23 Απρ 2009

ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (?) ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

http://www.error.gr/wp-content/uploads/2007/11/pasok_flag1.jpg

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ

Με το σύνθημα «λίγα απ΄ τους πολλούς» και στόχο τα 5 εκατ. ευρώ το ΠΑΣΟΚ έχει αποστείλει 950.000 προσωπικές επιστολές σε μέλη και φίλους οι οποίοι έως τις 31 Μαΐου θα πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους: από 12 ευρώ για αγρότες, μετανάστες, συνταξιούχους, μέχρι 500 ευρώ για βουλευτές και ευρωβουλευτές.

(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ. ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ)

Στα σχέδια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ όμως εκτός του νέου τρόπου επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους και την καταβολή της συνδρομής υπάρχει και το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα έκδοσης πιστωτικής κάρτας που απευθύνεται και αυτή στα μέλη και τους φίλους του κόμματος οι οποίοι παρέλαβαν την προσωπική επιστολή από την Ιπποκράτους. Η κάρτα ΠΑΣΟΚ θα είναι κατά το πρότυπο της κάρτας των Νέων Εργατικών (Νew Labour) της Μεγάλης Βρετανίας, που είναι και το μοναδικό μέχρι στιγμής σοσιαλιστικό κόμμα που έχει προχωρήσει στην έκδοσή της.

(ΜΑΛΙΣΤΑ , ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ . ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ΕΤΙΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΑΣΕΩΝ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ , ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ , ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ "ΗΓΕΤΕΣ")

[6.jpg]

Ήδη το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με όλες τις τράπεζες προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συνεργαστεί για την έκδοση της κάρτας

(ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ "ΘΑ" ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΦΑΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ? Η ΛΟΥΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ? ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ?)

Στη νέου τύπου επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ με τα μέλη και τους φίλους του, οι τελευταίοι καλούνται να απαντήσουν αν επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονική διεύθυνση @pasok. gr (π.χ. dimitris. papadopoulos@pasok. gr- πράγμα που έχουν ήδη κάνει περίπου 50.000 πολίτες), εάν επιθυμούν να λαμβάνουν με sms ή e-mail ενημέρωση από το ΠΑΣΟΚ (επικοινωνία που θα δοκιμαστεί εκτεταμένα κατά το πρότυπο της προεκλογικής εκστρατείας Ομπάμα στις επόμενες εκλογές)

http://1.bp.blogspot.com/_tvz8wZzj4ac/SWkTbx2ir2I/AAAAAAAAAAU/1IaK4MLOmlc/S230/spam_pasok_stops_here.jpg

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ , ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ "ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ..... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΛΟΜΠΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ.

http://3.bp.blogspot.com/_1Xpp_Ng9BnY/SNqjA26fd8I/AAAAAAAADqg/RhQkh-3V6eY/s400/PASOK+GALOP.jpg

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ SMS MMS , ΟΜΠΑΜΑ STYLE . Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ .... ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ @pasok.gr ΣΤΑ SPAM?

Ε ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...... ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ PRIME MINISTER

http://1.bp.blogspot.com/_SFZt0tl-B3U/SZs0sw2QGbI/AAAAAAAAZp0/1OH-Uz55GAo/s400/papandreou666.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: