27 Μαρ 2009

ΕΝΑ , ΔΥΟ ..... ΧΙΛΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

ΑΠΟ ΤΟ http://strategy-geopolitics.blogspot.com ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

Εντοπίστηκε το σημείο που έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε και ο πρόεδρος του κόμματος Μεγάλης Ενότητας.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ? ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΓΚ

Ο Mουχσίν Γιαζιτζίογλου ανήκει στη "θρυλική" γεννιά των Γκρίζων Λύκων της δεκαετίας του 1970, που συμμετείχαν σε δολοφονίες αριστερών φοιτητών. O Γιαζιτζίογλου διετέλεσε υπαρχηγός και αρχηγός της οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων (Ülkü Ocakları Genel Başkanı) και ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Γκρίζων Λύκων (Ülkücü Gençlik Derneği).

Μετά την επιβολή της δικτατορίας του Εβρέν (12 Σεπτεμβρίου 1980) συνελήφθη και κρατήθηκε στις φυλακές επί 7,5 χρόνια, χωρίς να του επιδικαστεί κάποια ποινή.

Ο Γιαζιτζίογλου ενεργοποιήθηκε στο Κόμμα Εθνικιστικού Μετώπου (MÇP) του Αρπασλάν Τουρκές, από το οποίο αποχώρησε το 1993, για να ιδρύσει το Κόμμα της Μεγάλης Ενότητας (Büyük Birlik Partisi, BBP) του οποίου υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος.

Στις εκλογές του 2007 κατάφερε να εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής, θέτοντας υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος στο νομό Σεβάστειας.

Πρόσφατα, το όνομά του και η οργάνωση νεολαίας του κόμματός του αναμείχθηκε στη δολοφονία του Αρμένιου δημοσιογράφου, Χραντ Ντινκ.

Ανεξάρτητα από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η πτώση του ελικοπτέρου, πιθανή απώλεια του Γιαζιτζίογλου βγάζει από τη μέση έναν πολύ σημαντικό δράστη-μάρτυρα των δολοφονικών ενεργειών που ενορχήστρωνε τόσα χρόνια το τουρκικό βαθύ κράτος.

Να σημειωθεί ο εκ των αρχηγών των παραστρατιωτικών-παρακρατικών μηχανισμών του τουρκικού κράτους, Αμπντουλλάχ Τσατλί, που σκοτώθηκε στο περιβόητο ατύχημα του Σουσουρλούκ, ήταν φίλος και συνεργάτης του Μουχσίν Γιαζιτζίογλου, τη δεκαετία του 1970, στην οργάνωση των Γκρίζων Λύκων.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ "ΚΛΑΨΟΥΜΕ" ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ , ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: