9 Απρ 2009

ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ......

....... οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/Commando ΦΡΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ» που ανέλαβε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια που σημειώθηκαν νωρίτερα σε ιερούς ναούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Δ. ΣΟΛΩΜΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ "ΚΑΚΟ" ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΗΤΗ ......

.... ΑΛΕΚΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Ο "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ" "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ"
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ?








"Παιδί το περιβόλι μου / που θα κληρονομήσεις, / όπως το βρεις κι όπως το δεις / να μην το παρατήσεις. / Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και βρέξε το πιο στέρεα / και πλούτισε τη χλόη του και πλάταινε τη γη του, / κι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεκτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, / κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα κι όσα δέντρα, / για τίποτ' άλλο δεν 'φελούν, παρά για μετερίζια.

Μη φοβηθείς το χαλασμό, φωτιά, τσεκούρι τράβα, / ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε, το περιβόλι κόφτο / και χτίσε κάστρο πάνω του και ταμπουρώσου μέσα / για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, / που όλο την περιμένουμε κι όλο κινά για να 'ρθει / κι όλο συντρίμμι χάνεται, στο γύρισμα των κύκλων"


"Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας,
Oι λύκοι!Οι λύκοι!
Στα όπλα, Ακρίτες!
Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
Καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι
Για λόγους άδειους ή για του ολέθρου
τα έργα βαλτοί"

"Η αρχαία ψυχή ζεί μέσα μας αθέλητα κρυμμένη"

"Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα 'ρθούνε, θα περάσουν
Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί..."


Ως “ιδιαίτερα σοβαρή” χαρακτηρίζεται η τοποθέτηση των εμπρηστικών μηχανισμών στις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης

Ως “ιδιαίτερα σοβαρή” χαρακτηρίζεται η τοποθέτηση των εμπρηστικών μηχανισμών στις δύο εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, την Αγία Σοφία και τον Άγιο Δημήτριο. Ο εμπρηστικός μηχανισμός που βρέθηκε στην εκκλησία του Αγ.Δημητρίου ήταν τοποθετημένος κοντά στην Κρύπτη του ναού και αποτελούνταν από γκαζάκια, ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και ένα ρολόϊ (!), συνδεσμολογία που παραπέμπει σε χαρακτηριστικά εκρηκτικού και όχι εμπρηστικού μηχανισμού.

http://www.newsblog.gr

ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ .

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Ή ΟΧΙ , ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ή ΚΕΝΤΡΩΟΙ , ΑΘΕΟΙ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ , Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΧΤΥΠΑ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.

ΑΠΛΩΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ , ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ

Συνέλαβαν τον Φυντανίδη στα κατεχόμενα


Για δεύτερη φορά συνελήφθη από την αστυνομία ο Σεραφείμ Φυντανίδης και βρέθηκε σε κρατητήρια.

Κι αν την προηγούμενη φορά τον είχε συλλάβει η Ελληνική Αστυνομία λόγω του «τρομονόμου», αυτή τη φορά βρέθηκε στα «δίχτυα» της τουρκοκυπριακής αστυνομίας στα κατεχόμενα της Κύπρου. Ο δημοσιογράφος με τηλεοπτικό συνεργείο (έξι άτομα) και μία αρχαιολόγο βρίσκεται από προχθές στην Κύπρο για γυρίσματα της εκπομπής του «Χθες, σήμερα, αύριο», που μεταδίδεται από τη ΝΕΤ κάθε Κυριακή (16.00), καθώς επιχειρεί να διερευνήσει το επίπεδο των σχέσεων των δύο κοινοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ είχαν μεταβεί στην Αμμόχωστο για να καταγράψουν τι γίνεται σήμερα εκεί και πριν προλάβουν να κάνουν το παραμικρό γύρισμα, κυκλώθηκαν από περιπολικά και συνελήφθησαν καθώς, όπως τους είπαν, δεν είχαν άδεια για γυρίσματα και μαγνητοσκοπούσαν απαγορευμένες περιοχές. Παρά το ότι εξήγησαν ότι δεν έχουν τραβήξει τίποτε ακόμη καθώς έκαναν ρεπεράζ (προετοιμασία πιθανού γυρίσματος) τα τουρκοκυπριακά όργανα τάξης ήταν ανένδοτα. Τους συνέλαβαν, τους οδήγησαν στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα, άρχισαν να εξετάζουν τα διαβατήριά τους, να τηλεφωνούν για να εξακριβώσουν στοιχεία και κατέσχεσαν τις κασέτες για να τις εξετάσουν. Παρέμειναν όλοι εκεί κάτι παραπάνω από ένα πεντάωρο, όπου τους απαγόρευσαν να κάθονται σταυροπόδι, ενώ χρειάστηκε παρέμβαση από την πρεσβεία και το γραφείο του Ταλάτ για την απελευθέρωσή τους.

Τελικά ο Σεραφείμ Φυντανίδης μαζί με το συνεργείο και την αρχαιολόγο αφέθησαν ελεύθεροι με την προειδοποίηση ότι αν συλληφθούν να κινηματογραφούν χωρίς άδεια θα προφυλακιστούν και θα παραπεμφθούν σε δίκη.

http://www.enet.gr

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" (ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ).
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο κ. ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ?

ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ΣΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΩΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΛΛΑ .... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" .

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ , ΕΝΑΣ "ΜΑΓΚΑΣ" ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΤΙΒΙ ΜΑΣ

http://tv.antenna.gr/resources/images/ab1339df-6dcf-40bf-8519-7b81003021d5.jpg

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟ" ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΑ 4-5 ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΓΙΑ ΤΟ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ" ΥΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΥ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ "ΕΚΠΟΜΠΗΣ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "ΤΟΥ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ , ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ? ΓΙΑ ΝΑ "ΠΟΥΛΑΣ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ? Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ?

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ "ΚΑΝΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΣΟΥ .... ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ" ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ . "ΜΑΓΚΙΕΣ" ΜΗΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ (ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ).

ΑΣΕ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΝΟΜΑ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 5 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 5 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ? ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΣΤΕ) ΓΙΑΥΤΟ Ή ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Ή ΚΑΝΤΗΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ......

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΓΑΛΕ , ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ

Η Ελλάδα ποτέ δεν θα στερέψει από τους "εφιάλτες"...


Ο καθηγητής της Παντείου κ. Αλέξης Ηρακλείδης, ο οποίος μιλά για εθνοκάθαρση των Τούρκων από τους Ελληνες το 1919 και δηλώνει ότι ντρέπεται που είναι Ελληνας, έχει επιτύχει και την έγκριση διατριβής για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» προς χρηματοδότηση με 50.000 ευρώ από το υπουργείο Παιδείας!


Ο άνθρωπος που αμείβεται από το ελληνικό Δημόσιο για να διδάσκει τα παιδιά μας, ο υποστηρικτής του ανιστόρητου βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού -μέσω του οποίου η συγγραφέας του κυρία Μαρία Ρεπούση μάθαινε στα Ελληνόπουλα ότι η Σφαγή της Σμύρνης δεν ήταν παρά συνωστισμός των Ελλήνων στην προβλήτα της πόλης- θα επιδοτηθεί για εργασία που ουσιαστικά υιοθετεί την προπαγάνδα των Σκοπίων!

Συγκεκριμένα, έχει υποβάλει στην Επιτροπή Ελέγχου του πανεπιστημίου διδακτορική διατριβή φοιτήτριάς του με τίτλο «Οι εθνοτικές διενέξεις της Δημοκρατίας της Μακεδονίας», ώστε να ενταχθεί στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Ηράκλειτος ΙΙ» στο οποίο συμμετέχει και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μάλιστα, η επιτροπή δεν εντόπισε κανένα πρόβλημα στον τίτλο της διατριβής και ενέκρινε το προκλητικά ανθελληνικό πόνημα σχεδόν παμψηφεί. Ο ίδιος ο καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας ανέφερε ότι ο χαρακτηρισμός των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» ήταν δική του έμπνευση και όχι της φοιτήτριάς του. Η δε χρηματοδότηση συνίσταται σε 4.000 ευρώ για τον καθηγητή και 1.250 ευρώ μηνιαίως επί τριετία για τη φοιτήτρια.

Μάλιστα, ο κ. Ηρακλείδης βρήκε συμπαραστάτη τον διευθυντή του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του Παντείου κ. Στέφανο Παπαγεωργίου. «Οπως περνάνε διδακτορικά που στον τίτλο τους περιέχουν τον όρο "Δημοκρατία των Σκοπίων", με τον ίδιο τρόπο μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τον όρο "Δημοκρατία της Μακεδονίας"», ομολόγησε κυνικά ο κ. Παπαγεωργίου μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η επιστημονική του άποψη, δεν είναι ανάγκη να συμφωνεί κάποιος ή να διαφωνεί, δεν υπάρχει μία άποψη για το τι είναι σωστό ή λάθος για το έθνος». Μάλιστα, ο ίδιος ο διευθυντής του τμήματος είναι επίσης υπέρμαχος της κυρίας Ρεπούση, ενώ πριν από περίπου έναν χρόνο διοργάνωσε και συντόνισε την περίφημη ημερίδα για δήθεν μειονοτικό ζήτημα Τσάμηδων στην Ελλάδα («ΘΕΜΑ», 2/3/2008). Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί σε αμφιθέατρο του Παντείου, με το κοινό να αποδοκιμάζει έντονα τους οργανωτές. Σα να μην έφταναν αυτά, ο κ. Παπαγεωργίου -όπως επισημαίνει ο συνάδελφός του στο Πάντειο κ. Νεοκλής Σαρρής- έχει γράψει μελέτη όπου ισχυρίζεται ότι οι Κύπριοι δεν είναι Ελληνες και ότι αναγκάστηκαν να δηλώσουν Ελληνες το 1912!

http://kostasxan.blogspot.com


4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ? ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ , ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΟ ΑΠΟ ΣΚ...Α.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΑ ΚΑΙ Μ.....ΙΕΣ . ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΝ "ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ? "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ .

ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ" ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΜΑΣ (ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΣΑΣ").



Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΖΕΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ)

ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

Συμπλοκή, μεταξύ ειδικών φρουρών και αλλοδαπών μικροπωλητών, που έκαναν παράνομο εμπόριο στο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των ειδικών φρουρών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία την Τετάρτη, ειδικοί φρουροί, που διενεργούσαν ελέγχους για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, καταδίωξαν δύο υπηκόους Σενεγάλης, 37 και 32 χρόνων, οι οποίοι εγκατέλειψαν προσωρινά τα εμπορεύματά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι δύο μικροπωλητές έκαναν μεταβολή και επιτέθηκαν με δύο ξύλινες ράβδους στους ειδικούς φρουρούς, ενώ με κλωτσιές και γροθιές προσπαθούσαν να εμποδίσουν τη σύλληψη ενός τρίτου μικροπωλητή, ο οποίος τελικά διέφυγε.

Εν τέλει, οι Σενεγαλέζοι ακινητοποιήθηκαν από τους ειδικούς φρουρούς, οι οποίοι τους πέρασαν και χειροπέδες.

Ο ειδικός φρουρός, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι, παραπέμφθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Τετάρτη στον εισαγγελέα.

http://www.e-tipos.com

Συζήτηση με κουκούλες

Επιτέλους, και ύστερα από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Βουλή συζήτησε χθες σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών τα ζητήματα της βίας και της δημόσιας ασφάλειας. Και λέω«επιτέλους!»διότι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συνήθως η βία μπαίνει στη Βουλή όταν έχει ήδη εκδηλωθεί!

Εδώ όμως τελειώνουν τα ευχάριστα νέα. Διότι η συζήτηση ήταν συνολικά απογοητευτική.

Για πολλούς λόγους:

*Η κυβέρνηση παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας αλλά όχι πρόβλημα αστυνόμευσης. Και αυτό επειδή δεν θέλει να παραδεχθεί τις βαρύτατες ευθύνες που η ίδια φέρει για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Αστυνομία. Διότι αν η Αστυνομία βρίσκεται σήμερα στο χειρότερο επίπεδο της πρόσφατης ιστορίας της, ποιος άλλος φταίει αν όχι η κυβέρνηση που επί πέντε χρόνια τη διευθύνει;

*Η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας, πρόβλημα αστυνόμευσης, ακόμη και πρόβλημα κοινωνικών ανισοτήτων που τροφοδοτούν τη βία, για τα οποία φταίει η κυβέρνηση. Το ερώτημα είναι αν η μόνιμη επωδός«φύγετε εσείς,να έλθουμε εμείς»μπορεί να αποτελεί λύση για όλα τα προβλήματα του έθνους.

*Η Αριστερά είπε ότι η βία σε όλες τις μορφές της είναι περίπου φυσιολογικό φαινόμενο διότι τη γεννάει η άδικη κοινωνία, άρα κακώς ασχολούμαστε μαζί της- κακούργα κοινωνία!

Από τη στιγμή που όλοι κρύβουν την αλήθεια, η αντιπαράθεσή τους είναι μόνο υποκριτική. Διότι αποφεύγει να θέσει ακόμη και τα στοιχειώδη, αυτονόητα ερωτήματα:

*Θέλουμε ή δεν θέλουμε αστυνόμευση;

Και μπορεί να υπάρξει αστυνόμευση χωρίς κανόνες, χωρίς περιορισμούς και χωρίς καταστολή;

*Θέλουμε ή δεν θέλουμε Αστυνομία; Και μπορεί να υπάρξει Αστυνομία χωρίς ιεραρχία, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς σχέδιο και χωρίς τεχνικά μέσα; *Θέλουμε ή δεν θέλουμε κράτος δικαίου;

Και μπορεί να υπάρξει κράτος δικαίου χωρίς την εμπέδωση της τάξης και τη διασφάλιση του δικαίου σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις περιπτώσεις;

*Θέλουμε ή δεν θέλουμε δημοκρατία;

Και μπορεί να υπάρξει δημοκρατική πολιτεία χωρίς θεσμούς και όργανα που να την προστατεύουν; Δημοκρατία καχύποπτη απέναντι σε αυτούς που την εκπροσωπούν και δημοκρατία που να θεωρεί την επιβολή του νόμου ύποπτη ή περιττή;

Δυστυχώςστη χώρα μας ο αντιεξουσιαστικός λόγος κυκλοφορεί με φιλολαϊκές κουκούλες.

Και απεριόριστη «τζάμπα (δημοκρατική) μαγκιά».

Με την οποία πολλοί κάνουν το κομμάτι τους στη Βουλή και στις τηλεοράσεις αλλά την πληρώνουν τελικώς κάποιες γριούλες και παιδιά.

ΠΗΓΗ

«Η ιστορία δεν ξαναγράφεται» υπογραμμίζει το ΥΠΕΞ για τις δηλώσεις Ομπάμα

Τα γεγονότα είναι αδιάψευτος αυτόπτης μάρτυρας, τονίζει το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις αναφορές του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία του στην τουρκική Εθνοσυνέλευση σχετικά με τον «εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και την εγκαθίδρυση του κεμαλικού καθεστώτος».

Όπως διευκίνισε η ιστορία δεν ξαναγράφεται και τα γεγονότα είναι ο αδιάψευστος αυτόπτης μάρτυρας, όπως και ο τότε Αμερικανός πρόξενος στη Σμύρνη, Τζορτζ Χόρτον, που τα καταγράφει στο βιβλίο του «The blight of Asia».

Σε κάθε περίπτωση, την ιστορία δεν την προσδιορίζουν οι φωτογραφίες, αλλά η ουσία των γεγονότων, η οποία καταγράφεται στις δηλώσεις που έκανε ο Πατριάρχης αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, σχολίασε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών σε ερώτηση για την καθυστερημένη δημοσιοποίηση φωτογραφίας από την συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Η Ελλάδα δεν ετεροπροσδιορίζεται σε σχέση με άλλες χώρες που έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, τα δικά τους ανοιχτά προβλήματα και τις δικές τους μεγάλες προκλήσεις να αντιμετωπίσουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας στην παρατήρηση ότι ο Μπ.Ομπάμα επέλεξε να επισκεφθεί την Τουρκία.

Πρόσθεσε ότι η επίσκεψη Ομπάμα στην Τουρκία «συνδέεται με τις αξιολογήσεις που κάνουν και τις ιεραρχήσεις που θέτουν οι ΗΠΑ σε μια ιδιαίτερα ευπαθή περιοχή, η οποία είναι γειτονιά της Τουρκίας».

http://www.tovima.gr

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ κ. ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ Η κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .....

ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ κ. ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ .... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ .....