16 Σεπ 2012

"Τάγματα εφόδου αναρχοαριστερών" επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τα γραφεία του Συνδικάτου Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών ΕλλάδοςΌταν στην Ελλάδα του 2012 που στενάζει από την φτώχεια την ανομία και την ασυδοσία οι τρομοκρατικές επιθέσεις εκφοβισμού κατά Ελλήνων εργαζομένων από τα τάγματα εφόδου της αναρχοαριστεράς είναι μικρότερης σημασίας και ανάξιες αναφοράς από τα καθεστωτικά "δημοκρατικά" ΜΜΕ από την καταστροφή 2 πάγκων παρανόμων αλλοδαπών παρεμπόρων

διαβάστε παρακάτω Μετά την συμπαράσταση που έδειξε το Συνδικάτο Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών πρός τις δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(Δείτε το θέμα ΕΔΩ και ΕΔΩ), ομάδα 50 περίπου αναρχοαριστερών άπλυτων επιτέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συνδικάτου και τα διέλυσαν.

Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ mail  ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:
Αλήτες βιαστές αντιεξουσιαστές..διέλυσαν τα γραφεία μας σήμερα το πρωί στις 10:30 π.μ.!!
Μετά την ισχυρή αστυνόμευση των Πανηγυριών (13-14 Σεπτεμβρίου) οι λαθρέμποροι βρίσκουν τη γιατρειά τους ενισχυμένοι  από Τάγματα αντιεξουσιαστών!!! 

Εξέδωσαν επίσης κατάπτυστη προκήρυξη!!! η οποία μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε όλη την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στους Αγίους Αναργύρους όπου και εδρεύουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΜετά το γεγονός το Συνδικάτο εξέδωσε και επίσημο δελτίο τύπου :

ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  χθεσινή παρουσία των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας στις Θρησκευτικές Εμποροπανηγύρεις του Σταυρού(13-14 Σεπτεμβρίου) σε όλη την Αττική είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλοι οι παρέμποροι.
Αυτό φυσικά ενόχλησε πολλούς!!
Έως χθες ακούγαμε πως το παραεμπόριο προστατευόταν από "μπράβους", σήμερα όμως και μετά από την πρωινή επιδρομή στα κεντρικά μας γραφεία καταλάβαμε πως οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό προσέλαβαν τους γνωστούς - αγνώστους από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για να μας τρομάξουν.
Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας γεμίζουν με σθένος και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την πάταξη του παρεμπορίου.
ΠΗΓΗ


Οι επιθέσεις αυτές είχαν προαναγγελθεί από το INDYMEDIA όπου είχε αναρτηθεί κάλεσμα για "τσάκισμα" των Ελλήνων μικροπωλητών που ζήτησαν να εφαρμοστεί ο νόμος και να παταχθούν οι παρέμποροι , το Κράτος τι έκανε ;  συνέλαβαν αυτόν που καλούσε σε επιθέσεις κατά νομίμου σωματείου ; συνέλαβαν κάποιος από αυτούς που έκαναν την επίθεση ; υπήρξε κάποια μέριμνα για προστασία των γραφείων τους ενάντια σε μια προαναγγελθείσα τρομοκρατική επίθεση ; 

Ο κρατικός μηχανισμός φαίνεται ότι έχει αυτιά και μάτια μόνο για την ΧΑ , ο ίδιος ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ανήγγειλε ότι η κρατική ασφάλεια θα ασχολείται με αυτό (όπως με μεγάλη χαρά μεταδίδουν και γράφουν όλα τα συστημικά καθεστωτικά ΜΜΕ) , 30 και χρόνια τα τάγματα εφόδου της αναρχοαριστεράς αφήνονται να δρουν ελεύθερα να τρομοκρατούν να σκοτώνουν να καίνε να πλιατσικολογούν να καταλαμβάνουν να προστατεύουν τους παράνομους .... εκεί δεν υπάρχει παραβατικότητα προφανώς , εκεί προστατεύουν την δημοκρατία 

Την είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης δεν την είδαμε σε κανένα κανάλι σε κανένα ΜΜΕ , αυτό τα λέει όλα για την ποιότητα της "δημοκρατικής ευαισθησίας" του συστήματος των κοτζαμπάσηδων που προφανώς κρίνουν κατά το δοκούν και ανάλογα των μικροπολιτικών συμφερόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: