2 Νοε 2009

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ , Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2009/10/tina-bribili.jpg

Σε αναστολή των δημοσιουπαλληλικών καθηκόντων της προχώρησε η Τίνα Μπιρμπίλη, μετά τον διορισμό της στη θέση της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», στο ΦΕΚ Γ' 868, που πήρε ημερομηνία δημοσίευσης 27 Οκτωβρίου 2009, δηλαδή παραμονή της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, ο ΣΤ' Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών Μιχάλης Καμπάνης υπογράφει την απόφαση με την οποία «διαπιστώνεται η από 7\10\2009 αυτοδίκαιη αναστολή των καθηκόντων της Κωνσταντίνας Χονδράκη-Μπιρμπίλη του Τριαντάφυλλου, υπαλλήλου του κλάδου εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εξωτερικών, με βαθμό εμπειρογνώμονα συμβούλου Α', λόγω διορισμού της στη θέση Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής».

Θυμίζουμε ότι η πρώην λογογράφος του Γιώργου Παπανδρέου, είχε διοριστεί στο υπουργείο Εξωτερικών επί υπουργίας Πέτρου Μολυβιάτη το 2005, μέσα από τη διαδικασία της «γαλάζιας συνέντευξης», όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών το «Πρώτο Θέμα».

Η αναστολή της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας της κας Μπιρμπίλη σημαίνει ότι στην περίπτωση που χάσει τη θέση της στην Κυβέρνηση, επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά της.

http://www.askauntdiane.com/images/line_dance.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: