23 Σεπ 2012

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΟΒΑΡΟΥ ΦΟΒΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ομονοίας και πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ θα πραγματοποιήσουν αργά το μεσημέρι, μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Αθήνα, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την αμερικανική ταινία «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», εξαιτίας της οποίας προκλήθηκαν εκτεταμένα επεισόδια με δεκάδες νεκρούς σε πολλές μουσουλμανικές χώρες.

Η αστυνομία αναμένεται να λάβει αυστηρά μέτρα, καθώς υπάρχουν φόβοι επεισοδίων.


ΓΑΛΛΙΑ

Η Γαλλία δεν πρόκειται να επιτρέψει μία σχεδιαζόμενη διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της πολύκροτης ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», η οποία θεωρείται προσβλητική για τον προφήτη Μωάμεθ και ήταν η αφορμή για τις πολύνεκρες ταραχές που σημάδεψαν τον ισλαμικό κόσμο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

«Δεν υπάρχει λόγος [...] να επιτρέψουμε σε μία διαμάχη που δεν μας αφορά να εισέλθει στη χώρα μας. Είμαστε μία δημοκρατία που δεν έχει πρόθεση να φοβεριστεί από οποιονδήποτε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γάλλος πρωθυπουργός, Ζαν-Μαρκ Ερό, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Η αστυνομία δεν πρόκειται να δώσει την απαραίτητη άδεια στους διαδηλωτές, αποσαφήνισε ο κ. Ερό.σ.σ δηλαδή στην δικιά μας χώρα η αστυνομία έχει φόβους ότι μπορεί να γίνουν βίαια επεισόδια αλλά επειδή είναι μουσουλμάνοι και να μην μας πούνε ρατσιστές επιτρέπεται η διαδήλωση αλλά στην Γαλλία που έχουν τον ίδιο φόβο δεν διστάζουν να προστατέψουν τους πολίτες με το να απαγορεύσουν αντίστοιχη διαδήλωση

ο δήμαρχος κ. Καμίνης προφανώς έδωσε την άδεια για να γίνει η διαδήλωση , δεν τον ενοχλεί που στίφη θα περιδιαβαίνουν το κέντρο της Αθήνας με τις πράσινες ισλαμικές σημαίες στο χέρι , τον κ. δήμαρχο τον ενοχλούσε οτι μοίραζε τρόφιμα η Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα , είναι κακό για τον τουρισμό είπε ενώ μερικές χιλιάδες ισλαμιστές που φωνάζουν αλλαχ ακμπαρ είναι διαφήμιση για την χώρα .... 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: