5 Μαρ 2009

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ


Έναν νεκρό αρχιφύλακα ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει την ληστεία και να συλλάβει τους ληστές. παρ' ότι ήταν εκτός υπηρεσίας, είχε ως αποτέλεσμα ληστρική επιδρομή ενόπλων σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στον Πειραιά.
Ο αρχιφύλακας ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου, όταν αντιλήφθηκε τους ληστές τους κάλεσε να παραδοθούν προτάσσοντάς τους το υπηρεσιακό του περίστροφο. Οι δύο ληστές έστρεψαν τα όπλα τους εναντίον του και κυριολεκτικά τον "γάζωσαν", με αποτέλεσμα ο ενσυνείδητος μεν αλλά άτυχος αστυνομικός να πέσει νεκρός.

Πηγή:
defencenet

Σχόλιο:Ο άτυχος αρχιφύλακας που έπεσε νεκρός είναι μεταξύ 35-37 ετών και είναι πατέρας ενός νεογέννητου σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Alpha.

Να δείτε που τώρα θα τα βάλουν με τον νεκρό αστυνομικό. Θα αρχίσουν να λένε τι ήθελε και έμπλεκε, θα αρχίσουν να ψάχνουν αν ήταν εκτός υπηρεσίας ή σε ώρα καθήκοντος και γιατί έφερε υπηρεσιακό όπλο κι όλα αυτά για να δώσουν άλλοθι στους ένοπλους εγκληματίες να τρομοκρατούν και να σκοτώνουν τον κόσμο όποτε γουστάρουν. Θα διυλίσουν το κουνούπι για μία ακόμη φορά και θα καταπιούν την καμήλα που είναι το κλίμα ανασφάλειας που ζει ο πολίτης σήμερα με το που βγαίνει από το σπίτι του. Άλλωστε αυτό θέλουν. Να ευνουχίσουν τους ενσυνείδητους αστυνομικούς, να φοβούνται και την σκιά τους. Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν πυροβολούσε ο αστυνομικός τους ληστές και σκοτωνόταν ένας από αυτούς. Θα διασυρόταν και θα τον έστελναν στην φυλακή μιας και ο αστυνομικός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να πυροβολεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Συμπέρασμα: Αστυνομικοί, καθείστε στ΄ αυγά σας. Μην εμπλέκεστε, αλλά και αν εμπλακείτε φροντίσετε να είστε εσείς οι σκοτωμένοι γιατί αλλιώς δεν την βγάζετε καθαρή!

Το έχουμε ξαναδεί το έργο και θα το ξαναδούμε για μία ακόμη φορά.

ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ "ΑΝΙΚΑΝΟ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μέρα μεσημέρι «χτύπησαν» διαμερίσματα στην οδό Πραξιτέλους (Μεσσηνία) θρασύτατοι διαρρήκτες, οι οποίοι, μάλιστα, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν τραυμάτισαν έναν αστυνομικό, ο οποίος τους αντιλήφθηκε από διπλανό διαμέρισμα.

Οι δύο Γεωργιανοί άρχισαν να εισβάλουν στα διαμερίσματα δευτέρου και τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Πραξιτέλους. Παραβιάζοντας τις κλειδαριές και κάνοντας άνω – κάτω τους χώρους, άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και πολύτιμα αντικείμενα.

Την ώρα που οι δράστες βρίσκονταν σε ένα από τα διαμερίσματα τους αντιλήφθηκε αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ο οποίος, αφού ειδοποίησε
συναδέλφους του, προσπάθησε να τους συλλάβει πριν προλάβουν να φύγουν. Αυτοί, μπροστά στο ενδεχόμενο να συλληφθούν, δε δίστασαν να έρθουν μαζί του στα χέρια και να κατρακυλήσουν από τις σκάλες. Μάλιστα, ο ένας, τον οποίο και κατάφερε να συλλάβει ο αστυνομικός, τον γρονθοκόπησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Πηγή:Εφημερίδα "Θάρρος"

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΑΦΟΥ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ

Σε ανάκληση της έγκλησης που υπέβαλε σε βάρος αστυνομικών, προχώρησε ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. Σε νεότερη κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 22χρονος, αφού χαρακτήρισε ως ατυχές το συμβάν, εξέφρασε την επιθυμία του να μην διωχθούν ποινικά -όπως ζητούσε αρχικά- οι εμπλεκόμενοι στο καταγγελθέν επεισόδιο αστυνομικοί.

Επίσης, ο νεαρός κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του δεν χρησιμοποιήθηκε βία από τους αστυνομικούς, πλην όμως, επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι στο αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου προσήχθη, ένας αστυνομικός με πολιτικά επιτέθηκε εναντίον του και τον χτύπησε.

Ο 22χρονος αναμένεται να δικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται για απείθεια, άρνηση δήλωσης στοιχείων ταυτότητας και εξύβριση αστυνομικών.

Πηγή:flash.gr

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ HELLENICREVENGE

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ . ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ , ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ , ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΑΛΗΤΕΣ , ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ , ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΤΛ , ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΝΕΚΡΟΙ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ , ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΧΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ .

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΛΗΤΕΙΑΣ , ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ INTYMEDIA .

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ , ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ , ΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΑΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΛΙΓΩΝ .

ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: