23 Απρ 2009

ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ .....

.... ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ , ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ CD ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

[Real+News.jpg]

[realnews1.jpg]

ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .... ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟ CD ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΣΑ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ . ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΟΒΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΕΧΩ , ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΣ ΓΙΟΥ ΒΙ ..... ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ , ΞΕΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ

Δεν υπάρχει η ένδειξη ΜΚ στα προϊόντα της DIANA πλέον

Aμεση ήταν η αντίδραση της Δημοκρατικής Αναγέννησης στην πληροφορία που "διέρρευσε" στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία, προϊόντα της χαρτοβιομηχανίας Θράκης Diana, κυκλοφορούν με την ένδειξη MK (δηλαδή Μακεδονία), άρα αναγνωρίζοντας εμμέσως το γειτονικό κρατίδιο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Σταύρος Βιτάλης, με τη νομική σύμβουλο της εταιρίας κ. Γιαννοπούλου Ασπασία, έγινε σαφές από την πλευρά της Diana πως το ΜΚ, διαγράφηκε εδώ και δύο μήνες από όλα τα προϊόντα της.

Η εταιρία υποστηρίζει, και έχει τελικά δίκιο, πως η ιστορία αυτή ξεκινά από τον ΕΛΟΤ, τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης, ο οποίος και στην σχετική του περιγραφή των διεθνών ορολογιών, δυστυχώς συμπεριλαμβάνει και την σχετική άμεση αναγνώριση του γειτονικού κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία.
Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το πρόβλημα με την ονομασία των Σκοπίων, δεν βρίσκεται μόνο στα διεθνή συμφέροντα και στις επιλογές της Σκοπιανής προπαγάνδας , αλλά στον πυρήνα του εγκληματικά αδιάφορου αθηνοκεντρικού κράτους και των οργανισμών του.

Από την πλευρά του ο κ. Ζερίτης, Πρόεδρος της Diana, με σαφή στάση στα εθνικά μας θέματα, προχώρησε αυτοβούλως στη διαγραφή του ΜΚ από τα προϊόντα της εταιρίας του. Aρα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρξει κανένα είδους μποϋκοτάζ στα προϊόντα της εταιρίας του, δεδομένης της άμεσης αντίδρασής του. Ο κύριος αίτιος είναι για μια ακόμη φορά η ανευθυνότητα των κρατικών υπηρεσιών όπως του ΕΛΟΤ, που φαίνεται δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι "παίζει με την φωτιά".

Η Δημοκρατική Αναγέννηση, καλεί τον ΕΛΟΤ, να διαγράψει αμέσως από τις προδιαγραφές του το όνομα ΜΚ, που υπονοεί άμεση αναγνώριση της προπαγάνδας του κρατιδίου του Γκρουέφσκυ και να δώσει σήμερα εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την ανεύθυνη στάση του. Καλεί επίσης τις εταιρίες που συντονίζονται αναγκαστικά με τις προδιαγραφές του ΕΛΟΤ, να προχωρήσουν σε μονομερή διαγραφή της περιγραφής ΜΚ από τα προϊόντα τους, όπως έκανε ο κ. Ζερίτης.



ΠΗΓΗ

Μείωση Ελλήνων μαθητών, αύξηση αλλοδαπών τη 10ετία 1997-2007


Από τον Πίνακα αυτόν φαίνεται ότι στο διάστημα της δεκαετίας 1997/98 οι μαθητές με:

- Ελληνες γονείς μειώθηκαν κατά 214.640 ή κατά 15,4%. Η μεγαλύτερη μείωση σημειώθηκε στα γυμνάσια και ακολουθούν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και τα λύκεια και τα δημοτικά. Οι διαφορές αυτές οφείλονται στο γεγονός ότι η μεγάλη μείωση των γεννήσεων σημειώθηκε τη δεκαετία του '80, ενώ τη δεκαετία του '90 η μείωσή τους ήταν σχετικά μικρή.

- Αλλοδαπούς γονείς αυξήθηκαν κατά 93.040 ή κατά 438%! Το σύνολό τους αντιπροσώπευε το 1997/98 το 1,4% του μαθητικού δυναμικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το 2007/08 το ποσοστό αυτό εξαπλασιάστηκε και έφτασε το 8,7%. Η μεγαλύτερη αύξηση σημειώθηκε στα δημοτικά και ακολουθούν τα γυμνάσια, τα ενιαία λύκεια και τα ΤΕΕ. Η μεγάλη αύξηση στα δημοτικά σχολεία οφείλεται κυρίως στις γεννήσεις στη χώρα μας από αλλοδαπές μητέρες.

Οπως αναφέραμε στο άρθρο της 26.2.09 οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες αποτελούν γύρω στο 17% του συνόλου των γεννήσεων τα τελευταία χρόνια. Κατά συνέπεια, η τάση αύξησης των μαθητών με αλλοδαπούς γονείς στην πρωτοβάθμια και, στη συνέχεια, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα συνεχιστεί.

ΠΗΓΗ

Πρόκληση των Αλβανών εν όψει της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στα Τίρανα - ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ

Σήμερα 21 Απριλίου 2009 συνεδρίασε το δικαστήριο Αυλώνος για πολλοστή φορά με αντικείμενο την δίωξη κατά του Βασίλη Μπολάνου και ο δικαστής Shkelzen Selimi ανακοίνωσε την απόφαση καταδίκης του δημάρχου της Χιμάρας και προέδρου της Εθνικής Οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ». Στην ουσία το δικαστήριο έκανε δεκτή την από 10/3/09 πρόταση του εισαγγελέα Sokol Malaj . Η ποινή που επιβλήθηκε για “κατάχρηση εξουσίας και καταστροφή δημόσιας περιουσίας έχει ως εξής:
1. Φυλάκιση 6 μηνών
2. Χρηματικό πρόστιμο ύψους 4000 ευρώ
3. Στέρηση “διοικητικών δικαιωμάτων” για τρία έτη.

Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:

Το περασμένο έτος, αυθαίρετα και ως μη όφειλε, το αντίστοιχο αλβανικό ΥΠΕΧΩΔΕ αποφάσισε να τοποθετήσει πινακίδες οι οποίες υποδεικνύουν τα τοπωνύμια, τις συνοικίες, τα μνημεία καθώς και τις κύριες οδούς της Χιμάρας. Κατά την αλβανική νομοθεσία η συγκεκριμένη αρμοδιότητα ανήκει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο δήμος Χιμάρας, όμως, δεν ερωτήθη ποτέ για την τοποθέτηση των πινακίδων. Ο δήμαρχος Χιμάρας, συμμορφούμενος με τη νομιμότητα αφαίρεσε τις συγκεκριμένες πινακίδες για τρεις επιπλέον λόγους:
- Οι πινακίδες περιόριζαν τα όρια του δήμου και άφηναν τουριστικά «φιλέτα» εκτός δικαιοδοσίας του δήμου Χιμάρας με σκοπό να τα διαχειριστούν οι «εκλεκτοί» των αλβανών κυβερνώντων, όπως έγινε με την παραλία στη Νίβιτσα-Κακομαία.
- Καταστρατηγούσαν και παραποιούσαν τη σημασία των πολιτιστικών μνημείων, π.χ. το «Μοναστήρι του Σταυρού» αναφερόταν ως «Εκκλησία του Αγίου Σταυρού» και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα.
- Οι πινακίδες ήσαν δίγλωσσες (αλβανικά και αγγλικά) και όχι τρίγλωσσες. Δεν περιελάμβαναν δηλαδή την ελληνική ως μητρική μας γλώσσα κατά παράβαση αφ’ ενός του άρθρου 11 της Συμβάσεως Πλαισίου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις Εθνικές Μειονότητες και αφ’ ετέρου την προ ενός μόλις μηνός ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αναγραφή των πινακίδων υποχρεωτικά και στα ελληνικά.
Η πρόταση του εισαγγελέα Αυλώνα προφανώς επηρεάστηκε από την εθνικιστική προπαγάνδα που ασκούν τα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και αλβανοί βουλευτές όλων των παρατάξεων.

Η συγκεκριμένη δίωξη έρχεται να προστεθεί
• στην πρόσφατη οριστική καταδίκη πέντε Χιμαριωτών από το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας για τα γεγονότα των εκλογών του 2003 και
• στη δίωξη δέκα Χιμαριωτών για συμμετοχή τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του άγριου ξυλοδαρμού δύο συμπατριωτών μας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χιμάρας.

Πρέπει επίσης, να προβληματίσει η πρακτική των αλβανικών αρχών να δημοσιοποιούν τις διώξεις κατά ομογενών κάθε φορά που επισκέπτονται την Αλβανία Έλληνες επίσημοι. Συγκεκριμένα,
- Ενώ η υπόθεση των πέντε Χιμαριωτών εκκρεμούσε ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου για δύο περίπου χρόνια, μετά από πλήθος αναβολών η απόφαση τελικά βγήκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη της Υπουργού Εξωτερικών κυρίας Μπακογιάννη στα Τίρανα, με την ιδιότητα της προεδρευούσης του ΟΑΣΕ
- Η καταδίκη των 10 Χιμαριωτών για «συμμετοχή σε παράνομη διαδήλωση» για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο συμπατριωτών μας πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών κυρίου Θεόδωρου Κασσίμη στην Αλβανία.
- Ενώ το δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης του δημάρχου είχε αναβληθεί πολλές φορές αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την πρόταση του εισαγγελέα μία ημέρα πριν επισκεφθεί την Αλβανία ο Υφυπουργός Εξωτερικών κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
- Το Δικαστήριο του Αυλώνα καταδικάζει τον Έλληνα δήμαρχο της Χιμάρας και πρόεδρο της μοναδικής οργάνωσης των Βορειοηπειρωτών, λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας στα Τίρανα.
Αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως τυχαίες. Το αλβανικό κατεστημένο κάνει επίδειξη δυνάμεως επιχειρώντας να τρομοκρατήσει και να κάμψει τις εστίες αντιστάσεως στη Χιμάρα και στη Βόρειο Ήπειρο γενικότερα.

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) της Αλβανίας για την απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του Μπολάνου. Ο Ντούλες δήλωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου είναι άδικη και ότι το δικαστήριο απαρτίζεται από εθνικιστές. «Η τοποθέτηση των πινακίδων είναι ένα δικαίωμα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τυφλοί όμως εθνικιστές στα δικαστήρια καταδίκασαν τον Μπολάνο διότι εφαρμόζει τους νόμους», δήλωσε ο Ντούλες.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου οδηγεί σε άλλες εποχές, που δεν ταυτίζονται καθόλου με τις συστάσεις της Ε.Ε. «Το δικαστικό σύστημα μας κρατά όμηρους του παρελθόντος. Τέτοιες αποφάσεις δεν υφίστανται στην Ε.Ε.», επισήμανε ο Ντούλες με δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, σε δήλωσή του προς τα Μέσα, αντέδρασε στην απόφαση του δικαστηρίου. «Η ερμηνεία και εφαρμογή των νόμων, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πολιτικές και αναχρονιστικές χροιές δεν ευνοούν το σκοπό του νόμου», υποστήριξε.

Η γέννηση του Μωάμεθ ήταν στις 8 Μαρτίου και «γιορτάστηκε» σκόπιμα στις 20 Απριλίου με το χριστιανικό Πάσχα - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΠΑΙΔΙΝ ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ

Μόνο θρησκευτικό χαρακτήρα δεν είχε η γιορτή που στόχευε στο να νομιμοποιήσει την παρουσία και το ρόλο του ψευτομουφτή Ξάνθης

Μία ενυπόγραφη επιστολή που εκφράζει πράγματα και διατυπώνει ερωτήματα δημοσιεύεται αναδεικνύοντας τη οπτική του κ. Καραχότζα γνωστού Πομάκου της Ξάνθης και ανθρώπου που υπηρετεί τον δημόσιο διάλογο. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Πόσο κοστίζει τελικά μια καρέκλα κύριοι; Πόσα πρέπει να ξεπουλήσει κανείς για να την αποκτήσει; Τα ερωτηματικά μένουν μετέωρα…
Παρόλο που υπάρχουν πολύ πιο αρμόδιοι από μένα οι οποίοι όχι απλά μπορούν αλλά οφείλουν να απαντούν έστω και δια μέσω του τοπικού Τύπου στα όσα παράλογα και γελοία ταυτόχρονα, συμβαίνουν στην πλάτη των μουσουλμάνων της Θράκης, για ακόμα μια φορά θα αναγκαστώ εγώ να παίξω τον ρόλο εκείνου που θα απαντήσει εκ μέρους εκείνων που όφειλαν να το κάνουν, αλλά για έναν περίεργο λόγο σιωπούν και αρκούνται μόνο στην καθαρά τυπική και παντελώς σιωπηρή παρουσία τους.
Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας παρακολουθήσαμε μια εκδήλωση στο Αμοιρίδιο κλειστό γυμναστήριο για τον εορτασμό της γέννησης του Μωάμεθ, μια γιορτή των μουσουλμάνων όλου του κόσμου, της οποίας η κανονική μέρα εορτασμού ήταν η 8η Μαρτίου και φυσικά όχι σε γυμναστήρια και πλατείες αλλά στον φυσικό της χώρο, στα τζαμιά.
Πραγματικά δεν υπάρχει κανέναν λόγος αλλά ούτε και διάθεση από τη μεριά μου να ασχοληθώ με τους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης, άλλωστε όλοι μας λίγο πολύ τους γνωρίζουμε και ξέρουμε τις θέσεις τους ως προς την μουσουλμανική (τουρκική για εκείνους) μειονότητα της Θράκης.
Εξάλλου οι θέσεις και απόψεις των συγκεκριμένων κυρίων φάνηκαν και μέσα από αυτή την εκδήλωση την οποία μόνο ένας χαζός θα μπορούσε να χαρακτηρίσει θρησκευτική. Οι εθνικιστικής φύσεως ομιλίες ντόπιων μειονοτικών και εκπροσώπων της Τουρκίας, καθώς και των Σκοπίων μόνο θρησκευτική γιορτή δε μας θύμισαν.
Όλα αυτά όμως είναι τα τελευταία που θα μπορούσαν να με απασχολήσουν, καθώς το πιο σημαντικό απ’ όλα κατά τη γνώμη μου είναι η για ακόμα μια φορά αδυναμία της (τοπικής) ελληνικής πολιτείας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πράξει τα αυτονόητα. Τώρα πλέον επιβεβαιώνεται πως στον τόπο αυτό ή ανθέλληνες ή ανίκανοι μεγαλουργούν…

Άραγε οι του δήμου Ξάνθης γνώριζαν πως η συγκεκριμένη γιορτή των μουσουλμάνων γίνεται στις 8 Μαρτίου και όχι στις 20 Απριλίου;

Πώς γίνεται τον Απρίλιο του περασμένου έτους ο ίδιος δήμος να δηλώνει ότι αδυνατεί να παραχωρήσει κάποιο χώρο στον πολιτιστικό σύλλογο Πομάκων Ξάνθης προκειμένου αυτός να διοργανώσει μια καθαρά πολιτιστική βραδιά και στον ψευτομουφτή Ξάνθης να παραχωρεί ολόκληρο το Αμοιρίδιο;


Είναι άραγε ικανοποιημένος ο κύριος δήμαρχος από τα όσα ανθελληνικά ακούστηκαν προχθές το βράδυ στο Αμοιρίδιο;

Ποιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν να παραχωρήσουν το Αμοιρίδιο για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης;

Το έχει καταλάβει ο δήμος της Ξάνθης πως ύστερα από αυτή του την …απερισκεψία ουσιαστικά αναγνωρίζει και νομιμοποιεί τον ρόλο του ψευτομουφτή;

Μήπως αν μετά από μια εβδομάδα τους ζητήσει κάποιος τον ίδιο χώρο για να γιορτάσει την επίσης περασμένη επέτειο της 25ης Μαρτίου θα του τον παραχωρήσουν με την ίδια ευκολία;

Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα στα οποία είναι υποχρεωμένη να δώσει απαντήσεις η δημοτική αρχή και όποιος άλλος εμπλέκεται όχι σε μένα προσωπικά αλλά σε όλους εκείνους τους συντοπίτες μας που εμπιστεύτηκαν την τύχη αυτού του τόπου στα χέρια τους. Στα χέρια Ελλήνων που κάθε άλλο παρά αγάπη για την Ελλάδα δείχνουν.

Σεμπαϊδίν Καραχότζα


ΠΗΓΗ

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ή ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ?

ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΟΤΗΝΑΙΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού γίνεται ο γάμος, είναι μία παροιμία που ταιριάζει γάντι για την προχθεσινή φιέστα στο Αμοιρίδιο της Ξάνθης.
-Η συγκέντρωση 5.000 ατόμων με ηγετικές φυσιογνωμίες τους ψευτομουφτήδες μάλλον πρέπει να προβληματίσει την ελληνική πολιτεία.
-Ίσως γιατί αυτή η συγκέντρωση ήταν μόνο η αρχή. Πάντως ο γάμος έγινε στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας που εδώ και 3 ημέρες παρευρίσκονται οι δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν.
-Την ώρα που ο Τύπος της μειονότητας μιλά για τις δηλώσεις του Τσετίν Μάντατζη ότι δεν θα είναι υποψήφιος τις επόμενες εθνικές εκλογές, στο ίδιο σενάριο θα πρωταγωνιστεί εντός των ημερών και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν.
-Η πρόταση των σκληροπυρηνικών της μειονότητας είναι να αποχωρήσουν από την πολιτική σκηνή με την στόφα του «ηγέτη», αδειάζοντας τον χώρο για νεότερους και πιο ελεγχόμενους.
-Παρόλα αυτά οι δύο βουλευτές βρίσκονται στην ισλαμική συνδιάσκεψη των αραβικών χωρών στην Σαουδική Αραβία καλεσμένοι του …υπευθύνου της Τουρκίας Φαΐκ Ερέ και όχι των Αράβων και με την ιδιότητα παρακαλώ όχι των εκπροσώπων της μειονότητας, αλλά ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.
-Και φυσικά τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αν γι’ αυτή τη συμμετοχή τους υπάρχει έγκριση της ελληνικής Βουλής, αν το κόμμα του ΠΑΣΟΚ είναι ενήμερο για τα θέματα που τέθηκαν στο συνέδριο και πώς δικαιολογείται η ύπαρξη Ελλήνων βουλευτών σε ένα συνέδριο που βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις για την Ελλάδα, εξυπηρετώντας καθαρά τα συμφέροντα της Τουρκίας.
-Αλήθεια τι περίεργα παιχνίδια παίζονται όταν υποτίθεται ότι οι δύο βουλευτές βρίσκονται στο στόχαστρο του τουρκικού προξενείου, αλλά παρόλα αυτά οι εκπρόσωποι της Τουρκίας στην ισλαμική συνδιάσκεψη τους καλούν για να αναβαθμίσουν το ηγετικό τους προφίλ;
-Μήπως οι δύο βουλευτές πρέπει επιτέλους να τοποθετηθούν ανοικτά και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους; Ή προκαλούν την επίσημη ελληνική πολιτεία και το κόμμα τους να τους ηρωοποιήσει διαγράφοντάς τους;
Πάντως σε ισλαμικό συνέδριο με την ιδιότητα του μέλους της ελληνικής Βουλής μέχρι τώρα συμμετείχε μόνο ο αποθανών Σαδήκ Αχμέτ.
-Τι σημαίνει λοιπόν η συμμετοχή των δύο βουλευτών; Γιατί από τότε μέχρι τώρα σε τέτοιου είδους συνέδρια παρευρίσκονταν μόνο οι ψευτομουφτήδες.
-Για τον λόγο ότι χρειάζεται ειδική άδεια από την Βουλή. Δόθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση ή ήδη οι δύο βουλευτές άνοιξαν από μόνοι τους την πόρτα της εξόδου για τους ίδιους.
-Στην ισλαμική βέβαια συνδιάσκεψη που συνεχίζεται και σήμερα, μέχρι αργά χθες το βράδυ κατάφερε η τουρκική αντιπροσωπεία με την βοήθεια των βουλευτών μας να εκδώσει ψήφισμα κατά της Ελλάδας, με έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης και θρησκευτικής ελευθερίας που αφορούν τους μιναρέδες και τους ιμάμηδες.
-Σε μια Θράκη που τα τεμένη και οι μιναρέδες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ακόμα και σε ακατοίκητα χωριά.
-Το δεύτερο σκέλος της καταδίκης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα αφορά τις εκλογές στην μουφτεία, χωρίς να διευκρινίζονται οι διπλές αρμοδιότητες των μουφτήδων και το τρίτο τα βακούφια και τις διαχειριστικές επιτροπές.
-Και όλα αυτά με το κύρος της… ελληνικής βουλής διά μέσω των εκπροσώπων της, γιατί ο αραβικός κόσμος τους υποδέχθηκε όπως πληροφορούμαστε με αυτή την ιδιότητά τους.
-Φυσικά το κείμενο διανθίζεται με πλήθος άλλων παραβιάσεων για την μειονότητα, που απηχούν καθαρά τις θέσεις και τις απόψεις της Τουρκίας.
-Μάλλον είναι η ώρα να δίνουν σαφείς εξηγήσεις οι δύο βουλευτές ενώπιον της ελληνικής Βουλής. Εκτός αν εφαρμόζουν δικούς τους κανονισμούς χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανέναν.

Ο φιλόλογος – ιστορικός Σαράντος Καργάκος στην Κομοτηνή

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNWURP5iQ3CrjmX86IAUTt7eZAhG6s9zXh6cWMyO3CZxFrnB1ISEdSyr85QDlmwr56qnh4gyR5xyS7U0tthqsA3JmamPIBzCRV_RyUaVreQCSHp5PrqJSeSyvAPeISmU2lzbLDjS9R1EYQ/s400/kargakos.jpg

Θα μιλήσει για την «Ελληνική Παιδεία. Ένας νεκρός με μέλλον» με αφορμή το ομώνυμο βιβλίο του

Ο σύλλογος φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης φιλοξενεί την Τρίτη 28 Απριλίου, ώρα 19:30, στο Θρακικό Πνευματικό Κέντρο-Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής τον φιλόλογο-ιστορικό Σαράντο Καργάκο, ο οποίος με αφορμή το ομώνυμο βιβλίο του θα μιλήσει με θέμα: «Ελληνική Παιδεία. Ένας νεκρός με μέλλον». Ο Σαράντος Καργάκος μιλά για την παιδεία του σήμερα, θίγει τα «κατορθώματα» του μονοτονικού συστήματος, τα σχολικά εγχειρίδια και το φλέγον θέμα της διδασκαλίας της ιστορίας, το σύστημα της ελληνικής Παιδείας αλλά και το μέλλον της. Ο ίδιος σημειώνει: «Κάποτε στο χώρο της Παιδείας λυμαίνονταν οι υπερπατριώτες. Σήμερα τον λυμαίνονται οι αντιπατριώτες. Το σύγχρονο ελληνικό σχολείο, Πανεπιστήμιο, προσφέρουν την εικόνα του Woodstock, στην καλύτερη περίπτωση φρενοκομείου. Η ασυδοσία βγήκε νικήτρια στην μάχη της με την ευταξία, την πειθαρχία...».

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (?) ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

http://www.error.gr/wp-content/uploads/2007/11/pasok_flag1.jpg

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ

Με το σύνθημα «λίγα απ΄ τους πολλούς» και στόχο τα 5 εκατ. ευρώ το ΠΑΣΟΚ έχει αποστείλει 950.000 προσωπικές επιστολές σε μέλη και φίλους οι οποίοι έως τις 31 Μαΐου θα πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους: από 12 ευρώ για αγρότες, μετανάστες, συνταξιούχους, μέχρι 500 ευρώ για βουλευτές και ευρωβουλευτές.

(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ. ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ)

Στα σχέδια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ όμως εκτός του νέου τρόπου επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους και την καταβολή της συνδρομής υπάρχει και το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα έκδοσης πιστωτικής κάρτας που απευθύνεται και αυτή στα μέλη και τους φίλους του κόμματος οι οποίοι παρέλαβαν την προσωπική επιστολή από την Ιπποκράτους. Η κάρτα ΠΑΣΟΚ θα είναι κατά το πρότυπο της κάρτας των Νέων Εργατικών (Νew Labour) της Μεγάλης Βρετανίας, που είναι και το μοναδικό μέχρι στιγμής σοσιαλιστικό κόμμα που έχει προχωρήσει στην έκδοσή της.

(ΜΑΛΙΣΤΑ , ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ . ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ΕΤΙΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΑΣΕΩΝ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ , ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ , ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ "ΗΓΕΤΕΣ")

[6.jpg]

Ήδη το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με όλες τις τράπεζες προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συνεργαστεί για την έκδοση της κάρτας

(ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ "ΘΑ" ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΦΑΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ? Η ΛΟΥΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ? ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ?)

Στη νέου τύπου επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ με τα μέλη και τους φίλους του, οι τελευταίοι καλούνται να απαντήσουν αν επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονική διεύθυνση @pasok. gr (π.χ. dimitris. papadopoulos@pasok. gr- πράγμα που έχουν ήδη κάνει περίπου 50.000 πολίτες), εάν επιθυμούν να λαμβάνουν με sms ή e-mail ενημέρωση από το ΠΑΣΟΚ (επικοινωνία που θα δοκιμαστεί εκτεταμένα κατά το πρότυπο της προεκλογικής εκστρατείας Ομπάμα στις επόμενες εκλογές)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjm9AzYZU-_iv7G2dj06v59KoBAccBdCOmozXrokrx6CRv1ADFBq9CY_p2J0lnRt-8GQDNMfvvUCgktgAyrdI2Yw_K19N9RQ5p4RvBYYwJg50y0uSu8jT1mVn-PkVQErKZLFkySk-SnyCY/s230/spam_pasok_stops_here.jpg

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ , ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ "ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ..... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΛΟΜΠΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb-IXf2TX6dhX47bp0URIXB7qfhyphenhyphen8QzgGmlzHh7EGe4RcmSoVMi0I-nv7KaMipRLRFQhb_R6QicimPnVMuNSvCmhfPwERYKdHCoP5ueIZIhh3PNtpQnctNI3E9YYytbuzf8Y2czfO6TqRZ/s400/PASOK+GALOP.jpg

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ SMS MMS , ΟΜΠΑΜΑ STYLE . Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ .... ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ @pasok.gr ΣΤΑ SPAM?

Ε ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...... ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ PRIME MINISTER

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtZ78flcNHX8taHJQsoDyzDHJ9yZg6uRpWEmZJ7gtcDyiw4qbeoFF1-j13ThqX20ytChfxZ7zSvXnAsnjh8aHrb28EeKRgLcOwXMYmV3HXmGzntYHDE_d7adWxR9SiBbeAb2Q6tMwQv92L/s400/papandreou666.jpg