».(σελ. 162).

Οι Έλληνες, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, «μέσω μιας ….διαστρεβλωμένης λογικής, κατά την οποία το όνομα "Μακεδονία" ήταν αποκλειστική ιδιοκτησία του ελληνικού έθνους» (σελ. 188) χρησιμοποίησαν μία σειρά μεθόδων για να επιτύχουν τους «εθνικιστικούς» τους στόχους.
«Ο πολιτικός λόγος, η αρχαιολογία και ο "επιστημονικός εθνικισμός" -μία εικονική βιομηχανία που αποτελούνταν από επιστημονικές και ημι-επιστημονικές εργασίες, εκδόσεις και εκδηλώσεις- επιστρατεύτηκαν για την υποστήριξη των ελληνικών ισχυρισμών» (σελ. 188)

Αυτό το βιβλίο προτείνεται επίσημα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό!!!! Ούτε καν τα προσχήματα !!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκοπιανή προπαγάνδα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και μέσω των καθοδηγούμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της γείτονος χώρας επιχαίρει προκλητικά.

Η εφημερίδα «Νόβα Μασεντόνια» με τον τίτλο της στις 26/10/2009 «Ο Γιώργος Παπανδρέου διαφημίζει βιβλίο για τους εκδιωχθέντες Μακεδόνες» και η «Ούτρινσκι Βέστνικ» ακριβώς την επομένη με αναφορά στο ΠΑΣΟΚ, «Στην Ελλάδα προβλήθηκε βιβλίο για τους φυγάδες Μακεδόνες - Το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν αποφεύγει την αλήθεια», καταγράφουν τον αέρα ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις της σκοπιανής διπλωματίας.

Ντρέπομαι ειλικρινά που ζω σ` αυτή την εποχή, όπου θα επαληθευθούν τα λόγια του κυνικού φιλόσοφου Αντισθένη: «Οι πόλεις χάνονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πια τους ….κακούς από τους καλούς»!

Παραφράζοντας δε τον τίτλο του βιβλίου «Το βάσανο της Ιστορίας» θα ήθελα να απαντήσω τόσο στους συγγραφείς, όσο και στον κ. Γ. Παπανδρέου που …μας το συστήνει , ότι ... Το μεγαλύτερο βάσανο που μπορεί να υποστεί ένας λαός είναι η αφαίρεση της Ιστορίας του!

ΠΗΓΗ

http://www.elora.gr/portal/images/stories/2009_08/skopianoi.jpg

http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/08/turkey-islam-flag.jpg

http://newsroom-magazine.com/IS/Symbols/Miss%20Liberty%20against%20flag.jpg

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"