5 Μαρ 2009

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ .... ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΛΛΗΨΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ , ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΤΛ , ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ .

Ο ΛΟΓΟΣ ? ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΟ "ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ" . ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ .... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η "ΑΜΥΝΤΙΚΗ" ΣΤΑΣΗ , ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" . ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ?

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ? Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: