28 Αυγ 2009

Αφγανοί σέρβιραν... ναρκω-πίτες!

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/6/1/3/87613/drugs_1.JPG

Το εργαστήριο παρασκευής αραβικής πίτας που διατηρούσαν δύο νεαροί Αφγανοί στην περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία, δεν ήταν παρά η βιτρίνα ενός καλά καμουφλαρισμένου –και μάλιστα με εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο- κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης!

Οι Ασιάτες διακινητές ναρκωτικών είχαν σκαρφιστεί μια πολύ έξυπνη μέθοδο για να μεταφέρουν ηρωίνη στην περιοχή της Ηλείας κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, αποφεύγοντας τους προληπτικούς ελέγχους στους δρόμους... Έκρυβαν το εμπόρευμα του θανάτου μέσα σε... αραβικές πίτες, τις οποίες –υποτίθεται ότι- διένειμαν σε συμπατριώτες τους!

Ωστόσο, η δράση των δύο αλλοδαπών δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που αποφάσισαν να τους στήσουν ενέδρα. Πράγματι, στην περιοχή «Λάππα», στο ύψος της εθνικής οδού Πύργου- Πατρών, έκαναν μπλόκο στο αυτοκίνητό τους και το ερεύνησαν εξονυχιστικά.

Έτσι, ανακάλυψαν κρυμμένα μέσα στις πίτες περίπου 50 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία οι δύο Αφγανοί ετοιμάζονταν να διαθέσουν στα στέκια τοξικομανών των νομών Ηλείας και Αχαΐας. Μάλιστα, είχαν εφοδιαστεί με νάιλον σακούλες με τις οποίες θα συσκεύαζαν τα ναρκωτικά σε «φιξάκια».

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ?

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ .... ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ? ΕΚΕΙ Ή ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΣΟΥ , ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: