11 Σεπ 2009

Ο Σημίτης θυσία στον Παπαδήμο, άνθρωπο του Τρισέ, της Κομισιόν και των τραπεζιτών - ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ....

papadimostrise

«Ανθ’ ημών Γουλιμής» ή για την επικαιρότητα, «Ανθ’ ημών Λουκάς Παπαδήμος».

Αυτός θα είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην βάλει τον Κώστα Σημίτη. Όπως όλα δείχνουν ο Λουκάς Παπαδήμος θα είναι και ο νέος τσάρος της Οικονομίας μετακομίζοντας από τον πύργο της Φρανκφούρτης και της Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος, αν φυσικά το ΠΑΣΟΚ εξασφαλίσει αυτοδυναμία

Είναι φανερή πλέον η προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να κάνει άνοιγμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα οικονομικά κέντρα εξουσίας, μετά το άνοιγμα που έκανε προς την Ουάσιγκτον. Επιστροφή δηλαδή στην πολιτική που κατευθύνεται αφενός από τους λομπίστες των ΗΠΑ και αφετέρου από τους τεχνοκράτες της Κομισιόν.

Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι βασικός εκφραστής της πολιτικής των κεντρικών τραπεζιτών οι οποίοι ελέγχουν τη ροή του χρήματος, καθορίζουν το παιχνίδι στις αγορές και ρυθμίζουν τους κανόνες στην οικονομική πολιτική κάθε κράτους μέλους. Δεξί χέρι του πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Βιμ Ντούιζενμπεργκ και εν συνεχεία του σημερινού “σκληρού’ κεντρικού τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο κ. Παπαδήμος ακολουθεί κατά γράμμα τις επιταγές της Κομισιόν. Σκληρή δημοσιονομική πολιτική, περικοπές από παντού, φορολογικά μέτρα όπου και όποτε χρειαστούν, αλλαγές στο ασφαλιστικό με κατάργηση ασφαλώς των κατακτημένων δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

Άλλωστε τους τελευταίους μήνες ο Επίτροπος Αλμούνια, το ΔΝΤ και ο ΟΟΑΣΑ πιέζουν για νέα συνταγή λιτότητας και για σαρωτικό κύμα αλλαγών που θα πλήξει μισθωτούς και συνταξιούχους. Αυτή θα είναι, όπως όλα δείχνουν και η επιλογή του… μονεταριστή Λουκά Παπαδήμου εφόσον αναλάβει το υπουργείο Οικονομίας σε μια κυβέρνηση Παπανδρέου.

Η… καμένη γη που θα βρει στην οικονομία η νέα κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα (με το μαχαίρι που λέει ο λαός) να αλλάξει πρόσωπο. Αυτό θα επιτευχθεί κυρίως μέσω νέου δανεισμού, κάτι για το οποίο ο κ. Παπαδήμος ασφαλώς γνωρίζει τα κόλπα.

Είναι, πάντως, γεγονός ότι έχει χτίσει ένα μετριοπαθές προφίλ στο εσωτερικό της χώρας, βοηθούμενος ασφαλώς από τις πολύ καλές σχέσεις με ηγετικά στελέχη από το χώρο των Media αλλά και με επιχειρηματίες.

Ο Παπαδήμος είχε επιστρατευτεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1994 για να αναλάβει τη θέση του διοικητή της ΤτΕ, προερχόμενος από τη FED. Σε καμιά περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται «ΠΑΣΟκος» αν και παρέμεινε για 8 χρόνια στο τιμόνι της ΤτΕ ακόμη κι όταν ήλθε στην εξουσία ο Κ. Σημίτης. Αντιθέτως, μάλιστα, τα “χνώτα” των κ.κ. Σημίτη και Παπαδήμου ταίριαζαν σε μια εποχή που το… όραμα που πλασαρίστηκε στον κόσμο ήταν η ένταξη στην ΟΝΕ με κάθε τρόπο.

Πιστώθηκε την “επιτυχία” της ένταξης στο ευρώ γι’ αυτό και πήρε προαγωγή στην ΕΚΤ.

Οι σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία είναι πολύ καλές, και για του λόγου το αληθές πολλές φορές ακούστηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή η φήμη ότι θα επέστρεφε για να αναλάβει υπουργικό πόστο.

ΠΗΓΗ

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ :

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ" ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" .... ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ..... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ?

Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ 2010 , ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ? ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΦΑΞ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ?

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ , ΦΘΗΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΚΑΙ "ΜΠΛΟΓΚΕΡ" ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ :

1. ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΟΤΙ "ΜΕΓΑΛΩΣΕ" ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ.

2. ΔΙΩΧΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑ "ΒΑΡΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? "ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" !!!!!!!! .......

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/021111/164359__yoda_l.jpg

3. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΗΡΙΑΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΝΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

4. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ.

5. ΕΦΥΓΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

6. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ? ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ....

Simitis_Kostas_Souper



7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΠΟΙΟΝ ? Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ , ΚΑΗΚΕ , ΦΙΝΙΤΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ .... ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΙΑ , ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ , ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ , ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΧΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ .....

8. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ , ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΚΑ , ΕΘΝΟΣ , ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΠΙΕΣ ..... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥΦΑ EINAI Η ΔΟΥΛΕΙΑ ......

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ , ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ..... ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ..... ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΨΑΞΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ...... ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΤΙ ΦΟΥΡ ..... ΠΟΛΥ ΤΣΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9COm_RaoQICIAB-XK9ENOmiNIKqMHS7O1FfNDcKmXIcwLmOk_xUbfqeMnICPw-eN6KGeNnlA9he4qYwpXhtI1M4uB_33peh6X0y0oNYwGb7LlgoeBRSnv-IeuTHDjyglwuOZm74YTj4Y/s320/trilateral+commission+logo.jpg
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο "ΘΕΣΜΙΚΟΣ " ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΛΥΣΗ ΣΑΝ "ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :

“Προτείνω τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό, με τους πολιτικούς αρχηγούς να τον στηρίζουμε για μία διετία για παράδειγμα. Πρέπει να επιστρατευθούν τα καλύτερα μυαλά της χώρας για να φύγουμε από την ύφεση.”

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΛΑΟΣ ,
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ .....
ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: