27 Μαρ 2009

Επιχειρήσεις-«σκούπα» της αστυνομίας για την μείωση της εγκληματικότητας

Δεκάδες άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Στη συμπρωτεύουσα συνελήφθησαν 67 άτομα, ενώ σε επιχείρηση στην Ομόνοια έγιναν 19 συλλήψεις.

Το τελευταίο 24ωρο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ), συνέλαβε 67 άτομα, κατά τη διάρκεια εξόρμησης, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί.

Οι 50 από τους συλληφθέντες διώκονται για τέλεση διαφόρων ποινικών αδικημάτων. Οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί και συνελήφθησαν για παράβαση του σχετικού νόμου.

Αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφώρω δύο άτομα, ηλικιών 18 και 28 ετών, μέσα σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο είχαν διαρρήξει, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μικροαντικείμενα, που είχαν αφαιρέσει από το γραφείο.

Επιχείρηση-σκούπα πραγματοποιήθηκε και στην Αθήνα. Συνολικά 19 άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια «εξόρμησης» της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στην Ομόνοια.

Από τους συλληφθέντες οι έξι είναι Έλληνες και οι δεκατρείς αλλοδαποί. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και ένας από αυτούς για παράβαση του νόμου περί όπλων.

http://www.tovima.gr

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ..... ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ "ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ" ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: