5 Μαρ 2009

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ DRSEENG


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ .... ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΛΛΗΨΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ , ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΤΛ , ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ .

Ο ΛΟΓΟΣ ? ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΟ "ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ" . ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ .... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η "ΑΜΥΝΤΙΚΗ" ΣΤΑΣΗ , ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" . ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ?

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ? Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ .

ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ?

ΠΡΙΝ


ΜΕΤΑ


ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ

Διαβεβαιώσεις για αποχή ξένων από τον Ηγεμόνα

Προς μερική, τουλάχιστον, επίλυση βαίνει το θέμα της τουρκικής άσκησης «Ηγεμών» στο Αιγαίο στην οποία έχουν κλιθεί να συμμετάσχουν τέσσερις χώρες του ΝΑΤΟ και το σενάριο της οποίας θίγει ελληνικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με ανωτάτη πηγή του υπουργείου Άμυνας οι προσκληθείσες χώρες, ΗΠΑ, Βρετανία, Ολλανδία και Βέλγιο έχουν δώσει προφορικές διαβεβαιώσεις προς την Ελλάδα, ότι είτε ότι θα αποσυρθούν είτε ότι δεν θα συμμετάσχουν στις φάσεις εκείνες που θίγονται ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Οι διαβεβαιώσεις αυτές δόθηκαν στον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη κατά τη συνάντηση που είχε με τους ομολόγους του στη σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στην Κρακοβία.
Η άσκηση έχει προγραμματιστεί για 13-29 Μαρτίου.


Η βρετανική συμμετοχή, όπως και άλλων χωρών, αποτελεί τμήμα της ευρύτερης βρετανικής άσκησης «Ταύρος» που έχει ήδη ξεκινήσει και θα επεκταθεί μέχρι την νοτιοανατολική Ασία.
Η Βρετανία έχει ζητήσει από την Ελλάδα να κάνει μαζί της διμερή άσκηση κατά το χρονικό διάστημα που τα πλοία της θα βρίσκονται στην περιοχή.

ΠΗΓΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ .... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΝΑΖΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ? ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΜΕ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ?

Σώνουν οι μάρτυρες! (απόσπασμα) Δραγούμης, Ίων

ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Εξαγωγή αθλιότητας και φασισμού από την Τουρκία στο ΝΑΤΟ

Μετά τη δήλωση προθέσεων για βέτο της Τουρκίας στην επάνοδο της Γαλλίας στο ΝΑΤΟ, λόγω της αρνητικής στάσης του Παρισιού στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, ήλθε η σειρά της Δανίας και συγκεκριμένα του Δανού πρωθυπουργού Αντερς Φογκ Ρασμούσεν να νοιώσει στο πετσί του την τουρκική αθλιότητα.


Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Δανίας και το ραδιοφωνικό σταθμό DR, η Τουρκία προτίθεται να θέσει βέτο στην υποψηφιότητα του Ρασμούσεν για τη θέση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, με το αιτιολογικό ότι αρνήθηκε να φιμώσει το κουρδικό δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι ROJ TV, που εκπέμπει από την Κοπεγχάγη. Ο ανταποκριτής του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού της Δανίας στις Βρυξέλλες, Jakob Vinde Larsen, συνομίλησε με ανώτατους Τούρκους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες και την Άγκυρα οι οποίοι του έκαναν ην εξής δήλωση: "Δεν υπάχει φως στο τούνελ για την υποψηφιότητα του πρωθυπουργού της Δανίας ως Γ.Γ. του ΝΑΤΟ".

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν, αποχώρησε από την κοινή συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Κοπεγχάγη, το 2005, επειδή οι δανικές αρχές έδωσαν διαπίστευση σε ρεπόρτερ του κουρδικού καναλιού ROJ TV.

Εν τω μεταξύ, ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, Αλί Μπαμπατζάν, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, δήλωσε για το θέμα:
"Χωρίς αμφιβολία, για τη θέση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, θα ήταν πολύ επωφελές να επιλεγεί ένα πρόσωπο που ενσωματώνει το πνεύμα της Συμμαχίας, που έχει αντιληφθεί καλά την αποστολή της και δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι το πρόσωπο αυτό διακατέχεται από τα ιδεώδη και τις κοινές αξίες της Συμμαχίας, όπως επίσης και ότι είναι σε θέση να διευθύνει τις σχέσεις με όλες τις χώρες, οι οποίες θα πρέπει να τον περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους."
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν "πρέπει να είναι ένα άτομο που δεν έχει δώσει στήρηξη στην τρομοκρατία", ο Μπαμπατζάν είπε: "Ασφαλώς, αυτό είναι κάτι πουούτε πρέπει να το συζητάμε".

Δηλαδή, η Τουρκία, μια χώρα που έχει κουρελιάσει κάθε ένοια δημοκρατικότητας και συμμαχικής αλληλεγγύης, αφού διατηρεί εν ισχύ απειλή πολέμου και απαράδεκτες εδαφικές διεκδικήσεις για χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, μετά τις απειλές προς τη Γαλλία, τώρα έρχεται να απειλήσει τη Δανία, επειδή δεν ήταν αρκούντως φασιστική, όπως απαιτούν τα φασιστοειδή της Άγκυρας, απαγορεύοντας τη λειτουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος εκπέμπει στα κουρδικά. Με άλλα λόγια, αντί να προσαρμοστεί η Άγκυρα στα Κριτήρια της Κοπεγχάγης, οι "ιδεαλιστές" της Τουρκίας καλούν την Κοπεγχάγη να προσαρμοστεί στα Κριτήρια της Άγκυρας.
Είναι αυτό που λέει ο λαός μας: "Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι".

http://infognomonpolitics.blogspot.com


Διαδήλωση για τη Γενοκτονία Θρακικού Ελληνισμού

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Του Σταύρου Μαρμαρινού

Προετοιμάζεται από το Σύλλογο «Ορφέα» και άλλη οργάνωση και θα γίνει απέναντι από τα Ηνωμένα Εθνη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει διαδήλωση που θα καταγγέλλει τη Γενοκτονία από τους Τούρκους των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης. Οργανώνεται από την Πανθρακική Ενωση Αμερικής «Ορφεύς» και την οργάνωση Hellenic League of America (ΗLA) και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2μ.μ. στο Ralph J Bunche Park του Μανχάταν, μεταξύ των Οδών 42ης και 43ης.


Κατά τη διαδήλωση θα υπάρχουν διάφοροι ομιλητές, ένας από τους οποίους θα είναι ο διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθηγητής Φάνης Μαλκίδης. Θα μιλήσουν επίσης, αντιπρόσωποι της αρμενικής και της ιταλικής παροικίας στη Νέα Υόρκη.
«Κάνουμε διαμαρτυρίες και καταγγελίες για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, και των Αρμενίων και Ασσυρίων, αλλά δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για τη Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού», τόνισε στον «Εθνικό Κήρυκα» ο πρόεδρος των πιο πάνω ελληνοαμερικανικών οργανώσεων, Γιάννης Φυδανάκης.
«Η διαδήλωσή μας θα είναι η πρώτη στην Αμερική και νομίζω ότι είναι και η πρώτη που γίνεται σ’ όλο τον κόσμο».
Το θέμα της προετοιμασίας της διαδήλωσης συζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα, σε συνεδρίαση του Συμβουλίου του «Ορφέα».

«Υποστηρίζουμε, ανεπιφύλακτα, αυτή την πρωτοβουλία και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε συμπαράσταση και των άλλων οργανώσεων της Ομογένειας, ώστε να προβάλλουμε το θέμα της Γενοκτονίας του Θρακιώτικου Ελληνισμού», δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Πανθρακικής Ενωσης, Νικόλαος Δοξακόπουλος.
Σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία οι Ελληνες στη Μικρά Ασία (Πόντο, Ιωνία και Καππαδοκία) και στην Ανατολική Θράκη, με βάση τις οθωμανικές στατιστικές ξεπερνούσαν τα 2 εκατομμύρια άτομα πριν το 1914. Η επόμενη καταμέτρησήτους έγινε στην Ελλάδα το 1928, ως πρόσφυγες αυτή τη φορά και βρέθηκαν να είναι 1.221.849.
Η μοίρα τους είχε προδιαγραφεί από το 1908, μετά το κίνημα των Νεότουρκων. Οι Νεότουρκοι αρνήθηκαν πως υπήρχε εθνικό ζήτημα στην Τουρκία και επέλεξαν την πολιτική της βίαιης αφομοίωσης των εθνικών κοινοτήτων.
Το 1911 αποφάσισαν σε συνέδριό τους την εξόντωση των μη τουρκικών εθνοτήτων: «Η Τουρκία πρέπει να γίνει μωαμεθανική χώρα, όπου η μωαμεθανική θρησκεία και οι μωαμεθανικές αντιλήψεις θα κυριαρχούν και κάθε άλλη θρησκευτική προπαγάνδα θα καταπνίγεται...

Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η πλήρης οθωμανοποίηση όλων των υπηκόων της Τουρκίας. Και είναι ολοκάθαρο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με την πειθώ. Αρα,
πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένοπλη βία... Το δικαίωμα των άλλων εθνοτήτων να έχουν δικές
τους οργανώσεις θα πρέπει να αποκλειστεί. Κάθε μορφή αποκέντρωσης και αυτοδιοίκησης θα θεωρείται προδοσία προς την τουρκική αυτοκρατορία».
Το 1914 άρχισαν οι μεγάλες διώξεις κατά των Ελλήνων της Ιωνίας και της Ανατολικής Θράκης. Το 1915 έγινε η Γενοκτονία των Αρμενίων με ενάμιση εκατομμύριο νεκρούς.
Το 1916 άρχισε η Γενοκτονία των Ελλήνων στον Πόντο με 350.000 νεκρούς ως το 1924. Το σύνολο των Ελλήνων «αγνοουμένων» σ’ όλη τη μικρασιατική χερσόνησο και την Ανατολική Θράκη ξεπερνά το ένα εκατομμύριο.

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής που θα έλθει από την Ελλάδα για να μιλήσει κατά τη διαδήλωση, Θεοφάνης Μαλκίδης, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από γονείς πρόσφυγες.
Είναι διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών και διδάσκει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Ασχολείται με τις εκφάνσεις της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας στον Παρευξείνιο χώρο και τα Βαλκάνια μετά τον Ψυχρό Πόλεμο. Ως Μέλος της Διεθνούς Ενωσης Ακαδημαϊκών για τη μελέτη των γενοκτονιών και της Διεθνούς Ενωσης για τα δικαιώματα και την απελευθέρωση των Λαών, ο κ. Μαλκίδης έχει πραγματοποιήσει παρεμβάσεις για το Ποντιακό ζήτημα και ειδικότερα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας, της ελευθερίας των Ποντιόφωνων στη σημερινή Τουρκία και για τους Πόντιους της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Εχει τιμηθεί από το Συμβούλιο Τύπου των Εθνικών Κοινοτήτων του Καναδά για τη συνεισφορά του στην προαγωγή του πολιτισμού και την αλληλοκατανόηση μεταξύ των Εθνικών Κοινοτήτων.

Στη Νέα Υόρκη, η οργάνωση των καταγομένων από τη Θράκη ομογενών άρχισε το 1983, ως «Πανθρακικός Σύλλογος Αμερικής». Εξι χρόνια αργότερα μετονομάστηκε σε «Πανθρακική Ενωση Αμερικής» και σήμερα αποτελεί το σημαντικότερο φορέα εκπροσώπησης για όσους κατάγονται από την ακριτική Θράκη.
Η οργάνωση αυτή έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα. Οι Θρακιώτες της Νέας Υόρκης συγκέντρωσαν το ποσό των 18.000 δολαρίων, το οποίο και διέθεσαν για την αγορά μηχανήματος αιμοκάθαρσης, το οποίο δώρισαν στο ακριτικό Διδυμότειχο. Πριν αποσταλεί το μηχάνημα αυτό, οι ασθενείς έπρεπε να μετακινούνται τρεις φορές την εβδομάδα σε απόσταση 100 χλμ. ως την Αλεξανδρούπολη για να υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση.

ΑΠΟ ΤΟ http://ellinaspatriotis.blogspot.com

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ


Έναν νεκρό αρχιφύλακα ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει την ληστεία και να συλλάβει τους ληστές. παρ' ότι ήταν εκτός υπηρεσίας, είχε ως αποτέλεσμα ληστρική επιδρομή ενόπλων σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στον Πειραιά.
Ο αρχιφύλακας ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου, όταν αντιλήφθηκε τους ληστές τους κάλεσε να παραδοθούν προτάσσοντάς τους το υπηρεσιακό του περίστροφο. Οι δύο ληστές έστρεψαν τα όπλα τους εναντίον του και κυριολεκτικά τον "γάζωσαν", με αποτέλεσμα ο ενσυνείδητος μεν αλλά άτυχος αστυνομικός να πέσει νεκρός.

Πηγή:
defencenet

Σχόλιο:Ο άτυχος αρχιφύλακας που έπεσε νεκρός είναι μεταξύ 35-37 ετών και είναι πατέρας ενός νεογέννητου σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Alpha.

Να δείτε που τώρα θα τα βάλουν με τον νεκρό αστυνομικό. Θα αρχίσουν να λένε τι ήθελε και έμπλεκε, θα αρχίσουν να ψάχνουν αν ήταν εκτός υπηρεσίας ή σε ώρα καθήκοντος και γιατί έφερε υπηρεσιακό όπλο κι όλα αυτά για να δώσουν άλλοθι στους ένοπλους εγκληματίες να τρομοκρατούν και να σκοτώνουν τον κόσμο όποτε γουστάρουν. Θα διυλίσουν το κουνούπι για μία ακόμη φορά και θα καταπιούν την καμήλα που είναι το κλίμα ανασφάλειας που ζει ο πολίτης σήμερα με το που βγαίνει από το σπίτι του. Άλλωστε αυτό θέλουν. Να ευνουχίσουν τους ενσυνείδητους αστυνομικούς, να φοβούνται και την σκιά τους. Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν πυροβολούσε ο αστυνομικός τους ληστές και σκοτωνόταν ένας από αυτούς. Θα διασυρόταν και θα τον έστελναν στην φυλακή μιας και ο αστυνομικός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να πυροβολεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Συμπέρασμα: Αστυνομικοί, καθείστε στ΄ αυγά σας. Μην εμπλέκεστε, αλλά και αν εμπλακείτε φροντίσετε να είστε εσείς οι σκοτωμένοι γιατί αλλιώς δεν την βγάζετε καθαρή!

Το έχουμε ξαναδεί το έργο και θα το ξαναδούμε για μία ακόμη φορά.

ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ "ΑΝΙΚΑΝΟ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μέρα μεσημέρι «χτύπησαν» διαμερίσματα στην οδό Πραξιτέλους (Μεσσηνία) θρασύτατοι διαρρήκτες, οι οποίοι, μάλιστα, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν τραυμάτισαν έναν αστυνομικό, ο οποίος τους αντιλήφθηκε από διπλανό διαμέρισμα.

Οι δύο Γεωργιανοί άρχισαν να εισβάλουν στα διαμερίσματα δευτέρου και τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Πραξιτέλους. Παραβιάζοντας τις κλειδαριές και κάνοντας άνω – κάτω τους χώρους, άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και πολύτιμα αντικείμενα.

Την ώρα που οι δράστες βρίσκονταν σε ένα από τα διαμερίσματα τους αντιλήφθηκε αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ο οποίος, αφού ειδοποίησε
συναδέλφους του, προσπάθησε να τους συλλάβει πριν προλάβουν να φύγουν. Αυτοί, μπροστά στο ενδεχόμενο να συλληφθούν, δε δίστασαν να έρθουν μαζί του στα χέρια και να κατρακυλήσουν από τις σκάλες. Μάλιστα, ο ένας, τον οποίο και κατάφερε να συλλάβει ο αστυνομικός, τον γρονθοκόπησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Πηγή:Εφημερίδα "Θάρρος"

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΑΦΟΥ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ

Σε ανάκληση της έγκλησης που υπέβαλε σε βάρος αστυνομικών, προχώρησε ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. Σε νεότερη κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 22χρονος, αφού χαρακτήρισε ως ατυχές το συμβάν, εξέφρασε την επιθυμία του να μην διωχθούν ποινικά -όπως ζητούσε αρχικά- οι εμπλεκόμενοι στο καταγγελθέν επεισόδιο αστυνομικοί.

Επίσης, ο νεαρός κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του δεν χρησιμοποιήθηκε βία από τους αστυνομικούς, πλην όμως, επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι στο αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου προσήχθη, ένας αστυνομικός με πολιτικά επιτέθηκε εναντίον του και τον χτύπησε.

Ο 22χρονος αναμένεται να δικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται για απείθεια, άρνηση δήλωσης στοιχείων ταυτότητας και εξύβριση αστυνομικών.

Πηγή:flash.gr

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ HELLENICREVENGE

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ . ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ , ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ , ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΑΛΗΤΕΣ , ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ , ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΤΛ , ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΝΕΚΡΟΙ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ , ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΧΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ .

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΛΗΤΕΙΑΣ , ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ INTYMEDIA .

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ , ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ , ΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΑΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΛΙΓΩΝ .

ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ .