9 Σεπ 2012

Βέλγιο: Το trailer του ντοκιμαντέρ «Μετανάστευση - Εισβολή: Ο νέος αποικισμός»


Η εισβολή μουσουλμάνων μεταναστών αυξάνεται συνεχώς στην Ευρώπη, την ώρα που η πολυπολιτισμικότητα έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αξιοθρήνητη αποτυχία. Η μαζική μετανάστευση, δεν έχει σχέση με την «αφομοίωση» των μεταναστών, αλλά έχει καταντήσει πραγματικός αποικισμός της Ευρώπης.

Οι νέοι αποικιοκράτες δεν ωφελούν τη χώρα υποδοχής, αλλά την καταστρέφουν με τα επιδόματα πρόνοιας που τους παρέχονται χωρίς να εργάζονται και με την αύξηση της εγκληματικότητας.

Ο αρχηγός του βελγικού εθνικιστικού αντιμεταναστευτικού κόμματος ‘Vlaams Belang’, Φίλιπ Ντεβίντερ περιγράφει στο ντοκιμαντέρ, τον τρόπο με τον οποίο οι μουσουλμάνοι μετανάστες σε λίγα χρόνια θα είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού σε πολλές πόλεις, πράγμα που σημαίνει περισσότερη εγκληματικότητα, περισσότερη φτώχεια και περισσότερη ανεργία.

Το παλιρροιακό κύμα των μουσουλμάνων μεταναστών κοστίζει στους πολίτες του Βελγίου πολλά χρήματα: € 1,500 ανά έτος ανά οικογένεια. Και αυτό πρέπει να σταματήσει!


ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΤο παρακάτω βίντεο είναι συγκλονιστικό. Αποτυπώνει την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στα γκέτο της Πατησίων και της ευρύτερης υποβαθμισμένης ζωής της πρωτεύουσας. Ανέβηκε σήμερα στο http://elnewsgr.blogspot.gr "και αποτυπώνει την καθημερινότητα των κατοίκων του κέντρου που εδώ και χρόνια έχει μετατραπεί σε γκέτο μεταναστών... Εκτός αυτών όμως που είναι γνωστά -άσχετα αν κάποιοι αδιαφορούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα- στο 2:22 ακούγεται η φράση 'σκάστε, θα σας σκοτώσω όλους'' οπου σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, ο αλλοδαπός απευθυνόταν στους Έλληνες κατοίκους της περιοχής επειδή... τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τη φασαρία...!!", όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται. Νταβατζήδες, πόρνες, έμποροι ναρκωτικών, δολοφόνοι που θα συλλάβει ο κ.Δένδιας και θα τους στείλει φυλακή (αν τον απασχολούσε αυτή η κατάντια της χώρας).