4 Ιουν 2009

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΑΓΙΑΔΟΕΛΛΑΔΑΣ

[tremo.jpg]

(Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ GREEKALERT)

Η Hürriyet [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να υπάρχει μια Λεωφόρος Ατατούρκ και στην Κωνσταντινούπολη μια Λεωφόρος Βενιζέλου» καταχωρεί ανταπόκριση του Γιώργου Κιρμπάκη από την Αθήνα, που αναφέρεται σε δηλώσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου, αρχηγού του κόμματος των Πρασίνων, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Ο ίδιος ανέφερε ότι, μεταξύ των ετών 1938 – 1955, ο δρόμος, στον οποίο είχε γεννηθεί ο Ατατούρκ, έφερε την ονομασία «Οδός Κεμάλ Ατατούρκ». Όμως, μετά τα Σεπτεμβριανά του 1955, η ονομασία του δρόμου άλλαξε σε «Οδό Βασιλέως Παύλου». Ο Τρεμόπουλος αναρωτήθηκε γιατί να μην υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μια οδός Κεμάλ Ατατούρκ. Παράλληλα, ζήτησε να δοθεί σε έναν δρόμο της Τουρκίας και το όνομα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Η μητέρα του Τρεμόπουλου κατάγεται από την Αδριανούπολη. Ο ίδιος, στην ερώτηση «κατά την άποψή σας, ποιοι είναι οι ήρωες της Θεσσαλονίκης», είπε: «Ο Ναζίμ Χικμέτ».

Η Sabah [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Οι ερωτευμένοι με την Τουρκία υποψήφιοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» καταχωρεί ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα, στην οποία αναφέρεται ότι στις επικείμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα θέτουν τη σφραγίδα τους η Τουρκία και οι συμπαθούντες αυτήν. Ένας εξ αυτών είναι και ο αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος είναι θαυμαστής του Ατατούρκ. Οι άλλοι υποψήφιοι του κόμματος είναι ο Κωνσταντινουπολίτης ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Ιρλανδός μουσικός Ross Daly.

Η Radikal [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στην Ελλάδα Ατατουρκιστής υποψήφιος» αναφέρεται στην υποψηφιότητα Μιχάλη Τρεμόπουλου.

ΠΗΓΗ

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ , ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΛΕΝΕ , ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ , ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ? ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ , ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΨΗΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ , ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΟΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ..... ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/05/bergis-01.jpg

ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ MY ASS ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΑΝΕ ΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ")

Δεν υπάρχουν σχόλια: