12 Αυγ 2009

Κάντε Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) τώρα!!!

Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), είναι μία νέα ζώνη θαλάσσιας δικαιοδοσίας και δικαιωμάτων των παράκτιων κρατών, με τεράστιο εύρος που περιλαμβάνει τα ύδατα, το βυθό και το υπέδαφος της περιοχής της, και αρχίζει μετά το τέλος της αιγιαλίτιδας ζώνης. Ο νέος αυτός θεσμός αποτελεί τη σημαντικότερη και επαναστατικότερη καινοτομία του νέου δικαίου της θάλασσας.

Κάθε παράκτιο κράτος έχει δικαίωμα να ορίσει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) εύρους μέχρι και 200 μιλίων. Η Ελλάδα, πάνω από δυο δεκαετίες τώρα, αγνοεί εντελώς αυτή τη δυνατότητα και επιμένει να αυτοπαγιδεύετε στο ζήτημα της υφαλοκρηπίδας, που λύνεται με ένα πολύ απλό τρόπο: Η ΑΟΖ, ως κατοχυρωμένο νομικό δικαίωμα ενός κράτους, υπερκαλύπτει το δικαίωμα εκμετάλλευσης της υφαλοκρηπίδας. Σε κάθε περίπτωση ως τώρα οι χώρες που έχουν δημιουργήσει αυτή τη ζώνη αγγίζουν τις 150.

http://www.noiazomai.net/aoz_kariotis.files/image012.jpg

Μετά τις τελευταίες και συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις στη περιοχή του Καστελόριζου, η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε και πάλι λόγο πρόδηλα, για την υφαλοκρηπίδα αγνοώντας (;) την έκδηλη δυναμική που θα είχε η ΑΟΖ.

Είναι παράλληλα σαφές πως η Τουρκία είναι ενοχλημένη με την δημιουργία από τη Κύπρο και την Αίγυπτο της ΑΟΖ και επιπλέον τρέμει στην ιδέα μήπως υπάρξει οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και στην Κύπρο και μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου. Και δικαιολογημένα νοιώθει άσχημα μιας και η ΑΟΖ πέραν όλων των άλλων περιχαράσσει και ένα χώρο έρευνας για τα πολύτιμα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο.

http://folaturka.files.wordpress.com/2009/01/00004.jpg

Σύμφωνα με τον Θ. Καρυώτη Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Μέρυλαντ υπάρχουν τρεις βασικές θέσεις που δεν αμφισβητεί κανείς σε σχέση με την ΑΟΖ:

1- Η ΑΟΖ αποτελεί πλέον, χωρίς καμία αμφιβολία, μέρος του εθιμικού διεθνούς δικαίου ιδιαίτερα τώρα που η Συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας έχει τεθεί σε ισχύ.

2- Η ΑΟΖ, αντίθετα από την υφαλοκρηπίδα, δεν ανήκει στο παράκτιο κράτος ipso jure, αλλά πρέπει σαφώς να υιοθετηθεί από το παράκτιο κράτος. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, η ΑΟΖ απλώς δεν υφίσταται. Η θαλάσσια περιοχή που δεν θα υιοθετηθεί ως ΑΟΖ, παραμένει νομικώς σαν μέρος της ανοικτής θάλασσας.

3- Κανένα κράτος ή ομάδα κρατών δεν έχει το δικαίωμα να ισχυρισθεί ότι κάποιο παράκτιο κράτος δεν μπορεί να υιοθετήσει τη δική του ΑΟΖ. Το αν και πότε ένα παράκτιο κράτος ανακηρύξει την ΑΟΖ του εξαρτάται εντελώς από την δική του δικαιοδοσία.

Mια από τις πιο σημαντικές κινήσεις του προέδρου Παπαδόπουλου ήταν η δημιουργία κυπριακής ΑΟΖ στις θάλασσες που περικλείουν το νησί, σύμφωνα με τους κανόνες του Δίκαιου της Θάλασσας και με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1EoR5zBbEmAir9Ad9khsdnPK21kWn40WKoJ3LSFbkoh39N7l1_80CqUiXMLSRHHakZVPS3uzv_npoN05Mh2X9ZIa4woVG2-srQSEdCqGiYUYKyAFYOShuG-U2Dqvr3EzO6cuQ_na1Mpk/s400/MILIA2.jpg

Είναι, βέβαια, στους πάντες γνωστό ότι η Τουρκία δεν έχει υπογράψει τη νέα Σύμβαση του Δίκαιου της Θάλασσας και συνεχίζει να αρνείται την επικύρωσή της, παρά το γεγονός ότι η ΕΕ έχει βάλει ως όρο της πλήρους ένταξης της Τουρκίας και την πλήρη συμμετοχή της στο νέο Δίκαιο της Θάλασσας. Ποιο είναι το παράδοξο της όλης ιστορίας ; Όπως αναφέρει και ο Σταύρος Λυγερός στη «Κ» (24-07-09) αν και δεν έχει υπογράψει τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, η Τουρκία έχει οριοθετήσει τη δική της ΑΟΖ στη Μαύρη Θάλασσα με βάση την αρχή της μέσης γραμμής. Έχει αποδεχθεί, δηλαδή, τον κανόνα.

Με βάση την ίδια αρχή και δεδομένου ότι τα κατοικημένα νησιά έχουν αναμφισβήτητο δικαίωμα ΑΟΖ, η ύπαρξη του Καστελόριζου εξασφαλίζει την επαφή της (υπό οριοθέτηση) ελληνικής ΑΟΖ με την κυπριακή, γεγονός που περιορίζει σημαντικά την τουρκική ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο.

Θ.Τ.

ΠΗΓΗ

Στη Χάγη «στέλνουν» την Τουρκία οι Κύπριοι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcIMtYL5TjN7FJE9a9_L-ARSfJYK-y_eb949JJL9gB1fchL0suceYiz2CMYP5fNkW4S3DYKbmSVBPjBZ1Gcpm70JxzdtWUKGqvgExEVkG5_mP9Zi6dOD_KUQsGnVFvdRXaiwM34h7W1wE/s400/kiprosagnooumenoi93.jpg

Σε μαζικές προσφυγές κατά της Τουρκίας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου αλλά και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) φαίνεται να προσανατολίζονται εκ νέου πλέον στην Κύπρο μετά και τη νέα αποκάλυψη των τουρκικών θηριωδιών αναφορικά με την εκτέλεση των πέντε αιχμαλώτων ελληνοκύπριων στρατιωτών, τα οστά των οποίων ταυτοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Το στοιχείο εκείνο που σύμφωνα με νομικούς κύκλους της Μεγαλονήσου και τις δημόσιες τοποθετήσεις πρώην ανώτατων δικαστικών σε κυπριακά μέσα ενημέρωσης μπορεί να αποτελέσει ισχυρό όπλο των οικογενειών των θανόντων είναι ακριβώς η ύπαρξη των φωτογραφικών ντοκουμέντων.

Στις φωτογραφίες του τούρκου φωτογράφου Ερκιν Κουνούσκεβερ οι πέντε εθνοφρουροί, Αντωνάκης Κορέλλης, Πανίκος Νικολάου, Χριστόφορος Σκορδής, Ιωάννης Παπαγιάννης και Φίλιππος Χατζηκυριάκος είναι ζωντανοί και απεικονίζονται γονατισμένοι και με τα χέρια στα κεφάλια τους μπροστά από τους τούρκους στρατιώτες που τους συνέλαβαν. Η παραβίαση του δικαίου του πολέμου και των διεθνών συμβάσεων αναφορικά με την τύχη των αιχμαλώτων είναι οφθαλμοφανής, όπως υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι, καθώς ουδέποτε οι πέντε εθνοφρουροί καταγράφηκαν στους καταλόγους αιχμαλώτων, δεν αφέθηκαν ελεύθεροι κατά τις ανταλλαγές και, όπως αποδεικνύεται, εκτελέστηκαν άνανδρα την ίδια ημέρα της σύλληψης από ομάδες της τουρκοκυπριακής πολιτοφυλακής.

http://www.cyprusnet.gr/CyprusnetImages/Genikes/085.JPG

« Το ζητούμενογια τον κυπριακό Ελληνισμό και τις οικογένειες που ακόμη αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους πρέπει να είναι η πλήρης διερεύνηση της τύχης των αγνοουμένων, με πλήρη και ολομέτωπη συνέχιση του νομικού αγώνα» ήταν το σχετικό σχόλιο στην τηλεόραση του ΡΙΚ του πρώην δικαστή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Λουκά Λουκαΐδη. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Λουκαΐδη, και η Κυπριακή Δημοκρατία οφείλει να εντείνει τις πιέσεις της για τη συμμόρφωση της Τουρκίας στο ζήτημα των αποζημιώσεων που έχουν επιδικαστεί ήδη σε οικογένειες αγνοουμένων ή έχουν κατοχυρωθεί σε διμερείς συμφωνίες της Κυπριακής Δημοκρατίας με το ψευδοκράτος των Τουρκοκυπρίων.

http://www.agrino.org/greeklibrary/projects/cyprus1974/images/missings/missing_soldier_400_bg.jpg

Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των εκκρεμών ατομικών προσφυγών Ελληνοκυπρίων στο ΕΔΑΔ παραμένει σε διψήφια επίπεδα, αλλά όπως τονίζεται από διάφορους νομικούς της Μεγαλονήσου, οι εξελίξεις μετά τη νέα αποκάλυψη εκτέλεσης αιχμαλώτων ευνοούν τη θετική έκβασή τους, προσθέτοντας ακόμη πειστικότερα επιχειρήματα στις διεκδικήσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς.

Γ ια το ίδιο θέμα και σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον κύπριο ομόλογό του κ. Μ. Κάρογιαν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δ. Σιούφας τόνισε την πρόθεση του ελληνικού Κοινοβουλίου να απευθυνθεί επισήμως για τις νέες διαστάσεις που λαμβάνει η υπόθεση των αγνοουμένων και των μακάβριων ευρημάτων και ταυτοποιήσεων της Διερευνητικής Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και στα Κοινοβούλια της Διεθνούς, Διακοινοβουλευτικής Ενωσης.

Εν τω μεταξύ, το έργο των συνεργείων εκταφής, ανεύρεσης και εξέτασης των λειψάνων των αγνοουμένων Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων συνεχίζεται. Στην παρούσα φάση διεξάγονται έρευνες και ανασκαφικά έργα στις επαρχίες Κερύνειας, Λευκωσίας και Αμμοχώστου. Ως σήμερα και έπειτα από επτά χρόνια επίμονων προσπαθειών έχουν ταυτοποιηθεί τα λείψανα 93 Ελληνοκυπρίων, αγνοουμένων της εισβολής του 1974, και 35 εθνοφρουρών, πεσόντων στις μάχες του ίδιου καλοκαιριού. Οι ίδιες ερευνητικές προσπάθειες έχουν οδηγήσει στην ταυτοποίηση των οστών και 44 Τουρκοκυπρίων, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν αγνοούμενοι από την περίοδο 1963- 64, αλλά και τις μάχες του 1974.

ΒΗΜΑ

http://lh3.ggpht.com/kdrandakis/SERFLjJQWeI/AAAAAAAAG9g/w79jhzEJrZo/clip_image012_thumb%5B1%5D.jpg

ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirncLe_8ftVJ7iDGS_2SFEIxCGpAyHRav4OVAxNQtEtD0vPrl7gmQwlP27kVqvf9bgZw1jPW8hjN2UW2qBgaOl06g2X8LJHXleZyhmGUcXb_hG77Oach23nk8-awovGiVFJoFkaFJJqkA/s400/Tsipras.jpg

ΑΠΟ ΤΟ
"ΒΗΜΑ"

O πρόεδρος του ΣΥΝ έκανε λόγο για «σκηνικό ανθρωπιστικής κρίσης στο Αιγαίο», το οποίο όπως τόνισε «δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο μιας επικίνδυνης επένδυσης σε ακροδεξιά λαϊκιστική ρητορεία, όπως πράττουν η κυβέρνηση, ο κ. Καρατζαφέρης, αλλά και το ΠαΣοΚ, το οποίο σε αυτό το θέμα έχει μετεγκατασταθεί μεσοτοιχία στην πολυκατοικία της Δεξιάς». Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε επίσης ότι «η Ελλάδα παραβιάζει συστηματικά τις διεθνείς συμβάσεις τις οποίες έχει υπογράψει για την απόδοση της ιδιότητας του πολιτικού πρόσφυγα στους διωκόμενους λόγω πολέμου ή φυλετικών, εθνοτικών και κοινωνικών διακρίσεων» και κάλεσε την κυβέρνηση της ΝΔ «να αποδώσει στις τοπικές κοινωνίες τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τα οποία επενδύονται σε εξοπλισμούς, προκειμένου να ανεγερθούν νέα, ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας».

ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΜΙΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΡΟΝΟΥΣ

ΟΝΤΩΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ? ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ή ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ .....

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 45 ΓΥΦΤΙΚΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ 100 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΡΗΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ

"να αποδώσει στις τοπικές κοινωνίες τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τα οποία επενδύονται σε εξοπλισμούς" ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ? ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΛΚ ΕΤΣΙ ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟΤΕ ΛΕΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ , ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΤΩΝ Ε.Δ.

"ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" .... ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ , ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΥΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΟΜΑΛΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ , ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΠ.....ΛΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ..... ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ , ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΕΝΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΦΟΥΛ ΕΞΤΡΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ , ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ....

http://2.bp.blogspot.com/_yRC-68Hc6MA/SXGsiRlZCmI/AAAAAAAAEcY/l1zZUJs_pw4/s400/%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82.jpg

ΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ