26 Σεπ 2009

Μην πάτε να ψηφίσετε… Οι εφημερίδες έχουν ορκίσει ήδη την … επόμενη Κυβέρνηση!


Ας μην κουραζόμαστε άδικα στη Δημοκρατία μας. Ας μην ψηφίζουμε, ας μη μιλάμε, ας αφήσουμε τις εφημερίδες και τα άλλα «ευγενή» ΜΜΕ να κάνουν τη «διαχείριση» για εμάς. Αφορμή για αυτά αποτέλεσε τα όσα γράφει ο activistis: «Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Τα σημερινά ΝΕΑ, όχι μόνο ανακήρυξαν νέα κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ κατά την γνώμη τους) αλλά έχουν και άποψη για το πόσα υπουργεία θα χρησιμοποιήσει ο Γιώργος αλλά και ποιοι αναλαμβάνουν τα συγκεκριμένα υπουργεία.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ:
Είναι νωρίς να σχηματίσουν, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, κυβέρνηση.
Και φυσικά αντιλαμβανόμαστε πως ασκούνται οι πιέσεις προς τους ηγέτες, από τα διάφορα κέντρα και παράκεντρα.
Προϋπόθεση πάντως ακόμη και για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι η λήξη της ψηφοφορίας και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Συνεπώς βιάζεστε πολύ κύριοι των Νέων!!!
Εκτός αν είναι τόσο βέβαιοι – με δημοσκοπήσεις που δεν γνωρίζουμε – για την αυτοδυναμία τους, ώστε το ηγετικό κέντρο φροντίζει από τώρα – με σκόπιμες διαρροές- να προετοιμάσει την αποδοχή των κυβερνητικών επιλογών της σε επίπεδο προσώπων.
Όπως και νάχει το πράγμα, είναι ΛΑΘΟΣ. Γιατί υπάρχει και η άλλη παροιμία που προειδοποιεί: «Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες»

ΠΗΓΗ

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ .....

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ

http://1.bp.blogspot.com/_ssvDZeFufj0/SngvA-PvfAI/AAAAAAAAEo0/ihhfN7goh4k/s400/44664.bmp

"πες, πες στο τέλος κάτι θα μείνει"
Γ. ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: