30 Απρ 2009

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

http://www.nato.int/pictures/2004/040426/b040426w.jpg


ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΗ.


ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ:

1. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

2. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΧΙΜΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

3. ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ , ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΘΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ή ΘΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ.

4. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ.

5. Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ , ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ , Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ , Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΠΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

6. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΥΝΕΙ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ Ή ΝΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.

AYTA .... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ" ΚΑΙ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: